canim kacinci haftalarinda dogurdun ki 37 den sonrasi normal sayiliyor zaten bende 37 olsun dogsun istiyorum oglum 42+1dogdu cok zorluyor zetan son haftalarrr.....
aaa tabi ki veririm :))canım bilgilerini ayrıntılı verirsen eklerim,sat,yaş,kilo,şehir:79::79:
ay çok güzelmiş allah güzel günlerde giydirmeni nasip etsin inşallahkızlar dün akşam prensesime zaradan ilk giysini aldım....Eki Görüntüle 225352
birde kısa kollu pembe bir gömlek aldım....
DD badye geçemeden pardesüye geçtik...
canım sat a göre 19 haftalığım.en son 30 haziranda gittim. 5 hafta sonraya ayrıntılı ultrason için randevu verdi. Doktoruma çok çok güveniyorum. Zaten tıp ta doçent ama acaba arayı çokmu açmış diyorum
kızlar bende bişiy sorcam :26::26:benim saçlarım kıvır kıvırdı hatta herkes ya perma mı yada maşamı die soruyo,ama şimdi dümdüz oldu ya o lülelerim gitti dümdüz bişey oldu :26::26: Hamilelikle ilgilim bilen varmı bide çok dökülüyolar :44::44:
kızlar bugün keyfimiz yok pek,şu mübarek günde şehitlerimizin acısı düştü yüreğimize,Rabbim şehitlerimize rahmet etsin,yakınlarına sabır versin,inş. şu mübarek gün hayrına terör olayarı biter de bu vatanın yiğitleri ölmez
ilk 36 hafta ikinci 38 hafta da öldü üçüncü 32 haftalık oldu
Kizlar bir haftadir yazacagim firsat anca bulabildim. Benim bebiste %90 kizmis. 21. haftada 3mu 4 boyutlumu enteresan bir ultrason varmis orda %100 leriz ama bence bir kiz geliyor dedi doktorum :) Ikili taramada erkek gibi demislerdi sanirim biraz fazla erkege yogunlasmisiz esimle kiz deyince ben cooook sevindim ama esim hala saskin :))) caktirmiyor ama biraz bozuldu gibi ama herkes dogduktan sonra kizina delirecek diyorlar..bu erkekler niye boyle anlamiyorum
Bir prenses daha katildi araniza..ya takip edemedim sayilar nasil? gecen sene herkes erkek doguruyordu su sene kiz yili mi???
herkese kocaman kucak :79:
Kizlar bir haftadir yazacagim firsat anca bulabildim. Benim bebiste %90 kizmis. 21. haftada 3mu 4 boyutlumu enteresan bir ultrason varmis orda %100 leriz ama bence bir kiz geliyor dedi doktorum :) Ikili taramada erkek gibi demislerdi sanirim biraz fazla erkege yogunlasmisiz esimle kiz deyince ben cooook sevindim ama esim hala saskin :))) caktirmiyor ama biraz bozuldu gibi ama herkes dogduktan sonra kizina delirecek diyorlar..bu erkekler niye boyle anlamiyorum
Bir prenses daha katildi araniza..ya takip edemedim sayilar nasil? gecen sene herkes erkek doguruyordu su sene kiz yili mi???
canım tüm bilgilerini verir misin listeye ekleyeyim,sat,yaş,kilo,şehir
tebrik ederim canım, bu yıl şimdilik erkek yılı gibi erkeklerimiz önde gidiyordu en son ama kızlardada atak var bakalım:)
benim gibi daha cinsiyeti öğrenemeyenlerde varçarşamba günü randevum var inşallah bu sefer soyler bende merak ediyorum çok:97::97:
adasim bu kizlar bizi mahvediyor bende ayni senin gibi canim hicbisey istemiyor sadeece uyumak istiyorum
bacagim cok kotu agriyor krampin etkisi hala devam ediyorrrrr
kız anneleri size bişey sorabilirmiyim??
dr 17 . haftada yüzde yüz olmasada cinsiyetii kız dedi.
sabahdahda bi arkadaşım sadece göbeğinde şişme var yanlara genişleme yok senin erkek kesin dedi. tabi bunla rhurafe gibi bişey ama merak ediyorum cinsiyetin annenin vücudundaki etkilerini
kızlar sizde nasıl bu vücut olayalru.
ben 4 kilo aldım ama sadece göbeğim aldı gibi
sabahdahda bi arkadaşım sadece göbeğinde şişme var yanlara genişleme yok senin erkek kesin dedi. tabi bunla rhurafe gibi bişey ama merak ediyorum cinsiyetin annenin vücudundaki etkilerini
geçmiş olsun cnm yayeteri kadar yemediğimizden vitamin almıyoruz nedir benimde sürekli midemde bıçak batması gibi bi ağrı yada sızı oluyo:26::26:hayır olur inş.:26:
cnm benmkide kız ama benm karnım hiç çıkmadı bi ara baya kilo aldım sonra verdim kiloları şimdi görenler sen kilomu aldın diyo o kadarbi tek saçlarım bukleliydi düzleşti fön çeksem bu kadar olur,yüzüm çirkinleşti kız çirkinleştirir erkek güzelleştirirmiş bide galiba popoşum büyümüş:26::26:eşimde dahil annem teyzem ablamlar hep öle dedi kız olduğunu ordan anlamışlar zaten :26:hee bide tüylerim çok geç çıkmaya başladı ilk zamanlar tabi çok arttı ama aldığım yerler baya bayaaaaa geç çıkıyo bende olanlar bunlar cnm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?