yaa benim cnaım deli gibi sucuk istiyo ama doktor yeme dediği için salam sosis sucuk hiç birini yemiyroum.bende yaptırmıştım toxoplazma testi ama sonradan doktor bakıp yiyebilirsin demedi.daha doğrusu sonuçlara baktı bi sorun yok dedi o kadar.. şimdi bende yiyebilirmiyim acaba sucukk
oturupta 1 kangal yemediğin sürece.. arada bir iyi pişmiş olarak yiyebilirsin dedi dr. um bana.. ama salam gibi çiğ şeyleri asla dedi.. çok canın isterse ölürsen böle 1 tane at ağzına dedi ama önermedi.. geçenlerde çok sosis istedi cnm.. sordum ancak evde al iyi bir marka 1-2 tane kızart ya da iiyvce haşla öle ye dedi.. dışarıda yok dedi.. ciğer vs.. sakatat türleri yasak... dil balığpı vs gibi bazı balıklar tehlikeli.. kefir bitki çayları yasak.. bulyon asla dedi mesela.. onun dışında bişi yok...
ay hadi maşallah benim doktor benim akrabam herşeyimi didikliyo sağolsun ama hatırlatcam şu kalsiyum durumunu bakalım ne dicekcanım benim 2-3 ay önce düşük tehlikem olduğunda 4 tüp kanla herbişeyime baktılar,troit kont. de de başka şeylere baktılar,onun için başka teste gerek yok diyom,çünkü ala ala kan kalmadı,çok şükr kalsiyum değerim oldukça iyi,ona rağmen,süt-yoğurt,peynir günlük tüketiyorum,özelikle süt sevmeyen arkadaşlar baktırsn bence
merhaba sekerler
cumartesi kontrolumuz vardı hersey yolunda gorunuyor ama eve gelince 21 haftaya baktım 360 gram 27 cm yazıo benim oglusum 304 gr 21 cm boyunda biraz endislendim
insallah arayı kapatırız dr güzel besliosun dedi ama bi daha ki ayı beklıcem bakalım
cnm kefir neden yasak onu izah ettimi?
selam anneler ve bebişleri
antalya yanıyor yanıyor yanıyor offff eve hapsolduk dışarı çıkamıyoruz çoookk sıkılıyorum
bu ara bişey soracam ayrıntılı ultrason hangi haftalar arasında yapılıyordu
kızlar bu arada oğlumun adını KIVANÇ koymaya karar verdim sizce nasıl isim
kızlar yawwwww epeydir giremiyorumm işyeri internetimin yüzündenn evde de yok nett(((((dün detaylı ultrason a gittik eyüp ekiciyee allahın iznitylee turp gibii saglıklı cıktıı ogluşummm.1 hafta ilerden geliyormuşş irii dedii haftasınaa göreee tosunumm bnm yaaa 350 ghr olmuş 23 cm boyu.artık kendinii bayaa bi hissettiriyooo cnm o vbnmm.ankara yanıyoo resmenn yanıyoruzz yaaa acayipp bunaldımm hep tatil olsun istiyorumm hiç işee gitmekk istemiyorumm malessefffff (((((ekim ayıı gelsinn vee su dogum iznine başlayayımm istiyorum.cok bunaldımm işeee gitmektenn.sizlerdee iyisinizz değilmii bebişlerdee iidirr inşşş öpüyorumm hepiniziii oglusumun arkadaslarınaa ii bakınn haaa DDDDDDDDDD
hayırlı geceler tatlı rüyalar annişler ve bebişler.
bu sıcak yaz gecesinde inşallah rahat bir uyku çekersiniz ve rüyanızda doğacak bebeklerinizi görürsünüz.
kız kardeşimde kalıyorum. 1e kadar eşi o ve ben muhabbet ettik. eşim başka bi ilde tatil yapıyor. bütün akşam alacağımız arabayı konuştuk. tabi ev borcu da olunca arabayı çok istesek de mesafeli yaklaşıyoruz .şimdi acaba alabilecek miyiz diyorum. sadece oğlum varken arabasızlık koymuyordu da şimdi 2 çocuk olunca nasıl arabasız yaparız diyorum. uykum kaçtı galiba.
bi de kız kardeşimden bugün annemin benim 2. bebeğe tepkisinin nedenini öğrendim laf arasında çok üzüldüm. ben iş hayatı dışında da aktif bir insanım. akşamları yemekten sonra ya arkadaşlarım gelir ya biz ailecek gideriz. annem her aradığında ben ya misafir ağırlıyor ya da misafirlik yapıyor konumundaymışım. bazı günler de oğlanı babaya bırakıp gidiyormuşum ewet bunlar doğru. ve annem arkamdan gezmekten çocuğa bile bakmıyor. doğru düzgün evde durmuyor. çocuk o yüzden bi deri bi kemik demiş. oysa benim bi anne olarak çektiğim sıkıntıyı en iyi o bilmeliydi çünkü ben de annem evde de otursa dışarda da olsa yemeyen bi çocuktum çok iyi hatırlıyorum.
2. kırıldığım nokta kız kardeşime ne zaman ihtiyacınız olsa ben yanınızda olurum kızım demiş. kız kardeşim de anne benim şu an bi ihtiyacım yok ama ablm aralıkta doğum yapacak. ilk doğumda kayınvalidesi gitti . şimdi sana daha çok ihtiyacı var demiş. 2 çocuğu sezeryanlı haliyle bakamaz demiş. annem O BAKAR BAŞININ ÇARESİNE demiş. kız kardeşim de bebek 2 aylık olunca mart başında çalışmaya başlayacak. o zaman bari gidersin demiş. yusuf emir kreşe gitse bile 2 aylık çocuk yabancıya bırakılmaz demiş. annem ABLAN AYARLAR demiş. annem benden nefret mi ediyor diye düşünmeye başladım. her anne evladının üzerine titrer . benim de kayınvalidem üzerime titriyor annem hep emvacilbihar başının çaresine bakar diyor sağolsun. şimdi ağlamak istiyorum. diyemem de anne neden böyle yapıyorsun diye. offff offff
günaydın arkadaşlar ve bbeişimin arkadaşları.. hepinize iyi bir hafta dilerim....
tülaycım ve neredesin firuze aldıklarınızın resimlerini koyun ama çokk merak ettik. bşzde eşimle hafta sonu sürekli bebek mağazalarını gezdik ama eşim hep ya erkek değilse bir ay sonraki randevuda da erkek desinde ondna sonra alırız deyip benide frenledi. (tabii onuda görümcelerim ve kayınvalidem biz rüyamızda kız görüyoruz, göbeğikız göbeğine benziyor diyerek şüpheye sevk ediyorlar.) tülaycım kraft mağazası var pelikan mall'in yanında orayada baktık ne güzel oda takımları var. 15-2 arası, araba bizim seçtiğimiz model 350 tl, hem puset hem araba koltuğu olanlarda 65-165 arası değişiyor. çok tatlı şeyler var bence bir uğra. 3 katlı mağaza heryerini gezdik.
daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama benim hoşuma gitti :))
Yay Burcu Bebeği: 23 Kasım-21 Aralık
En sevdiği cümle: "seni anlıyorum"
İyi yönleri: iyimser, sevecen, içten, samimi
Olumsuz yönleri: yerinde duramaz, sabırsız, duyarsız, güvenilmez, ne yapacağı belli olmayan
Yay burcu bebeği sakinlikleri ve anlayışlı bilgelikleriyle sizi hipnotize eder. Yay burcu tüm burçlar arasında en maceraperest olanıdır ve araştırmayı ve keşfetmeyi çok sever. Onu asla "Bak ayıcık kahvaltısını yaptı, benim bebeğim niye yemiyormuş bakayım?" gibi laflarla saf yerine koyarak kandırmaya çalışmayın. Onun buna "Ayılar kahvaltı yapmaz, onlar yanlızca bir oyuncaktır!" şeklinde cevap vereceğine emin olabilirsiniz. Yay burcu çocukları spor yapmayı ve oyun oynamayı çok sever ve yay burcu kızları erkeklerin oynadığı oyunları bile severek oynar. Okul onlar için bir eğlence yeridir ve çok çabuk öğrenirler. Sıklıkla sınıf arkadaşlarını kısa zamanda geride bırakırlar, ancak yine de onlara karşı olan ağırbaşlılıklarını korurlar.
Yay burcu özgürlüğüne düşkündür, bu yüzden onu mümkün olduğunca özgür bırakmalısınız. Onu kendi kararlarını kendisinin verebilmesi için teşvik etmelisiniz. Hiçbirzaman araştırmacı ve oyuncu kişiliğine müdahalede bulunmamalısınız. Bunun karşılığında size sadakat ve güven duygusu besleyecektir.
canım sat ne,kaç kiloyla hamile kaldn,şimdiki kilon ne,yaşın ne,hangi şehirdesin,bebeğin cinsiyeti adı,bunları söylemiyon beni ekledin mi diyon,adını ekşlesem ne çıkar gerisi olmadıktan sonra,aralık anneleri listesi başlığında tablo var oraya yazıyom canm:79::79:
of eşimle de aynı şirkette çalışıyoruz şimdi doktora gidiyorum desem olmaz demesem hiç yalan söyleyemem iki gündür tiksindiğim mutfğaıma giriyorum ki öğüreyim, midem bulansın tık yok sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
17+1iz şu anda cicim
bugün de bekleyip yarın gideyim ben doktora en iyisi. hayır henüz hareketlerini de hissetmeye başlamadım ki oradan tespit edeyim
kızlar bebeğimiz için bu oda takımında karar kıldık.siz ne düşünüyorsunuz?yeşil ağırlıklı bizimki.doktor bebeğimize kız dedi ama sonradan bi sürpiz de olup erkek de gelse
bu oda erkek için de ideal diye düşündük. linki veriyorum belki size de bir fikir verebilir;çilekte indirim var özellikle bu üründe.
Çilek > Baby Dream bi halı eksik ,onu da yuvarlak küçük bişi düşünüyorum .odamız küçük çünkü.
ah bu güzel haberi almak yine de iyi geldi ama ben doktora gitmedim çünkü mide bulantım geri geldi sağolsunNicko, ilerleyen mesajları okumadım, sen şimdiye doktora gidip birşey olmadığını öğrenmişsindir ama kendimden örnek vermek istedim. Ben de 16. haftaya kadar çok ağır mide bulantısı çektim. Her gün defalarca kustum. Sonra birden 16+1'de bıçakla kesilmiş gibi mide bulantısı bitti. Aynen senin gibi çok endişelendim ve benim mide bulantım kesildi, kesin bir şey var diye doktora gittim. Mide bulantısı erken haftalarda kesilirse kötü bir şey oldu anlamına gelebilirmiş. (8. hafta gibi mesela) Ama zaten 11. haftadan başlayarak büyük çoğunluğun mide bulantısı hafifler veya tamamen bitermiş. Hatta doktorum seninki uzun bile sürmüş demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?