geçmiş olsun cnm yayeteri kadar yemediğimizden vitamin almıyoruz nedir benimde sürekli midemde bıçak batması gibi bi ağrı yada sızı oluyo:26::26:hayır olur inş.:26:
cnm benmkide kız ama benm karnım hiç çıkmadı bi ara baya kilo aldım sonra verdim kiloları şimdi görenler sen kilomu aldın diyo o kadarbi tek saçlarım bukleliydi düzleşti fön çeksem bu kadar olur,yüzüm çirkinleşti kız çirkinleştirir erkek güzelleştirirmiş bide galiba popoşum büyümüş:26::26:eşimde dahil annem teyzem ablamlar hep öle dedi kız olduğunu ordan anlamışlar zaten :26:hee bide tüylerim çok geç çıkmaya başladı ilk zamanlar tabi çok arttı ama aldığım yerler baya bayaaaaa geç çıkıyo bende olanlar bunlar cnm:26:
kızlar kramp için B vitamini benim bildiğim.
bir iki defa yatarken benim de bacağıma kramp girdi,ama benim hem b12,hem de mağnezyum değerim çok iyi,bence sadece bunlar değil,kanın akış hacmi artıyo,kan dolaşımı hızı değişiyo,böyle kedi gibi gerinince kramp girebiliyo,ben de öyle oldu,yani hemen korkmayın,ama gün içinde şiddetli ağrı varsa onu bilemem
bu arada birde göğüs uçalrı koyulaşırsa erkek diyorlartakın akranbalrımdan 2 si erkek doğurmuştu.onlar söylemişşti
bence kız canım,hadi hayırlısı olsun:80::80::80:Peki sizce benimkinin cinsiyeti ne olcak????
karnım 2 haftadır çıkmaya başladıo yüzden dik mi yayvan mı tam anlayamıyorum ama farkettimki şişlik sanki daha aşağıdaydı şimdi midemin altında başlıyor.
popom karnımdan önce büyüdü çok kilolu değildim ama popom hep belirgindi, şimdi aldı başını gidiyor
1 ay önce göbek bölgemde tüyler çıktı ve göbeğimin altına doğru hafif bir siyah çizgi var.
sadece tuzlu şeyler yiyorum tatlıyı aramıyorum ama meyveyide deli gibi yiyorum.
çok bulantım olmadı 3 aya kadar, ara ara hep bulandı ama hiç çıkartmadım.
suratım biraz sivilcelendi.
çok uykum oluyor hala bile 23:00 da yataktayım ondan öncede tv karşısında uyuyorum.:26::26::26:
bence kız canım,hadi hayırlısı olsun:80::80::80:
Peki sizce benimkinin cinsiyeti ne olcak????
karnım 2 haftadır çıkmaya başladıo yüzden dik mi yayvan mı tam anlayamıyorum ama farkettimki şişlik sanki daha aşağıdaydı şimdi midemin altında başlıyor.
popom karnımdan önce büyüdü çok kilolu değildim ama popom hep belirgindi, şimdi aldı başını gidiyor
1 ay önce göbek bölgemde tüyler çıktı ve göbeğimin altına doğru hafif bir siyah çizgi var.
sadece tuzlu şeyler yiyorum tatlıyı aramıyorum ama meyveyide deli gibi yiyorum.
suratım biraz sivilcelendi.
çok uykum oluyor hala bile 23:00 da yataktayım ondan öncede tv karşısında uyuyorum.:26::26::26:
arkadaşlar kırmızı renkte bir bebek arabası kız bebek için kullanılır mı?? resmin bulunduğu siteyi link olarak veriyorum bi bakar mısınız?jane rider marka,model de molten red.
Jane Rider Matrix Travel System-Molten Red J44: Amazon.co.uk: Baby
kız anneleri size bişey sorabilirmiyim??
dr 17 . haftada yüzde yüz olmasada cinsiyetii kız dedi.
sabahdahda bi arkadaşım sadece göbeğinde şişme var yanlara genişleme yok senin erkek kesin dedi. tabi bunla rhurafe gibi bişey ama merak ediyorum cinsiyetin annenin vücudundaki etkilerini
kızlar sizde nasıl bu vücut olayalru.
ben 4 kilo aldım ama sadece göbeğim aldı gibi
38 erkek,36 kız,erkekler yine önde
sırtım göğsüm sivilcelendi.
çok bulantım olmadı.
normalde de ekşi tuzluyu tatlıdan daha çok severim. tatlı çok yemedim.
uykusuz bi insandım. normale girdi.
senle oaynı olan şeylerimiz. kilo durumu çok kestiremiyorum . göbeğimmi çıktı popommu anlayamıyorum o kızmı
canım benim karnım yuvarlak ve kenerları dolu,sadece 1.5-2 kilo aldım,öncesinde 5 kilo vermiştim ama yana doğru genişledim resmen,basenlerim de genişlemiş sanki,göğüslerim kocaman ve biri sağa biri sola bakıyo,saçlarımın rengi açıklaştı,iğrenç bi renk oldu,boz bişey oldu,burnum da büyüdü sanki ya,ya da eşim bana takılıyo öyle bilmiyorum ama şu 1 haftada karnım atak yaptı resmen,artık herkes anlıyo,6 aylık mı diyen bile oldu
aa seninle çok benziyoruzSAT:11 Mart 2011
Yas: 31
Kilo:73
Sehir: istanbul
Tesekkurler
aa yalnız bi kitap okuyorum orda hamileyken burun şişer dedi kılcal damarlar rahme ve burna fazla kan pompalıyorlarmış o yüzden büyüyormuş daha doğrusu şişiyormuş buruncanım benim karnım yuvarlak ve kenerları dolu,sadece 1.5-2 kilo aldım,öncesinde 5 kilo vermiştim ama yana doğru genişledim resmen,basenlerim de genişlemiş sanki,göğüslerim kocaman ve biri sağa biri sola bakıyo,saçlarımın rengi açıklaştı,iğrenç bi renk oldu,boz bişey oldu,burnum da büyüdü sanki ya,ya da eşim bana takılıyo öyle bilmiyorum ama şu 1 haftada karnım atak yaptı resmen,artık herkes anlıyo,6 aylık mı diyen bile oldu
benim karnım çok sivri. taa en başından beri dikine uzuyor sanki. her gören erkek diyordu. doktorda erkek dedi. yanlara genişlemem yok, kalçalarımda genişleme yok ama bacakalrım kalınlaştı, ben güzelleştim ve her yerimden kıl fışkırıyor. üff alınca nasıl canımı acıtıyorlar bide.
doğrudur,2 gündür kasıklarım ağrıyo,bazen kalçalarım kuyruk sokumum,belim ağrımıyo,ama erkeğe hamile olanların daha çok beli ağrıyo,ağırlık merkezimizi o yönde değiştiriyo bebişlerimiz
bizim irkeklerimize ne kızıyon sen bakimmmm.kızlarda elini çabuk tutsalardı. biz yeniyoz,biz yeniyoz.
aa yalnız bi kitap okuyorum orda hamileyken burun şişer dedi kılcal damarlar rahme ve burna fazla kan pompalıyorlarmış o yüzden büyüyormuş daha doğrusu şişiyormuş burun
cnm hala ellerin ayakların şişyomu ? bide burnunda şiş olmasın ?
kulanılır tabi ikisine de gider canım,ne kadar fiyatı,çok pahalı bunlar ya
1.200 canım ya,ama ananemizin hediyesi olucak :) renk konusunda kararsızım yoksa araba çok hoşumuza gitti o kesin.hem hafif hem eglenceli hem de süspansiyonlu emniyetli bir araba.tavsiye ederim,tuzlu olmasının haricinde!
yok kız yüzümde şişlik yok,elimde de,sadece ayaklarımda var biraz o da ya masa başındayım,ya araba içinde akşama kadar görevdeyim ondan oluyo,eve gidiyorum musluğun soğuk tarafı,azcık sıcak,ohhhh bi serinliyom,ayaklarımı da 15 dk yukarı dikiyom,geçişo şişlik,gün içinde geri oluyo
[ı]peki sizce benimkinin cinsiyeti ne olcak????
Karnım 2 haftadır çıkmaya başladıo yüzden dik mi yayvan mı tam anlayamıyorum ama farkettimki şişlik sanki daha aşağıdaydı şimdi midemin altında başlıyor.
Popom karnımdan önce büyüdü çok kilolu değildim ama popom hep belirgindi, şimdi aldı başını gidiyor
Sadece tuzlu şeyler yiyorum tatlıyı aramıyorum ama meyveyide deli gibi yiyorum.
Suratım biraz sivilcelendi.
çok uykum oluyor hala bile 23:00 da yataktayım ondan öncede tv karşısında uyuyorum.[/ı]:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?