2011 Aralık Anneleri

önce arkadaşların dediği gibi zencefil bal karışımından bikaç gün alsan, faydası olmayınca ilacı doktoruna sorsan daha iyi olmaz mı :26:

haklısn canım. şimdi işteyim çıkıp almamadım balla zencefili. çantamdan çıktınca faranjit ilacı atsammıki diye düşündüm bir ana en iisi beklemek

Son düzenleme:
:) kızlar meleklerimden biri erkekkk
diğerleri gösteremediler kendilerini, ölçümlerimiz yapıldı.Çok şükür hepsi sağlıklılar.
Bir tane bebeğim biraz skışmış tüm ölçümü yapılamadı, haftaya perşembe gideceğiz, o zaman tüm cinsiyetleri öğrenme umudum var hayırlısı :)))

kızlarrrr neler yapıosunuz???bişi sorcam karınlarınız taş gibi mi yoksa benimki mi öle???:44::44::44:

gözün aydın canım..
ben kaçırdım sanırım kaç bebek bekliyorsun????

gözün aydın canım..
ben kaçırdım sanırım kaç bebek bekliyorsun????

allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah....uzun ,mutlu sağlıklı bir ömürleri olsun.....

nihallacım, benimle iki dakiak gelsene biyere, seni bekleyenler var canım.....hadiiiiiii...........

bende de 1-2 gündür oluyo,yatakta uykuyla gerinince bacağıma kramp giriyo,elimle masaj yapıyom 1-2 dk da geçiyo,geri yatıyom,hamilelikten olsa gerek diye düşünüyom

o olay gece farkında olmadan gerinerek döndüğümüz için oluyor... bana hamilelelik önceside çok oluyordu.. ENDİŞELENMEYİN bence...

kızlarrrr neler yapıosunuz???bişi sorcam karınlarınız taş gibi mi yoksa benimki mi öle???:44::44::44:

walla benimkide sertleşti cnım.. zaten hamiş karnı sert oluyor:)

kızlar ben bugün tam 18 haftalık oldum ay hesabı 4.5 ay yolu yarılamışmı oluyorum şimdi

kızlaar aranızda bilenler var sanırım ama ben yeni milupaya üye oldum.eylülden itibaren paket yollayacaklarmışşşş..haberiniz olsuuuun..

slm güzel anneler azönce biranda içimden geldi kalktım hastaneye gittim aprım sızım olmadan içimde bişey oluştu sanki gtmem grkyr gb geldi sonuç olarak bebeğimin sıvısı çok azalmış ben 1 kilo vermişim ve bebeğim secdede gbiydi secde pozisyonunu değişsin diye doktor bastırarak baktı karnımdan ayağıyla ittiriyor yukarı doğru tekrr yuzukoyun en aşağı doğru yatıyor yavrum doktorum haftaya tekrr gel böyle durması iyi değil pozisyon değiştircekmi bakalım bebek dedi değişmezse ne yapılacak ddm o zaman konuşuruz dedi.birde suyunun azlığıda iyi değil yükseltmek için bol su içmen lazım gerçi bu bebekle alakalı bişey ama dedi sen yinede bol su tüket dedi ve bebişim 339 gr olmuş.haftaya kdr inşllh düzene girer rabbim hepimize ve bebeklerimize sağlık versin hayırlısıyla dünyaya getirmeyi kısmet etsin.

birderenkli doblor haftasına girmişim onu yaptırmam lazımmış. fiyatı 115 miş yaptıran varsa yazabilirmi nasıl bişey ne için yappılır diye

inşallah cnm herşey yoluna girer. Allah yardım etsin cnm. bu arada hep söyliycem ama çekiniyorum. şu aşağıda çıkan bebek arabası yerine bir bebek koysan sankim
daha iyi olur gibi bir his var içimde. her gördüğümde bu arabayı koymasın diyor bir his içimden. söyliyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…