2011 Aralık Anneleri

teşekkürler inşllh herşey güzel olacak olmazsada Allahtan gelene amenna demekten başka çaremiz yok ben elimden geleni yapıcam bebişim ve kendim için gerisini rabbime bırakıcam gelirken ayran almıştım zaten markette ne kdr içecek ve meyve varsa aldım komposta yapıom :) üsenirdim eskiden ah bu bebikler daha anne karnında annelerine nasılda her istediğini yaptırabiliyorlar.inşllh hepimizin güzel haberlerini okuyalım burada

mrb arkadaşlar,
benide listeye eklermisiniz,

s.a.t. 18.03.2011, hamile kaldığım kilo 57, şuanki kilom 55.5, cinsiyeti kız, adı henüz belli değil

ayrıca sizinle paylaşmak istiyorum
bebişimin cinsiyetini bugün öğrendik, eşim evlendiğimizden beri ilk çocuk erkek olsun diyip duruyodu, devamlı top oynucam, baba oğulu yaşıcam, spor yapıcaz, top falan falan....

babasını 8 yaşındayken kaybetmiş eşim, ben yaşayamadım diyo.
benim herhangi bir cinsiyet tercihim yoktu, sadece eşim mutlu olsun istiyordum, bu gün kızımız olacağını öğrendik, allah için eşim hiç bi şey demedi ama istediği olmadı, bilmiyorum
moralim bozuk....

nanancığım belki hatırlamıyor olursun diye yapıştırıyorum.bende unuttum çünkü bir ayarlayayım benimkinide.

gebelik çizelgesi yapımı

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..türkçeye çevirin,tam boy tickeri seçin
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

görüşürüz canım :80:

ben de iş yerinde 1,5 litrelik suyu bitiriyorum, evde de sabah ve akşam tükettiğimle çok rahat 2 litreyi geçiyor herhalde..

ben işyerinde 3lt civarı içiyorum. tabii genelde saat 22:00 işteyim. ama evde de sabah ve gece içtiklerim aşağı yukarı 1-2 lt yapar toplamda 4-5 lt su içmeden yapamıyorum. geceleri tuvalet ve mutfak arasında mekik dokuyorum. belkide bu kadar su içtiğim için şiştim. hani derler ya vucut su topladı diye. bilmem belkide...

çok acıktımmmm

ayyy kıyamam yaa. önceden de böyleydim hamişlerin acıkmasına kıyamazdım ama şimdi kendim yaşıyınca daha iyi kavradım. Rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin inşallah. açlık dedinizde aklıma geldi. orucu napcaz?

kızınız hayırlı uğurlu olsun canım.. can sıkacak bir durum yok.. Rabbimin armağanı bize..
bizde kız olacağını düşünürken erkek dediler.. eşim ultrason vidyosuna baka baka diyor kesin pipi mi bu şimdi.. tabi bende üzülüyorum o öyle dedikçe..
hassas dönemler işte.. farkedemiyorlar bazen bizi kırdıklarını.. ama emin ol insan kendi yavrıusunu herşeyden çok sever.. ki eşim mesela ben hamile kalmadan minik minik lastik tokalar falan almıştı kızıma takıcam diyipte..
bende şimdi şakayla karışık pipisine takarsın diyorum
alışır merak etme.. hayırlı bir evlat hepimizin dileği

yok değiştiremedim sistem error diyor. hata veriyor. neyse kısmet....

bu arada dün 2 adet emzirme sütyeni aldım. 100 beden. ben 85 kullanıyordum. büyük beden alıp ondan sonra bide emzirme almıyayım dedim. sonuçta doğumdan sonra bir sürü işe yaramayan sütyenim olmasın diye. şimdiden emzirme aldım. hem şimdi hemde doğumdan sonra kullanırım diye Allah o günleri nsaip ederse inşallah.

cnm beni çok iyi anlamışsın walla...
bende kırıldım, surat yapıyorum, saçmalama o benim çocuğum milletin çocuklarını seviyorum kendi çocuğumu sevmezmiyim hiç diyo...
yaşlandım çocuğumla top oynayamıcam da diyo ama...
üzülüyorum işte

hayırlı olsun bebişin sağlıkla kısmetiyle gelsin dünyaya hayırlı evlat olsun. ben erkek çocuk hiç sevmezdim oğlum olunca allahım evlat bu kadar mı tatlıolurmuş diye şaşırıp kaldım kendime evlat deyince içim cız diyor hayırlısıyla gelsin dünyaya kızlar babaya babalarda kızlarına daha düşkün olurmuş bence sen şimdiden pabucum dama atılcak diye düşünebilirsin tekrr hayırlı olsun bebeişin

bak üzülme sakın.. biz de iki kızkardeşiz.. erke yok bizde.. ama ben babamla oturup elektrik elektronik işi yapardım küçükken.. 5-6 yaşındayken babam havyayla işini yaparken bende lehim telini tutar yardım ederdim.. top ta çok oynamışızdır.. top oynamak için illa erkek mi olması lazım.. kötü düşünme sakın..
önemli olan çocuğu kız diye sürekli kokoşluk yapmasını beklememeniz.. babam sayesinde şu anda kendim bile elektrik prizini değişebiliyorum.. eşimi beklememe gerek kalmıyor bazı durumlarda..
baba nasıl ilgilenirse öyle büyür çocuklar..

bu aralar hassasım sanırım...
iyi dileklerin için çok teşekkürler cnm

bizde çıkıyoruz teyzeleri hepinize öpücükler. heryeni gününüz bir öncekinden daha güzel daha hayırlı daha umut dolu sağlıklı olsun

kızlar bir haberim warrr :) bizim de kızımız olucak inşallah eski doktorumu değiştirmem de tam isabet oldu!beni ikide bir erkeğe şartladı,erkek olabilir cıkıntı var deyip durdu ama noldu doçent doktorumuz 2 dkda gördü! çok mutlu olduk ama ilk şok gibi oldu,tamam herhalde erkektir derken...yarım saat sonra kendime gelip mutluluğumun daha iyi farkına varabildim. herkese de haber verdim :) hayırlısı olsun arkadaşlar

slm arkadaşlar
nana canım herşey daha güzel olacak bebeğin sana şaka yapmak istemiş olabilir. sen bol su iç sen de ona sulu bi şaka yap. haftaya yüzme öğrenmiş bi şekilde bulacaksın miniğini.
lizzie kızın hayırlı olsun.

kız beklerken erkek erkek beklerken kız olduğunu öğrenen arkadaşlar sizler 2 defa sürpriz yaşadınız. inşallah mutlulukla kucağınıza da alırsınız yani cümlemiz alırız bebeklerimizi.

Gece uyku tutmadı yine. Ve yine çok sıcak..

Nanancığım çok geçmiş olsun canım.
Her anne hamilelik döneminde farklı sebeplerle imtihan ediliyor sanırım...
Ne güzel Allah kalbine ilham etmiş de doktora gitmişsin şükür ki canım..
İyi haberlerini bize vereceksin inşallah en kısa zamanda...
İçini ferah tut...
Duamız seninle.

canım bilgilerini ayrıntılı ver de ekleyeyim listeye,sat,yaş,kilo,şehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…