kızlar kramplar için mutlaka magnezyum alın takviye. doktor bana sen meyveden sebzeden almaya çalışsan da yeterli olmaz diyip yazmıştı sağolsun.
ben de uyuyamayanlardanım. evimin tüm odaları güneş görüyor. sabah bi taraftan başlıyor güneş evinmin dört tarafını dolanıp gidiyor. yatak odası çok sıcak oluyorduramıyorum bile.bi de 4. kattayız(en üst)
geçen kış kimse yoktu alt katta bu sene yaşlı bi teyze ile amca var ama onlar da 2. kattaki gelinlerine inerler her gün yani evde doğalgaz yakan yok. üstüne kışta bile çok sıcak diyip durdular. benim ev yine soğuk olcak galiba. doğalgaz vanaları sonuna kadar açılcak dilam için bu sene. gerçi ben çok üşüyen bi tipim o nedenle hep yüksekte çalışır doğalgaz. oyyy faturalar oyyyy
yok değiştiremedim sistem error diyor. hata veriyor. neyse kısmet....
bu arada dün 2 adet emzirme sütyeni aldım. 100 beden. ben 85 kullanıyordum. büyük beden alıp ondan sonra bide emzirme almıyayım dedim. sonuçta doğumdan sonra bir sürü işe yaramayan sütyenim olmasın diye. şimdiden emzirme aldım. hem şimdi hemde doğumdan sonra kullanırım diye Allah o günleri nsaip ederse inşallah.
kızlar ya yine görev var akşama kadar sürebilir,görüşmek üzere...
kızlar bir haberim warrr :) bizim de kızımız olucak inşallaheski doktorumu değiştirmem de tam isabet oldu!beni ikide bir erkeğe şartladı,erkek olabilir cıkıntı var deyip durdu ama noldu doçent doktorumuz 2 dkda gördü! çok mutlu olduk ama ilk şok gibi oldu,tamam herhalde erkektir derken...yarım saat sonra kendime gelip mutluluğumun daha iyi farkına varabildim. herkese de haber verdim :) hayırlısı olsun arkadaşlar
Gece uyku tutmadı yine. Ve yine çok sıcak..
Nanancığım çok geçmiş olsun canım.
Her anne hamilelik döneminde farklı sebeplerle imtihan ediliyor sanırım...
Ne güzel Allah kalbine ilham etmiş de doktora gitmişsin şükür ki canım..
İyi haberlerini bize vereceksin inşallah en kısa zamanda...
İçini ferah tut...
Duamız seninle.
nanancığım belki hatırlamıyor olursun diye yapıştırıyorum.bende unuttum çünkü bir ayarlayayım benimkinide.
gebelik çizelgesi yapımı
Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..türkçeye çevirin,tam boy tickeri seçin
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
buselim süpersin canım inan geçmişten bayağı okudum nasıl değiştiririm diye şimdi grdm yazdığını kalbimi okumuşsun teşekkürler bende deneyeyim
ÇİZELGEN ÇOK GÜZELOLMUŞ CNNM. YEŞİLLEDE DONATMIŞSIN RABBİMDE ONU ÖYLE DONATIP KORUSUN.
bizde çıkıyoruz teyzeleri hepinize öpücükler. heryeni gününüz bir öncekinden daha güzel daha hayırlı daha umut dolu sağlıklı olsun
NE GÜZEL BİR DUA BU CNM. AMİNNNNNN..
kızlar bir haberim warrr :) bizim de kızımız olucak inşallaheski doktorumu değiştirmem de tam isabet oldu!beni ikide bir erkeğe şartladı,erkek olabilir cıkıntı var deyip durdu ama noldu doçent doktorumuz 2 dkda gördü! çok mutlu olduk ama ilk şok gibi oldu,tamam herhalde erkektir derken...yarım saat sonra kendime gelip mutluluğumun daha iyi farkına varabildim. herkese de haber verdim :) hayırlısı olsun arkadaşlar
KIZÇEN HAYIRLI OLSUN CNM. ARTIK KESİN OLMUŞTUR HERHALDE.
günaydn canım:79::79:nasılsın,biz yine bugün el ayak şiş uyandk
SORMA BENDE BENDE. ELLERİM O KADAR ŞİŞ Kİ AVUCUMU KAPATAMIYORUM. AMA GECE İÇTİĞİM DEMİR HAPINDAN ŞÜPHE EDİYORUM. SABAHLARI MI DENESEM ACABA.
günaydın kıslar güzel bir gün geçirmemiz dileğiylebebişkosumu artık çok rahat hissediyorum hareketleri çookk gsl hisseden varmı aramızda
ben hala hissedemiyorum yaaaa acaba bu hafta dra gidip görsemmi diyorum sonra da haftaya zaten detaylı için gidicem diyorum ama akşamları hariç göbeğimde inik yaaaa niye böle oldu ki((( kalp atışı gibi bişey var ama atar damarsa diyorum bi yandan da
günaydın kıslar güzel bir gün geçirmemiz dileğiylebebişkosumu artık çok rahat hissediyorum hareketleri çookk gsl hisseden varmı aramızda
günaydın canım:80:
yaa ben de hissetmek istiyorummmm
1 haftaya hissedersin sende umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?