slm güzel anneler azönce biranda içimden geldi kalktım hastaneye gittim aprım sızım olmadan içimde bişey oluştu sanki gtmem grkyr gb geldi sonuç olarak bebeğimin sıvısı çok azalmış ben 1 kilo vermişim ve bebeğim secdede gbiydi secde pozisyonunu değişsin diye doktor bastırarak baktı karnımdan ayağıyla ittiriyor yukarı doğru tekrr yuzukoyun en aşağı doğru yatıyor yavrum doktorum haftaya tekrr gel böyle durması iyi değil pozisyon değiştircekmi bakalım bebek dedi değişmezse ne yapılacak ddm o zaman konuşuruz dedi.birde suyunun azlığıda iyi değil yükseltmek için bol su içmen lazım gerçi bu bebekle alakalı bişey ama dedi sen yinede bol su tüket dedi ve bebişim 339 gr olmuş.haftaya kdr inşllh düzene girer rabbim hepimize ve bebeklerimize sağlık versin hayırlısıyla dünyaya getirmeyi kısmet etsin.
birderenkli doblor haftasına girmişim onu yaptırmam lazımmış. fiyatı 115 miş yaptıran varsa yazabilirmi nasıl bişey ne için yappılır diye
kızlar ben bugün tam 18 haftalık oldum ay hesabı 4.5 ay yolu yarılamışmı oluyorum şimdi
inşallah cnm herşey yoluna girer. Allah yardım etsin cnm. bu arada hep söyliycem ama çekiniyorum. şu aşağıda çıkan bebek arabası yerine bir bebek koysan sankim
daha iyi olur gibi bir his var içimde. her gördüğümde bu arabayı koymasın diyor bir his içimden. söyliyim dedim.
slm güzel anneler azönce biranda içimden geldi kalktım hastaneye gittim aprım sızım olmadan içimde bişey oluştu sanki gtmem grkyr gb geldi sonuç olarak bebeğimin sıvısı çok azalmış ben 1 kilo vermişim ve bebeğim secdede gbiydi secde pozisyonunu değişsin diye doktor bastırarak baktı karnımdan ayağıyla ittiriyor yukarı doğru tekrr yuzukoyun en aşağı doğru yatıyor yavrum doktorum haftaya tekrr gel böyle durması iyi değil pozisyon değiştircekmi bakalım bebek dedi değişmezse ne yapılacak ddm o zaman konuşuruz dedi.birde suyunun azlığıda iyi değil yükseltmek için bol su içmen lazım gerçi bu bebekle alakalı bişey ama dedi sen yinede bol su tüket dedi ve bebişim 339 gr olmuş.haftaya kdr inşllh düzene girer rabbim hepimize ve bebeklerimize sağlık versin hayırlısıyla dünyaya getirmeyi kısmet etsin.
ayy cnm ya iyiki gitmişsin,çok çok geçmiş olsun ama RABBİM bugüne kadar izin verdi inş kucağına da vericek cnm,sıkma canını,havalarda zaten malum sen bol bol suyunu iç hatta bol bol karpuz filan ye mevsim meyveleride su için çok önemli,ben gerçekten günde 2 lt içtiğim su sayesinde çok rahatım sen yaparsın günde 3 lt iç doktora gidene kadar inş faydası olur cnm tekrar çok geçmiş olsun
kıyamam bebişe, çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah sonraki kontrole kadar düzelir, en az 2 litre su iç, karpuz filan ye tamam mı? dualarımız seninle..
amin demetçim inşllh rabbim hiçbirimizin kucağını boş cevirmesin.çok meyve yiyorum ama su demekki yeterince tüketmiyorum bende özellikle litre hesabı denicem bakalım günlük ne kdr tüketiyorum.rabbim anneyle evlat arasında nasıl bir bağ veriyor güzel yaradanım nasıl hissettiriyor. belkide benden yardım istedi canı acıdı dşye düşünüp durdum inşllh daha dikkat edeyim kendime. evlat demişken annem aradı tesadüf yarın babanla size gelecez müsaitseniz dedi 2 gün kalacaklarmış benim üzüldüğümde anneme malum olmuş sanki.rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin inşllh
cnm benm herşeyde bi hayır vardır,su için şöyle yap küçük sular 0,5 lt ya 6 tanesi 3 lt yapar günde ben hep öyle yapıyorum hazır su alıyorum günde 6 tane iç sana yeterli olur cnm belli aralıklarla akşama kadar iç ama sürekli gözünün önünde olsun ki unutma :))) burda olursanda hatırlatırım ben sana :)))
kızlar biz kaçıyoruz bugün pek uğraymadık ama yarın inş buralardayız ALLAH a emanet olun öptük hepinizi
kızlaar aranızda bilenler var sanırım ama ben yeni milupaya üye oldum.eylülden itibaren paket yollayacaklarmışşşş..haberiniz olsuuuun..
çok sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bu hafta çok rahatım derken hayırlısı olsun rabbim beterinden korusun inşllh.Allah hepinizden razı olsun.iyiki varsınız iyiki aralık annelerindensiniz hepinizi çok seviyoruz bebişimle
cnm benm herşeyde bi hayır vardır,su için şöyle yap küçük sular 0,5 lt ya 6 tanesi 3 lt yapar günde ben hep öyle yapıyorum hazır su alıyorum günde 6 tane iç sana yeterli olur cnm belli aralıklarla akşama kadar iç ama sürekli gözünün önünde olsun ki unutma :))) burda olursanda hatırlatırım ben sana :)))
kızlar biz kaçıyoruz bugün pek uğraymadık ama yarın inş buralardayız ALLAH a emanet olun öptük hepinizi
nanancım geçmiş olsun..inşallah bişeycikler olmaz..ayrıntılı ultrasonuda özel hastanelerde doktor yapıyor..ücret almıyor bildiğim kadarıyla.ama sen nereye gidiyorsun ona bağlı.üzülme herşey yoluna girer.
çok acıktımmmm
nanancım arkadaşlarında dediği gibi lütfen dikkat et kendine, aramızda en güçlü olanlardansın sen, ben bu haftayı iyi bir şekilde geçireceğini biliyorum tatlım sadece bol su iç bu sıcaklarda bence 2 ltre bile az gelebilir. en az 3 lt içmemiz gerkiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?