2011 Aralık Anneleri

3'lü test sonuçlarımız çıkmış hiçbir sorun yokmuş şükür Allahıma bir tek ayrıntılı ultrason kaldı

yaa burda ne çok şey öğreniyoruz magnezyumu da not aldım

Allah yardımcınız olsun canım valla ben Allahtan evdeyim çünkü 3 ay bulantı ve kusma ardından da uykusuzluk

Allah bize de kolaylığını veriyor, benim öyle kusmadan yana pek şikayetim olmadı çok şükür, Allah herkese kaldırabildiği kadar yük verirmiş ya o yüzden sıkılacak bişey yok, sana iyi istirahatler canım

3'lü test sonuçlarımız çıkmış hiçbir sorun yokmuş şükür Allahıma bir tek ayrıntılı ultrason kaldı

ne güzel, gözün aydın, ben daha 3'lüyü yaptırmadım, haftaya gitsem geç mi kalmış olurum :44:

bilmiyorumki canım ya ben 16+4 de yaptırdım doktoruna da bağlı birşey

ayyyyyyyy insallah cabucak gelir o zaman

benim evim giriş kat çok serin oluyo yazın kışında çok sıcak altta kapıcı var ii oluyo o yüzden bebek geldiğinde(inş) sıcak bi evi olucak hemde en kısıkta yakıyoruz doğalgazı

ohhhhh ne güzel cnm. bende ara kattayım o konuda bende rahatım. gelçi geçen sene alt katımda küçük bebişi olan biri oturuyordu mecbur o çok yakınca bizim ev bile ısınıyordu. ama şimdi çalışan bir bayan var pek yakmıyor. olsun ben oğluşum gelsin açarım, yavrum ısınsın yeter ki..

ben de çok üşüdüğüm için evde kimse yokken kısık ayarda eve gittiğimizde de yüksek ayarda yakıyordum. eşim çok bunalıyordu. öbür türlü de ben üşüyordum napayım. zaten ev sonuncu katta, alt katta öğrenciler kalıyor kalorifer yakıyolar mı o bile belli değil, az yakınca bana göre buz gibi oluyordu.:18:

geçen yılki evim yazları öğleden sonra güneş alıyordu. ev hamamaa dönüyordu .
akşamüstü eve dönmek o mutfakda yemek yapmak çile oluyordu.
şükür bu sene rahatım özellikle yatak odam pek güneş almıyor.ev alırken gerçekten önemli yazın özellikle öğleden sonra güneş alan evler güneş batıncaya kadar çıkmayan evler insanı yıldırıyor

TABİ YAAAA feda olsun ödediğimiz faturalar dimi ben çok sıcakta büyütmicem çocuğumu diyodum şansa ev askılıyla gezcek kadar sıcak oluyo kışın yapcak bişey yok annem eivi de sattırmıyo hehehehehe böle idare etcez

kızlar kramplar için mutlaka magnezyum alın takviye. doktor bana sen meyveden sebzeden almaya çalışsan da yeterli olmaz diyip yazmıştı sağolsun.

ben de uyuyamayanlardanım. evimin tüm odaları güneş görüyor. sabah bi taraftan başlıyor güneş evinmin dört tarafını dolanıp gidiyor. yatak odası çok sıcak oluyorduramıyorum bile.bi de 4. kattayız(en üst)

geçen kış kimse yoktu alt katta bu sene yaşlı bi teyze ile amca var ama onlar da 2. kattaki gelinlerine inerler her gün yani evde doğalgaz yakan yok. üstüne kışta bile çok sıcak diyip durdular. benim ev yine soğuk olcak galiba. doğalgaz vanaları sonuna kadar açılcak dilam için bu sene. gerçi ben çok üşüyen bi tipim o nedenle hep yüksekte çalışır doğalgaz. oyyy faturalar oyyyy

ben soyunup dökünüp uzanmaya gidiyorum kızlar sıcakta başka bişi yapamıcam... sonra görüşürüz. öptüm bebişlerinizi ve sizi...

kızalrr bu hamilelikte ilaç kullanımı ile ilgili doktorunuz bişey söyledimi?

faranjit için bi ilacım var acaba böle çeyrek falan atsam nasıl olur. çok yanıyor boğazım gecede uyutmuyor
doktyorum izindeymiş. soramadım numarasınıda vermedi zaten.

bence kesinlikle doktorunla konuşmadan ilaç içme doktoruna ulaşamıyorsan başka bir doktora görün
doktorunun da numarasını muhakkak al ya acil bir durumun olursa allah korsun

önce arkadaşların dediği gibi zencefil bal karışımından bikaç gün alsan, faydası olmayınca ilacı doktoruna sorsan daha iyi olmaz mı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…