2011 Aralık Anneleri

Yagmur dinsin, firtina gitsiiiiin. Bebisimle yuruyuse cikmak istiyorum artik ben cok bunaldik evde oturmaktan.

nanann kesinlikle uzme kendini efede cinsiyet icin gittigimizde secde pozisyonundaydi doktor hic anormal demedi ki iki gun sonrada turkiyeye uctumm korkulck bisey yoktuu yanii bisede olmadi elh . uzme kendini hatta bizim hosumuza gitti namaz kilio gibi diee ALLAHIN IZNIYLE BISE OMAZ CINSIYET OGRENEN ARKADASLAARR TEBRIKLER DARISI OGRENMEYEN VE BENIIM BASIMAA

kızlar merhaba. nasılsınız? geçmişi okuyamadım. umarım herkes iyidir. istanbulda annemlerdeyiz. hava acayip sıcak. dün tansiyonum 9'a 4'tü. umarım bebişim iyidir. hepinizi öptüm.

canm 3000-5000 doğum ayda çok fazla değil mi ya
kızlar merhaba. nasılsınız? geçmişi okuyamadım. umarım herkes iyidir. istanbulda annemlerdeyiz. hava acayip sıcak. dün tansiyonum 9'a 4'tü. umarım bebişim iyidir. hepinizi öptüm.

cnm çok geçmiş olsun istanbulun havası böyle çarpar adamı dikkat et

kızlar hepinize günaydın bütün MÜSLÜMAN ALEMİNİN BERAT KANDİLİ MÜBAREK OLSUN,RABBİM bu mübarek gecede hepimizin günahlarını affetsin inş,bebeklerimize sağlık,evlerimize bereket huzur,eşlerimizle muhabbet nasip etsin,hepimize salih ameller işlemeyi nasip etsin...

veeeeeeeeeeee bugün benim evlilik yıldönümüm koca 5 yıl nasıl geçti anlamadım,her sene abartılı olmada benim organize etmemle tabi :) küçük bi kutlama yapardık ama bu yıl hem kandile gelmesi hemde diyarbakırdaki şehitlerimizden dolayı kutlama filan yapmıycaz,ALLAH şehitlerimizin ailelerine sabır versin,ALLAH onlardan razı olsun

Son düzenleme:

bizim kızımız da o pozisyondaydı,hatta ultrason görüntüsünün birinde secde pozisyonunda,diğerinde parmağını emiyo,çok tatlılar ya,hayırlısıyla kucağımıza alırız inş. bebişlermizi

benim kuzucumda dün akşam secde de gibiydi tamda ezan okuyodu babası bugün tatile gidiyo ona el bile salladı düşünün yani süperdi ...

şu halimle dün akşama kadar köy köy dolaştık dağ tepe görev için,birazdan yine çıkacam az sürecek bugünkü,hava çok sıcak,yollar kötü,ayaklarım şişiyo,Allahım sen yavrumla bizi koru

herkese günaydın

kandiliniz mübarek olsun hepinizin tüm duaları kabul olsun inşallah

biz dün akşam dra gittik bebeğin durumu ii 242 veya 262 gram dedi dr boyu 16-17 cm civarı dedi boyu tam ölçülemiyomuş çok hareketliydi bi ara secde pozisyonuna geçti parmakları çok hareketli dedi dr elini açıp kapadı sürekli ama yeri konusunda bu drda biraz aşada dedi(( bebeğin kafası kasığında senin dedi o kadar yani idrar yollarında sorun varmı bakalım dedi baktık varmış onlada alakalı olabiliyomuş aşada oluşu ilaç verdi kullanan oldu mu idrar yolları ile ilgili ilaçlardan hamileyken dr bunlar bebeğe zarar vermez dedi ama antibiyotikmiş başlıcam artık bugün yapcak bişey yok

ayakta fazla durma falan dedi yarın alışverişe gitcem ya 1 er saat arayla dinlenerek gezer gelirim hemen hiç yormam kendimi kaç zamandır evdeyim yaaaa gidip bebeğe bişeyler almak istiyorum gitcemde gitcem hemende döncem

benim kuzucumda dün akşam secde de gibiydi tamda ezan okuyodu babası bugün tatile gidiyo ona el bile salladı düşünün yani süperdi ...

benimkide öyle duruyodu parmağını emiyodu :) ben panik yapmıştım neden böyle duruyo die doktorda sanane annesi istediği gibi durur keyfine göre duruyo derken hopppp ters dönüp yüzünü göstermişti bi kaç sn durmadan da poposunu dönmüştü :)) doktor gördünmü bak uykusunu böldük kızdı demişti keyfi nasıl istersede öyle durur bebekler hiç korkma diede belirtmişti

bana verdiği antibiyotiğin adı infex 100mg içinde 20 tane var bitene kadar mı kullanmalı ki bu hapı

neyse haftaya c.tesi detaylı ultrason randevum var kendi drumla ona derim gerçi o güne kadar zaten az kalmış olur

dünki dra da gittiğim hastanede akşamları görev yapıyomuş akşam olmasından mı ne daha çok ilgilendi gündüz benim dr çok yoğun oluyo 2-2,5 saat bekliyorum sinir stres sahibi oluyo insan akşamları bu kadın daha rahat olur aslında hemde yaşlı birazcık tecrübeli de anlaşılan kendi drum idrara bakalım falan dememişti mesela bebek aşada diyip duruyodu amaaannnn zor işler be kızanlar ama bebeğimiz iyi çıkar inş zamanla o da yukarı kasığın orası rahatta değildir oğlum gel sen ananın göbişine rahat rahat yayıl şöle

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn. Hayırlı kandillerrr..... Rabbim hepimizin gönlünden geçen dileklerini önce hakkımızda hayırlı etsin, sonra kabul etsin. Rabbim yavrularımızı ve yuvalarımızı korusun. Allah'ıma binlerce şükürler olsun ki bize bir yuva, iyi bir eş, nasip olursa yakında kucağımızıa alacağımız evlatlar, sağlıklı bir beden, kusursuz bir vucut, anne, baba, kardeşler ve sayamıyacağımız binlerce nimet verdi. bunlarım hepsini bir arada bulabilen çok az sayıdaki azınlıklarddanız. binlerce şükürler olsun. Rabbimden en büyük dileyim kimsenin kucağını beşiğini boş bırakmasın. kimseyi yavrusundan ayırmasın ve hiç bir yavruyuda ana-babasından. Aminnnnnnn.

bilmiyorum cnm kadın öyle dedi. belki yuvarlak bri rakam verdi hiç bilmiyorum. evlilik yıldönümün kutlu olsun cnm. ne güzel mübarek bir güne denk geldi bir birinize hayır duaları hediye edin. bu arada hediye almanızda bri sakınca yoktur sanırım çünkü islamda hediyeleşmek sevaptır.

şu halimle dün akşama kadar köy köy dolaştık dağ tepe görev için,birazdan yine çıkacam az sürecek bugünkü,hava çok sıcak,yollar kötü,ayaklarım şişiyo,Allahım sen yavrumla bizi koru

Rabbim yardım etsin cnm.Rabbimin izniyle bişeyolmaz cnm. az kaldı sabret 2 ay sonra izine ayrılabileceksin inşallah.

geçmiş olsun cnm.yine dayanamadın galiba. bu sefer eşinde gelebildi galiba. cnm bu gezme işini biraz kısa tutsan yarım saatte birde dinlen yine sen bilirsin tabii. biliyorum çok darlandın sende. ama 9 ay sürekli yatmak zorunda kalanları düşün. zavallılar 30 kiloyla doğuma giriyorlar. senin gibi sosyal bir insana zor tabii ama az daha sabır annesi yeğenimin gelmesine ne kaldıki yarısı bitti yarısı kaldı.

cnm anladığım kadarıyla sorun secde de durması değil dönmemesi imiş. 6.aydan itibaren çocuk aşağı pozisyonuna dönüp doğum şeklini alıyor ya. doktor acaba bu erken mi aldı doğum şeklini erken doğabilir diye düşündü herhal.ben doktorun düşüncesini nerden biliyorsam.

oyyy kıyamam ben ona. dinle yavrum annenin sözünü çık yukarı. bak orası daha rahat inan ki. bu doktor konusunu bence iyice düşün senin doktorun belki dalında uzman olabilir ama yoğunluktan atladığı birşey sonra çok büyük sorun teşkil edebilir. Ör:idrara bakmaması. ay ben 2- 2,5 saat beklesem stresten bayılırım herhalde. benim doktorumda en fazla 10 dk bekliyorum.üstelik randevusuz gitttiğim halde. Rabbim bebişlerimizi korusun.

kızlaaar günaydın önce hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar diliyorum

kaç zamandır giremiyordum şimdi güzel haberi veriyorum
geçen hafta tatildeyken doktora kontrol ettirdim ve erkek dedi
eşim çok sevindi ama garanticiyiz dün kendi doktorumuza gittik
o da erkek dedi
hatta kontroldeyken başka bir doktor daha geldi o da aynı anda erkek olduğunu gördü

yani beni de listeye yazın lütfen

ben hürrem ben de gebayim ben de şehzade anasıyım

geçmiş olsun cnm.yine dayanamadın galiba. bu sefer eşinde gelebildi galiba. cnm bu gezme işini biraz kısa tutsan yarım saatte birde dinlen yine sen bilirsin tabii. biliyorum çok darlandın sende. ama 9 ay sürekli yatmak zorunda kalanları düşün. zavallılar 30 kiloyla doğuma giriyorlar. senin gibi sosyal bir insana zor tabii ama az daha sabır annesi yeğenimin gelmesine ne kaldıki yarısı bitti yarısı kaldı.

dayanamadım valla hehehehe şimdi kocamda gitcekti ya o yüzden akşam gidiyim dedim teyzesi kocam gitti sabah 2 damla yaş aktı gözümden sonra devam etmedim ağlamaya bugün kandil olduğu içiin mecburen arıcam kayınvalidemleri kandili kutlıcam ama ii yolculuk dilemicem açarsa konuyu işim var görüşürüz sonra dicem beni böle bırakıp gidiyolar affetmicem hiçbirini ben yarın biyere çıkmazsam annemde olcam biliyorum moralim bozuk olcak anneme de yazık ama dediğin gibi dinlene dinlene biraz gezer dönerim hemende yatarım zati kilo da almamışım daha inş dediğin gibi öle 30 falan olmaz yaaa kilo olayı

günaydınlarr kzılarrrr
hepiniz doktora gitmişsiniz ne güzel benim daha gitmeme 3 hafta var.
gece uyuyamadım .işe geldim bi yorgunluk var üsütmde. annemlede kavga ettik canım sıkkın

allah kavuştursun canım eşine

sorma zaten gerginlikler de oluyo kocama dedim akşam bu kadına geçiyim diye memnun değilim aslında diğerinden dedim öle konuşma ayıp ediyosun falan diye e bende 30 yılda 1 çocuk sahibi olucam yaa en nihayetinde napıyım yani ii kadın olabilir ama yoğunluktan işini ii yapamıyo ki 2 dk da çıkıyorum odasından akşam ki kadın herşeyine baktı çocuğun kafasını falan ölçtü gövdesini ölçtü baya ilgilendi ilk kez özel hastanede tansiyonum ölçüldü yaaa düşünsene ben şu detaylı ultrasonu atlatıyım haftaya da ona göre oturup bi karar veriyim artık bu iş böle olmaz

cnm üzülme ya çok haklısın ben böyle bişeyi kesinlikle kabullenemezdim geride benii bırakacak tatile gidicek annesiyle tabi şimdi biz farklı fıtratlardayız sen benm gibi düşünmezsin belki ama senin yerine koydumda kendimi üzülürsün şimdi,ama şöyle düşün hepimizin bazen kocalarımızdan uzak vakit geçirip kendimizi dinleme ihtiyacı oluyo sende öyle düşün annende değilde tatilde olan senmişsin gibi tamamen bebeğine konsantre ol bu günlerde onunla daha kuvvetli bi bağ kurduğunu düşün başbaşa olduğunuzu düşün,ama üzülme sen eğlenceli neşeli birisin her halinden belli kafanı takma sayılı gün gelir geçir senden alırsın bi ara acısını

Allah kavuştursun ama bozma moralini artıkkk. olanla ölene çare yokturrr. böyle olmasa iyiydi emmeee oldu napalım. kafayı başka yerlere yönlendir annesi sen üzülme sen sıkılmaki yavrunda üzülüp, sıkılmasın. kıyabilirmsin sen hiç ona. ben san bir taktik vereyim. kayınvalideler çoğu şeyi istedikleri için değil gelin istemediği için gıcıklığına yaparlar. bak inan ben bunu 40 yıldır kaynana olan 3 oğlu olan birinden dinledim. benim kayınvalidemin kayınvalidesinden. çok munzır biriydi hiç kimseden de çekinmezdi bana açık açık anlattı. bakıyorum bunu yapınca gelinim sinir oluyor artık hep öyle yapıyorum diyordu. ona çaktırmıyordum ama ben çok eğleniyordum diyordu. az çok bu tüm kaynanalarda var. bence sen kaynanana buna sinir olduğunu belli etme. akisine iyi bir tatil dilerim de, ohh bende burda yavrumla başbaşa alışverişe çıkıyorum felan dee. anlatabildim mi bilmiyorum.
ama içinde kalmasın diyede eşin eve geldikten sonra onların yanında değil ama güya bebişinle konuşuyormuşsun gibi " oğlum bu kaka baba artık onu sevmiyelim bizi yalnız bırakıp gitti, başımıza bişey gelirmi diye hiçç düşünmedi" de şakaya vur. sen zaten gezerken yorulduğunu hemen anlar dinlenirsin. sen işini bilirsin.

günaydınlarr kzılarrrr
hepiniz doktora gitmişsiniz ne güzel benim daha gitmeme 3 hafta var.
gece uyuyamadım .işe geldim bi yorgunluk var üsütmde. annemlede kavga ettik canım sıkkın

sıkma canını yaa bu aralar bizde çok hassasız normlade alınmayacağımız şeylere bile alınıyoruz. ama onlarıda anlamak lazım. biz daha doğurmadan anlayış bekliyoruz. onlar doğurdu bide yıllarca emek ettiler. haliyle anlayış beklerler. mecbur lattan alacağız.bu arada sen kaç haftalıksın ki daha 3 hafta var.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…