2011 Aralık Anneleri

benim de toxoplazma,rubella vs. iyi ama yine de elimizden geldiğince sağlık:79::79::79:lı şeyler yiyelim

merhaba sekerler
cumartesi kontrolumuz vardı hersey yolunda gorunuyor ama eve gelince 21 haftaya baktım 360 gram 27 cm yazıo benim oglusum 304 gr 21 cm boyunda biraz endislendim
insallah arayı kapatırız dr güzel besliosun dedi ama bi daha ki ayı beklıcem bakalım

herkese merhaba
umarım herkes iyidir :))

20. haftamıza girdik :)) yarısı gitti yarısı kaldı :))
insanların kucağında yeni doğmuş bebekler gördükçe deliriyorum. şu 4 ay güzel ve çabucak geçer inşallah :))

cnm kefir neden yasak onu izah ettimi?

ay hadi maşallah benim doktor benim akrabam herşeyimi didikliyo sağolsun ama hatırlatcam şu kalsiyum durumunu bakalım ne dicek

daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama benim hoşuma gitti :))

Yay Burcu Bebeği: 23 Kasım-21 Aralık

En sevdiği cümle: "seni anlıyorum"
İyi yönleri: iyimser, sevecen, içten, samimi

Olumsuz yönleri: yerinde duramaz, sabırsız, duyarsız, güvenilmez, ne yapacağı belli olmayan

Yay burcu bebeği sakinlikleri ve anlayışlı bilgelikleriyle sizi hipnotize eder. Yay burcu tüm burçlar arasında en maceraperest olanıdır ve araştırmayı ve keşfetmeyi çok sever. Onu asla "Bak ayıcık kahvaltısını yaptı, benim bebeğim niye yemiyormuş bakayım?" gibi laflarla saf yerine koyarak kandırmaya çalışmayın. Onun buna "Ayılar kahvaltı yapmaz, onlar yanlızca bir oyuncaktır!" şeklinde cevap vereceğine emin olabilirsiniz. Yay burcu çocukları spor yapmayı ve oyun oynamayı çok sever ve yay burcu kızları erkeklerin oynadığı oyunları bile severek oynar. Okul onlar için bir eğlence yeridir ve çok çabuk öğrenirler. Sıklıkla sınıf arkadaşlarını kısa zamanda geride bırakırlar, ancak yine de onlara karşı olan ağırbaşlılıklarını korurlar.
Yay burcu özgürlüğüne düşkündür, bu yüzden onu mümkün olduğunca özgür bırakmalısınız. Onu kendi kararlarını kendisinin verebilmesi için teşvik etmelisiniz. Hiçbirzaman araştırmacı ve oyuncu kişiliğine müdahalede bulunmamalısınız. Bunun karşılığında size sadakat ve güven duygusu besleyecektir.

güzelim benimde kontrolüm vardı.. 183 gr olmuş bebişim.. 17 cm.. ama dr. bundan sonra boy sölemicem.. önemli olan bacak boyları.. dedii.. iyi gelişip gelişmediğini kemik boyundan anlayacağuz dedi.. ayrıca ben 4 gün geriden gelüyorum.. o netteki bilgiler ortalama bilgiler.. lütfen sabitlenip canını sıkma cnm olurmu..

cnm kefir neden yasak onu izah ettimi?

içindeki bir madde rahim kasılmasını tetikliomuş.. düşüğe neden olabilir fazlası içmesen ii olur dedi..

ben de antalyadayım gerçekten yanıyoruz hamileleik daha da zor geçiyor bu sıcaklarda se hangi doktora gidiyorsun canım antalyda

yanıyor çok sıcak yemeğe çıkmıştım ama gözüm kesmedi geri döndüm işyerine sipariş verdim çok sıcak ahhhh imkanımız olsada antalyadan bir kaçabilsem

ben cuma günü yaptırdım ayrıntılı ultrason.doktor 18-23 arası yapılıyo dmeişti bende 19. haftada yaptırdırm 29 mayıs hastanesinde ama ben herşeyi daha detaylı görmeyi bekliyodum doktor.herşey normal dedi ama bilmiyroum bütün makinalarmı öle ama bu normal ultrason gibiydi.

kızlar herkese selam, işlerim o kadar yoğun ki anca yazabildim hepiniz iyisinizdir inşallah

evet yaa, ankara çok sıcak, kavruluyoruz, bu gece sıcaktan doğru düzgün uyuyamadım

maşallah bebişine boyu yarılamış desene ben de çarşamba günü kontrole gidecem bakalım belki ayrıntılı ultrasona gireriz bu sefer

canım benim ya, anneler de bazen hatalar yaparlar, sen çok düşünüp de canını sıkma, her şey zamanla yoluna girer Allah'ın izniyle

yaa ben aldılarımın fotoğrafını çekmeyi akıl edemedim, o kadar yorulmuştuk ki gece 11 gibi hepsini toplayıp kaldırdık keşke çekseydim gerçi belli olmaz bi dahaki açtığımda aklımda, fotoğraflarını çekerim, teyzeleriyle paylaşırım

aa teşekkü ederim canım beğendim bu paylaşımı...
yay burçları beni hep korkutmuştur. ben başakım babamız boğa müthiş bir uyumumuz var.
ama maceraperstliktense daha durağan olağan şeyleri severiz böyle bir kızla nasıl başedicez bilemiyorum

Deryamm merhaba. Hazır mesajını görmüşken ben de bilgilerimi vereyim istedim:
SAT: 19 Mart
72 kiloyla hamile kaldım.
Şimdiki kilom: 71
İstanbul'dayım.
Bebeğim kız

Beni de listeye ekler misin lütfen?
Teşekkür ederim.

kızlar bebeğimiz için bu oda takımında karar kıldık.siz ne düşünüyorsunuz?yeşil ağırlıklı bizimki.doktor bebeğimize kız dedi ama sonradan bi sürpiz de olup erkek de gelse

bu oda erkek için de ideal diye düşündük. linki veriyorum belki size de bir fikir verebilir;çilekte indirim var özellikle bu üründe.

Çilek > Baby Dream bi halı eksik ,onu da yuvarlak küçük bişi düşünüyorum .odamız küçük çünkü.

Nicko, ilerleyen mesajları okumadım, sen şimdiye doktora gidip birşey olmadığını öğrenmişsindir ama kendimden örnek vermek istedim. Ben de 16. haftaya kadar çok ağır mide bulantısı çektim. Her gün defalarca kustum. Sonra birden 16+1'de bıçakla kesilmiş gibi mide bulantısı bitti. Aynen senin gibi çok endişelendim ve benim mide bulantım kesildi, kesin bir şey var diye doktora gittim. Mide bulantısı erken haftalarda kesilirse kötü bir şey oldu anlamına gelebilirmiş. (8. hafta gibi mesela) Ama zaten 11. haftadan başlayarak büyük çoğunluğun mide bulantısı hafifler veya tamamen bitermiş. Hatta doktorum seninki uzun bile sürmüş demişti.

aaa çok güzelmiş ben oda moda yapmıyorum allahtan

ah bu güzel haberi almak yine de iyi geldi ama ben doktora gitmedim çünkü mide bulantım geri geldi sağolsun bir de kasıklarım ağrıyor hatta burnum bile kanadı çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…