kaç motorkız süspansiyon filan nasıl bişey bu fiyatta hakikaten ooooooooo oda takımı fiyatına
oo sen iyisin o vakit maaşallah. Benim heryerim şişiyor. Sabahları daha çok oluyor. Bir kalkıyorum avuçlarımı yumamıyorum şişlikten.o kadar yani.
üstelik ayak bileğim nasıl biliyormusun hani çok kilolu olanlar olurda ayak bileğinde halka şeklinde kabartı olur onun gibi kabrtı var. Durum bu ama bu halimizede çokkk şükür. Hem bugün o kadar şişte değilim daha rahatım. çokkkkk şükür.yavrum iyi olsunda.
vallahi benim bütçem elverişli olsa ben kesin böyle bişey alırım ama ablamınkine talim hahahaYanniiii Allah hayırlı etsin tabii. Ama imkanım olsa bile o paraya bir bebek arabası almam. sonuçta geçici bişey. hakkatten pahalı bu kadar pahalıya imal edilecebileceğinide sanmıyorum.sadece markaya para veriliyor o halde.
Yanniiii Allah hayırlı etsin tabii. Ama imkanım olsa bile o paraya bir bebek arabası almam. sonuçta geçici bişey. hakkatten pahalı bu kadar pahalıya imal edilecebileceğinide sanmıyorum.sadece markaya para veriliyor o halde.
hadi yaaa,ama fazla büyümesin yaaa
yürürken ayakların sızlıyo di mi,elini bi yere koyduğunda elinin içi sızlıyo di mi,diyorum ya bizim troitten dolayı uyum sürecimiz biraz daha zor geçiyo canm
Peki sizce benimkinin cinsiyeti ne olcak????
karnım 2 haftadır çıkmaya başladıo yüzden dik mi yayvan mı tam anlayamıyorum ama farkettimki şişlik sanki daha aşağıdaydı şimdi midemin altında başlıyor.
popom karnımdan önce büyüdü çok kilolu değildim ama popom hep belirgindi, şimdi aldı başını gidiyor
1 ay önce göbek bölgemde tüyler çıktı ve göbeğimin altına doğru hafif bir siyah çizgi var.
sadece tuzlu şeyler yiyorum tatlıyı aramıyorum ama meyveyide deli gibi yiyorum.
çok bulantım olmadı 3 aya kadar, ara ara hep bulandı ama hiç çıkartmadım.
suratım biraz sivilcelendi.
çok uykum oluyor hala bile 23:00 da yataktayım ondan öncede tv karşısında uyuyorum.:26::26::26:
sağol canım.. bende hep öyle düşünüyordum ama indirim zamanı temmuzda başladı yani seneye nasip olursa indirimden alırım herşeyi kızıma.. ama bunu çok beğendim.. gerçi kaç ay evvelden gördüğüm bayıldığım elbiselerin hiçbiri kalmamış bulsam alıcam onlarıdaay çok güzelmiş allah güzel günlerde giydirmeni nasip etsin inşallah
yalnız bu kadar çok masrafımız olmasa önümüzdkei yazın kıyafetlerini sezon sonunda indirimden alıp hazır etsek keşke di mi:76:
canım ben 3 kilo aldım ama yana doğru genişliyor karnım.. birazda arka tarafım büyüdü sanırım.... hatta eşim dün akşam diyorki bizim işyerindeki arkadaşım senle aynı zamanda ama o çok kilo aldı sen neden almıyorsun... hiç hamile gibi durmuyorsun diyor... dur dedim bunun 5 ayı daha var ben birden alıcam balon gibi olcam dedim....kız anneleri size bişey sorabilirmiyim??
dr 17 . haftada yüzde yüz olmasada cinsiyetii kız dedi.
sabahdahda bi arkadaşım sadece göbeğinde şişme var yanlara genişleme yok senin erkek kesin dedi. tabi bunla rhurafe gibi bişey ama merak ediyorum cinsiyetin annenin vücudundaki etkilerini
kızlar sizde nasıl bu vücut olayalru.
ben 4 kilo aldım ama sadece göbeğim aldı gibi
selam kızlar. bendee bi aralık annesi olucam inşallah allah nasip ederse.6 aralık gözüküyo şuan doğum tarihi.aynı şeyleri konuşabilceğin insalaırn olması çok güsel.sormam gerek bisürü şey var.şimdiden başlıyım..ben doğuma kilolu başladım 83 le 3 kilo aldım 86 kiloyum şuan.karnımda bişi yok ama bacaklarımdaa baya çatlak oluştu.sizde de aynı durum varmı.bana sadece badem yağı kullansan yeter demişlerdi ama onu bacaklarıma kullanmadım zaten.sizin kullandığınız bi ürün varmı.hemen soruyla başladım ama :)
selam kızlar. bendee bi aralık annesi olucam inşallah allah nasip ederse.6 aralık gözüküyo şuan doğum tarihi.aynı şeyleri konuşabilceğin insalaırn olması çok güsel.sormam gerek bisürü şey var.şimdiden başlıyım..ben doğuma kilolu başladım 83 le 3 kilo aldım 86 kiloyum şuan.karnımda bişi yok ama bacaklarımdaa baya çatlak oluştu.sizde de aynı durum varmı.bana sadece badem yağı kullansan yeter demişlerdi ama onu bacaklarıma kullanmadım zaten.sizin kullandığınız bi ürün varmı.hemen soruyla başladım ama :)
kızlar bi tanıdığımızın babası ölmüş.Allah rahmet eylesin..
hamileler cenaze evine gidermi...
ben gitmez diye duymuştum ama sizede sormak istedim..
kızlar bi tanıdığımızın babası ölmüş.Allah rahmet eylesin..
hamileler cenaze evine gidermi...
ben gitmez diye duymuştum ama sizede sormak istedim..
Yanniiii Allah hayırlı etsin tabii. Ama imkanım olsa bile o paraya bir bebek arabası almam. sonuçta geçici bişey. hakkatten pahalı bu kadar pahalıya imal edilecebileceğinide sanmıyorum.sadece markaya para veriliyor o halde.
yani ben direk böyle bri laf duymadım. ama zaten mantık olarakta gidilmesi doğru değil bence. aşırı üzüntü bebeğine mal olabilir. yani düşün insanın kendi babası vefat ediyorda hamile diye söylemiyorlar. daha ötesi varmı sence? bence acılar ağlamalar biraz dinsin 1-2 hafta sonra baş sağlığına gidersin. şimdi feryat fiğan sende bitersin
dün akşam chicconun 3lü setini gördüm 1700 tl di... ohaa yaaa
ben araba(pusetti dimi) almayı düşünmüyorum üstüne bi 9000tl koyar kendime bi taka alırım daha ii olur yaaaa:))) bi arabaya ihtiyacım olcak çocuğum olunca öle düşünüyorum herşeyde kocamı bekliyemem ki
bu puset mi diyolar ne onlara bence bisikletçiler çarşısı var ya ordan bakın park yataklarda orda varmış her marka mağaza mağaza gezmektense oraya bi git yarım saatte her üründen 10 değişik model gösterirler kesin o yüzdeeeenn iyice gezelim önce derim ben
haklısın canım zaten cenazelere gittiğimde hep babam aklıma geliyor onun için ağlıyorum... yoksa ölen amca 85 yaşındaydı çok hastaydı.. allah günahlarını affetsin kurtuldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?