- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
bebiş annesinin kalsiyum kan ve vitaminlerini süzüp aldı kendine galiba annesi hemen takviye yap
çok geçmiş olsun umarım herşey normale döner önemli bişey çıkmaz diğer arkadaşlar da söyledi ama gerçekten bol sıvı tüketmeyi ihmal etme suyu fazla içemiyorsan ayranla falan takviye yap haftaya iyi haberlerini bekliyoruz
görüşürüz canım :80:
ben de iş yerinde 1,5 litrelik suyu bitiriyorum, evde de sabah ve akşam tükettiğimle çok rahat 2 litreyi geçiyor herhalde..
çok acıktımmmm
mrb arkadaşlar,
benide listeye eklermisiniz,
s.a.t. 18.03.2011, hamile kaldığım kilo 57, şuanki kilom 55.5, cinsiyeti kız, adı henüz belli değil
ayrıca sizinle paylaşmak istiyorum
bebişimin cinsiyetini bugün öğrendik, eşim evlendiğimizden beri ilk çocuk erkek olsun diyip duruyodu, devamlı top oynucam, baba oğulu yaşıcam, spor yapıcaz, top falan falan....
babasını 8 yaşındayken kaybetmiş eşim, ben yaşayamadım diyo.
benim herhangi bir cinsiyet tercihim yoktu, sadece eşim mutlu olsun istiyordum, bu gün kızımız olacağını öğrendik, allah için eşim hiç bi şey demedi ama istediği olmadı, bilmiyorum
moralim bozuk....
kızınız hayırlı uğurlu olsun canım.. can sıkacak bir durum yok.. Rabbimin armağanı bize..
bizde kız olacağını düşünürken erkek dediler.. eşim ultrason vidyosuna baka baka diyor kesin pipi mi bu şimdi.. tabi bende üzülüyorum o öyle dedikçe..
hassas dönemler işte.. farkedemiyorlar bazen bizi kırdıklarını.. ama emin ol insan kendi yavrıusunu herşeyden çok sever.. ki eşim mesela ben hamile kalmadan minik minik lastik tokalar falan almıştı kızıma takıcam diyipte..
bende şimdi şakayla karışık pipisine takarsın diyorum
alışır merak etme.. hayırlı bir evlat hepimizin dileği
nanancığım belki hatırlamıyor olursun diye yapıştırıyorum.bende unuttum çünkü bir ayarlayayım benimkinide.
gebelik çizelgesi yapımı
Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..türkçeye çevirin,tam boy tickeri seçin
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
buselim süpersin canım inan geçmişten bayağı okudum nasıl değiştiririm diye şimdi grdm yazdığını kalbimi okumuşsun teşekkürler bende deneyeyim
mrb arkadaşlar,
benide listeye eklermisiniz,
s.a.t. 18.03.2011, hamile kaldığım kilo 57, şuanki kilom 55.5, cinsiyeti kız, adı henüz belli değil
ayrıca sizinle paylaşmak istiyorum
bebişimin cinsiyetini bugün öğrendik, eşim evlendiğimizden beri ilk çocuk erkek olsun diyip duruyodu, devamlı top oynucam, baba oğulu yaşıcam, spor yapıcaz, top falan falan....
babasını 8 yaşındayken kaybetmiş eşim, ben yaşayamadım diyo.
benim herhangi bir cinsiyet tercihim yoktu, sadece eşim mutlu olsun istiyordum, bu gün kızımız olacağını öğrendik, allah için eşim hiç bi şey demedi ama istediği olmadı, bilmiyorum
moralim bozuk....
cnm beni çok iyi anlamışsın walla...
bende kırıldım, surat yapıyorum, saçmalama o benim çocuğum milletin çocuklarını seviyorum kendi çocuğumu sevmezmiyim hiç diyo...
yaşlandım çocuğumla top oynayamıcam da diyo ama...
üzülüyorum işte
hayırlı olsun bebişin sağlıkla kısmetiyle gelsin dünyaya hayırlı evlat olsun. ben erkek çocuk hiç sevmezdim oğlum olunca allahım evlat bu kadar mı tatlıolurmuş diye şaşırıp kaldım kendime evlat deyince içim cız diyor hayırlısıyla gelsin dünyaya kızlar babaya babalarda kızlarına daha düşkün olurmuş bence sen şimdiden pabucum dama atılcak diye düşünebilirsintekrr hayırlı olsun bebeişin
kızlar bir haberim warrr :) bizim de kızımız olucak inşallaheski doktorumu değiştirmem de tam isabet oldu!beni ikide bir erkeğe şartladı,erkek olabilir cıkıntı var deyip durdu ama noldu doçent doktorumuz 2 dkda gördü! çok mutlu olduk ama ilk şok gibi oldu,tamam herhalde erkektir derken...yarım saat sonra kendime gelip mutluluğumun daha iyi farkına varabildim. herkese de haber verdim :) hayırlısı olsun arkadaşlar
öyle mi diyorsun o zaman rahatsızlandığımda kullanayım de mi, yoksa rahatsızlık olmasa da hergün mü kullanıcam :26:
rahatsızlandığında alırsın 1-2 kaşık durumuna bakarsn canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?