2011 Aralık Anneleri

ohhhhhh canim iyi tatiller nekadar guzel esin annesigilde sen annenin yaninda izin yapicaksin
isimde cok hos olmus digerlerine gore bu daha iyi
bende karar veremiyorum
dibanaz kiraz mi yoksa ebrar kirazmi olsun offfff ama sonucda bir kiraz olacak ama yaninda hangisi olacakkkk
kizlar gobus topigine gobusumu ekledim sizlerde ekleyinde bakalim minnoslarinizaaaa

kızlar erkek isim alternatifleri kuranda geçiyomuş bu isimler

DUHA
KAYHAN
KORAY
ARAS

Bİ DE HAKTAN var bizim eskiden beri istediğimiz bi isim nasıllar beyendiniz mi

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar
size bisi sorucam bebegime isim arıyoruz bi isme takıldık ve bebegimiz erkek isim beray
yani kız ismi gecio bi erkekte ratladık bu isme bebegimize beray diye sesleniyoruz
esim beray nasıl bugün diye isten gelio
sizce ???

bu adı daha önce duymamıştım ilk duyduğumda kız adı sandım sonra mesajı tekrar okuyunca bebeğin erkek olduğunu gördüm. internette de kız ismi yazıyo, belki de kız erkek ortak bir isimdir, bilemedim şimdi :26:

DUHA
KAYHAN
KORAY
ARAS

haktanı çok beğeniyorum. hatta oğlum olmadan önce hep haktan olacak diyordum. Allah içine sineni koydursun. hepsi de güzel. aras moda bu aralar.

cnm elif dila da süpermiş bayıldım ben bu arada iyi tatiller

DUHA
KAYHAN
KORAY
ARAS

ya cnm dün haberleri izledin mi bilmiyorum,mecliste bi yarasa yavrusu bulmuşlar adınıda haktan koymuşlariALLAH tan geldiğini düşünmüş adam ama yarasa dün uçmuş kaçmış :s :s :s :s bence sen haktan dan vazgeçme güzel isim :)

ya cnm dün haberleri izledin mi bilmiyorum,mecliste bi yarasa yavrusu bulmuşlar adınıda haktan koymuşlariALLAH tan geldiğini düşünmüş adam ama yarasa dün uçmuş kaçmış :s :s :s :s bence sen haktan dan vazgeçme güzel isim :)[/B][/QUOTE]

yavruca koydum diyodu millet vekili hehehehehe HAKTAN he hiç olurmu yarasaya yaaaaa oğlumun o isim hehehehe

arkadaşlar ben nisa hastanesine gidiyorum ama çooookkk kalabalık doktor devamlı doğuma gidiyor, randevulu bile gitseniz 2,5 saat bekliyorsunuz...
beklemekten bıktım
devlet hastanesinden beter walla, hiç olmazsa devlette numaran yanıyo giriyosun hemen....

avrupa yakasında pek kalabalık olmayan, özel hastane arıyorum, bayan doktor önerebilirmisiniz..

arkadaşlar ben ne yaptım... ben avcılar hosp. gidiyorum ya. doktorumu çok seviyorum, doğumuda orda düşünüyordum ama internette hakkında kötü şeyler duyunca korktum açıkçası.

bende 1 saat önce avcılar hospitale bir mail attım. adımı, cebimi yazdım. dedim gönül hnm gidiyorum ama böyle böyle internnette bebek hemşireleri ve doğumdan sonra doktor kontrolleri yapılmıyor diye yazıyor hep internette. siz bu durumu düzeltmek için ne yaptınız dedim. herkes aynı şeyden şikayetçi siz ne değişiklik yaptınız? dedim.

az önce avc. hops. başhekim yardımcısı aradı beni. bizim ayda 3.000-5.000 arası doğumumuz oluyor. bazen herkesin beklentisine tam anlamıyla cevap veremiyebiliyoruz. ama genele vurduğunuzda bu rakam çok azdır dedi. bana kendi cebini verdi. eğer en ufak bir şeyle karşılaşırsanız beni cepten arayın hemen ilgileneyim dedi.

velhasıl bu durum benim pek hoşuma gitti çünkü en azından çaba var daha iyisini yapmak adına. mühüm olanda bu bence. eğer bir aksilik olmazsa doğumu avcılar hosp. yapmaya karar kılmışımdır. hepimizn hakkında hayırlısı olsun inşallah.

canım ne demek yardımcı olacağız destek olacağız birbirimize.

canım normal yapıyor bence, evin büyüklüğüyle ve eşya çokluğuyla alakalı olabilir. benim evim 2 oda 1 salon olmasına rağmen ve eşya az ev derli toplu olmasına rağmen seninkinden fazla bikaç fazla parça ütülüyordur. temiz yapıyorsa normal. haftalık geliyorsa bir hafta camları siler normal temizlikten başka, bir hafta dolapları siler, böyle böyle biter. öbür türlü nasıl bitirecek, o da insan.

cnm ben avcılar hospital de gönül hanımı tavsiye ederim. en fazla randevusuz gitmeme rağmen 10 dk bekliyorum. çok tatlıbir bayan. çok pimpirikli değil. çok para alayım diyede zırt pıt çağırmıyor. beni şimdiye kadar 40 günde bir çağırdı. tabii 6 aydan sonra sıklaşır herhalde normali o ama inan memnun kalırsın. hastane muayne ücreti 35 tl ama nakit (kk olmuyor) 2 li içinse ek 31 tl verdim. ultrasyın parası ayrıca vermedim çünkü sizin doktorunuz kendisi ölçüyor gerek yok deyip almadılar.
ve 3 lüyede gerek yok 2 li iyi çıktı dedi. durum bu sen kararını ver. daha önce anadolu hospitale gitmiştim bir kere hala kabuslarımda görüyorum ordaki bayan doktoru. Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın. iyi bir doktor bulmak zor gerçekten.

yanii bencede robot değil ya sonuçta.

buseli tebrik ederim. demek ki internete yazanlar üç beş tane memnun edemedikleri. en güzelini yapmışsın hem deiçin rahatlamış. ben de ilk doğumu bi özel hastanede 9 ay boyunca gittiğim doktorda yaptım ben çok memnun kaldım. benimle birliktte aynı doktora başlayan yakın bi arkadaşım 2 ay sonra memnuniyetsizliklerinden dolayı doktoru bıraktı neymiş ilgisizmiş. peki ben bu kadar memnunken onun ilgi diye beklediği şey neydi. hamilelikte insanların hormonların da etkisiyle bakış açıları da değişiyor galiba.

için rahatlamıştır hastane konusunu netleştirince. tekrar tebrik ederim hayırlı olsun.

kayınvalidene görümcelerine tabi çok gelir. eşin de onların ağzına bakmasın bence. yazık değil mi sana. benim de kayınvalidem duysa ayda 75 lirayı temizliğe verdiğimi parayı çöpe atıyorsun der herhalde ama ben sölemiyorum bile. gerçi uzakta olduğu için avantajlıyım. bu arada çalışıyor musun. çalışıyorsan şart bence. ben oğlum olana kadar kendi kendi temizliğimi kendim yapıyordum ama oğlan artı iş artı eş zor oluyor artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…