kızlar bu arada oğlumun adını KIVANÇ koymaya karar verdim sizce nasıl isim
kızlar bebeğimiz için bu oda takımında karar kıldık.siz ne düşünüyorsunuz?yeşil ağırlıklı bizimki.doktor bebeğimize kız dedi ama sonradan bi sürpiz de olup erkek de gelse
bu oda erkek için de ideal diye düşündük. linki veriyorum belki size de bir fikir verebilir;çilekte indirim var özellikle bu üründe.
Çilek > Baby Dream bi halı eksik ,onu da yuvarlak küçük bişi düşünüyorum .odamız küçük çünkü.
kızlar bebeğimiz için bu oda takımında karar kıldık.siz ne düşünüyorsunuz?yeşil ağırlıklı bizimki.doktor bebeğimize kız dedi ama sonradan bi sürpiz de olup erkek de gelse
bu oda erkek için de ideal diye düşündük. linki veriyorum belki size de bir fikir verebilir;çilekte indirim var özellikle bu üründe.
Çilek > Baby Dream bi halı eksik ,onu da yuvarlak küçük bişi düşünüyorum .odamız küçük çünkü.
Güzel isim cnm. hayırlı olur inşallah. bende hüseyin mert diye düşündiüm. hüseyin Rahmetli kayınpederimin ismiydi hatırlarsanız yanına mert güzel gitti gibi ama net karar vermedim araştırmalarm sürüyor. sizce nasıl mert ismi..
çok güzel cnm. zaten yeşil ağırlıklı da değil içinde nevresimler ve perdeler bu havayı veriyor. Erkek olursa mavi kullanırsın. kız olursa pembe nevresim ve perde kullanabilirsin. her renkle tam bir uyum içinde çok güzel.
kızlar benim bebişin tekmeleri bu hafta daha da kuvvetlendi.ama bide geceleri oynamasa.gündüz pek oynamıyo.akşam saat 11 den sonra tekmeler başlıyo.tekmelere dalıyorum geç yatıyorum.
Arkadaşlar, böyle alışveriş haberlerinizi okuyunca içim bi' hoş oldu. Ben nedense daha bir çöp bile almadım kızıma. Sadece annem 12. haftamızda minicik, çok şirin bir don almıştı. Bebeğin ilk eşyası don olacakmış ki doğunca donansın. (Bunu da yeni öğrendim.) Sonra da abim ziyaretimize gelirken minicik, çok şirin bir çift ayakkabı almış. Bebeğimin tüm eşyası bu kadar.
Bölük pörçük her yerden bir şeyler okuyorum bebek doğar doğmaz nelere ihtiyacı olduğu ile ilgili. Giysisinden, pusetine, ıvır-zıvırına topluca bir ihtiyaç listesi var mı burada veya sitede bir yerde? Amerika'yı yeniden keşfetmeyeyim dedim.
maşallah canım.ben de istiyorum o tekmelerdennn küçük pıt pıtlar hissediyorum akşamları ben de ama eşim cok erken diyo,şüpheye düşürüyo beni :) psikolojik heralde bnmki.ha bi de böle aç olmadığım halde karın acıkması gibi gır gırrrr oluyor karnım ama uzunnnn sürüyo heheh o da gazdır heralde.herkes kelebek uçuşması gibi diyo ama yok daha kelebek uçmadı henüz
Arkadaşlar, böyle alışveriş haberlerinizi okuyunca içim bi' hoş oldu. Ben nedense daha bir çöp bile almadım kızıma. Sadece annem 12. haftamızda minicik, çok şirin bir don almıştı. Bebeğin ilk eşyası don olacakmış ki doğunca donansın. (Bunu da yeni öğrendim.) Sonra da abim ziyaretimize gelirken minicik, çok şirin bir çift ayakkabı almış. Bebeğimin tüm eşyası bu kadar.
Bölük pörçük her yerden bir şeyler okuyorum bebek doğar doğmaz nelere ihtiyacı olduğu ile ilgili. Giysisinden, pusetine, ıvır-zıvırına topluca bir ihtiyaç listesi var mı burada veya sitede bir yerde? Amerika'yı yeniden keşfetmeyeyim dedim.
aa teşekkü ederim canım beğendim bu paylaşımı...
yay burçları beni hep korkutmuştur. ben başakım babamız boğa müthiş bir uyumumuz var.
ama maceraperstliktense daha durağan olağan şeyleri severiz böyle bir kızla nasıl başedicez bilemiyorum
bende yayım eşimde
bi yay bayanı olarak söylüyorum harika günler sizi bekliyor :))
biz yay lar cok eğlenceli insanlarız :))
çok ciddi olmadığı sürece herşeye gülüp geceriz :))
canım alemsin güldürdün beni :) ben de öyle duymuştum adettenmiş ilk don alınırmış,ama biz ailecek fazla aceleci oldugumuz için o kısmı atlayıp sanki bugün doğcakmış gibi alışverişine başladıkben ihtiyaç listesi için geneldebazı sitelere bakıyorum sana da şunları önerebilirim :
http://www.anne-........../bebek-ihtiyac-listesi
Bebek arabas, Mama sandalyesi, Bebek oto koltuu
ha bu arada eger joker mağazasına da yakınsanız süper oluyor.çünkü orda da liste halinde var.ayrıca ihtiyaç listenizi kendiniz de oluşturyorsunuz ve arkadaslarınız aileniz oradaki listeye bakıp ne ihtiyacınız oldugunu görüp ona göre hediye alabiliyorlar çok mantıklı.ama bizde işlemez o :)) herkes o kadar ince fikirli olsa ohooooo
valla ben de yay burcunu çok severim.çok eğlenceli tatlı zeki insanlardır.özellikle kızları da erkekleri de güzel olur.isterseniz bi bakıverin ünlülerine :) ama bizimkisi yayı sıyırıp oğlak olcak gibime geliyor.:) ne de olsa 30 aralık gösteriyor:) hele bi de yay bebekleri ile ilgili bi video izlemiştim ki ammmaaaan kadın öyle anlatıyor ki kadının bile yanaklarını sıkasım gelmişti.en önemlisi sağlıklı olsunlar da tabi,ölürüz biz hepsine...isteyenlere yay miniği videosu :emin misin ablam da yay burcu ama çok alıngan,bi söylenen şeyi hayatta unutmaz,kalbi kırılmışsa eşine bile günlerce haftalarca küs kaldığı olur
maşallah canım.ben de istiyorum o tekmelerdennn küçük pıt pıtlar hissediyorum akşamları ben de ama eşim cok erken diyo,şüpheye düşürüyo beni :) psikolojik heralde bnmki.ha bi de böle aç olmadığım halde karın acıkması gibi gır gırrrr oluyor karnım ama uzunnnn sürüyo heheh o da gazdır heralde.herkes kelebek uçuşması gibi diyo ama yok daha kelebek uçmadı henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?