arkadaşlar ben ne yaptım... ben avcılar hosp. gidiyorum ya. doktorumu çok seviyorum, doğumuda orda düşünüyordum ama internette hakkında kötü şeyler duyunca korktum açıkçası.
bende 1 saat önce avcılar hospitale bir mail attım. adımı, cebimi yazdım. dedim gönül hnm gidiyorum ama böyle böyle internnette bebek hemşireleri ve doğumdan sonra doktor kontrolleri yapılmıyor diye yazıyor hep internette. siz bu durumu düzeltmek için ne yaptınız dedim. herkes aynı şeyden şikayetçi siz ne değişiklik yaptınız? dedim.
az önce avc. hops. başhekim yardımcısı aradı beni. bizim ayda 3.000-5.000 arası doğumumuz oluyor. bazen herkesin beklentisine tam anlamıyla cevap veremiyebiliyoruz. ama genele vurduğunuzda bu rakam çok azdır dedi. bana kendi cebini verdi. eğer en ufak bir şeyle karşılaşırsanız beni cepten arayın hemen ilgileneyim dedi.
velhasıl bu durum benim pek hoşuma gitti çünkü en azından çaba var daha iyisini yapmak adına. mühüm olanda bu bence. eğer bir aksilik olmazsa doğumu avcılar hosp. yapmaya karar kılmışımdır. hepimizn hakkında hayırlısı olsun inşallah.
kızlar merhaba. nasılsınız? geçmişi okuyamadım. umarım herkes iyidir. istanbulda annemlerdeyiz. hava acayip sıcak. dün tansiyonum 9'a 4'tü. umarım bebişim iyidir. hepinizi öptüm.
nanann kesinlikle uzme kendini efede cinsiyet icin gittigimizde secde pozisyonundaydi doktor hic anormal demedi ki iki gun sonrada turkiyeye uctumm korkulck bisey yoktuu yanii bisede olmadi elh . uzme kendini hatta bizim hosumuza gitti namaz kilio gibi diee ALLAHIN IZNIYLE BISE OMAZ CINSIYET OGRENEN ARKADASLAARR TEBRIKLER DARISI OGRENMEYEN VE BENIIM BASIMAA
nanann kesinlikle uzme kendini efede cinsiyet icin gittigimizde secde pozisyonundaydi doktor hic anormal demedi ki iki gun sonrada turkiyeye uctumm korkulck bisey yoktuu yanii bisede olmadi elh . uzme kendini hatta bizim hosumuza gitti namaz kilio gibi diee ALLAHIN IZNIYLE BISE OMAZ CINSIYET OGRENEN ARKADASLAARR TEBRIKLER DARISI OGRENMEYEN VE BENIIM BASIMAA
benim kuzucumda dün akşam secde de gibiydi tamda ezan okuyodu babası bugün tatile gidiyo ona el bile salladı düşünün yani süperdi ...
canm 3000-5000 doğum ayda çok fazla değil mi ya
veeeeeeeeeeee bugün benim evlilik yıldönümüm koca 5 yıl nasıl geçti anlamadım,her sene abartılı olmada benim organize etmemle tabi :) küçük bi kutlama yapardık ama bu yıl hem kandile gelmesi hemde diyarbakırdaki şehitlerimizden dolayıkutlama filan yapmıycaz,ALLAH şehitlerimizin ailelerine sabır versin,ALLAH onlardan razı olsun
şu halimle dün akşama kadar köy köy dolaştık dağ tepe görev için,birazdan yine çıkacam az sürecek bugünkü,hava çok sıcak,yollar kötü,ayaklarım şişiyo,Allahım sen yavrumla bizi koru
herkese günaydın
kandiliniz mübarek olsun hepinizin tüm duaları kabul olsun inşallah
biz dün akşam dra gittik bebeğin durumu ii 242 veya 262 gram dedi dr boyu 16-17 cm civarı dedi boyu tam ölçülemiyomuş çok hareketliydi bi ara secde pozisyonuna geçti parmakları çok hareketli dedi dr elini açıp kapadı sürekli ama yeri konusunda bu drda biraz aşada dedi(( bebeğin kafası kasığında senin dedi o kadar yani idrar yollarında sorun varmı bakalım dedi baktık varmış onlada alakalı olabiliyomuş aşada oluşu ilaç verdi kullanan oldu mu idrar yolları ile ilgili ilaçlardan hamileyken dr bunlar bebeğe zarar vermez dedi ama antibiyotikmiş başlıcam artık bugün yapcak bişey yok
ayakta fazla durma falan dedi yarın alışverişe gitcem ya 1 er saat arayla dinlenerek gezer gelirim hemen hiç yormam kendimi kaç zamandır evdeyim yaaaa gidip bebeğe bişeyler almak istiyorum gitcemde gitcemhemende döncem
benimkide öyle duruyodu parmağını emiyodu :) ben panik yapmıştım neden böyle duruyo die doktorda sanane annesi istediği gibi durur keyfine göre duruyo derken hopppp ters dönüp yüzünü göstermişti bi kaç sn durmadan da poposunu dönmüştü :)) doktor gördünmü bak uykusunu böldük kızdı demiştikeyfi nasıl istersede öyle durur bebekler hiç korkma diede belirtmişti
bana verdiği antibiyotiğin adı infex 100mg içinde 20 tane var bitene kadar mı kullanmalı ki bu hapı
neyse haftaya c.tesi detaylı ultrason randevum var kendi drumla ona derim gerçi o güne kadar zaten az kalmış olur
dünki dra da gittiğim hastanede akşamları görev yapıyomuş akşam olmasından mı ne daha çok ilgilendi gündüz benim dr çok yoğun oluyo 2-2,5 saat bekliyorum sinir stres sahibi oluyo insan akşamları bu kadın daha rahat olur aslında hemde yaşlı birazcık tecrübeli de anlaşılan kendi drum idrara bakalım falan dememişti mesela bebek aşada diyip duruyodu amaaannnn zor işler be kızanlar ama bebeğimiz iyi çıkar inş zamanla o da yukarı kasığın orası rahatta değildir oğlum gel sen ananın göbişine rahat rahat yayıl şöle
geçmiş olsun cnm.yine dayanamadın galiba. bu sefer eşinde gelebildi galiba. cnm bu gezme işini biraz kısa tutsan yarım saatte birde dinlen yine sen bilirsin tabii. biliyorum çok darlandın sende. ama 9 ay sürekli yatmak zorunda kalanları düşün. zavallılar 30 kiloyla doğuma giriyorlar. senin gibi sosyal bir insana zor tabii ama az daha sabır annesi yeğenimin gelmesine ne kaldıki yarısı bitti yarısı kaldı.
dayanamadım valla hehehehe şimdi kocamda gitcekti ya o yüzden akşam gidiyim dedim teyzesi kocam gitti sabah 2 damla yaş aktı gözümdensonra devam etmedim ağlamaya bugün kandil olduğu içiin mecburen arıcam kayınvalidemleri kandili kutlıcam ama ii yolculuk dilemicem açarsa konuyu işim var görüşürüz sonra dicem beni böle bırakıp gidiyolar affetmicem hiçbirini ben yarın biyere çıkmazsam annemde olcam biliyorum moralim bozuk olcak anneme de yazık ama dediğin gibi dinlene dinlene biraz gezer dönerim hemende yatarım zati kilo da almamışım daha inş dediğin gibi öle 30 falan olmaz yaaa kilo olayı
oyyy kıyamam ben ona. dinle yavrum annenin sözünü çık yukarı. bak orası daha rahat inan ki. bu doktor konusunu bence iyice düşün senin doktorun belki dalında uzman olabilir ama yoğunluktan atladığı birşey sonra çok büyük sorun teşkil edebilir. Ör:idrara bakmaması. ay ben 2- 2,5 saat beklesem stresten bayılırım herhalde. benim doktorumda en fazla 10 dk bekliyorum.üstelik randevusuz gitttiğim halde. Rabbim bebişlerimizi korusun.
geçmiş olsun cnm.yine dayanamadın galiba. bu sefer eşinde gelebildi galiba. cnm bu gezme işini biraz kısa tutsan yarım saatte birde dinlen yine sen bilirsin tabii. biliyorum çok darlandın sende. ama 9 ay sürekli yatmak zorunda kalanları düşün. zavallılar 30 kiloyla doğuma giriyorlar. senin gibi sosyal bir insana zor tabii ama az daha sabır annesi yeğenimin gelmesine ne kaldıki yarısı bitti yarısı kaldı.
dayanamadım valla hehehehe şimdi kocamda gitcekti ya o yüzden akşam gidiyim dedim teyzesi kocam gitti sabah 2 damla yaş aktı gözümdensonra devam etmedim ağlamaya bugün kandil olduğu içiin mecburen arıcam kayınvalidemleri kandili kutlıcam ama ii yolculuk dilemicem açarsa konuyu işim var görüşürüz sonra dicem beni böle bırakıp gidiyolar affetmicem hiçbirini ben yarın biyere çıkmazsam annemde olcam biliyorum moralim bozuk olcak anneme de yazık ama dediğin gibi dinlene dinlene biraz gezer dönerim hemende yatarım zati kilo da almamışım daha inş dediğin gibi öle 30 falan olmaz yaaa kilo olayı
geçmiş olsun cnm.yine dayanamadın galiba. bu sefer eşinde gelebildi galiba. cnm bu gezme işini biraz kısa tutsan yarım saatte birde dinlen yine dayanamadım valla hehehehe şimdi kocamda gitcekti ya o yüzden akşam gidiyim dedim teyzesi kocam gitti sabah 2 damla yaş aktı gözümdensonra devam etmedim ağlamaya bugün kandil olduğu içiin mecburen arıcam kayınvalidemleri kandili kutlıcam ama ii yolculuk dilemicem açarsa konuyu işim var görüşürüz sonra dicem beni böle bırakıp gidiyolar affetmicem hiçbirini ben yarın biyere çıkmazsam annemde olcam biliyorum moralim bozuk olcak anneme de yazık ama dediğin gibi dinlene dinlene biraz gezer dönerim hemende yatarım zati kilo da almamışım daha inş dediğin gibi öle 30 falan olmaz yaaa kilo olayı
günaydınlarr kzılarrrr
hepiniz doktora gitmişsiniz ne güzel benim daha gitmeme 3 hafta var.
gece uyuyamadım .işe geldim bi yorgunluk var üsütmde. annemlede kavga ettik canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?