Kızlar gittim geldim oğlum olacakmış doktor pipisi gözüküyor dedi :))
Yalnız moralim çok bozuk genede gitmeden eşimle kavga ettik. Sebepse uyandırmaya gittiğimde mızmızlandı bir saatte kalkmadı bende kızdım sen gelmeyeceksin benimle dedim ve cidden gelmedi yalnız gittim doktoraBayanların yanında hep eşleri vardı ne kadar güzel görünüyorlardı, benimkisi cinsiyeti öğrenirken bile yanımda değildi hayatım boyunca unutmam bugünü Neyse ben işimi bitirdim meğer peşimden gelmiş hastaneye ben eve döndüğümde . Cinsiyeti belli değil dedim sinirden söylemeyeceğim cinsiyetide ne hali varsa görsün bir ton üzdü bugün beni .
Kızlaaar herkese merhabalarr...ailecek tatildeyizz.ancak size bişey sölemek istioruuumm..eşim geçen gün benim sayfaya bakmış..kayınvalidemlerle ilgili yazdıklarımı görmüşşş...üfff yaaacanım .ok sıkıldı..herkesi ve bebişleri öpüyoruumm..
slm kızlar
biz bugün alışverişe gittik neler neler aldık sanırım ilk 6 aylık kıyafetleri alınmış oldu kardeşime de bir sürü şey aldım onun kızı olucanı düşünüyoruz annemle o da öle hissediyo ona arada pembeli sarılı yeşilli şeyler aldık ama görseniz hepsi harika zaten artık bi daha doğuma yakın giderim gidersem büyük şeylere bakmak için gerçi dayanamaz giderim ben yine bikaç aya
annemdeydim bugün yarında burdayım ekmek elden su gölden yaşıyorum anlıcanız
bi de eminönünde/mahmutpaşada havuzlu han diye bi han var 3-4 katlı bebekle ilgili herşey var ben başka yerlerden aldığım bikaç şeyi daha ucuza gördüm orda alışverişi düşündüğünüzde uğrayın oraya fiyatlar piyasaya göre ekonomik çokta çeşit var ben 4 katın hepsini gezemedim bile o kadar yani ama başka yerleri de gezdiğimden böle oldu siz direk oraya gidin
keşke gösterebilseydim ya şimdi aldıklarımı
selam anneler ve bebişleri
antalya yanıyor yanıyor yanıyor offff eve hapsolduk dışarı çıkamıyoruz çoookk sıkılıyorum
bu ara bişey soracam ayrıntılı ultrason hangi haftalar arasında yapılıyordu
ben şimdi 18. haftadayım doktorum ayın sonuna doğru ayrıntılı ultrason için gelmemi söyledi 20. haftada oluyo diye biliyorum tatlım bu arada benim minik kızım ilk defa dün tekme attı teyzeleri:) çok garip bi duyguydu karnımda bişiler oluyodu baktım tşörtümden bile belliydiRabbim ne kadar büyüksün şükürler olsun ne zaman hissedecem daha diye sabırsızlıkla bekliyodum
ben ayın 14 ünde doktora gittim bir ay sonraya randevu verdi ayrıntılı ultrasondan hiç bahsetmedi acaba ben arayıp sorsam mı diyorum çok kararsız kaldım bir ay sonra gittiğimde mi ayrıntılı ultrasın isteyecek acaba. Ama ayrıntılı ultrason belli bir haftadan sonra yapılmıyor diye biliyorum
ya hiç sorma. benim sivastaki doktorum da seninki gibi, haziran sonu gibi gittiiğimizde, tatil dönüşü görüşürüz dedi ki bu süre 2 ay kadar sonra yani ağustos sonu. hiç ayrıntılı ultrason, tatil tedbirleri vs. bahsetmedi. memlekette gittiğim başka bi doktor da muayene bittikten hemen sonra, temmuz sonu gibi ayrıntılı ultrasona mutlaka gel dedi. tatilde giderken ankarada başkent üni.'de aşılamamı yapan doktoruma uğradığımda da, o da kesinlikle 20. haftada ayrıntılı ultrason yaptır dedi. çok üzerinde durdu. tatilde güneşte çok kalmamamı, 50 faktör krem kullanmamı, aksi taktirde ciltte lekelenme olabileceğini üzerine basa basa söyledi. soğuk suya hemen girme, alıştıra alıştıra gir ve çok fazla ıslak durma vs. tavsiyelerde bulundu. 4aydır gittiğim ve sözde çok memnun olduğum doktor oysa bunların hiçbirini söylemedi o kadar üzerine düşmemize rağmen. yani doktor olayı kafamı karıştırıyor. dönüşte başka doktor düşünücem artık...
hayırlı olsun oğluşunuz. sağlıcakla kucaklayın inşallah:)Mrb kızlar
Biz de dün cinsiyetimizi öğrendik. Bebikimiz erkek:)
Yalnız kuzum çok uykucu, gittiğimizde uyuyodu, biraz sonra azcık hareketlendi ama 4 boyutlu foto için poz vermedi bize. Napalım dedik keyfin bilir:))
Cd verdi doktorumuz izliyip izliyip hayran oluyoruz...Hala tekmeler yok bakalım ne zaman keyfi yeticek:))))
hoşgeldin inşallah tatilin güzel geçmiştir. aralık anneleri pazar gününün keyfini çıkarıyor galiba yoklar ama yarın gelirler halimempazar akşamı kimsecikler kalmamış buralarda... ben döndüm tatilden. gerçi pek tatil sayılmazdı. sadece yattım ve kitap okudum :))
geçmişe şöyle bir bakayım dedim ama sanırım mümkünatı yok bitirmemee:))
umarım hepiniz iyisinizdir, yavru kuşlarınız da tabi.. öptük hepinizi kocaman...
çok geçmiş olsun canım. inşallah tez zamanda tamamen geçe rahatsızlığın. senin aşınla rahatsızlığın mı bağlantısı var mı diye soruyorsun? bence vardır yaptır dediklerine göre...kızlar uzun zamandır giremedim, umarım hepiniz iyisinizdir.
daha önce bahsetmiştim. bağırsaklarımda kanama vardı ve 1 aydır geçmiyor. sonunda birazda olsa kontrol altına aldık.
hepatit B aşısı olmam gerekiyor, önlem olarak yaptırmam lazımmış. gebelikte de aşı yapılıyor. acaba benim aşımla bağlantısı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?