- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
canım günde 1 tatlı kaşığı almak hamileliğe zarar vermez,artı 3 ayımızı çoktan geçtik,eğer şuan böyle bi şikayetiniz varsa gönül rahatlığıyla kulanabilirsiniz,hem sade değil balla birlikte alıyosunuz direkt boğazı etkiliyo,sıcak çayını içmiyorsunuz ya
öyle mi diyorsun o zaman rahatsızlandığımda kullanayım de mi, yoksa rahatsızlık olmasa da hergün mü kullanıcam :26:
BENDE az önce geçen yıl doğum yapan bi arkadaşımla konuştum aksamıyomusun dedi yooo dedim ben aksıyodum magnezyum vermişti dr bu ara bana dedi sanırım magnezyum hallediyo bu kasılmayı aksamayı falan
bende ilk haftalar aksadım 3-5 gün dra gittim geçer dedi bikaç güne ilaç almadım geçti de nitekim ama benim spordandı sanırım
sportif karı olunca başına ne gelirse hehehehehe
yaa ne güzel biz de geceleri uyuyamıyoruz mesela bu gece, sabahları da işe geliyoruz çok uykum vaarr
Allah yardımcınız olsun canım valla ben Allahtan evdeyim çünkü 3 ay bulantı ve kusma ardından da uykusuzluk
3'lü test sonuçlarımız çıkmış hiçbir sorun yokmuş şükür Allahıma bir tek ayrıntılı ultrason kaldı
Allah bize de kolaylığını veriyor, benim öyle kusmadan yana pek şikayetim olmadı çok şükür, Allah herkese kaldırabildiği kadar yük verirmiş ya o yüzden sıkılacak bişey yok, sana iyi istirahatler canım
ne güzel, gözün aydın, ben daha 3'lüyü yaptırmadım, haftaya gitsem geç mi kalmış olurum :44:
oğlum yaramaz yemek seçen bi çocuktu.kızıma yemek verirken oda yemek isterdi.birisine kızınca öbürü daha sessiz oluyo.onların rekebeti benim işime yarıyo.kızım doğana kadar oğlumu 4 yıl dışarda yaz kış yedirdim.dikkatini dağıtıp yediriyodum
benim evim giriş kat çok serin oluyo yazın kışında çok sıcak altta kapıcı var ii oluyo o yüzden bebek geldiğinde(inş) sıcak bi evi olucak hemde en kısıkta yakıyoruz doğalgazı
ohhhhh ne güzel cnm. bende ara kattayım o konuda bende rahatım. gelçi geçen sene alt katımda küçük bebişi olan biri oturuyordu mecbur o çok yakınca bizim ev bile ısınıyordu. ama şimdi çalışan bir bayan var pek yakmıyor. olsun ben oğluşum gelsin açarım, yavrum ısınsın yeter ki..
çıkıyorum kızlar,görev zamanı,öptüm hepinizi
ohhhhh ne güzel cnm. bende ara kattayım o konuda bende rahatım. gelçi geçen sene alt katımda küçük bebişi olan biri oturuyordu mecbur o çok yakınca bizim ev bile ısınıyordu. ama şimdi çalışan bir bayan var pek yakmıyor. olsun ben oğluşum gelsin açarım, yavrum ısınsın yeter ki..
kızalrr bu hamilelikte ilaç kullanımı ile ilgili doktorunuz bişey söyledimi?
faranjit için bi ilacım var acaba böle çeyrek falan atsam nasıl olur. çok yanıyor boğazım gecede uyutmuyor
doktyorum izindeymiş. soramadım numarasınıda vermedi zaten.
kızalrr bu hamilelikte ilaç kullanımı ile ilgili doktorunuz bişey söyledimi?
faranjit için bi ilacım var acaba böle çeyrek falan atsam nasıl olur. çok yanıyor boğazım gecede uyutmuyor
doktyorum izindeymiş. soramadım numarasınıda vermedi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?