Günaydın güzel annecik adayları :) Bu gün cinsiyet öğrenmeye gideceğiz o kadar çok heyecanlıyımki bebişim ne olacak acaba :S Belli olur artık değil mi ?
canım benim insallah belli olur artık sen de merakını gidermiş olursun.
kızlar bişey sorcam. önceden kendimi arkaya doğru gerince bebeğimi göbeğim hizasında hissedebiliyordum. hareketlerini değil sadece varlığını. orada bişey göbeğime baskı yapıyordu. sonra 10 dk sonra falan geçiyodu. bu sabah kalktım bebeğim göbeğimin alt tarafında sanki. elimle dokunuyorum, göbeğim yumuşamış gibi. ama biraz daha aşağısına elimi koyuyorum, orası sertleşmiş. acaba bebeğim biraz aşağıya inmiş olabilir mi? valla çok endişelendim. kendi doktoruma 900 km uzağım. başka bi doktora gitsem mi ne dersiniz?:26::26::26::26:
Günaydın tatlımcanım benim insallah belli olur artık sen de merakını gidermiş olursun.
kızlar bişey sorcam. önceden kendimi arkaya doğru gerince bebeğimi göbeğim hizasında hissedebiliyordum. hareketlerini değil sadece varlığını. orada bişey göbeğime baskı yapıyordu. sonra 10 dk sonra falan geçiyodu. bu sabah kalktım bebeğim göbeğimin alt tarafında sanki. elimle dokunuyorum, göbeğim yumuşamış gibi. ama biraz daha aşağısına elimi koyuyorum, orası sertleşmiş. acaba bebeğim biraz aşağıya inmiş olabilir mi? valla çok endişelendim. kendi doktoruma 900 km uzağım. başka bi doktora gitsem mi ne dersiniz?:26::26::26::26:
Günaydın güzel annecik adayları :) Bu gün cinsiyet öğrenmeye gideceğiz o kadar çok heyecanlıyımki bebişim ne olacak acaba :S Belli olur artık değil mi ?
Ayy canım benimhaydi çabuk gidin gelin ben de merak ettim,bakalım kızıma mı oğluma mı arkadaş gelicek...
Kızlar gittim geldim oğlum olacakmış doktor pipisi gözüküyor dedi :))
Yalnız moralim çok bozuk genede gitmeden eşimle kavga ettik. Sebepse uyandırmaya gittiğimde mızmızlandı bir saatte kalkmadı bende kızdım sen gelmeyeceksin benimle dedim ve cidden gelmedi yalnız gittim doktoraBayanların yanında hep eşleri vardı ne kadar güzel görünüyorlardı, benimkisi cinsiyeti öğrenirken bile yanımda değildi hayatım boyunca unutmam bugünü Neyse ben işimi bitirdim meğer peşimden gelmiş hastaneye ben eve döndüğümde . Cinsiyeti belli değil dedim sinirden söylemeyeceğim cinsiyetide ne hali varsa görsün bir ton üzdü bugün beni .
Hayırlı olsun cinsiyeti şimdiden sanada tatlım . Çok haklısın fıstık benimkide ruhsuzçok tanıdık bir durum..
12. haftada 2li tarama için hastaneye beraber gidecektik.. hatta evden arabayla birlikte çıktık adam beni hastanenin kapısında bıraktısonra bütün gün aradı durumu öğrenmek için bende telefonu açmadım.. çünkü öyle anlaşmamıştık giderken..
taa akşama söyledim.. ama erkekler biraz odunlar nedense.. ben devlet hastanesine gidiyorum.. eşimde nasılsa ultrasonda bende göremiyorum diye gelmek istemiyordu.. sonra özelden randevu aldım.. geçen cumartesi saat 11deydi randevum yalnız gideceksem 9,30da çıkmam lazımdı evden. belirsiz öyle bekledim .. tam çıkıyordum 9,35te eşim aradı bekle seni almaya geliyorum dedi..
anca ultrasonda bebeği görünce baba olacağını anladı adam yaw
ruhsuzlar ne diyim..
bizimde oğluşumuz olcak.. eşim neye bakıcanı anlamadı ama doktor vidyosunu da verdi.. maşallah.. utanmadan göstermiş bizimkide..
Hayırlı olsun cinsiyeti şimdiden sanada tatlım . Çok haklısın fıstık benimkide ruhsuzDaha önce işten izin alıpta gelirdi şimdi evden iki adım yere gelmeye nazlanıyor odun Doğumada gelmesin istemiyorum hiç bişeye gelmesin artık öteki aylardada habersiz gidicem kontrole nasılsa fifilemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?