2011 Aralık Anneleri

ayy cnm ya iyiki gitmişsin,çok çok geçmiş olsun ama RABBİM bugüne kadar izin verdi inş kucağına da vericek cnm,sıkma canını,havalarda zaten malum sen bol bol suyunu iç hatta bol bol karpuz filan ye mevsim meyveleride su için çok önemli,ben gerçekten günde 2 lt içtiğim su sayesinde çok rahatım sen yaparsın günde 3 lt iç doktora gidene kadar inş faydası olur cnm tekrar çok geçmiş olsun

birderenkli doblor haftasına girmişim onu yaptırmam lazımmış. fiyatı 115 miş yaptıran varsa yazabilirmi nasıl bişey ne için yappılır diye

cnm çok bilmiyorum ama 20. haftada detaylı usg akılıyo bütün organlarına filan daha detaylı bakılıyomuş bende burda duydum.

kızlar ben bugün tam 18 haftalık oldum ay hesabı 4.5 ay yolu yarılamışmı oluyorum şimdi

canım hayırlı olsun, ama bence ay hesabı yapma çünkü ay hesabına göre 40%4=10 ay etmiş oluyor. ama mantığı 4x7=28'den her ay 2-3 gün artıyor ya 27-30 gün ordan artıyor. sen her zaman hafta hesabı yap bence, 20sinde kesinlikle yolu yarılamış oluyorsun

Son düzenleme:

amin canım sağo güzel dileklerin için. tabi haklısın değiştireyim boş araba gb değilmi sen deyince dikkatimi çekti. bunu yapana kadar göbeğim çatlamıştı gerçi :) neyse deneyeyim tekrar.

kıyamam bebişe, çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah sonraki kontrole kadar düzelir, en az 2 litre su iç, karpuz filan ye tamam mı? dualarımız seninle..

amin demetçim inşllh rabbim hiçbirimizin kucağını boş cevirmesin.çok meyve yiyorum ama su demekki yeterince tüketmiyorum bende özellikle litre hesabı denicem bakalım günlük ne kdr tüketiyorum.rabbim anneyle evlat arasında nasıl bir bağ veriyor güzel yaradanım nasıl hissettiriyor. belkide benden yardım istedi canı acıdı dşye düşünüp durdum inşllh daha dikkat edeyim kendime. evlat demişken annem aradı tesadüf yarın babanla size gelecez müsaitseniz dedi 2 gün kalacaklarmış benim üzüldüğümde anneme malum olmuş sanki.rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin inşllh

kıyamam bebişe, çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah sonraki kontrole kadar düzelir, en az 2 litre su iç, karpuz filan ye tamam mı? dualarımız seninle..

çok sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bu hafta çok rahatım derken hayırlısı olsun rabbim beterinden korusun inşllh.Allah hepinizden razı olsun.iyiki varsınız iyiki aralık annelerindensiniz hepinizi çok seviyoruz bebişimle

cnm benm herşeyde bi hayır vardır,su için şöyle yap küçük sular 0,5 lt ya 6 tanesi 3 lt yapar günde ben hep öyle yapıyorum hazır su alıyorum günde 6 tane iç sana yeterli olur cnm belli aralıklarla akşama kadar iç ama sürekli gözünün önünde olsun ki unutma :))) burda olursanda hatırlatırım ben sana :)))
kızlar biz kaçıyoruz bugün pek uğraymadık ama yarın inş buralardayız ALLAH a emanet olun öptük hepinizi

bizde sizi öptük allaha emanet olun. su fikrinde çok güzel teşekkürler.

biz de seni çok seviyoruz canım sıkma canını tamam mı moralini yüksek tut suyu bol bol tüket ve sol tarafına doğru bulduğun her fırsatta uzan böyle bebeğe daha çok besin gidiyormuş

nanancım geçmiş olsun..inşallah bişeycikler olmaz..ayrıntılı ultrasonuda özel hastanelerde doktor yapıyor..ücret almıyor bildiğim kadarıyla.ama sen nereye gidiyorsun ona bağlı.üzülme herşey yoluna girer.

görüşürüz canım :80:

ben de iş yerinde 1,5 litrelik suyu bitiriyorum, evde de sabah ve akşam tükettiğimle çok rahat 2 litreyi geçiyor herhalde..

sağol canım inşllh Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla imtahan etmesin elatlarımızı bizlere bağışlasın inşllh. ben atlas hastanesine gidiyorum orada muayene zaten 12 tl ssk lılara.renkli ultrasonda 115 tl alıyorlarmış

nanancım arkadaşlarında dediği gibi lütfen dikkat et kendine, aramızda en güçlü olanlardansın sen, ben bu haftayı iyi bir şekilde geçireceğini biliyorum tatlım sadece bol su iç bu sıcaklarda bence 2 ltre bile az gelebilir. en az 3 lt içmemiz gerkiyor

teşekkür ederim canım inşllh atlatıcağım inşllh hep berbr 9. aya gelip sağlıla dünyaya gtrcğz tüm kalbimle inanıyorum. dua ve selamla bebişinde sende allaha emanet olun

çok geçmiş olsun umarım herşey normale döner önemli bişey çıkmaz diğer arkadaşlar da söyledi ama gerçekten bol sıvı tüketmeyi ihmal etme suyu fazla içemiyorsan ayranla falan takviye yap haftaya iyi haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…