tatlım ben geçen hafta başladım hissetmeye ama akşam saat 10 gibi 3 kere tık tık o kadar.. bu hafta gündüze çevirdi fazla değil yine 3-4 kere...ben hala hissedemiyorum yaaaa acaba bu hafta dra gidip görsemmi diyorum sonra da haftaya zaten detaylı için gidicem diyorum ama akşamları hariç göbeğimde inik yaaaa niye böle oldu ki((( kalp atışı gibi bişey var ama atar damarsa diyorum bi yandan da
oyy canım yaaa kolay gelsin sana.. ama yorma kendini misafirlerin yardım etsin yemeği düşünme sonuçta evi düzenlemeye çalışıyroun onalrda yemek yapsınlar... sen hamilesin unutmaaa.... bu kadar can sıkma lütfenn.. herşey olduğu kadar...kızlar pazardan beridir her gün akşam olmak üzere o kadar yoruyorumki... bugün kasıklarımın ağrısından yürüyemiyorum... bide sizde varmı bilmyiırum ama bende sütkesiği gibi beyaz koyu bir akıntı var.. cumarttesi zaten dr..a gitcem ama bugün aradım.. dinlenmen lazım dedi.. cumarteside kültür alırısz dedi. zaten 3.lü testim var.. hayırlısı bakalım... çok korkuyorum ama arada vajinaya sancıda giriyor.. evde iş bekliyor.. şöleki.. vesitiyerimi kayınvalideme verdim içindeki herşey balkonda duruo... arka oda dolabımı kayınvalideme verdim içindekiler yerde duruodu... oturma odası kltukları dün akşam gitti başka koltuk geldi içindeki bazadakiker yerde duruodu... marangoz geldiii mustafğa bir dolaba raflar taktı.. mutfak dolapları ve içerdeki dolap boşaldı.. bunların hepsi yerleşti.. açıkta kalanlar var.. boyum kadar ütü var.. ev pis.. yarınakşam 4 kişi misafirim var. konaklamalı.. bir gr.. yemeğim yok.. alışveriş lazım.. ben çıldırmak üzereyim................................
Merhaba arkadaşlar, dün size yazmıştım bilmem hatırlayan varmı bi kaç gece ve sabah karşı kas veya damar çekilmesiyle uyanıyorum sonra ağrıyor tüm gün diye.. Çoğu arkadaşlar kendi ailem dahil magnezyum eksikliğinden olabilir diye düşünmüştük.. Bugün doktorumla konuştuk, doktorum beni Damar Cerrahisine yönlendirdi, kafaya göre vitamin almakla olmaz dedi. Kan pıhtılaşması sonucu damar tıkanıklığı olmasın diye.. İçime bir korku girdi.. Yarın saat 11de randevum var inşaallah kötü birşey çıkmazda gerçekten sadece basit bir magnezyum eksikliğidir..
bugün çok işimiz var çokkk... ama aklım hep burda
inşallah herkes iyidir..
cinsiyeti öğrenen arkadaşları tebrik ederim..
nanancım geçmiş olsun... bol su iç dinlen dikkat et..
tatlım ben geçen hafta başladım hissetmeye ama akşam saat 10 gibi 3 kere tık tık o kadar.. bu hafta gündüze çevirdi fazla değil yine 3-4 kere...
senin bebişin bence gece hareket ediyor o yüzden hissetmiyorsun... iyi düşün inan güzel şeyler düşününce daha çok oynayacak...
geçen haftada çok üzgündüm ona da bağlıyorum beklemesemde gitsemmi dra görmeye diyorum kendi kendime ama her haftada gidilmezki yaaaa
kızlar pazardan beridir her gün akşam olmak üzere o kadar yoruyorumki... bugün kasıklarımın ağrısından yürüyemiyorum... bide sizde varmı bilmyiırum ama bende sütkesiği gibi beyaz koyu bir akıntı var.. cumarttesi zaten dr..a gitcem ama bugün aradım.. dinlenmen lazım dedi.. cumarteside kültür alırısz dedi. zaten 3.lü testim var.. hayırlısı bakalım... çok korkuyorum ama arada vajinaya sancıda giriyor.. evde iş bekliyor.. şöleki.. vesitiyerimi kayınvalideme verdim içindeki herşey balkonda duruo... arka oda dolabımı kayınvalideme verdim içindekiler yerde duruodu... oturma odası kltukları dün akşam gitti başka koltuk geldi içindeki bazadakiker yerde duruodu... marangoz geldiii mustafğa bir dolaba raflar taktı.. mutfak dolapları ve içerdeki dolap boşaldı.. bunların hepsi yerleşti.. açıkta kalanlar var.. boyum kadar ütü var.. ev pis.. yarınakşam 4 kişi misafirim var. konaklamalı.. bir gr.. yemeğim yok.. alışveriş lazım.. ben çıldırmak üzereyim................................
inşallah herkes iyidir..
tatlım ben geçen hafta başladım hissetmeye ama akşam saat 10 gibi 3 kere tık tık o kadar.. bu hafta gündüze çevirdi fazla değil yine 3-4 kere...
senin bebişin bence gece hareket ediyor o yüzden hissetmiyorsun... iyi düşün inan güzel şeyler düşününce daha çok oynayacak...
geçen haftada çok üzgündüm ona da bağlıyorum beklemesemde gitsemmi dra görmeye diyorum kendi kendime ama her haftada gidilmezki yaaaa
sen bilirsin canım nasıl huzurlu olursan öyle yap.. çok sık gidiyroum diye kendini üzme sonuçta gitmezsen daha çok üzüleceksin..ama geçen hafta gittiğinde bebeğin oynadığını gördün mü ultrasonda gördüysen dediğim gibi bebişin gece uyanıyordur.. evde sol yanına uzan belki daha rahat hissedersin birde öyle dene
Merhaba arkadaşlar, dün size yazmıştım bilmem hatırlayan varmı bi kaç gece ve sabah karşı kas veya damar çekilmesiyle uyanıyorum sonra ağrıyor tüm gün diye.. Çoğu arkadaşlar kendi ailem dahil magnezyum eksikliğinden olabilir diye düşünmüştük.. Bugün doktorumla konuştuk, doktorum beni Damar Cerrahisine yönlendirdi, kafaya göre vitamin almakla olmaz dedi. Kan pıhtılaşması sonucu damar tıkanıklığı olmasın diye.. İçime bir korku girdi.. Yarın saat 11de randevum var inşaallah kötü birşey çıkmazda gerçekten sadece basit bir magnezyum eksikliğidir..
geçmiş olsun canım. bende magnezyum kullanıyorum ilk gittiğimde vermişti dr.. kasılmalar için demişti.... hala da kullanıyorum... bende magnezyum eksikliği olmadığı halde verdi magnorm diye bi ilaç.. dr sana vermediyse bi bildiği vardır...
yığınla işim var ama bugün çalışmak istemiyorum hiççç
benimdeee veee çokkkkkkkkk uykum varr..
canım kolay gelsin kayın validen yakınsa yardıma gelse ya, gelmez mi? bu dönemde ve bebek doğduktan sonra hiçbir yardımı geri çevirme, düşünemezlerse sen rica et canım, bazı ters gelen şeyler olsa da ki kim gelse olur, onlara takılmamaya çalış. belki yemeğini yapar, belki ortalığı toplar. kendini yormamalısın hele ki bu sıcak havalarda.
benim karnımbunun kadar oldu nerdeyse
kızlar pazardan beridir her gün akşam olmak üzere o kadar yoruyorumki... bugün kasıklarımın ağrısından yürüyemiyorum... bide sizde varmı bilmyiırum ama bende sütkesiği gibi beyaz koyu bir akıntı var.. cumarttesi zaten dr..a gitcem ama bugün aradım.. dinlenmen lazım dedi.. cumarteside kültür alırısz dedi. zaten 3.lü testim var.. hayırlısı bakalım... çok korkuyorum ama arada vajinaya sancıda giriyor.. evde iş bekliyor.. şöleki.. vesitiyerimi kayınvalideme verdim içindeki herşey balkonda duruo... arka oda dolabımı kayınvalideme verdim içindekiler yerde duruodu... oturma odası kltukları dün akşam gitti başka koltuk geldi içindeki bazadakiker yerde duruodu... marangoz geldiii mustafğa bir dolaba raflar taktı.. mutfak dolapları ve içerdeki dolap boşaldı.. bunların hepsi yerleşti.. açıkta kalanlar var.. boyum kadar ütü var.. ev pis.. yarınakşam 4 kişi misafirim var. konaklamalı.. bir gr.. yemeğim yok.. alışveriş lazım.. ben çıldırmak üzereyim................................
inşallah herkes iyidir..
cnm benim azcık relaks olmaya çalış. bu aralar çok kasdın kendini. tabii senin elinde olmayan sebeplerden oldu ama. bence sen bu hafta hamile olduğunu da unut, kocanı, kaynananı,
görümceni unut. sadece kendine zaman ayır ve seni daha önce neler mutlu ediyorduysa onları yap. biraz moral depolarsın. şuan evladına yapabileceğin en büyük iyilik
bu olur. tabii kendine de..
kız yok ederde.. kadını pazar taşıdık antalyadan ankaraya.. halenkendi eviyle uğraşıo.. kadının marangoz işleri bugün olcak.. koltukları gelmedi... o da evini yerleştirioı.. bana hayrı yok yani şu arada onun...yoksa zaten benim için geldi. bebeğe bakcak diye
o zaman tanıdığın temizlik işlerine giden birisi varsa rica et yarım gün çalışsın emeğine göre hakkını verirsin az ya da çok. ya da tanıdık yakın birisi yok mu ki. sen yorulma yaa :26:
ay yok kız ankarada kimsem yok benim...:84::84:
kalacakla 1 gün kalcaklar.. ablamlar gelio.. 2 çocuk eniştem bide.. e tatilden döndük.. ev dandini.. allahtan eşim öğlen molasında 3 iş arkadaşı ile gidip ev alıvşverişini yapmış.. akşama gidince zeytiyağlılarımla tatlımı pişiririm... eşimde evi süpürüp silcek...( kırk yılda bir) yarın akşamada et yemeği yapcam gider gitmez yaparım onu.. pilavıda kayınvalideme sattım... o yapacak... artık haftaya da temizlikçi sokarım yapcak bişi yok...
kadın olmak zorrr zanatt anacım.. daha doğrusu çalışıpta kadın ve hamile olmak zor:)
geçmiş olsun canım. bende magnezyum kullanıyorum ilk gittiğimde vermişti dr.. kasılmalar için demişti.... hala da kullanıyorum... bende magnezyum eksikliği olmadığı halde verdi magnorm diye bi ilaç.. dr sana vermediyse bi bildiği vardır...
Rabbim büyük cnm. sen sıkma kendini. bencede doktor aşırı pimpirikli davranmış. benim doktoruma dedim yürürken bile bacağım kasıyor yürüyemiyorum. bişey olmaz
mağnezyum veririm geçer dedi. hakkatten geçti.
Selam Güzel Arkadaşlarıım
Nasılsınız, hepiniz iyimisiniz?
Bugünkü geçmişi okuyacak vaktim yok birazdan Bodruma ineceğim eşimle.
Bir merhaba demek ve İyilik haberlerinizi duymak istedim canlarım...
Dönüşte uğrarım yanınıza tekrar bakacağım neler kaynatmışsınız ve kimler kalmış..
Bu arada Aljdacığım Kantoran sanırım bende de işe yaradı. sancım iyiden iyiye azaldı. Bugün bir kez ağrı kesici aldım..
Sanırım yarından sonra hiç gerek kalmaz.
Evet basur sorunu olan arkadaşlar Kantoranı şiddetle tavsiye ediyorum...
Birde kabızlık için bol semizotu salatası yiyin. Ben öyle yaptım bir kaç gündür rahatım..
Hepinizi öpüyorum..
Güzel sohbetler diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?