2011 Aralık Anneleri

s.a. arkadaşlar herkese hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller. bu gece dualarımızda birbirimizi unutmayalım. 8 saatlik yolculuğumun sonunda geldim annemlere çok şükür. oğlumla yolculuk yapmak çok güzeldi. o kadar gevezeydi ki anlatamam çenesi çıkacaktı yerinden.

annem erkek kardeşim ve kız kardeşim yanımda çok şükür. darısı gurbette olan anne özlemi çeken arkadaşların başına. bu arada yolculuk güzeldi ama beni çok yordu. şu an sadece parmaklarımı oynatabiliyorum:) size yazmak için yoksa tükendim. bizimkiler de akşam yemeği hazırlıyorlar.

bakıyorum da esi yeni kıyafetlerden kaynatmışsınız. ben de benim oğlanla kızın cicilrini herhalde kız kardeşimin bebeği olursa ona veririm. gerçi imkanları iyi ihtiyaç yok ama insan kıyamıyor. 1 defa giydirip kenara koyduğum kıyafetleri var oğluşumun. hele 3 aylık montu var giyemedi doğru düzgün.

sonra yine uğrarım öptüm hepinizi.

halim olsaydı halay da çekerdik kızımla ama şimdi olmaz....

lizzy,özel mesajını aldım cnm ama ben şuan 100 ü tamamlamadığım için özel mesaj atamıyorum.ama şunu söyleyim.şiddetle tavsiye ederim doktoru,süperdir.hastanede tadilattaydı nasıl oldu bilmiyorum ama oldukça temizdir.yinede bir git gör derim ama doktoruma sonuna kadar kefilim.mesajımı okuyunca beni yine özelden bilgilendirirsen sevinirim.

merhaba kızlar hayırlı kandiller..............uzun zamandır nete giremedim geriye dönük de okuyamayacağım umarım herşey herkes için yolundadır.

bütün annişlerin kandili mübarek olsun... rabbim bu güzel günde tüm dualarımızı kabul etsin..
ne güzel çoğunuz cinsiyetlerinizi öğrenmişsiniz bebişlerinizin bense hala öğrenemedim.. bir doktor erkek dedi bir doktor kız..
20.sinde başka bir doktora gidicem 3lü testimizin sonucunu alıcaz... bizim için hayırlısı ne ise o olsun inşallah....

Günaydın güzel annecik adayları :) Bu gün cinsiyet öğrenmeye gideceğiz o kadar çok heyecanlıyımki bebişim ne olacak acaba :S Belli olur artık değil mi ?

Günaydın güzel annecik adayları :) Bu gün cinsiyet öğrenmeye gideceğiz o kadar çok heyecanlıyımki bebişim ne olacak acaba :S Belli olur artık değil mi ?

canım benim insallah belli olur artık sen de merakını gidermiş olursun.

kızlar bişey sorcam. önceden kendimi arkaya doğru gerince bebeğimi göbeğim hizasında hissedebiliyordum. hareketlerini değil sadece varlığını. orada bişey göbeğime baskı yapıyordu. sonra 10 dk sonra falan geçiyodu. bu sabah kalktım bebeğim göbeğimin alt tarafında sanki. elimle dokunuyorum, göbeğim yumuşamış gibi. ama biraz daha aşağısına elimi koyuyorum, orası sertleşmiş. acaba bebeğim biraz aşağıya inmiş olabilir mi? valla çok endişelendim. kendi doktoruma 900 km uzağım. başka bi doktora gitsem mi ne dersiniz?:26::26::26::26:

canı bende aman zaman yorgunken ya da kabızlık çekerken bebeklerin aşağıya indiğini farkediyorum,3-4 saat kalkmadan yatıyorum,biraz sağa biraz sola dönüyorum ve tekrar yukarı çıkmış oluyorlar.dene bakalım.

Günaydın tatlım artık bebişin büyüyor annesi tek bir yerde sabit kalmıyor geziyor aşağı yukarı :) sorun yoktur bence ama genede için rahat etmeyecekse bir doktora görün fıstığım .

haydi çabuk gidin gelin ben de merak ettim,bakalım kızıma mı oğluma mı arkadaş gelicek...

günaydın annişler nasılsınız? biz büyüyoruz. 2 -3 gündür göbişim büyüdü sanki. hamile tipim iyice ortaya çıkmaya başladı.

bu arada dün 15 artı 1de sevgili bebeğim dilanur tekme atmaya başladı. dün otobüste oğlum kucağımda 1 saat kadar uyudu. ve bir müddet sonra karnımda bişeyler hissettim. baktım ağırlıktan rahatsız olmuş tekmeliyor. ve gerçekten tekmeleriydi kızımın:)

günaydın güzel anneler.dışarda yine sıcak bunaltıcı bi hava var.bi kaç gündür nefes almakta zorluk çekiyorum.ne zaman sonbahar gelicek yaa.yazı çok severim.ama hamileyken yaz çekilmiyo.

Kızlar gittim geldim oğlum olacakmış doktor pipisi gözüküyor dedi :))
Yalnız moralim çok bozuk genede gitmeden eşimle kavga ettik. Sebepse uyandırmaya gittiğimde mızmızlandı bir saatte kalkmadı bende kızdım sen gelmeyeceksin benimle dedim ve cidden gelmedi yalnız gittim doktora Bayanların yanında hep eşleri vardı ne kadar güzel görünüyorlardı, benimkisi cinsiyeti öğrenirken bile yanımda değildi hayatım boyunca unutmam bugünü Neyse ben işimi bitirdim meğer peşimden gelmiş hastaneye ben eve döndüğümde . Cinsiyeti belli değil dedim sinirden söylemeyeceğim cinsiyetide ne hali varsa görsün bir ton üzdü bugün beni .

selam bız hala tatıldeyız ..

detaylı usg 'mi yaptırdım 3 boyutlu tüm organlarını gorduk cok saglıklı gorunuyordu ınsallah boyle devam eder..

doktor cok hareketlı dedı yıne durmadı bebıs..hatta tekme atarken gordum hep hepsını de hıssettım o ayakalrını nasıl atıyordu ya kurban oldugum..

vee artık Kızımın olacagı % 100 kesın..

kurtuldum artık doktorların '' olabılır'' '',oyle düşünüyorum ''lardan ..

gecmısı okuyamadım tabı kı ınsallah herkes ıyıdır :)

çok tanıdık bir durum..
12. haftada 2li tarama için hastaneye beraber gidecektik.. hatta evden arabayla birlikte çıktık adam beni hastanenin kapısında bıraktı sonra bütün gün aradı durumu öğrenmek için bende telefonu açmadım.. çünkü öyle anlaşmamıştık giderken..
taa akşama söyledim.. ama erkekler biraz odunlar nedense.. ben devlet hastanesine gidiyorum.. eşimde nasılsa ultrasonda bende göremiyorum diye gelmek istemiyordu.. sonra özelden randevu aldım.. geçen cumartesi saat 11deydi randevum yalnız gideceksem 9,30da çıkmam lazımdı evden. belirsiz öyle bekledim .. tam çıkıyordum 9,35te eşim aradı bekle seni almaya geliyorum dedi..
anca ultrasonda bebeği görünce baba olacağını anladı adam yaw
ruhsuzlar ne diyim..
bizimde oğluşumuz olcak.. eşim neye bakıcanı anlamadı ama doktor vidyosunu da verdi.. maşallah.. utanmadan göstermiş bizimkide..

Hayırlı olsun cinsiyeti şimdiden sanada tatlım . Çok haklısın fıstık benimkide ruhsuz Daha önce işten izin alıpta gelirdi şimdi evden iki adım yere gelmeye nazlanıyor odun Doğumada gelmesin istemiyorum hiç bişeye gelmesin artık öteki aylardada habersiz gidicem kontrole nasılsa fifilemiyor

bizim salı günü devlet hastanesindeki randevumuz.. ben 3lü taramamı yaptım da.. özelde yaptım.. şimdi devlette de yapıcam.. herif bana her akşam diyor.. pazartesi akşam hatırlatta sabah seni bırakayım hastaneye diye.. en sonunda kızdım.. ya unutuyorsan dedim ikidebir papağan gibi bana söyleme telefonuna hatırlatma yaz dedim.. zaten şimdilik ayda 1kez gidiyoruz rutin kontrollere.. 1 tarihi bile kafasında tutamıyor adam ya.. hem dedim ben atlar dolmuşa giderim.. sen işe geç kalma dedim madem sadece bırakacaksın.. bakalım netçez salı sabahı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…