peki kizlar bebek hareketlerini ilk ne zaman ve nasil hissettiniz?? Tarif edebilir misiniz?
ben 1 haftadir falan boyle pir pir bisiler hissediyorum ama SIK SIK olmuyor gunde 1-2 defa..
benim kocamda önce dedi ki görümcemin kızına aldığı turunculu bri araba varmış. (bir kendi kızına birde ona lamış hediye.kendi kızınınki gitti tabii) görümceminkini oğlumuza kullanırız nolcak. ay böyel inanmazsın tüm şartellerim attı tak tak tak. sinir oldum yaaa. hayırr istemiyorum erkeğe turuncu olur mu hem. hemde zaten kaynanam ve görümcelerim daha bebek yokken başlamışlardı. işte bu 13 yaşındaki torunumun yastığı senin bebeğe kullanırız, bu bizim çocukların oyuncakları senin bebeğe saklıyoruz vss...
hayır 13 yıllık yastığı ben ne yapayım bide arada 3 bebek daha kullanmış. bende dedim ki eşime " bak ayaklarım davul gibi şişmiş, 3 günde 3 öğünle yarı aç yarı tok geziyorum, gecenin 12'sinden önce evime gidemiyorum. sense benden beter beni bırakıp tekrar işe döüyor gece 2'den önce eve gelemiyorsun. biz bunca çabayı niye sarfediyoruz, kimin için. ben bir tek yavrumada doğrudürüst bişey alamıycaksam neden yoruluyorum ki" ( hayır görümcemin kendide kocasıda çalışmıyordu hepsini bizimki almış. iyi onlar bi tarflarını büyütürken birinci sınıf şeyler ver onların çocuklarına, biz böyle kendimizi parelerken onların eskilerini benim yavrum giysin.) hiççç kusura bakmasın kimse. ben burdan tasarruf edeceğim ki bizim kazandıklaırmızdan rahat rahat görümcelere akmaya devam etsin. yok öyle bir cumhuriyet.bide şimdi çalışıyorlar abim bu kadar yaptı bizde onun kızına bir çöp alalım demezler.üff neyse yine çok konuştum.ama haksızmıyım?
yaniii cnm bide baba acın depreşicek. zor olur sana hiçç uğraşma.
hoşgeldin cnmselam kızlar. bendee bi aralık annesi olucam inşallah allah nasip ederse.6 aralık gözüküyo şuan doğum tarihi.aynı şeyleri konuşabilceğin insalaırn olması çok güsel.sormam gerek bisürü şey var.şimdiden başlıyım..ben doğuma kilolu başladım 83 le 3 kilo aldım 86 kiloyum şuan.karnımda bişi yok ama bacaklarımdaa baya çatlak oluştu.sizde de aynı durum varmı.bana sadece badem yağı kullansan yeter demişlerdi ama onu bacaklarıma kullanmadım zaten.sizin kullandığınız bi ürün varmı.hemen soruyla başladım ama :)
cnm hiç bilmiyorum ama yinede gitme sen ALLAH rahmet eylesin inş...kızlar bi tanıdığımızın babası ölmüş.Allah rahmet eylesin..
hamileler cenaze evine gidermi...
ben gitmez diye duymuştum ama sizede sormak istedim..
Mustelanin kremiyle basladim ama 3. ay gibi basladigim ve koku hassasiyetim oldugundan kokusundan igrendim biraktim (ama guzel bir urun, ilerleyen zamanlarda igrenmezsem devam edicem, simdilik duruyor). Sonra body shop un kakao kremine basladim ama farkettim ki icinde paraben var (az miktarlari hem sizde hem de bebekte hormonel problemler yaratabiliyor, bu madde haberlerde falan cikti ve fransadaki butun kozmetik urunlerinden cikarildi, inanmayan arastirsin), hemen cope attim koca 2 kutuyu(1 alana 1 bedava vermislerdi). Simdi LIERAC PHYTOLASTIL ve duslarda CLARINS huile tonic body treatment oil ini kullaniyorum. Bu ikili kombinasyondan memnunum. Doktorum bastan lierac demisti salaklik bende cok sonra aldim urunu...
iste boyle
dün akşam chicconun 3lü setini gördüm 1700 tl di... ohaa yaaa
benim kocamda önce dedi ki görümcemin kızına aldığı turunculu bri araba varmış. (bir kendi kızına birde ona lamış hediye.kendi kızınınki gitti tabii) görümceminkini oğlumuza kullanırız nolcak. ay böyel inanmazsın tüm şartellerim attı tak tak tak. sinir oldum yaaa. hayırr istemiyorum erkeğe turuncu olur mu hem. hemde zaten kaynanam ve görümcelerim daha bebek yokken başlamışlardı. işte bu 13 yaşındaki torunumun yastığı senin bebeğe kullanırız, bu bizim çocukların oyuncakları senin bebeğe saklıyoruz vss...
hayır 13 yıllık yastığı ben ne yapayım bide arada 3 bebek daha kullanmış. bende dedim ki eşime " bak ayaklarım davul gibi şişmiş, 3 günde 3 öğünle yarı aç yarı tok geziyorum, gecenin 12'sinden önce evime gidemiyorum. sense benden beter beni bırakıp tekrar işe döüyor gece 2'den önce eve gelemiyorsun. biz bunca çabayı niye sarfediyoruz, kimin için. ben bir tek yavrumada doğrudürüst bişey alamıycaksam neden yoruluyorum ki" ( hayır görümcemin kendide kocasıda çalışmıyordu hepsini bizimki almış. iyi onlar bi tarflarını büyütürken birinci sınıf şeyler ver onların çocuklarına, biz böyle kendimizi parelerken onların eskilerini benim yavrum giysin.) hiççç kusura bakmasın kimse. ben burdan tasarruf edeceğim ki bizim kazandıklaırmızdan rahat rahat görümcelere akmaya devam etsin. yok öyle bir cumhuriyet.bide şimdi çalışıyorlar abim bu kadar yaptı bizde onun kızına bir çöp alalım demezler.üff neyse yine çok konuştum.ama haksızmıyım?
yaniii cnm bide baba acın depreşicek. zor olur sana hiçç uğraşma.
allahaşkına 2.el araba zorda kalmadıkça almayın kızlar ya.5 ayımız var şurda her ay azcık para koysak bile gül gibi arabalar bulunur.eşyaların bir enerjisi olduguna inanıyorum.şahsen ben çocuğum için başka birinin elinden geçmiş, içinde yaşadığı,o kişinin enerjisinin aktığı bir eşyayı tercih etmem.biliyorum ne masraflarımız var ,ne şartlarda paralar kazanılıyor ama hesaplı uygun şeyler satan mağazalar var.tabi siz bilirsiniz.Allah hepimize kolaylıklar sağlasın inşallah.
Ben sana bazı noktalarda katılmıyorum canım, tabi hekesten 2. el eşya alıp kullanmak, giydirmek iyi değil, ama bazı zamanlardada gereksiz harcama oluyor bence. Örneğin ablamın 1 er yıl arayla bebekleri oldu biri kız biri erkek, bir sürü eşyları daha yepyeni duruyor bebekler o kadar hızla büyürolarki bazı eşyaları hiç giyilmemiş bazıları bir iki kere giyilmiş, ben onları kullanmayı düşünüyorum valla ayrıca süt pompası oda telsizleri hepsi yeni duruyor kullanmayı düşünüyorum. Araba konusundada ablamınki biraz yıprandı 2 çocuk olduğu için ben yeniden alcam ama tek çocuk olsa heryere zaten kendi özel arabanla gidiyorsun çocuk 1,2 yaşına gelincede şemsiye tarzı arabalardan alıyorsun. bence 2. çocuğada kullanılmasında bir sakınca yok.
Buseli canım sözüm sana değil haşatı çıkmış arabayı yada 13 yıllık yastığı tabiki bende kullanmam gerek yok. Umarım anlatabilmişimdir derdimi
Ben sana bazı noktalarda katılmıyorum canım, tabi hekesten 2. el eşya alıp kullanmak, giydirmek iyi değil, ama bazı zamanlardada gereksiz harcama oluyor bence. Örneğin ablamın 1 er yıl arayla bebekleri oldu biri kız biri erkek, bir sürü eşyları daha yepyeni duruyor bebekler o kadar hızla büyürolarki bazı eşyaları hiç giyilmemiş bazıları bir iki kere giyilmiş, ben onları kullanmayı düşünüyorum valla ayrıca süt pompası oda telsizleri hepsi yeni duruyor kullanmayı düşünüyorum. Araba konusundada ablamınki biraz yıprandı 2 çocuk olduğu için ben yeniden alcam ama tek çocuk olsa heryere zaten kendi özel arabanla gidiyorsun çocuk 1,2 yaşına gelincede şemsiye tarzı arabalardan alıyorsun. bence 2. çocuğada kullanılmasında bir sakınca yok.
Buseli canım sözüm sana değil haşatı çıkmış arabayı yada 13 yıllık yastığı tabiki bende kullanmam gerek yok. Umarım anlatabilmişimdir derdimi
ajda burdaymışsın tut halayın başından.(bebeğe dikkat) tey teyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?