olur cnm anneler iştegünaydınlarr kzılarrrr
hepiniz doktora gitmişsiniz ne güzel benim daha gitmeme 3 hafta var.
gece uyuyamadım .işe geldim bi yorgunluk var üsütmde. annemlede kavga ettik canım sıkkın
sorma zaten gerginlikler de oluyo kocama dedim akşam bu kadına geçiyim diye memnun değilim aslında diğerinden dedim öle konuşma ayıp ediyosun falan diye e bende 30 yılda 1 çocuk sahibi olucam yaa en nihayetinde napıyım yani ii kadın olabilir ama yoğunluktan işini ii yapamıyo ki 2 dk da çıkıyorum odasından akşam ki kadın herşeyine baktı çocuğun kafasını falan ölçtü gövdesini ölçtü baya ilgilendi ilk kez özel hastanede tansiyonum ölçüldü yaaa düşünsene ben şu detaylı ultrasonu atlatıyım haftaya da ona göre oturup bi karar veriyim artık bu iş böle olmaz
Allah kavuştursun ama bozma moralini artıkkk. olanla ölene çare yokturrr. böyle olmasa iyiydi emmeee oldu napalım. kafayı başka yerlere yönlendir annesi sen üzülme sen sıkılmaki yavrunda üzülüp, sıkılmasın. kıyabilirmsin sen hiç ona. ben san bir taktik vereyim. kayınvalideler çoğu şeyi istedikleri için değil gelin istemediği için gıcıklığına yaparlar. bak inan ben bunu 40 yıldır kaynana olan 3 oğlu olan birinden dinledim. benim kayınvalidemin kayınvalidesinden. çok munzır biriydi hiç kimseden de çekinmezdi bana açık açık anlattı. bakıyorum bunu yapınca gelinim sinir oluyor artık hep öyle yapıyorum diyordu. ona çaktırmıyordum ama ben çok eğleniyordum diyordu. az çok bu tüm kaynanalarda var. bence sen kaynanana buna sinir olduğunu belli etme. akisine iyi bir tatil dilerim de, ohh bende burda yavrumla başbaşa alışverişe çıkıyorum felan dee. anlatabildim mi bilmiyorum.
ama içinde kalmasın diyede eşin eve geldikten sonra onların yanında değil ama güya bebişinle konuşuyormuşsun gibi " oğlum bu kaka baba artık onu sevmiyelim bizi yalnız bırakıp gitti, başımıza bişey gelirmi diye hiçç düşünmedi" de şakaya vur. sen zaten gezerken yorulduğunu hemen anlar dinlenirsin. sen işini bilirsin.
sıkma canını yaa bu aralar bizde çok hassasız normlade alınmayacağımız şeylere bile alınıyoruz. ama onlarıda anlamak lazım. biz daha doğurmadan anlayış bekliyoruz. onlar doğurdu bide yıllarca emek ettiler. haliyle anlayış beklerler. mecbur lattan alacağız.bu arada sen kaç haftalıksın ki daha 3 hafta var.?
olur cnm anneler işteben de çok ederim sonra dayanamam ALLAH eksit etmesin başımızdan hiç birini,bugün haftanın son günü dinlenirsin artık bol bol
cnm ya bende çalışıyorum die akşam gidiyodumama şöle oldu en randevuya gittiğimde kadın bana bi kart verdi gündüz polikliniğe gelmeniz lazım akşam takip etmiycez dedi elimde kartla kala kaldım sebep dedim her gidişimde aynı doktor olmayabilirmiş ve gündüz gebe takibi daha iyi yapılıyomuş diyeymiş bende çalışıyorum gündüz gelemem dedim cumartesi gitmiştim o hafta kadın bana her 15 günde bir cumartesileri burdayım senide görücem demişti ama ben bi daha oraya gitmedim bide şöyle bi durum var bu kadın bana 3 lü test yapmıycam sadece detaylı bakıcam dedi ayın 16 sında gel yani yarın demişti,ama kendi doktorumda ayın 23 e kadar izinliyim 23 ünde detaylı bakalım demişti ama gelmeden ara beni belki uzar demişti şimdi ben ne yapayım kızlar yarın mı yaptırsam yoksa haftaya cumartesiyimi beklesem bilemedim
cnm üzülme yaçok haklısın ben böyle bişeyi kesinlikle kabullenemezdim geride benii bırakacak tatile gidicek annesiyle tabi şimdi biz farklı fıtratlardayız sen benm gibi düşünmezsin belki ama senin yerine koydumda kendimi üzülürsün şimdi,ama şöyle düşün hepimizin bazen kocalarımızdan uzak vakit geçirip kendimizi dinleme ihtiyacı oluyo sende öyle düşün annende değilde tatilde olan senmişsin gibi tamamen bebeğine konsantre ol bu günlerde onunla daha kuvvetli bi bağ kurduğunu düşün başbaşa olduğunuzu düşün,ama üzülme sen eğlenceli neşeli birisin her halinden belli kafanı takma sayılı gün gelir geçir senden alırsın bi ara acısını
günaydın güzel anneler.nasılsınız.karnıma iki gündür ara ara sancılar giriyo.şimdilik dinlenmeye çalışıyorum.çocuklardan fırsat kaldıkça.hepinizin kandilini kutluyorum.
selam kizlarrrrrr bugun cumaaaaaaaaa herkesin kandilide mubarek olsunnn...
canim ayni agrilardan bendede var ya birde gece bacagima cok kotu birsekilde kramp girdi aglatti agrisi bugun magnezyum alicam eczaneden.
benim kasığıma kramp giriyo.doktorum ilerki haftalarda olursa magnezyuma başlarız demişti.ilerde de devam ederse erken doğum tehlikesi yaparmış.benim 3 taneside erken oldu.erken doğacak diye çok korkuyorum.bende herkez gibi 9 ayımı tamamlayım bebişim kucağıma gelsin istiyorum
herkese günaydın
kandiliniz mübarek olsun hepinizin tüm duaları kabul olsun inşallah
biz dün akşam dra gittik bebeğin durumu ii 242 veya 262 gram dedi dr boyu 16-17 cm civarı dedi boyu tam ölçülemiyomuş çok hareketliydi bi ara secde pozisyonuna geçti parmakları çok hareketli dedi dr elini açıp kapadı sürekli ama yeri konusunda bu drda biraz aşada dedi(( bebeğin kafası kasığında senin dedi o kadar yani idrar yollarında sorun varmı bakalım dedi baktık varmış onlada alakalı olabiliyomuş aşada oluşu ilaç verdi kullanan oldu mu idrar yolları ile ilgili ilaçlardan hamileyken dr bunlar bebeğe zarar vermez dedi ama antibiyotikmiş başlıcam artık bugün yapcak bişey yok
ayakta fazla durma falan dedi yarın alışverişe gitcem ya 1 er saat arayla dinlenerek gezer gelirim hemen hiç yormam kendimi kaç zamandır evdeyim yaaaa gidip bebeğe bişeyler almak istiyorum gitcemde gitcemhemende döncem
canım ben medikalpark bahçelievlere gidiyorum nadide korkut dr ismi.. çok memnunum doktorumdan.. çok ilgili ve her hastasını tanıyor... c tesileri sabah saatlerinden birazcık yoğun oluyor ama şuana kadar ben hiç bekletilmedim...arkadaşlar ben nisa hastanesine gidiyorum ama çooookkk kalabalık doktor devamlı doğuma gidiyor, randevulu bile gitseniz 2,5 saat bekliyorsunuz...
beklemekten bıktım
devlet hastanesinden beter walla, hiç olmazsa devlette numaran yanıyo giriyosun hemen....
avrupa yakasında pek kalabalık olmayan, özel hastane arıyorum, bayan doktor önerebilirmisiniz..
canm 3000-5000 doğum ayda çok fazla değil mi ya
cnm çok geçmiş olsun istanbulun havası böyle çarpar adamı dikkat et
kızlar hepinize günaydınbütün MÜSLÜMAN ALEMİNİN BERAT KANDİLİ MÜBAREK OLSUN,RABBİM bu mübarek gecede hepimizin günahlarını affetsin inş,bebeklerimize sağlık,evlerimize bereket huzur,eşlerimizle muhabbet nasip etsin,hepimize salih ameller işlemeyi nasip etsin...
veeeeeeeeeeee bugün benim evlilik yıldönümüm koca 5 yıl nasıl geçti anlamadım,her sene abartılı olmada benim organize etmemle tabi :) küçük bi kutlama yapardık ama bu yıl hem kandile gelmesi hemde diyarbakırdaki şehitlerimizden dolayıkutlama filan yapmıycaz,ALLAH şehitlerimizin ailelerine sabır versin,ALLAH onlardan razı olsun
Selam canım..bende hamileliğimi öğrenir öğrenmez dr antibiyotik verdi idrar yolları için..ama geçmedi..tekrar ilaç vermedi bol bol su iç dedi..Ama şu an galiba yine idrar yollarım kötü durumda bende tekrar ilaç isteyeceğim doktordan..İnşallah geçer seninki de..herkese günaydın
kandiliniz mübarek olsun hepinizin tüm duaları kabul olsun inşallah
biz dün akşam dra gittik bebeğin durumu ii 242 veya 262 gram dedi dr boyu 16-17 cm civarı dedi boyu tam ölçülemiyomuş çok hareketliydi bi ara secde pozisyonuna geçti parmakları çok hareketli dedi dr elini açıp kapadı sürekli ama yeri konusunda bu drda biraz aşada dedi(( bebeğin kafası kasığında senin dedi o kadar yani idrar yollarında sorun varmı bakalım dedi baktık varmış onlada alakalı olabiliyomuş aşada oluşu ilaç verdi kullanan oldu mu idrar yolları ile ilgili ilaçlardan hamileyken dr bunlar bebeğe zarar vermez dedi ama antibiyotikmiş başlıcam artık bugün yapcak bişey yok
ayakta fazla durma falan dedi yarın alışverişe gitcem ya 1 er saat arayla dinlenerek gezer gelirim hemen hiç yormam kendimi kaç zamandır evdeyim yaaaa gidip bebeğe bişeyler almak istiyorum gitcemde gitcemhemende döncem
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn. Hayırlı kandillerrr..... Rabbim hepimizin gönlünden geçen dileklerini önce hakkımızda hayırlı etsin, sonra kabul etsin. Rabbim yavrularımızı ve yuvalarımızı korusun. Allah'ıma binlerce şükürler olsun ki bize bir yuva, iyi bir eş, nasip olursa yakında kucağımızıa alacağımız evlatlar, sağlıklı bir beden, kusursuz bir vucut, anne, baba, kardeşler ve sayamıyacağımız binlerce nimet verdi. bunlarım hepsini bir arada bulabilen çok az sayıdaki azınlıklarddanız. binlerce şükürler olsun. Rabbimden en büyük dileyim kimsenin kucağını beşiğini boş bırakmasın. kimseyi yavrusundan ayırmasın ve hiç bir yavruyuda ana-babasından. Aminnnnnnn.
aminnn canım,çok güzel şeyler dilemişsin,Rabbim dualarımızı kabul etsin,seninde kandilin kutlu olsun
Rabbim yardım etsin cnm.Rabbimin izniyle bişeyolmaz cnm. az kaldı sabret 2 ay sonra izine ayrılabileceksin inşallah.
teşekkür ederim canım,neyseki kısa sürdü,hafta sonu dinlenirim,haftaya gidelecek yerler şehir içinde,yollar düzgün zaten
kızlar bende bişiy sorcam :26::26:benim saçlarım kıvır kıvırdı hatta herkes ya perma mı yada maşamı die soruyo,ama şimdi dümdüz oldu ya o lülelerim gitti dümdüz bişey oldu :26::26: hamilelikle ilgilim bilen varmı bide çok dökülüyolar :44::44:
kızlaaar günaydın önce hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar diliyorum
kaç zamandır giremiyordum şimdi güzel haberi veriyorum
geçen hafta tatildeyken doktora kontrol ettirdim ve erkek dedi
eşim çok sevindi ama garanticiyiz dün kendi doktorumuza gittik
o da erkek dedi
hatta kontroldeyken başka bir doktor daha geldi o da aynı anda erkek olduğunu gördü
yani beni de listeye yazın lütfen
ben hürrem ben de gebayim ben de şehzade anasıyım
offff bugün su bile içemiyorum cnm istemiyo hiç bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?