2011 Aralık Anneleri

Kızlaaar herkese merhabalarr...ailecek tatildeyizz.ancak size bişey sölemek istioruuumm..eşim geçen gün benim sayfaya bakmış..kayınvalidemlerle ilgili yazdıklarımı görmüşşş...üfff yaaacanım .ok sıkıldı..herkesi ve bebişleri öpüyoruumm..

canımmm oğluşuna inşallah hayırlı hayırlı kavuşursun..erkekleri anlamak mümkün değil,bende de benzer bir tane var...amelyatıma gelmedi anesteziden ayılırken hüngür hüngür ağlamışım..sıkma canını...

sıkma canını tatlım ya sonuçtabizlerin yaşadıklarınıda üzüntülerinide görmeleri lazım.sen kadın kadına dertleşmişsin,ona dırdır etsen daha mı iyiydi... bişeyler söylesede takma kafana.....

selam anneler ve bebişleri
antalya yanıyor yanıyor yanıyor offff eve hapsolduk dışarı çıkamıyoruz çoookk sıkılıyorum
bu ara bişey soracam ayrıntılı ultrason hangi haftalar arasında yapılıyordu

canım hayırlı olsun şimdiden.ama aldıkların fotolarını çek ekle..2011 anneleri bebişlerimize neler aldık konusuna,merak ettik bak :)

ben şimdi 18. haftadayım doktorum ayın sonuna doğru ayrıntılı ultrason için gelmemi söyledi 20. haftada oluyo diye biliyorum tatlım bu arada benim minik kızım ilk defa dün tekme attı teyzeleri:) çok garip bi duyguydu karnımda bişiler oluyodu baktım tşörtümden bile belliydiRabbim ne kadar büyüksün şükürler olsun ne zaman hissedecem daha diye sabırsızlıkla bekliyodum

Son düzenleme:
Mrb kızlar
Biz de dün cinsiyetimizi öğrendik. Bebikimiz erkek:)
Yalnız kuzum çok uykucu, gittiğimizde uyuyodu, biraz sonra azcık hareketlendi ama 4 boyutlu foto için poz vermedi bize. Napalım dedik keyfin bilir:))
Cd verdi doktorumuz izliyip izliyip hayran oluyoruz...Hala tekmeler yok bakalım ne zaman keyfi yeticek:))))

bebeklerinin hareketlerini hisseden güzel anneler çok sevindim adınıza!!! inşallah ben de hissettiğimden emin olurum bişiler hissediyorum ama böle sanki bagırsak hareketi ya da ne bilim gazdan dolayı felan die düşünüyorum.tam emin diilim yani

bu arada ben de 3 gün sonrası için randevu aldım doktorumdan.niyetimiz 4 boyutlu ultrasonda görebilmek onu.ama randevu alırken illa bunu belirtmedim siz belirtmiş miydiniz???:26:

bebek mağazalarına girince sizi de bi sevinç kaplıyor mu bnm gibi :) inanın zaman su gibi aksın hemencik doğurayım istiyorum hayırlısıyla :))) bi de öyle güzel bebeklere rastlıyoruz kiiiiii...aman allahımmm amannnn maşşallahları var.hele beni en şaşırtan da 2 esmer ebeveynden sapsarı bembeyaz kız bebek çıkması :) şimdi ben de hayal kuruyorum acaba nasıl olur,kime benzer huyu suyu vs :) -tabi en önemlisi başta sağlığı için dua ediyoruz- ha bu arada eşim buğday esmere yakın teni var.ben de çok açık tenliyim .bebişimiz kız olcagı için babanın copy paste i olur diye düşünüyorum :))) zaten ultrason videosunda da aynı eşim :)))) annem bile şaşırdı gülüp duruyoruz :) ha bi de bebişlerimizin güzel ahlaklı ve güzel yüzlü olması için dualar varmış,yasin okuyorum bi de o duları da araştırıp okumalı.

herkese merhaba..
yazdıklarınıza şöyle bir göz attım da nasıl güzel heyecanlarınız var..ben de 2011 ocak annesiyim,yani şuan yerlerde sürünen,eee,aaaaaaaa diye çığlıklar atan şebelek bir 6 aylık oğlum var allah hepinizin evladını hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin,dünyanın en zor ama en de güzel duygusunu tatmaya hazır olun..hepinize şimdiden hayırlı doğumlar

kızlar yawwwww epeydir giremiyorumm işyeri internetimin yüzündenn evde de yok nett(((((dün detaylı ultrason a gittik eyüp ekiciyee allahın iznitylee turp gibii saglıklı cıktıı ogluşummm.1 hafta ilerden geliyormuşş irii dedii haftasınaa göreee tosunumm bnm yaaa350 ghr olmuş 23 cm boyu.artık kendinii bayaa bi hissettiriyooo cnm o vbnmm.ankara yanıyoo resmenn yanıyoruzz yaaa acayipp bunaldımm hep tatil olsun istiyorumm hiç işee gitmekk istemiyorumm malessefffff(((((ekim ayıı gelsinn vee su dogum iznine başlayayımm istiyorum.cok bunaldımm işeee gitmektenn.sizlerdee iyisinizz değilmii bebişlerdee iidirr inşşş öpüyorumm hepiniziii oglusumun arkadaslarınaa ii bakınn haaa DDDDDDDDDD

ben ayın 14 ünde doktora gittim bir ay sonraya randevu verdi ayrıntılı ultrasondan hiç bahsetmedi acaba ben arayıp sorsam mı diyorum çok kararsız kaldım bir ay sonra gittiğimde mi ayrıntılı ultrasın isteyecek acaba. Ama ayrıntılı ultrason belli bir haftadan sonra yapılmıyor diye biliyorum

ya hiç sorma. benim sivastaki doktorum da seninki gibi, haziran sonu gibi gittiiğimizde, tatil dönüşü görüşürüz dedi ki bu süre 2 ay kadar sonra yani ağustos sonu. hiç ayrıntılı ultrason, tatil tedbirleri vs. bahsetmedi. memlekette gittiğim başka bi doktor da muayene bittikten hemen sonra, temmuz sonu gibi ayrıntılı ultrasona mutlaka gel dedi. tatilde giderken ankarada başkent üni.'de aşılamamı yapan doktoruma uğradığımda da, o da kesinlikle 20. haftada ayrıntılı ultrason yaptır dedi. çok üzerinde durdu. tatilde güneşte çok kalmamamı, 50 faktör krem kullanmamı, aksi taktirde ciltte lekelenme olabileceğini üzerine basa basa söyledi. soğuk suya hemen girme, alıştıra alıştıra gir ve çok fazla ıslak durma vs. tavsiyelerde bulundu. 4aydır gittiğim ve sözde çok memnun olduğum doktor oysa bunların hiçbirini söylemedi o kadar üzerine düşmemize rağmen. yani doktor olayı kafamı karıştırıyor. dönüşte başka doktor düşünücem artık...

ya aslında ben doktorumdan memnunum daha önce bir arkadaşım da hamileyken benim doktora gitmişti ondan ayrıntılı ultrason istemişti. Acaba bana söylemeyi unutmuş olabilir mi yoksa diğer konularda ayrıntılı bilgi veriyor her zaman

pazar akşamı kimsecikler kalmamış buralarda... ben döndüm tatilden. gerçi pek tatil sayılmazdı. sadece yattım ve kitap okudum :))

geçmişe şöyle bir bakayım dedim ama sanırım mümkünatı yok bitirmemee:))

umarım hepiniz iyisinizdir, yavru kuşlarınız da tabi.. öptük hepinizi kocaman...

[]iyi akşamlar kızlar.ayrıntılı ultrasonu doktorunuz mu istiyo yoksa isteğe bağlımı yapılıyo.doktorum bana bahsetmedi.ayrıntılı dediğiniz 4 boyutlumu oluyo.4 boyutlu ultrasonla bakıldı.yaptıranlar nasıl bişey olduğunu anlata bilirmi

kızlar uzun zamandır giremedim, umarım hepiniz iyisinizdir.
daha önce bahsetmiştim. bağırsaklarımda kanama vardı ve 1 aydır geçmiyor. sonunda birazda olsa kontrol altına aldık.
hepatit B aşısı olmam gerekiyor, önlem olarak yaptırmam lazımmış. gebelikte de aşı yapılıyor. acaba benim aşımla bağlantısı var mı?

kızlar ultrasonda bebişi görüyoruz ya, ben hiç bir şey anlamıyorum geçen polikliniğe cinsiyetini öğrenmeye gittik, siyah beyaz bir görüntü var sadece ikili test için özele gitmiştik, bir fark yok.
siz yüzünü gözünü vs. görüyor musunuz?

hayırlı olsun oğluşunuz. sağlıcakla kucaklayın inşallah:)
tekmeler annesi. o zaman da bu bebiş beni dövdü dersin babaya şikayet edersin bak:)

hoşgeldin inşallah tatilin güzel geçmiştir. aralık anneleri pazar gününün keyfini çıkarıyor galiba yoklar ama yarın gelirler halimem

çok geçmiş olsun canım. inşallah tez zamanda tamamen geçe rahatsızlığın. senin aşınla rahatsızlığın mı bağlantısı var mı diye soruyorsun? bence vardır yaptır dediklerine göre...

hayırlı geceler tatlı rüyalar annişler ve bebişler.
bu sıcak yaz gecesinde inşallah rahat bir uyku çekersiniz ve rüyanızda doğacak bebeklerinizi görürsünüz.

kız kardeşimde kalıyorum. 1e kadar eşi o ve ben muhabbet ettik. eşim başka bi ilde tatil yapıyor. bütün akşam alacağımız arabayı konuştuk. tabi ev borcu da olunca arabayı çok istesek de mesafeli yaklaşıyoruz .şimdi acaba alabilecek miyiz diyorum. sadece oğlum varken arabasızlık koymuyordu da şimdi 2 çocuk olunca nasıl arabasız yaparız diyorum. uykum kaçtı galiba.

bi de kız kardeşimden bugün annemin benim 2. bebeğe tepkisinin nedenini öğrendim laf arasında çok üzüldüm. ben iş hayatı dışında da aktif bir insanım. akşamları yemekten sonra ya arkadaşlarım gelir ya biz ailecek gideriz. annem her aradığında ben ya misafir ağırlıyor ya da misafirlik yapıyor konumundaymışım. bazı günler de oğlanı babaya bırakıp gidiyormuşum ewet bunlar doğru. ve annem arkamdan gezmekten çocuğa bile bakmıyor. doğru düzgün evde durmuyor. çocuk o yüzden bi deri bi kemik demiş. oysa benim bi anne olarak çektiğim sıkıntıyı en iyi o bilmeliydi çünkü ben de annem evde de otursa dışarda da olsa yemeyen bi çocuktum çok iyi hatırlıyorum.
2. kırıldığım nokta kız kardeşime ne zaman ihtiyacınız olsa ben yanınızda olurum kızım demiş. kız kardeşim de anne benim şu an bi ihtiyacım yok ama ablm aralıkta doğum yapacak. ilk doğumda kayınvalidesi gitti . şimdi sana daha çok ihtiyacı var demiş. 2 çocuğu sezeryanlı haliyle bakamaz demiş. annem O BAKAR BAŞININ ÇARESİNE demiş. kız kardeşim de bebek 2 aylık olunca mart başında çalışmaya başlayacak. o zaman bari gidersin demiş. yusuf emir kreşe gitse bile 2 aylık çocuk yabancıya bırakılmaz demiş. annem ABLAN AYARLAR demiş. annem benden nefret mi ediyor diye düşünmeye başladım. her anne evladının üzerine titrer . benim de kayınvalidem üzerime titriyor annem hep emvacilbihar başının çaresine bakar diyor sağolsun. şimdi ağlamak istiyorum. diyemem de anne neden böyle yapıyorsun diye. offff offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…