2011 Aralık Anneleri

ahh canım sıkma canını sen ki hele böyle bir zamanda ki kardeşine neden kızdın onu anlamadım.. bence annene normal şeyler sölemiş onun yapacağı başka birşey yok kardeşinin tek hatasını gelip bunları sana sölemesi.. ne olursa olsun senin her halukarda morale ihtiyacın var böyle şeylerle aklını bulandırıp üzmemesi gerektiğini bilmeli bunları gelip sana sölememeliydi...
annene gelince aşşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık kendimi senin yerine koyupta düşünmeye çalışıyorum evet kötü bir durum duydukların...
ama o kadar çok aklını kurcalıyorsa sürekli düşünmektense git konuş seninle ne derdi olduğunu duyduklarını vs. söyle sorunu halledin içinde kafanda rahat olsun... fakat ters tepilirse senin için daha üzücü olur diye düşünüyorum bu bebeğede daha zararlı... annenle aranızda nasıl bir dialog var şuanda vs. oda çok önemli bilmediğim için o yüzdende pek yorum yapamıyorum ama..
dünya yıkılsa umrunda olmasın normal yaşantına devam et aklına kötü şeyler takma bebeğide üzme kendi tatlı canını da canım... :)

bu arada bebeklerini hisseden bütün anneleri kutluyorum eminimki çok güzel bir duygudur...
biz daha kaç haftalık olduk bir türlü hissedemiyorum şu bıcırığı aklıma takıyorum sürekli terslik varmıdır vs. diye düşük tahlikem var diye sabah öğlen akşam genelde koltuk ve yatak olarak yatma modundayım.. annemde çık gez biraz dolaş yürü vs diyor... çocuğuda uyuz etcen yata yata uyuşuk olcak hiç hareket etmicek diyor kızdırıyor beni :S:S
ben ne zaman hissedicem şu bıcırığı bşraz uyuz olcak benim bebe kesin cinsiyetide ikilemde şimdiden uğraştırıyor bizi yandık ....
o iyi olsunda ben 24 saat uğraşayım onla razıyım...

kizlaaaar efee geri dondu :)) yaniii daha sIk girmeye caliscam yakin takip edemedigimin sebebi yaz okuLu bsladi turk cocuklara ORdaa etkinlik saatine giiriyorum sabah 9.30 daan 3 e kadar evde yokum inss ondan firsat buldukca girceem buaradaaa sumakcim belli olmus yani netlesmis hayirli olsuun tanemciim seni goremiyoom kuzuum hayirli olsun minik erkekin halimem senin bidikda hayirli olsun buselimm sen nasilsin kuzuu ve tabikii yaa hepiniz IYIMISINIZ ?? bebisLERINIZZ hayirli olsun kizaarr yaniii artik ismiyle hitap etmenizzz oglum kizim demenizden bahsediyorum :)) darisii bize ins cook cook ozledim sizii dertlesmeyii ne guzel bisee! biz carsamba dr.gidecez ve ultrason gunu verecek dahaa gittigim klinikde ultrason yok yada varr beni aldiklari odada hic yok :)) ama ultrasona hastaneye gidecem simdi gittigimde minigimin kalbini duyacm turkiyede ultrasOndan once yaapilan sisteeem anlayin artik adi amerika bu GAVUR ULKENIN NEYSEE BURDAKI paylasim dostluklarr eminim her topik boyledir amaaa ben 2011 aralik anneleri topigini cook seviyorum cok samimi iyiki warsinizz

Son düzenleme:

cnıım dayan hıssedersın benım ıkıncı gebelıgım olmasına ragmeen suan 17.haftadayım yenı yenı arada hıssedıyorum 21 . Haftalarda ıyıce hıssedersın ıns:) cok normal oglumda bende 20. Haftadaydı sanırım hıssettım ıns hayırlısylaa tum annıslerde bızde sende alırsın kucagınıı akıllı bebegını aslında o annesını rahatsız etmıoo annesı akıllı bıdık

canım cok haklısın ama su donemde bıze denılen hersey batıyor :) hamılelıktekı duygusallıkdan alınman cok normal ayrıcaa sen cocugunaa cok ıyı bakıyorsundurr cunku hıc bır anne gezme ıcın cocugunu ac bıramazzz kı hıc bırsey ıcın bırakmazz bız onları buyutmek ıcın uykumuzdaan fedakarlık ettık yeterkı yesın dıyee uydurmaasyon corbalarr a basvurduk :)) ben evlılık bana yemek yapmayı cocuk yemek turetmeyı ogrettı dıyorum :) kım ne derse desın sen bılıyorsun cocugunu takma kafana boswer

canım hayırlı olsun şimdiden.ama aldıkların fotolarını çek ekle..2011 anneleri bebişlerimize neler aldık konusuna,merak ettik bak :)

fotoğraf makinemizi kocam aldı analarıyla tatile giderken onda, telde de ne bilim ii çıkarmı yaaawww en iyisi siz gelseniz de görseniz daha güzel olcaktı ama,makine gelince eklerim ama annemde bıraktım onları kocama dışarı pek çıkmadım dicem şimdi o kadar çok şeyi görürse anlaşılcak çok dolandığım

cnm bende ankaradayım.. dr. um 3 hafta sonrası için Eyüp Bey'den randevu almamı öenerdi... muyanesi nasıl tatmin edicimi birde fiyatını paylaşırsan çok memnun olurum....

cnm.. benim dr. um.. her seferinde önce siyah-beyaz bakıo aynı makineden 4 boyutlu görüntüye geçiyor ve cd ye basıyor...

maşallah boyları o kadar oldu mu ya,zaten 50 cm civarında doğuyolar,şimdiden yarılamış boyunu,ben geçen ay gitmiştim,bu ay 26 sında gidecem,çok özledim kızımı,nasıldır acaba,karnımı oynatıyo maşallah tekmelerken,bazen karnımın bi tarafı tümsek bi tarafı çukur oluyo,başını uzatıyo sanki kızımız,biz de babasıyla okşuyoz onu,Allahm herkese yaşatsn bu duyguyu

ya kızlar dr. umun önerdiği ayrıntılı ultrason için dr u aradım... fiyatı 320 tl.. nette araştırdım çok ii .. ama fiyatı çok yüsek geldi.. özel sigorta-ssk geçmio...

her gittiğindemi bakılıyor canım 4 boyutlu görüntüye. yüzünü falan gördün o zaman sen bu durumda. ben ağustosta gidicem daha ayrıntılı usg için .günleri sayar oldum

ya kızlar dr. umun önerdiği ayrıntılı ultrason için dr u aradım... fiyatı 320 tl.. nette araştırdım çok ii .. ama fiyatı çok yüsek geldi.. özel sigorta-ssk geçmio...

amannn zor işler,pahalı işler bunlar ya,ben bundan sonra hiçbir test yaptırmayacam,şeker yüklemeyi bile,3lü için dr. sigortan varken yaptır dedi,gitmedim randevuyu geçirdim,şekerimi otomatik bir aletle ölçtüm aç karnına 80 civarı,yok karnına 100,deli gibi tatlı yesem de,şerbet içsem de 105 i geçmiyo,yani test sonucum iyi işte,gerisi teferruat,para tuzağı

günaydın kızlar nasılsınız.bu gün kendime alışverişe gidicem.hamile pantolonları alıcam.deryacım şeker tahlilini yaptırsaydın çeşke aç karnına sana gülükoz yükleyeyip şekerine bakıcaklardı.glikoz şurubu içince şekerinin kaç çıktığı önemli.bence geçiştirme mutlaka yaptır.

Son düzenleme:

BENİM HASTANENİN başka şubesi yapıyomuş 2 usg(detaylı ultrason) olayını 160 veya 180 tl bişey dedi bana bu bile çok geldi senin ki baya baya çok demiş yaawwww

günaydın arkadaşlar ve bbeişimin arkadaşları.. hepinize iyi bir hafta dilerim....

tanem, tirilaylom, koprina oğluşlarınız vee nihayet sumakcım kızın hayırlı olsun. sağlıklı ve iyi huylu olsunlar.

tülaycım ve neredesin firuze aldıklarınızın resimlerini koyun ama çokk merak ettik. bşzde eşimle hafta sonu sürekli bebek mağazalarını gezdik ama eşim hep ya erkek değilse bir ay sonraki randevuda da erkek desinde ondna sonra alırız deyip benide frenledi. (tabii onuda görümcelerim ve kayınvalidem biz rüyamızda kız görüyoruz, göbeğikız göbeğine benziyor diyerek şüpheye sevk ediyorlar.) tülaycım kraft mağazası var pelikan mall'in yanında orayada baktık ne güzel oda takımları var. 15-2 arası, araba bizim seçtiğimiz model 350 tl, hem puset hem araba koltuğu olanlarda 65-165 arası değişiyor. çok tatlı şeyler var bence bir uğra. 3 katlı mağaza heryerini gezdik.

opss bu biraz kötü olmuş ama snein başının etini yiyeceğime arkadaşlarımla dertleşip rahatladım de.. ne varki bunda. bunlarda bri alem zatem hem annlerinin hiçbir kusurunu kabul etmezler hemde kimseyede söylenmesin isterler. geçmişte öyle gelinler vardı evet (annem gibi) şimdi içine attıklarını organlarıyla beraber çıkarıyor doktorlar. 3 tane iç organı çürüdü diye aldılar. insan azcık da birilerine anlatıp relaks olmalı tabii. yoksa biz seni tanımayız kayınvalideni tanımayız. bişey yapmayada gücümüz yetmez ancak sıkıntına ortak olup azaltabiliriz hepsi bu ee bu kadarınada karışmasınlar artık.

cnm biraz daha iyi olmana sevindim. umarım ileride hiçbir rahatsızlığın kalmaz. benimde hamişlikten önce toza alerjim vardı. polenede ama hamiş olunca baktım ufacık polenler uçuşuyor ve ben küçük bebek gibi onları seyretmekten çok hoşlanıyorum. vee baktım hapşırmıyorum. oğluşum polen seven biri herhalde annesinede sevdirdi. çok dua et cnm hamişin duasuı kabul olur inşallah bu hastalıktan azat eder Rabbim seni.

MARDİNLİCİM NERELERDESİN YAAA AMA ÇOK MERAK ETTİK. LÜTFEN HABERLERİNİ ULAŞTIR BİZE. rABBİM YARDIMCIN OLSUN CNM.

BENİM HASTANENİN başka şubesi yapıyomuş 2 usg(detaylı ultrason) olayını 160 veya 180 tl bişey dedi bana bu bile çok geldi senin ki baya baya çok demiş yaawwww

detaylı ultrason dediğimiz doppler aslında.. yani bunlara bakan dr lar jinekolog değil radyolog.. jinekolgların göremediği ince detayları görebilecekleri için organlarda o yüzden her gebeyi yönlendiriyorlar..

güzelim şeker falan önemli değilde.. bu önemli... organlarını en ince detaylarına kadar inceleyecekler.. biliyosun herhangi bir durum karşısında anne karnında müdahele edebilyorlar.. bakacaz işte araştırıyoruz halen..

cabım yaa bakk ben de öle pimpirikli sevmem ama şeker gerçekten önemli. daha yeni doğum yapmış arkadaşımı şeker yedi bitirdi.hastanelerde ayttı günlercde kzı .şekeri ihmöal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…