2011 Aralık Anneleri

kızlar dün akşam prensesime zaradan ilk giysini aldım....Eki Görüntüle 225352
birde kısa kollu pembe bir gömlek aldım....
DD badye geçemeden pardesüye geçtik...
ay çok güzelmiş allah güzel günlerde giydirmeni nasip etsin inşallah

yalnız bu kadar çok masrafımız olmasa önümüzdkei yazın kıyafetlerini sezon sonunda indirimden alıp hazır etsek keşke di mi:76:

cnm şimdi o kadar uğraşmış okumuş doçent olmuş birine yalnış yapıyor diyemem utanırım. Herkesin mesleğine ve emeğine saygılı olmalıyız. Zaten benim doktorumda 18. Haftada gitmiştim (2 temmuz) diğer randevumu 12 ağustosa verdi. Ultrasyona göre 24. Haftada olucam. Satınkini unuttum arada 10 gün fark var 22. Haftada olurum sata görede. Aa bak yazınca farkettim senin 3 hafta çok diye düşünğyordum benim daha 4 haftam var doktora gitmeme.

benimde saçlarım acayip dökülüyor. Heryerdeler. Sabah 15 dk saç toplamakla uğraştım düşün artık. Sırımdakileride eşim topladı. çok kaşınırdım yoksa.
Ama hakketten hamileliktenmi oluyor bende merak ediyorum. Bide saçlarım benim mısır püskülü gibi dümdüzdü hep. Ama şimdi karışık kuruşuk kimisi kıvırcık bir tuhaf.

kızlar bugün keyfimiz yok pek,şu mübarek günde şehitlerimizin acısı düştü yüreğimize,Rabbim şehitlerimize rahmet etsin,yakınlarına sabır versin,inş. şu mübarek gün hayrına terör olayarı biter de bu vatanın yiğitleri ölmez

canım benim kiloyu 52 yamzışsın listede (keşke öyle olsaydım da maalesef değilim ) 74 kilo hamile kaldım güncellemen gerekiyorsa haberin olsun :))

benimde dünden beri sinirlerim bozuldu haberleri izledikçe, kimisi yeni evli, kimisinin eşi hamile, tüm yakınlara allah sabır versin umarım biran önce biter bu olaylar, olan fakir fukaranın çokuklarına, bizlerin yakınlarına oluyor zaten, statü sahibi olan insanların çocukları nerelerde askerlik yapıyor merak ediyorum

ilk 36 hafta ikinci 38 hafta da öldü üçüncü 32 haftalık oldu

canim sikinti yapma ama allaha sukur 2 bebisinin sagligi yerinde simdidennstres yapipda 4.erken doguma tetikleme herseyin hayirlisi olsun 28 haftadan sonra hic korkmuyorum sende korkma yuce rabbim dagina gore kar verirmis.

Kizlar bir haftadir yazacagim firsat anca bulabildim. Benim bebiste %90 kizmis. 21. haftada 3mu 4 boyutlumu enteresan bir ultrason varmis orda %100 leriz ama bence bir kiz geliyor dedi doktorum :) Ikili taramada erkek gibi demislerdi sanirim biraz fazla erkege yogunlasmisiz esimle kiz deyince ben cooook sevindim ama esim hala saskin :))) caktirmiyor ama biraz bozuldu gibi ama herkes dogduktan sonra kizina delirecek diyorlar..bu erkekler niye boyle anlamiyorum

Bir prenses daha katildi araniza..ya takip edemedim sayilar nasil? gecen sene herkes erkek doguruyordu su sene kiz yili mi???

herkese kocaman kucak :79:

canım tüm bilgilerini verir misin listeye ekleyeyim,sat,yaş,kilo,şehir

canım çok çok tebrik ederim.mutluluğunu aynen hissedebiliyorum.
herlşeyden önce sağlıklı hayırlı olsun inşallah.

tebrik ederim canım, bu yıl şimdilik erkek yılı gibi erkeklerimiz önde gidiyordu en son ama kızlardada atak var bakalım:)

benim gibi daha cinsiyeti öğrenemeyenlerde var çarşamba günü randevum var inşallah bu sefer soyler bende merak ediyorum çok:97::97:

kız anneleri size bişey sorabilirmiyim??

dr 17 . haftada yüzde yüz olmasada cinsiyetii kız dedi.

sabahdahda bi arkadaşım sadece göbeğinde şişme var yanlara genişleme yok senin erkek kesin dedi. tabi bunla rhurafe gibi bişey ama merak ediyorum cinsiyetin annenin vücudundaki etkilerini

kızlar sizde nasıl bu vücut olayalru.
ben 4 kilo aldım ama sadece göbeğim aldı gibi

hayirlisi ve sagliklisi insallah :) biraz ugrasirsa bir tahmin kesin yapar..benim dr kirmadi sagolsun biraz ugrastirdi bizimki :) insallah ogrenirsin canim..

adasim bu kizlar bizi mahvediyor bende ayni senin gibi canim hicbisey istemiyor sadeece uyumak istiyorum
bacagim cok kotu agriyor krampin etkisi hala devam ediyorrrrr

geçmiş olsun cnm ya yeteri kadar yemediğimizden vitamin almıyoruz nedir benimde sürekli midemde bıçak batması gibi bi ağrı yada sızı oluyo:26::26:hayır olur inş.:26:

cnm benmkide kız ama benm karnım hiç çıkmadı bi ara baya kilo aldım sonra verdim kiloları şimdi görenler sen kilomu aldın diyo o kadarbi tek saçlarım bukleliydi düzleşti fön çeksem bu kadar olur,yüzüm çirkinleşti kız çirkinleştirir erkek güzelleştirirmiş bide galiba popoşum büyümüş:26::26:eşimde dahil annem teyzem ablamlar hep öle dedi kız olduğunu ordan anlamışlar zaten :26:hee bide tüylerim çok geç çıkmaya başladı ilk zamanlar tabi çok arttı ama aldığım yerler baya bayaaaaa geç çıkıyo bende olanlar bunlar cnm:26:

walla bende hurafelere inanmiyorum ama etrafimdakilerin soyledigi kalcalarim genisledi ve karnim falan yanlara dogru genisliyormus. Ben aynaya bakinca sadece sisen gir gobek ve hafif sismanlayan halimi goruyorum. Ama kimse karnin sivri demedi simdiye kadar, hep enine dediler ve dr kiz dedi. Eskilerin genelde bir bildigi oluyor ama cokta takmamak lazim. Bana hep kiz bu demislerdi bende inadima erkek o erkek diyordum:) onlarin dedigi cikti..

canım benim karnım yuvarlak ve kenerları dolu,sadece 1.5-2 kilo aldım,öncesinde 5 kilo vermiştim ama yana doğru genişledim resmen,basenlerim de genişlemiş sanki,göğüslerim kocaman ve biri sağa biri sola bakıyo,saçlarımın rengi açıklaştı,iğrenç bi renk oldu,boz bişey oldu,burnum da büyüdü sanki ya,ya da eşim bana takılıyo öyle bilmiyorum ama şu 1 haftada karnım atak yaptı resmen,artık herkes anlıyo,6 aylık mı diyen bile oldu

evet ya önce ışık hızıyla çıkıyodu sanki,şimdi birden yavaşladı uzama hızı,bıyıklarım kaşlarımı almayalı 2 ay olmuştur,ama çok ta çıkmadı,zaten kaşlarım çok değil,çok canım acıyo bi tanesini çeksem,onun için erteleyip duruyom ama cumartesi giderim heralde kuaföre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…