2011 Aralık Anneleri

canım mağnezyum deyince gidip kan değerlerime baktım,2 ay önceki tahlillerde mağnezyum değerim çok iyi gözüküyo,yani problem yok,kan dolaşımı azaldığı için yatakta gerinince kramp grebiliyo,ama ovalayınca hemen geçiyo benimki,ee eskisi gibi değil vücudumuz,öyle sere serpe yatılmıyo,karın büyükken

bende alcam ama çarşıya gitmeye eriniyom,geçen ay aldığım 85 numara slikonlulur sıkıyo,uçları çok acıyo,ben de penye alcam,emzirme amam heralde,zaten doğumdan sonra evin içinde olcam takmayacam sütyeni

günaydın meleklerimmhepinize güzel mi güzel bir gün diliyoruz bu sabah
bu havalarda napıyoruz bol bol sıvı tüketiyoruz ve dışarı çok çıkmamaya çalışıyoruz,bide essin diye camları kapıları açıp ceryanda kalmıyoruzhepinizi de öpüyoruz

Son düzenleme:

gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşallah

Aynen ya bende saat 1 buçuk gibi zor uykuya daldım 7 buçukta yine kalktım Allah yardımcımız olsun

bu arada, hepinize GÜNAYDIN kızlaaaarrr

gunaydin kizlarrr.

bebislerinin cinsiyetini ogrenen arkadaslarim hayirli ugurlu olsun :)

deryam gel bi arada dakika skor ver bize durum kac kac olmus...

nanan canim tum tavsiyelere katiliyorum dualarimla birlikte. bol su icmeye calis. insallah haftaya hersey duzelmis olacak.

surnes daha once de buraya yazmistim. anneler kizlari olsun ister babalar ogullari olsun istediklerini zanneder.emin ol kucuk kizin dogar dogmaz babasini bu sozlerine pisman edip kendine kole yapacak. o zaman bol bol gulersin esinin haline :)

günaydın güzel anneler ve melekleri biz çooook çalışmak zorundayız iş çok bugün en kısa zamanda görüşmek üzere

Lizzim minik kızın hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah
Nanancım çok geçmiş olsun haftaya kadar herşey yoluna girer inşallah, dualarımız seninle
uyku problemi bende de var kızlar ne olacak bilmem

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER VE MİNİK MELEKLER...

günaydın kıslar güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle bebişkosumu artık çok rahat hissediyorum hareketleri çookk gsl hisseden varmı aramızda

günaydın kıslar güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle bebişkosumu artık çok rahat hissediyorum hareketleri çookk gsl hisseden varmı aramızda

ben hala hissedemiyorum yaaaa acaba bu hafta dra gidip görsemmi diyorum sonra da haftaya zaten detaylı için gidicem diyorum ama akşamları hariç göbeğimde inik yaaaa niye böle oldu ki ((( kalp atışı gibi bişey var ama atar damarsa diyorum bi yandan da

normal ama aramızda 3 hafta var yavaş yavaş bu haftalardan sonra hissedersin bende yeni hissediyorum merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…