hayırlı geceler tatlı rüyalar annişler ve bebişler.
bu sıcak yaz gecesinde inşallah rahat bir uyku çekersiniz ve rüyanızda doğacak bebeklerinizi görürsünüz.
kız kardeşimde kalıyorum. 1e kadar eşi o ve ben muhabbet ettik. eşim başka bi ilde tatil yapıyor. bütün akşam alacağımız arabayı konuştuk. tabi ev borcu da olunca arabayı çok istesek de mesafeli yaklaşıyoruz .şimdi acaba alabilecek miyiz diyorum. sadece oğlum varken arabasızlık koymuyordu da şimdi 2 çocuk olunca nasıl arabasız yaparız diyorum. uykum kaçtı galiba.
bi de kız kardeşimden bugün annemin benim 2. bebeğe tepkisinin nedenini öğrendim laf arasında çok üzüldüm. ben iş hayatı dışında da aktif bir insanım. akşamları yemekten sonra ya arkadaşlarım gelir ya biz ailecek gideriz. annem her aradığında ben ya misafir ağırlıyor ya da misafirlik yapıyor konumundaymışım. bazı günler de oğlanı babaya bırakıp gidiyormuşum ewet bunlar doğru. ve annem arkamdan gezmekten çocuğa bile bakmıyor. doğru düzgün evde durmuyor. çocuk o yüzden bi deri bi kemik demiş. oysa benim bi anne olarak çektiğim sıkıntıyı en iyi o bilmeliydi çünkü ben de annem evde de otursa dışarda da olsa yemeyen bi çocuktum çok iyi hatırlıyorum.
2. kırıldığım nokta kız kardeşime ne zaman ihtiyacınız olsa ben yanınızda olurum kızım demiş. kız kardeşim de anne benim şu an bi ihtiyacım yok ama ablm aralıkta doğum yapacak. ilk doğumda kayınvalidesi gitti . şimdi sana daha çok ihtiyacı var demiş. 2 çocuğu sezeryanlı haliyle bakamaz demiş. annem O BAKAR BAŞININ ÇARESİNE demiş. kız kardeşim de bebek 2 aylık olunca mart başında çalışmaya başlayacak. o zaman bari gidersin demiş. yusuf emir kreşe gitse bile 2 aylık çocuk yabancıya bırakılmaz demiş. annem ABLAN AYARLAR demiş. annem benden nefret mi ediyor diye düşünmeye başladım. her anne evladının üzerine titrer . benim de kayınvalidem üzerime titriyor annem hep emvacilbihar başının çaresine bakar diyor sağolsun. şimdi ağlamak istiyorum. diyemem de anne neden böyle yapıyorsun diye. offff offff
bu arada bebeklerini hisseden bütün anneleri kutluyorum eminimki çok güzel bir duygudur...
Biz daha kaç haftalık olduk bir türlü hissedemiyorum şu bıcırığı aklıma takıyorum sürekli terslik varmıdır vs. Diye düşük tahlikem var diye sabah öğlen akşam genelde koltuk ve yatak olarak yatma modundayım.. Annemde çık gez biraz dolaş yürü vs diyor... çocuğuda uyuz etcen yata yata uyuşuk olcak hiç hareket etmicek diyor kızdırıyor beni :s:s
ben ne zaman hissedicem şu bıcırığı bşraz uyuz olcak benim bebe kesin cinsiyetide ikilemde şimdiden uğraştırıyor bizi yandık ....
O iyi olsunda ben 24 saat uğraşayım onla razıyım...
canım cok haklısın ama su donemde bıze denılen hersey batıyor :) hamılelıktekı duygusallıkdan alınman cok normal ayrıcaa sen cocugunaa cok ıyı bakıyorsundurr cunku hıc bır anne gezme ıcın cocugunu ac bıramazzz kı hıc bırsey ıcın bırakmazz bız onları buyutmek ıcın uykumuzdaan fedakarlık ettık yeterkı yesın dıyee uydurmaasyon corbalarr a basvurduk :)) ben evlılık bana yemek yapmayı cocuk yemek turetmeyı ogrettı dıyorum :) kım ne derse desın sen bılıyorsun cocugunu takma kafana boswerhayırlı geceler tatlı rüyalar annişler ve bebişler.
Bu sıcak yaz gecesinde inşallah rahat bir uyku çekersiniz ve rüyanızda doğacak bebeklerinizi görürsünüz.
Kız kardeşimde kalıyorum. 1e kadar eşi o ve ben muhabbet ettik. Eşim başka bi ilde tatil yapıyor. Bütün akşam alacağımız arabayı konuştuk. Tabi ev borcu da olunca arabayı çok istesek de mesafeli yaklaşıyoruz .şimdi acaba alabilecek miyiz diyorum. Sadece oğlum varken arabasızlık koymuyordu da şimdi 2 çocuk olunca nasıl arabasız yaparız diyorum. Uykum kaçtı galiba.
Bi de kız kardeşimden bugün annemin benim 2. Bebeğe tepkisinin nedenini öğrendim laf arasında çok üzüldüm. Ben iş hayatı dışında da aktif bir insanım. Akşamları yemekten sonra ya arkadaşlarım gelir ya biz ailecek gideriz. Annem her aradığında ben ya misafir ağırlıyor ya da misafirlik yapıyor konumundaymışım. Bazı günler de oğlanı babaya bırakıp gidiyormuşum ewet bunlar doğru. Ve annem arkamdan gezmekten çocuğa bile bakmıyor. Doğru düzgün evde durmuyor. çocuk o yüzden bi deri bi kemik demiş. Oysa benim bi anne olarak çektiğim sıkıntıyı en iyi o bilmeliydi çünkü ben de annem evde de otursa dışarda da olsa yemeyen bi çocuktum çok iyi hatırlıyorum.
2. Kırıldığım nokta kız kardeşime ne zaman ihtiyacınız olsa ben yanınızda olurum kızım demiş. Kız kardeşim de anne benim şu an bi ihtiyacım yok ama ablm aralıkta doğum yapacak. Ilk doğumda kayınvalidesi gitti . şimdi sana daha çok ihtiyacı var demiş. 2 çocuğu sezeryanlı haliyle bakamaz demiş. Annem o bakar başının çaresine demiş. Kız kardeşim de bebek 2 aylık olunca mart başında çalışmaya başlayacak. O zaman bari gidersin demiş. Yusuf emir kreşe gitse bile 2 aylık çocuk yabancıya bırakılmaz demiş. Annem ablan ayarlar demiş. Annem benden nefret mi ediyor diye düşünmeye başladım. Her anne evladının üzerine titrer . Benim de kayınvalidem üzerime titriyor annem hep emvacilbihar başının çaresine bakar diyor sağolsun. şimdi ağlamak istiyorum. Diyemem de anne neden böyle yapıyorsun diye. Offff offff
canım hayırlı olsun şimdiden.ama aldıkların fotolarını çek ekle..2011 anneleri bebişlerimize neler aldık konusuna,merak ettik bak :)
kızlar yawwwww epeydir giremiyorumm işyeri internetimin yüzündenn evde de yok nett(((((dün detaylı ultrason a gittik eyüp ekiciyee allahın iznitylee turp gibii saglıklı cıktıı ogluşummm.1 hafta ilerden geliyormuşş irii dedii haftasınaa göreee tosunumm bnm yaaa 350 ghr olmuş 23 cm boyu.artık kendinii bayaa bi hissettiriyooo cnm o vbnmm.ankara yanıyoo resmenn yanıyoruzz yaaa acayipp bunaldımm hep tatil olsun istiyorumm hiç işee gitmekk istemiyorumm malessefffff (((((ekim ayıı gelsinn vee su dogum iznine başlayayımm istiyorum.cok bunaldımm işeee gitmektenn.sizlerdee iyisinizz değilmii bebişlerdee iidirr inşşş öpüyorumm hepiniziii oglusumun arkadaslarınaa ii bakınn haaa DDDDDDDDDD
kızlar ultrasonda bebişi görüyoruz ya, ben hiç bir şey anlamıyorumgeçen polikliniğe cinsiyetini öğrenmeye gittik, siyah beyaz bir görüntü var sadece ikili test için özele gitmiştik, bir fark yok.
siz yüzünü gözünü vs. görüyor musunuz?
kızlar yawwwww epeydir giremiyorumm işyeri internetimin yüzündenn evde de yok nett(((((dün detaylı ultrason a gittik eyüp ekiciyee allahın iznitylee turp gibii saglıklı cıktıı ogluşummm.1 hafta ilerden geliyormuşş irii dedii haftasınaa göreee tosunumm bnm yaaa 350 ghr olmuş 23 cm boyu.artık kendinii bayaa bi hissettiriyooo cnm o vbnmm.ankara yanıyoo resmenn yanıyoruzz yaaa acayipp bunaldımm hep tatil olsun istiyorumm hiç işee gitmekk istemiyorumm malessefffff (((((ekim ayıı gelsinn vee su dogum iznine başlayayımm istiyorum.cok bunaldımm işeee gitmektenn.sizlerdee iyisinizz değilmii bebişlerdee iidirr inşşş öpüyorumm hepiniziii oglusumun arkadaslarınaa ii bakınn haaa DDDDDDDDDD
cnm bende ankaradayım.. dr. um 3 hafta sonrası için Eyüp Bey'den randevu almamı öenerdi... muyanesi nasıl tatmin edicimi birde fiyatını paylaşırsan çok memnun olurum....
cnm.. benim dr. um.. her seferinde önce siyah-beyaz bakıo aynı makineden 4 boyutlu görüntüye geçiyor ve cd ye basıyor...
ya kızlar dr. umun önerdiği ayrıntılı ultrason için dr u aradım... fiyatı 320 tl.. nette araştırdım çok ii .. ama fiyatı çok yüsek geldi.. özel sigorta-ssk geçmio...
ya kızlar dr. umun önerdiği ayrıntılı ultrason için dr u aradım... fiyatı 320 tl.. nette araştırdım çok ii .. ama fiyatı çok yüsek geldi.. özel sigorta-ssk geçmio...
her gittiğindemi bakılıyor canım 4 boyutlu görüntüye. yüzünü falan gördün o zaman sen bu durumda. ben ağustosta gidicem daha ayrıntılı usg için .günleri sayar oldum
Kızlaaar herkese merhabalarr...ailecek tatildeyizz.ancak size bişey sölemek istioruuumm..eşim geçen gün benim sayfaya bakmış..kayınvalidemlerle ilgili yazdıklarımı görmüşşş...üfff yaaacanım .ok sıkıldı..herkesi ve bebişleri öpüyoruumm..
kızlar uzun zamandır giremedim, umarım hepiniz iyisinizdir.
daha önce bahsetmiştim. bağırsaklarımda kanama vardı ve 1 aydır geçmiyor. sonunda birazda olsa kontrol altına aldık.
hepatit B aşısı olmam gerekiyor, önlem olarak yaptırmam lazımmış. gebelikte de aşı yapılıyor. acaba benim aşımla bağlantısı var mı?
BENİM HASTANENİN başka şubesi yapıyomuş 2 usg(detaylı ultrason) olayını 160 veya 180 tl bişey dedi bana bu bile çok geldi senin ki baya baya çok demiş yaawwww
amannn zor işler,pahalı işler bunlar ya,ben bundan sonra hiçbir test yaptırmayacam,şeker yüklemeyi bile,3lü için dr. sigortan varken yaptır dedi,gitmedim randevuyu geçirdim,şekerimi otomatik bir aletle ölçtüm aç karnına 80 civarı,yok karnına 100,deli gibi tatlı yesem de,şerbet içsem de 105 i geçmiyo,yani test sonucum iyi işte,gerisi teferruat,para tuzağı
amannn zor işler,pahalı işler bunlar ya,ben bundan sonra hiçbir test yaptırmayacam,şeker yüklemeyi bile,3lü için dr. sigortan varken yaptır dedi,gitmedim randevuyu geçirdim,şekerimi otomatik bir aletle ölçtüm aç karnına 80 civarı,yok karnına 100,deli gibi tatlı yesem de,şerbet içsem de 105 i geçmiyo,yani test sonucum iyi işte,gerisi teferruat,para tuzağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?