2011 Aralık Anneleri

Seninki ders almıştır tatlım tekrarlamaz inşallah . Pof ya seninkiyle benimki benziyor biraz :))

Bu erkeklerin hepsi aynı al birini vur ötekine illa mevzu buluyorlar bende en çok randevularıma eşimin karışmasına kızıyorum doktorumun sekreteri çok yoğun olduğunda hastalar beni değil eşimi arıyor şu saatte gelin beni arayacak saçını başını dağıtırım onun sanki eşim muayene olacak gıcık

Seninki ders almıştır tatlım tekrarlamaz inşallah . Pof ya seninkiyle benimki benziyor biraz :))

emin ol kardeş olsalar bukadar birbirine benzemezler
kayınım bakarsın böyle astım kestim tipidir 1.60lık boyuyla... ama eltimin her kontrolünde onunla birlikte gitti.. dışarda beklemesine rağmen gitti yani benimki okadar da olamadı
gerçi biraz da hak veriyorum.. ama ağırlaşmaya başlayınca eminim benimkide bırakmaz beni..
hastaneye gidiyosun ya.. bekleme salonu var.. yarısı erkek.. ve oturuyorlar.. inan ayakta bekledim biri yer verir diye yok anacım.. adamlar kendi keyfine bakıyor.. sonunda artık dayanamadım.. tansiyonum düşüktü o gün zaten.. dedim birine.. beyfendi bukadar hamile bayan ayaktayken siz rahat oturabiliyormusunuz diye.. hemencik dikkat üstümdeydi (birazda utandım.. öyle kolay çenemi açmam kalabalık yerlerde)
hemen 1 sıra boşaldı (yaklaşık 20 kişilik)
kış değil bişi değil.. çık dışardaki banklarda bekle canım madem hanımın muayeneye girmiş..

Haklısın canım her birinde farklı bir tuhaflık var :)
Süpersin tatlım Ders olsun .

merhaba arkadaşlar,
misafirim var günlerdir..giremiyorum nete..umarım herkes ve minişler iyidir..benim kontrolüm dündü..oğlumu çok özlemişim ya..onu görünce ağlamak geliyo içimden..Allaha çok şükür iyiydi..boyu uzamış,220 gr. olmuş..ayrıntılı usg ye istersen gir dedi dr.um..anomali riski olanlarda öneriyorum ama sen merak edersin şimdi gir 20. haftada dedi..bakalımeşim de müsait olursa giricem 2 hafta sonra
kendinize iyi bakın..sıcaklara dikkat edin..haftaya çok sıcak olucakmış..

oy maşallah :) artık gramlarını da yazıcaz inş.. sonra da kg.. sonra da cıyaaak .. bebiş geldi diycez hayırlısıyla
bizimki de erkek.. 10gün önden gidiyor kuzum.. neyi nasıl hesaplıycamı karıştırdım artık.. sata göre 16+1 olduk.. ama ultrason 17+4..
özele gittim ikilimi orda yaptım.. ordan da detaylı için 11 ağustosa randevu verdiler 150tl dediler.. iptal edicem sanırım.. devlette bedava varken okadar para neden vereyim.. cihazlar aynı sonuçta..
hem iki testim de güzel çıktı. ama detaylıya da giderim herhalde.. orda tüm organlar inceleniyor.. bence sende gir detaylıya..

canım sen nerden yazıyorsunben ankaradan...bende ozele gisiyorum ssk ile anlaşmalış 50tl odıycem ayrıntılı ultrasyona.anlaşmalı özele git okadar almazlar 150tl çok gerçekten

canım sen nerden yazıyorsunben ankaradan...bende ozele gisiyorum ssk ile anlaşmalış 50tl odıycem ayrıntılı ultrasyona.anlaşmalı özele git okadar almazlar 150tl çok gerçekten

canım bende ssk ile anlaşmalı .. lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum, orda detaylıya 150 dediler.... ama takibimi zekai tahirde başladım.. son 3 ayda ZTB'nin bir doktorunun özel muayenehanesine gitmeyi düşünüyorum.. hem doğuma da girermiş dediler.. (doğumu da orda düşünüyorum çünkü)
Özlem Uzunlar... isim olarak belki duymuşsundur.. 200 lira aylık ücreti.. tüm tahliller hastanede yapılıyor.. çok ilgili bir bayanmış... nasip olursa öyle planlıyoruz..

ya zekai tahır hem kalabalık hemde eşleri almıyolar nevarsa sanki..oyuzden gıtmıyorum oraya gıcık oldum...batıkentte bılgı hastanesı var çok guzel biryer doktorumda çok ıyı ılgılenıyor hem sıra derdın yok hemde uygun fıyatları ben oraya gıdıyorum ablamda orda doğum yaptı gayet ılgılıler tavsıye ederım

bana ters kalıyor canım oralar.. o yüzden zekai tahiri seçtim.. hem doğum tam kışa geliyor.. kar falan hava durumunu da düşünmek lazım.. ben mamakta oturuyorum.. Lina bile uzak kalıyor da.. eşim götürdü oraya.. yoksa 3 araçla hamile başıma gidemem..
özellere de fazla para dökmek istemiyorum aslında..
şöyle düşünüyorum .. zamanında kadınlar hastaneye 4.aydan sonra gidermiş ayda bir kez.. ikili üçlü tarama diye bişiy yokmuş.. hep sağlıklı çocuklar doğurmuşlar.. allahın izniyle bizde doğururuz..
zekai tahire erken gidince rahat oluyor.. yoksa pestilin çıkıyor vallahi

sata göre 16+1.. ultrasona göre 17+4.. oğlum azcık önden gidiyor .. ne acelesi varsa :)

slm kızlar

biz bugün alışverişe gittik neler neler aldık sanırım ilk 6 aylık kıyafetleri alınmış oldu kardeşime de bir sürü şey aldım onun kızı olucanı düşünüyoruz annemle o da öle hissediyo ona arada pembeli sarılı yeşilli şeyler aldık ama görseniz hepsi harika zaten artık bi daha doğuma yakın giderim gidersem büyük şeylere bakmak için gerçi dayanamaz giderim ben yine bikaç aya

annemdeydim bugün yarında burdayım ekmek elden su gölden yaşıyorum anlıcanız

bi de eminönünde/mahmutpaşada havuzlu han diye bi han var 3-4 katlı bebekle ilgili herşey var ben başka yerlerden aldığım bikaç şeyi daha ucuza gördüm orda alışverişi düşündüğünüzde uğrayın oraya fiyatlar piyasaya göre ekonomik çokta çeşit var ben 4 katın hepsini gezemedim bile o kadar yani ama başka yerleri de gezdiğimden böle oldu siz direk oraya gidin

keşke gösterebilseydim ya şimdi aldıklarımı

hayırlı olsun bebeğinin cinsiyeti canım. erkekler böyl. benim eşim de cinsiyetini öğrenmeye benimle gelmedi ben de 2 gün sölemedim ama dayanamayıp sonra söylüyoruz işte.

kızçen hayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi. tatile devam iyi tatiller.

cicileriniz hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza. izmirde de mahmutpaşa tarzı bi yer bulsam süper olur.

inanmıyorummmmm ben de tam aynısını yazacaktım yeni geldim direk son sayfayı açtım yazdıklarını okudum ben de bugün aynı, ilk 6 ayın alışverişini yaptım iç dış ve çıtçıtlı zıbınlar, tulumlar, 10lu setler, havlular, battaniyeler, çoraplar, ayakkabılar, ağız silme medndilleri, önlüğü, pijaması, çiko bakım seti, çantası, küveti, süngerini bile aldım sağolsun annem yanımdaydı kaliteli maldan anlar hem uyguna da aldık içime çok sindi daha yeni kaldırdık çok şahanelerrr

bizde aynen az önce bohça yaptık kaldırdık hehehehe annemin huyudur bi süre bohçada bekler şiimdi onlar bende dolap alınca alır annemden götürürüm artık evime sendemi ordaydın yoksa ben tek kıyafet olayını hallettim çok poşet olmasın diye büyük parçaları almadım arabayla giderim bigün o zamanda büyük parçalara bakarım artık liste ile giderim... aynı şeyleri almamışım Allahtan her mağazada bişey beğeniyorum acaba bundan almışmıydım az önceki mağazadan diyorum o kadar feleğim şaştı bugünki ciciler karşısında

Allah hayırlısıyla sağlıkla kucamıza almayı nasip etsinde artık giydirelim kuzucuklara

günaydın kızlar.yine sıcak ve bunaltıcı bi gün başlıor bizim için.tanem ve sumak arkadaşlarımızı kutluyorum bebişlerinizin inş.daha güzel haberlerinide alıcaz.şimdide isim bulma telaşları başlaıyacak.ben hala bulamadım

günaydın güzel anneler nasılsınız?ben daha tam olarak bebişimin hareketlerini hissedemiyorum sadece sol tarafıma yatınca sağ tarfımdan damarların çekildiğini hissediyorum bu normal mi?benim ilk gebeliğim bu

günaydın canlarım ya da iyi öğlenler:) kalktık kahvaltı yaptık.gazete okuduk internete takıldık. şimdi geldik.
bu bunaltıcı sıcak günde nasılsınız bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…