2011 Aralık Anneleri

kaç motorkız süspansiyon filan nasıl bişey bu fiyatta hakikaten ooooooooooda takımı fiyatına

Yanniiii Allah hayırlı etsin tabii. Ama imkanım olsa bile o paraya bir bebek arabası almam. sonuçta geçici bişey. hakkatten pahalı bu kadar pahalıya imal edilecebileceğinide sanmıyorum.sadece markaya para veriliyor o halde.

yürürken ayakların sızlıyo di mi,elini bi yere koyduğunda elinin içi sızlıyo di mi,diyorum ya bizim troitten dolayı uyum sürecimiz biraz daha zor geçiyo canm

vallahi benim bütçem elverişli olsa ben kesin böyle bişey alırım ama ablamınkine talim hahaha

çünkü bak bunun içinde ana kucağı falan da var hatta içindeki koltuk araba koltuğuna dönen cinsleri de oluyor. ve çocuk en az 3 yaşına gelene kadar da puset kullanıyor. ortopedik olarak sırtının kemikleirnin rahat edebilmesi açısından iyi bir puset olması da çok önemli. süspansiyona gelince diyelim ki minnoşun uykusu hassas yolda giderken girdiğin bütün çukurları emiyor bunlar vs vs yani dediğim gibi bütçem elverse hiç gözünün yaşına bakmam alır giderim mis gibi

cnm imkanı olana ALLAH gani gani daha çok versin ama tabide bi oda takımı fiyatına yaa bende isterim çocuğum herşeyin en iyisini kullansın alabileyim ama malum mantıklı düşünürsek bende almam yani,heee aile yada sülale boyu kullanacak olursak ortak bişey alırız danaya girer gibiyinede anneannesinden ALLAH razı olsun

Son düzenleme:
hadi yaaa,ama fazla büyümesin yaaa

benimde eller ayaklar çok şiş bu hafta... özellikle ayaklarım ayak bileklerim.. yorgunluğunda etkisi var tabi ama ayak bileklerim bildiğiniz düz inio.. ayakkabı gömülüo... ne olcak böle bilmiyorum.. burun şişmesi oluyor artı benim burnum çok kanıyor mesela dr. normal dedi... fazla kanı atıosun bir şekilde sen deid.. özellikle geceleri kanıyor ve genzime doluyor..

ben böyle şişersem balon gibi giderim doğuma.. daha 4,5 aylığız ayol:)

bu kadar sıkıntı stres kaygı korku
psikolojik ve fiziki dğeişimler ve genelde negatif etkiler
sızılar uykular uykusuzluklar ağrılar şişmeler kilo almalar bulantılar kusmalar burun kanamaları akıntılar daha neler neler

büyük allahım başka bişeyde olsa insan zıvanadan çıkar ama nasıl da sabrını veriyor nasıl da insanı bi taraftan heveslendiriyor çok enteresan

yürürken ayakların sızlıyo di mi,elini bi yere koyduğunda elinin içi sızlıyo di mi,diyorum ya bizim troitten dolayı uyum sürecimiz biraz daha zor geçiyo canm

sızlamazmı cnm bazen yürümekte zorlanıyorum ayaklarımın altı acıyor. olsun bunada şükür bebiş nasip etti Rabbim bize, varsın şişelim. yavrularım iyi olsunda.

kızlar ben diğer kızımda hiç tatlı aşermedim hep ekşi yedim.bu kızım bana hep tatlı yediriyo.eşimde yediğin tatlılar kadar şeker bi kız doğur diyokızımda çok ekşi yedim.kolay kolay herşeyi beyenmiyo.kızıdımı suratını hemen sirke sataryüzünün güzelliğini kızımdan huyunun güzelliğini oğlumdan alsın istiyom.oğlum çok uyumlu,sessiz maşallah.bana hiç zorluk yaşatmadı.allah gönlüme göre verir inş.

Bence de kiz! :) Tuzlu ve meyve konusunda ayniyiz...uykuya hamileligim boyunca dusmedim..her bunye farkli..koku hassaiyetim de kaybolmak uzere..cok cok az kaldi COOOOK SUKUUUR

selam kızlar. bendee bi aralık annesi olucam inşallah allah nasip ederse.6 aralık gözüküyo şuan doğum tarihi.aynı şeyleri konuşabilceğin insalaırn olması çok güsel.sormam gerek bisürü şey var.şimdiden başlıyım..ben doğuma kilolu başladım 83 le 3 kilo aldım 86 kiloyum şuan.karnımda bişi yok ama bacaklarımdaa baya çatlak oluştu.sizde de aynı durum varmı.bana sadece badem yağı kullansan yeter demişlerdi ama onu bacaklarıma kullanmadım zaten.sizin kullandığınız bi ürün varmı.hemen soruyla başladım ama :)

sağol canım.. bende hep öyle düşünüyordum ama indirim zamanı temmuzda başladı yani seneye nasip olursa indirimden alırım herşeyi kızıma.. ama bunu çok beğendim.. gerçi kaç ay evvelden gördüğüm bayıldığım elbiselerin hiçbiri kalmamış bulsam alıcam onlarıdaDD

canım ben 3 kilo aldım ama yana doğru genişliyor karnım.. birazda arka tarafım büyüdü sanırım.... hatta eşim dün akşam diyorki bizim işyerindeki arkadaşım senle aynı zamanda ama o çok kilo aldı sen neden almıyorsun... hiç hamile gibi durmuyorsun diyor... dur dedim bunun 5 ayı daha var ben birden alıcam balon gibi olcam dedim....

hayırlısı olsun canım.
bana doktorum babe nin çatlak kremini verdi.. onu kullanıyorum... ama bi fayda görürmüyüm allah bilir...

kızlar bi tanıdığımızın babası ölmüş.Allah rahmet eylesin..
hamileler cenaze evine gidermi...
ben gitmez diye duymuştum ama sizede sormak istedim..

Mustelanin kremiyle basladim ama 3. ay gibi basladigim ve koku hassasiyetim oldugundan kokusundan igrendim biraktim (ama guzel bir urun, ilerleyen zamanlarda igrenmezsem devam edicem, simdilik duruyor). Sonra body shop un kakao kremine basladim ama farkettim ki icinde paraben var (az miktarlari hem sizde hem de bebekte hormonel problemler yaratabiliyor, bu madde haberlerde falan cikti ve fransadaki butun kozmetik urunlerinden cikarildi, inanmayan arastirsin), hemen cope attim koca 2 kutuyu(1 alana 1 bedava vermislerdi). Simdi LIERAC PHYTOLASTIL ve duslarda CLARINS huile tonic body treatment oil ini kullaniyorum. Bu ikili kombinasyondan memnunum. Doktorum bastan lierac demisti salaklik bende cok sonra aldim urunu...
iste boyle

kızlar bi tanıdığımızın babası ölmüş.Allah rahmet eylesin..
hamileler cenaze evine gidermi...
ben gitmez diye duymuştum ama sizede sormak istedim..

yani ben direk böyle bri laf duymadım. ama zaten mantık olarakta gidilmesi doğru değil bence. aşırı üzüntü bebeğine mal olabilir. yani düşün insanın kendi babası vefat ediyorda hamile diye söylemiyorlar. daha ötesi varmı sence? bence acılar ağlamalar biraz dinsin 1-2 hafta sonra baş sağlığına gidersin. şimdi feryat fiğan sende bitersin

ben araba(pusetti dimi) almayı düşünmüyorum üstüne bi 9000tl koyar kendime bi taka alırım daha ii olur yaaaa:))) bi arabaya ihtiyacım olcak çocuğum olunca öle düşünüyorum herşeyde kocamı bekliyemem ki

bu puset mi diyolar ne onlara bence bisikletçiler çarşısı var ya ordan bakın park yataklarda orda varmış her marka mağaza mağaza gezmektense oraya bi git yarım saatte her üründen 10 değişik model gösterirler kesin o yüzdeeeenn iyice gezelim önce derim ben

haklısın canım zaten cenazelere gittiğimde hep babam aklıma geliyor onun için ağlıyorum... yoksa ölen amca 85 yaşındaydı çok hastaydı.. allah günahlarını affetsin kurtuldu..

benim kocamda önce dedi ki görümcemin kızına aldığı turunculu bri araba varmış. (bir kendi kızına birde ona lamış hediye.kendi kızınınki gitti tabii) görümceminkini oğlumuza kullanırız nolcak. ay böyel inanmazsın tüm şartellerim attı tak tak tak. sinir oldum yaaa. hayırr istemiyorum erkeğe turuncu olur mu hem. hemde zaten kaynanam ve görümcelerim daha bebek yokken başlamışlardı. işte bu 13 yaşındaki torunumun yastığı senin bebeğe kullanırız, bu bizim çocukların oyuncakları senin bebeğe saklıyoruz vss...
hayır 13 yıllık yastığı ben ne yapayım bide arada 3 bebek daha kullanmış. bende dedim ki eşime " bak ayaklarım davul gibi şişmiş, 3 günde 3 öğünle yarı aç yarı tok geziyorum, gecenin 12'sinden önce evime gidemiyorum. sense benden beter beni bırakıp tekrar işe döüyor gece 2'den önce eve gelemiyorsun. biz bunca çabayı niye sarfediyoruz, kimin için. ben bir tek yavrumada doğrudürüst bişey alamıycaksam neden yoruluyorum ki" ( hayır görümcemin kendide kocasıda çalışmıyordu hepsini bizimki almış. iyi onlar bi tarflarını büyütürken birinci sınıf şeyler ver onların çocuklarına, biz böyle kendimizi parelerken onların eskilerini benim yavrum giysin.) hiççç kusura bakmasın kimse. ben burdan tasarruf edeceğim ki bizim kazandıklaırmızdan rahat rahat görümcelere akmaya devam etsin. yok öyle bir cumhuriyet.bide şimdi çalışıyorlar abim bu kadar yaptı bizde onun kızına bir çöp alalım demezler.üff neyse yine çok konuştum.ama haksızmıyım?

haklısın canım zaten cenazelere gittiğimde hep babam aklıma geliyor onun için ağlıyorum... yoksa ölen amca 85 yaşındaydı çok hastaydı.. allah günahlarını affetsin kurtuldu..

yaniii cnm bide baba acın depreşicek. zor olur sana hiçç uğraşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…