2011 Aralık Anneleri

kızlar kramp için B vitamini benim bildiğim.

bu arada birde göğüs uçalrı koyulaşırsa erkek diyorlar yakın akranbalrımdan 2 si erkek doğurmuştu.onlar söylemişşti

Son düzenleme:
Peki sizce benimkinin cinsiyeti ne olcak????

karnım 2 haftadır çıkmaya başladıo yüzden dik mi yayvan mı tam anlayamıyorum ama farkettimki şişlik sanki daha aşağıdaydı şimdi midemin altında başlıyor.

popom karnımdan önce büyüdü çok kilolu değildim ama popom hep belirgindi, şimdi aldı başını gidiyor

1 ay önce göbek bölgemde tüyler çıktı ve göbeğimin altına doğru hafif bir siyah çizgi var.

sadece tuzlu şeyler yiyorum tatlıyı aramıyorum ama meyveyide deli gibi yiyorum.

çok bulantım olmadı 3 aya kadar, ara ara hep bulandı ama hiç çıkartmadım.

suratım biraz sivilcelendi.

çok uykum oluyor hala bile 23:00 da yataktayım ondan öncede tv karşısında uyuyorum.
:26::26::26:

benim de göğüs uçlarım ve g... bölge k.dudişler kap kara oluyo bazen,bazen de normale yakın ama hep daha koyu,o siyah çizgide karnıma kadar çıkmış durumda,benimki kız ama bence onla alkası yok

bence kız canım,hadi hayırlısı olsun:80::80::80:

sırtım göğsüm sivilcelendi.
çok bulantım olmadı.
normalde de ekşi tuzluyu tatlıdan daha çok severim. tatlı çok yemedim.
uykusuz bi insandım. normale girdi.
senle oaynı olan şeylerimiz. kilo durumu çok kestiremiyorum . göbeğimmi çıktı popommu anlayamıyorum o kızmı

benim karnım çok sivri. taa en başından beri dikine uzuyor sanki. her gören erkek diyordu. doktorda erkek dedi. yanlara genişlemem yok, kalçalarımda genişleme yok ama bacakalrım kalınlaştı, ben güzelleştim ve her yerimden kıl fışkırıyor. üff alınca nasıl canımı acıtıyorlar bide.

38 erkek,36 kız,erkekler yine önde

bizim irkeklerimize ne kızıyon sen bakimmmm. kızlarda elini çabuk tutsalardı. biz yeniyoz,biz yeniyoz.

tatlı,ekşi,bulantı kısmı hurafe,ben hiç kusmadm kızım olcak,arkadaşımın biri kıza hamileydi bööö böööööö 4.5. aya kadar çıkardı,diğeri erkeğe hamileydi o da aynıydı hep çıkardı,ben bu zamana kadar hiç aşermedim,ne tatlı ne ekşi,uykuya gelince uykuyu herzaman çok sevmişimdir,şimdi bazen abartıyorum galiba,hafta geliyo ki uyuyom uyuyom,h. sonu 15 saat bile uyuduğum oluyo yani,inş. kızım da anasına çeker

Son düzenleme:

cnm hala ellerin ayakların şişyomu ? bide burnunda şiş olmasın ?

aa yalnız bi kitap okuyorum orda hamileyken burun şişer dedi kılcal damarlar rahme ve burna fazla kan pompalıyorlarmış o yüzden büyüyormuş daha doğrusu şişiyormuş burun

bakalım teyzesi gün doğmadan neler doğar,kızlarımız geçer belkim

cnm hala ellerin ayakların şişyomu ? bide burnunda şiş olmasın ?

yok kız yüzümde şişlik yok,elimde de,sadece ayaklarımda var biraz o da ya masa başındayım,ya araba içinde akşama kadar görevdeyim ondan oluyo,eve gidiyorum musluğun soğuk tarafı,azcık sıcak,ohhhh bi serinliyom,ayaklarımı da 15 dk yukarı dikiyom,geçişo şişlik,gün içinde geri oluyo

kulanılır tabi ikisine de gider canım,ne kadar fiyatı,çok pahalı bunlar ya

1.200 canım ya,ama ananemizin hediyesi olucak :) renk konusunda kararsızım yoksa araba çok hoşumuza gitti o kesin.hem hafif hem eglenceli hem de süspansiyonlu emniyetli bir araba.tavsiye ederim,tuzlu olmasının haricinde!

1.200 canım ya,ama ananemizin hediyesi olucak :) renk konusunda kararsızım yoksa araba çok hoşumuza gitti o kesin.hem hafif hem eglenceli hem de süspansiyonlu emniyetli bir araba.tavsiye ederim,tuzlu olmasının haricinde!

kaç motorkız süspansiyon filan nasıl bişey bu fiyatta hakikaten ooooooooooda takımı fiyatına

oo sen iyisin o vakit maaşallah. Benim heryerim şişiyor. Sabahları daha çok oluyor. Bir kalkıyorum avuçlarımı yumamıyorum şişlikten.o kadar yani.
üstelik ayak bileğim nasıl biliyormusun hani çok kilolu olanlar olurda ayak bileğinde halka şeklinde kabartı olur onun gibi kabrtı var. Durum bu ama bu halimizede çokkk şükür. Hem bugün o kadar şişte değilim daha rahatım. çokkkkk şükür.yavrum iyi olsunda.

hımmm bak burda ben tezata düşüyorum çünkü ben hala ekşi bişey yiyemiyorum ne erik ne limon ne tuz salatada dahi hafif bi tuz limon olsun hemen kaldıyorum masadan ve deli gibi tatlı yiyorum tatli istiyorum bazen bi pastayı bitiricek kadar istiyorum tatlıyı,meyvede de hep şekerli meyveleri yiyorum iştahsızlık hele çok fazla yemeye mecbur olduğum için yiyorum ama ağzımda büyüyo lokmalar,öyle çizgi filanda yok göğüslerim kocaman oldu sol taraf siyahlaştı sağ tarafta bişey yok:26::26::26::26:artık hayırlısı diyelim herkesin bünyesi farklı demekki bide hiç şişme filan olmadı bende gayet rahatım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…