2011 Aralık Anneleri

günaydınlarr kzılarrrr
hepiniz doktora gitmişsiniz ne güzel benim daha gitmeme 3 hafta var.
gece uyuyamadım .işe geldim bi yorgunluk var üsütmde. annemlede kavga ettik canım sıkkın
olur cnm anneler işte ben de çok ederim sonra dayanamam ALLAH eksit etmesin başımızdan hiç birini,bugün haftanın son günü dinlenirsin artık bol bol

cnm ya bende çalışıyorum die akşam gidiyodum ama şöle oldu en randevuya gittiğimde kadın bana bi kart verdi gündüz polikliniğe gelmeniz lazım akşam takip etmiycez dedi elimde kartla kala kaldım sebep dedim her gidişimde aynı doktor olmayabilirmiş ve gündüz gebe takibi daha iyi yapılıyomuş diyeymiş bende çalışıyorum gündüz gelemem dedim cumartesi gitmiştim o hafta kadın bana her 15 günde bir cumartesileri burdayım senide görücem demişti ama ben bi daha oraya gitmedim bide şöyle bi durum var bu kadın bana 3 lü test yapmıycam sadece detaylı bakıcam dedi ayın 16 sında gel yani yarın demişti,ama kendi doktorumda ayın 23 e kadar izinliyim 23 ünde detaylı bakalım demişti ama gelmeden ara beni belki uzar demişti şimdi ben ne yapayım kızlar yarın mı yaptırsam yoksa haftaya cumartesiyimi beklesem bilemedim

canım sat a göre 19 haftalığım.en son 30 haziranda gittim. 5 hafta sonraya ayrıntılı ultrason için randevu verdi. doktoruma çok çok güveniyorum. zaten tıp ta doçent ama acaba arayı çokmu açmış diyorum

canım saoll yaa birilerinin yanında lüzumsuz konuştu ya istemeden de olsa azarlar gibi oldummm. off zaten sinirli bi yapım var amannn yaa hayat ne çok yoruyor insanıııı

Son düzenleme:

bi daha zaten beklesin olur böle bişey

ya bundan önce onun işleri varken bende annemle tatile gitmiştim de o yüzden alsın hevesini dedim onun annelerinin öle tatil kültürü falan yok biz hersene gideris annemle biyerlere kocamlada gidiyom ama onun 1 hafta falan oluyo zamanı o yüzden de bişey diyemiyorum yoksa ben gitmesen gidemessin diyebilirdim ona da rahatlıkla

ama ne yalan sölim geçen hafta anneleri geldiğinden beri limoniydik gitsin bende istiyorum bi kafa dinlerim yaaaa

tmm sabah ağladım birazcık ama bazen üzülüyorum :2::2::2::2::2:

günaydın güzel anneler.nasılsınız.karnıma iki gündür ara ara sancılar giriyo.şimdilik dinlenmeye çalışıyorum.çocuklardan fırsat kaldıkça.hepinizin kandilini kutluyorum.

selam kizlarrrrrr bugun cumaaaaaaaaa herkesin kandilide mubarek olsunnn...

günaydın güzel anneler.nasılsınız.karnıma iki gündür ara ara sancılar giriyo.şimdilik dinlenmeye çalışıyorum.çocuklardan fırsat kaldıkça.hepinizin kandilini kutluyorum.

canim ayni agrilardan bendede var ya birde gece bacagima cok kotu birsekilde kramp girdi aglatti agrisi bugun magnezyum alicam eczaneden.

kızlar bende bişiy sorcam :26::26:benim saçlarım kıvır kıvırdı hatta herkes ya perma mı yada maşamı die soruyo,ama şimdi dümdüz oldu ya o lülelerim gitti dümdüz bişey oldu :26::26: hamilelikle ilgilim bilen varmı bide çok dökülüyolar :44::44:

selam kizlarrrrrr bugun cumaaaaaaaaa herkesin kandilide mubarek olsunnn...

canim ayni agrilardan bendede var ya birde gece bacagima cok kotu birsekilde kramp girdi aglatti agrisi bugun magnezyum alicam eczaneden.

benim kasığıma kramp giriyo.doktorum ilerki haftalarda olursa magnezyuma başlarız demişti.ilerde de devam ederse erken doğum tehlikesi yaparmış.benim 3 taneside erken oldu.erken doğacak diye çok korkuyorum.bende herkez gibi 9 ayımı tamamlayım bebişim kucağıma gelsin istiyorum

günaydın kızlar
dün doktora gittim kızım çok iyi durumda 300 gram olmuş doktor bir ay sonrasına randevu verdi ama ayrıntılı ultrasondan hiç bahsetmedi bir ay sonra 23. haftada olacam acaba o zaman mı isteyecek ayrıntılı ultrasonu beklesem mi yoksa arayıp sorsam mı ne dersiniz

canim kacinci haftalarinda dogurdun ki 37 den sonrasi normal sayiliyor zaten bende 37 olsun dogsun istiyorum oglum 42+1dogdu cok zorluyor zetan son haftalarrr.....

aminn canım seninde kandilin mübarek olsun..
ben de kullandım antibiyotik idrar yolalrımdan dolayı.. sonrasında birdaha test yaptık yine yüksek çıktı tek kullanımlık ilaç verdi kullandım onuda.. ama 2 hafta sonra kontole gideceğim için son durumum ne bilmiyorum.. dr verdiyse içeceğiz.. yapacak birşey yok....
eşine allah kavuştursun.. ama seni bu durumda bırakıp gitmemeliydi bence.. biliyorum ki sen şimdi hergün onu düşüneceksin ve için içini yiyeyecek... inş bi aksilik olurda vaz geçerler de gidemezler
canım ben medikalpark bahçelievlere gidiyorum nadide korkut dr ismi.. çok memnunum doktorumdan.. çok ilgili ve her hastasını tanıyor... c tesileri sabah saatlerinden birazcık yoğun oluyor ama şuana kadar ben hiç bekletilmedim...

aminnnnnnnnn canım...
bu arada evlilik yıldönümün kutlu olsun.. nice nice sağlıklı,huzurlu seneleriniz olsun inşallah....

Selam canım..bende hamileliğimi öğrenir öğrenmez dr antibiyotik verdi idrar yolları için..ama geçmedi..tekrar ilaç vermedi bol bol su iç dedi..Ama şu an galiba yine idrar yollarım kötü durumda bende tekrar ilaç isteyeceğim doktordan..İnşallah geçer seninki de..

benim de saçlarım koyu kestaneydi siyaha yakın,bu kız benim saçlarımı bom boz yaptı ya,babasının saçları öyle boz,kendi kumral,ben esmerim,boz saç hiç gitmiyo bana,bence benim kız babasına çok benzeyecek,ondan böyle oluyo

canım bilgilerini ayrıntılı verirsen eklerim,sat,yaş,kilo,şehir:79::79:

kızlar dün akşam prensesime zaradan ilk giysini aldım....
birde kısa kollu pembe bir gömlek aldım....
DD badye geçemeden pardesüye geçtik...

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun
gönül güneşiniz hiç solmasın
yüzünüz aydın olsun
kabriniz nur dolsun
makamınız Firdevs
dualarınız kabul olsun
Kandiliniz kutlu olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…