günaydın kızlar nasılsınız.bu gün kendime alışverişe gidicem.hamile pantolonları alıcam.deryacım şeker tahlilini yaptırsaydın çeşke aç karnına sana gülükoz yükleyeyip şekerine bakıcaklardı.glikoz şurubu içince şekerinin kaç çıktığı önemli.bence geçiştirme mutlaka yaptır.
günaydın arkadaşlar ve bbeişimin arkadaşları.. hepinize iyi bir hafta dilerim....
tanem, tirilaylom, koprina oğluşlarınız vee nihayet sumakcım kızın hayırlı olsun. sağlıklı ve iyi huylu olsunlar.
tülaycım ve neredesin firuze aldıklarınızın resimlerini koyun ama çokk merak ettik. bşzde eşimle hafta sonu sürekli bebek mağazalarını gezdik ama eşim hep ya erkek değilse bir ay sonraki randevuda da erkek desinde ondna sonra alırız deyip benide frenledi. (tabii onuda görümcelerim ve kayınvalidem biz rüyamızda kız görüyoruz, göbeğikız göbeğine benziyor diyerek şüpheye sevk ediyorlar.) tülaycım kraft mağazası var pelikan mall'in yanında orayada baktık ne güzel oda takımları var. 15-2 arası, araba bizim seçtiğimiz model 350 tl, hem puset hem araba koltuğu olanlarda 65-165 arası değişiyor. çok tatlı şeyler var bence bir uğra. 3 katlı mağaza heryerini gezdik.
aaaa biliyorum orayı giderim cnm oraya da
annemde bıraktım aldıklarımı ama burdan ekleme olayını da beceririm inş AAAA olmadı facede açıklarım hamile olduğumu hala tüm face arkadaşlarım bilmiyo da seni de eklerim faceden bakarsın ii fikir dimi:))) hem orda 50 foto bi defada yüklenebiliyo burda tek tek yüklemek gerek sanırım daha yorucu ben faceye koyunca derim sana ekle beni diye
ama teyzesi bi görseeeennnn neler var :)))abla yüreği dayanamadım kardeşiminkine de aldık baya bişey şimdi mırmırlanıyo niye aldınız ne olduğu belli değil falan diye sanki bizimki kesin ben valla yüzde yüz gözüyle bakmıyorum şu detaylı ultrasonda kesin derler herhalde ama her renk aldım ben, kırmızı var mesela aldıklarımda erkek olsa da kırmızı erkektede güzel dururki bi de sarı olur bence benim kuzu kocamda bende bebekken sarıymışız her renk güzel durur ki onlarda
cabım yaa bakk ben de öle pimpirikli sevmem ama şeker gerçekten önemli. daha yeni doğum yapmış arkadaşımı şeker yedi bitirdi.hastanelerde ayttı günlercde kzı .şekeri ihmöal etme
hayırlı geceler tatlı rüyalar annişler ve bebişler.
bu sıcak yaz gecesinde inşallah rahat bir uyku çekersiniz ve rüyanızda doğacak bebeklerinizi görürsünüz.
kız kardeşimde kalıyorum. 1e kadar eşi o ve ben muhabbet ettik. eşim başka bi ilde tatil yapıyor. bütün akşam alacağımız arabayı konuştuk. tabi ev borcu da olunca arabayı çok istesek de mesafeli yaklaşıyoruz .şimdi acaba alabilecek miyiz diyorum. sadece oğlum varken arabasızlık koymuyordu da şimdi 2 çocuk olunca nasıl arabasız yaparız diyorum. uykum kaçtı galiba.
bi de kız kardeşimden bugün annemin benim 2. bebeğe tepkisinin nedenini öğrendim laf arasında çok üzüldüm. ben iş hayatı dışında da aktif bir insanım. akşamları yemekten sonra ya arkadaşlarım gelir ya biz ailecek gideriz. annem her aradığında ben ya misafir ağırlıyor ya da misafirlik yapıyor konumundaymışım. bazı günler de oğlanı babaya bırakıp gidiyormuşum ewet bunlar doğru. ve annem arkamdan gezmekten çocuğa bile bakmıyor. doğru düzgün evde durmuyor. çocuk o yüzden bi deri bi kemik demiş. oysa benim bi anne olarak çektiğim sıkıntıyı en iyi o bilmeliydi çünkü ben de annem evde de otursa dışarda da olsa yemeyen bi çocuktum çok iyi hatırlıyorum.
2. kırıldığım nokta kız kardeşime ne zaman ihtiyacınız olsa ben yanınızda olurum kızım demiş. kız kardeşim de anne benim şu an bi ihtiyacım yok ama ablm aralıkta doğum yapacak. ilk doğumda kayınvalidesi gitti . şimdi sana daha çok ihtiyacı var demiş. 2 çocuğu sezeryanlı haliyle bakamaz demiş. annem O BAKAR BAŞININ ÇARESİNE demiş. kız kardeşim de bebek 2 aylık olunca mart başında çalışmaya başlayacak. o zaman bari gidersin demiş. yusuf emir kreşe gitse bile 2 aylık çocuk yabancıya bırakılmaz demiş. annem ABLAN AYARLAR demiş. annem benden nefret mi ediyor diye düşünmeye başladım. her anne evladının üzerine titrer . benim de kayınvalidem üzerime titriyor annem hep emvacilbihar başının çaresine bakar diyor sağolsun. şimdi ağlamak istiyorum. diyemem de anne neden böyle yapıyorsun diye. offff offff
kizlaaaar efee geri dondu :)) yaniii daha sIk girmeye caliscam yakin takip edemedigimin sebebi yaz okuLu bsladi turk cocuklara ORdaa etkinlik saatine giiriyorum sabah 9.30 daan 3 e kadar evde yokum inss ondan firsat buldukca girceem buaradaaa sumakcim belli olmus yani netlesmis hayirli olsuun tanemciim seni goremiyoom kuzuum hayirli olsun minik erkekin halimem senin bidikda hayirli olsun buselimm sen nasilsin kuzuu ve tabikii yaa hepiniz IYIMISINIZ ?? bebisLERINIZZ hayirli olsun kizaarr yaniii artik ismiyle hitap etmenizzz oglum kizim demenizden bahsediyorum :)) darisii bize ins cook cook ozledim sizii dertlesmeyii ne guzel bisee! biz carsamba dr.gidecez ve ultrason gunu verecek dahaa gittigim klinikde ultrason yok yada varr beni aldiklari odada hic yok :)) ama ultrasona hastaneye gidecem simdi gittigimde minigimin kalbini duyacm turkiyede ultrasOndan once yaapilan sisteeem anlayin artik adi amerika bu GAVUR ULKENIN NEYSEE BURDAKI paylasim dostluklarr eminim her topik boyledir amaaa ben 2011 aralik anneleri topigini cook seviyorum cok samimi iyiki warsinizz
günaydın arkadaşlar ve bbeişimin arkadaşları.. hepinize iyi bir hafta dilerim....
tanem, tirilaylom, koprina oğluşlarınız vee nihayet sumakcım kızın hayırlı olsun. sağlıklı ve iyi huylu olsunlar.
tülaycım ve neredesin firuze aldıklarınızın resimlerini koyun ama çokk merak ettik. bşzde eşimle hafta sonu sürekli bebek mağazalarını gezdik ama eşim hep ya erkek değilse bir ay sonraki randevuda da erkek desinde ondna sonra alırız deyip benide frenledi. (tabii onuda görümcelerim ve kayınvalidem biz rüyamızda kız görüyoruz, göbeğikız göbeğine benziyor diyerek şüpheye sevk ediyorlar.) tülaycım kraft mağazası var pelikan mall'in yanında orayada baktık ne güzel oda takımları var. 15-2 arası, araba bizim seçtiğimiz model 350 tl, hem puset hem araba koltuğu olanlarda 65-165 arası değişiyor. çok tatlı şeyler var bence bir uğra. 3 katlı mağaza heryerini gezdik.
aaaa biliyorum orayı giderim cnm oraya da
annemde bıraktım aldıklarımı ama burdan ekleme olayını da beceririm inş AAAA olmadı facede açıklarım hamile olduğumu hala tüm face arkadaşlarım bilmiyo da seni de eklerim faceden bakarsın ii fikir dimi:))) hem orda 50 foto bi defada yüklenebiliyo burda tek tek yüklemek gerek sanırım daha yorucu ben faceye koyunca derim sana ekle beni diye
ama teyzesi bi görseeeennnn neler var :)))abla yüreği dayanamadım kardeşiminkine de aldık baya bişey şimdi mırmırlanıyo niye aldınız ne olduğu belli değil falan diye sanki bizimki kesin ben valla yüzde yüz gözüyle bakmıyorum şu detaylı ultrasonda kesin derler herhalde ama her renk aldım ben, kırmızı var mesela aldıklarımda erkek olsa da kırmızı erkektede güzel dururki bi de sarı olur bence benim kuzu kocamda bende bebekken sarıymışız her renk güzel durur ki onlarda
olur cnm benim. facede ekleşiriz. benim fotolarımda var seninkileree bakarım. burdan facede arkadaşım yok hiçç. bu arada bebek nevresimleri var, o yatak üzerine serilen tülleri ayrı satıyorlarmış.bizde diyoruz ki önce odama bir park yatak veya krafta çok değişik küçük beşikler vardı onlardan alalım çocuk 1 yaşına kadar nasip olursa orda yatsın bizde odasını bu süre içinde döşeyelim. odada şöyle bir sıkıntı var oda kayınvalidemin terasının altına denk geliyor ve biryerden su alıyor. birkaç kez krıdırdık bulamadık ama rüzgarlı yağmurda sadece oluyor.bakalım. orayı halletmeden alırsan belki rutubet kötü yapar. öte yandan şimdi çocuğa beşik alırsak, eşyaları felan eşimin kızı kıskanabilir onu. o odayı ikisine döşeyecektik.böylece sadece bebeğe alınmış olmayacaktı. şimdi onun yatağıda yandaki odada olunca sanki bebeği yanımıza alıp onu odamızdan atmış gibi hissedebilir. çocuk daha 5 yaşında aklına herşey gelebilir. bu açıdan da korkuyorum.
kızlar şu bizim aralık anneleri tablosunu bulamıyorum.. linkini verirmisiniz.. aradım aradım yok
Merhaba benzeri durum geçen banada oldu vicdan azabından öldüm resmen doktorda bebişimi kıpırdarken görünceye dek, olumsuz bişey olacağından değilde bencede gidin doktora içiniz rahatlar.kızlar günaydın benim moralim biraz bozuk yorumlarınıza ihtiyacım var
cumarteis akşamı en yakın arkadaşım evlendi ben bütün gün ayaktaydım hem biraz aç kaldım hem yoruldum hem oynadım falan derken geçti
pazar sabahı uyandım ne bulandı ne sıkıntı hiçbişeyim yok kalmamış
acaba bebeğe bişey mi oldu diye düşündüm doktorumu aradım böyle durumlarda bişey olmaz millet tarlada çalışırken doğuruyo falan dedi kanama olmadıkça böyle şeylerden şüphelenme canını sıkma dedi 2. trimester rahat geçer sen belki o döneme girmişsindir falan dedi ama eğer için rahat etmezse pazartesi gel bi bana dedi eşime hiçbişey söyleyemedim çünkü bütün gün bana otur, koşma, oynama gibi telkinlerde bulunduğu halde ben onu dinlemedim. inşallah bişey olmamıştır bebeğe ya. bugün de çok iyiyim yine ne ağrım ne sızım ne bulantım var öğle arasınd yakınlarda bi hastaneye gidip baktırsam mı acaba
Günaydın Buselimm
Emvacilbihar üzme kendini tatlım ya annelerde arada tuhaflaşabiliyor işte aman yaa ne zor bu insan ilişkileri :2: Buseliyede katılıyorum .
Efem gelmiş sağ ol fıstığımÇok özledim seni denk geliriz inşallah
kızlar günaydın benim moralim biraz bozuk yorumlarınıza ihtiyacım var
cumarteis akşamı en yakın arkadaşım evlendi ben bütün gün ayaktaydım hem biraz aç kaldım hem yoruldum hem oynadım falan derken geçti
acaba bebeğe bişey mi oldu diye düşündüm doktorumu aradım böyle durumlarda bişey olmaz millet tarlada çalışırken doğuruyo falan dedi kanama olmadıkça böyle şeylerden şüphelenme canını sıkma dedi 2. trimester rahat geçer sen belki o döneme girmişsindir falan dedi ama eğer için rahat etmezse pazartesi gel bi bana dedi eşime hiçbişey söyleyemedim çünkü bütün gün bana otur, koşma, oynama gibi telkinlerde bulunduğu halde ben onu dinlemedim. inşallah bişey olmamıştır bebeğe ya. bugün de çok iyiyim yine ne ağrım ne sızım ne bulantım var öğle arasınd yakınlarda bi hastaneye gidip baktırsam mı acaba
of eşimle de aynı şirkette çalışıyoruz şimdi doktora gidiyorum desem olmaz demesem hiç yalan söyleyemem iki gündür tiksindiğim mutfğaıma giriyorum ki öğüreyim, midem bulansın tık yok sevinsem mi üzülsem mi bilemedimMerhaba benzeri durum geçen banada oldu vicdan azabından öldüm resmen doktorda bebişimi kıpırdarken görünceye dek, olumsuz bişey olacağından değilde bencede gidin doktora içiniz rahatlar.
17+1iz şu anda cicimgünaydın cnm. benim oğluiam arkadaş geliyormuş. çok sevindim. kocan konusunda çok sıkma canını. ne kadar odunluk yaparlarsa yapsınlar.bebişi görünce süt dökmüş keidye dönecekelr sen hiççç merak etme.
cnm kaç haftalıksın bilmiyorum ama bişey olduğunu sanmıyorum. yani annesi mutlu ve yorucu bir gün geçirdiyse bebekte mutlu ve yorucu bir gün geçirmiştir şimdide istirahat ediyordur. ama içine sinmediyse git tabii ki. umarım herşey yolundadır.
kızlar günaydınn
iki gündür şaşkın şaşkın dolaşıyorum ortada bana geçen cumartesi doktor kızınız olacak demişti ya ben iki yere gittim geçen ay biri bana 3 lü için 16 temmuz demişti ama o cinsiyeti söylememişti,diğeride 23 temmuzda 3 lü yapalım ama bebek kız dedi kız diyende kendi doktorum eşimle konuştuk napalım filan diye sen bu cumartesi git buraya geçirme çok fazla haftayada kısa bi tatil yaparız dedi ramazan öncesi velhasıl gittik cumartesi günü doktor baktı evettt dedi ama cinsiyet söyliycek sandık demezmi bebişimiz ters geçen geldiğinde de tersti bu bebek diye eşimle şaşırdık kaldık git kan ver dedi biraz yürü gel dedi,kan verdik yürüdük geldik yarım saat sonra bi daha baktı yok yine ters dedi eşimde dayanamdı söyledi kız dediler dedi kadın kendinden çok emin bu pozisyonda bu bebeği 2. Görüşüm dediki zaten ultrasonu yanımızdaydı baktı anlattı bi öncekinide neyse git çikolata meyve suyu iç dedi onuda yaptık geldik bi daha yine tık yok gittik bi daha çikolata yedik yürüdük yürüdük geldi artık dedim eve gidicem istemiyorum diye yine baktı ama bu sefer hiç umutlanmayın kız diye dedi çünkü yine dönmedi ve perşembe sabah sıkı bi kahvaltı yapıyosun bi gün önceden bol şekerli yemeye başlıyosun ve bu çocuğu döndürüp geliyosun dedi kadının ilgisi eşimin çok hoşuna gitti sonucumuzda çıkar inş perşembe günüde belli olur,çıkarken yine kız diye şartlamayın kendinizi dedi doğumuna kadarda bu çocuk dönmez ona göre bu korkulacak bi durum değil dedi kafam çok karıştı ya ne yapıcam bilemedim ya
aaa çok ilginç niye dönmesin ki,şimdi kıpır kpır zamanları,taklalar tekmeler,doğuma kadar niye öyle kalsın ki bişey anlamadım ben,dr. Espiri yapmış bence
kızlar günaydın benim moralim biraz bozuk yorumlarınıza ihtiyacım var
ah çok şükür sizin bişeyiniz yokmuş ya ben de hareketlerini görebilsem rahatlicam da hareket mareket de göremiyorum ne yapacağımı şaşırdım yarına kadar beklicem hala bulantım falan olmazsa yarın doktora gitcem çok üzgünümbişey olmamşıtır Allahn izniyle,ben de cuma günü görevdeydim,araba yokuş aşağı durmuştu,kapı kızaklı,açarken eğimden dolayı biraz ağırlaşmış,ben de boş bulunmuş oldum,neyse görev bitti,3-4 saat bi ağrım olmadı,sonra ağrı başladı o bölgede,dinlendiğim zaman geçiyo,yorulursam ağrıyo biraz,eve geldim merak ettim bebişim nasıl diye,bi de baktım,karnım yamuk duruyo,kafasını kaldırmış resmen,ağrımın olduğu tarafta,elimle okşadım kızımı,sonra hafta sonu boyunca hareketlerini dinledim,çok iyiydi,eşim dışardan bile görülüyo,merak etme dedi,bugün bakıyorum karnıma hafta sonuna göre büyümüş,diyorum karnım büyüdüğü için o tarafta ağrı yapmıştır dedim,rahatladım biraz,kontrolümüz 26 sında,bu arada göğüslerim çatlamış,zaten bir sürü çatlağım vardı,bi bu eksikti,eşim aman boşversene,çatlarsa çatlasn,ben seni böyle seviyorum dedi,rahatladm biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?