2011 Aralık Anneleri

kızlar bu arada oğlumun adını KIVANÇ koymaya karar verdim sizce nasıl isim

Güzel isim cnm. hayırlı olur inşallah. bende hüseyin mert diye düşündiüm. hüseyin Rahmetli kayınpederimin ismiydi hatırlarsanız yanına mert güzel gitti gibi ama net karar vermedim araştırmalarm sürüyor. sizce nasıl mert ismi..

çok güzel cnm. zaten yeşil ağırlıklı da değil içinde nevresimler ve perdeler bu havayı veriyor. Erkek olursa mavi kullanırsın. kız olursa pembe nevresim ve perde kullanabilirsin. her renkle tam bir uyum içinde çok güzel.

oda takımı harikaymış.elbiselerde çok tatlı.bende alış veriş yapmadan kendimi zor tutuyorum.eşim izin vermiyo.doğumdan önce bişey almıyacakmışız.şöyle 2-3 parça bişeyler alsam diğerlerini sonra alsam nolurdu.

selam annecikler nasılsınız
cinsiyetleri öğrenen arkadaşları tebrik ederim.
yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin.

kızlar benim bebişin tekmeleri bu hafta daha da kuvvetlendi.ama bide geceleri oynamasa.gündüz pek oynamıyo.akşam saat 11 den sonra tekmeler başlıyo.tekmelere dalıyorum geç yatıyorum.

AAA çok doğru söylüyorsun canım :))) hakkaten de dolaplar genelde beyaz ağırlıklı,nevresim ve perdeler olayı değiştiriyor doğru vallaaa!!!

kızlar benim bebişin tekmeleri bu hafta daha da kuvvetlendi.ama bide geceleri oynamasa.gündüz pek oynamıyo.akşam saat 11 den sonra tekmeler başlıyo.tekmelere dalıyorum geç yatıyorum.

maşallah canım .ben de istiyorum o tekmelerdennn küçük pıt pıtlar hissediyorum akşamları ben de ama eşim cok erken diyo,şüpheye düşürüyo beni :) psikolojik heralde bnmki.ha bi de böle aç olmadığım halde karın acıkması gibi gır gırrrr oluyor karnım ama uzunnnn sürüyo heheh o da gazdır heralde.herkes kelebek uçuşması gibi diyo ama yok daha kelebek uçmadı henüz

Arkadaşlar, böyle alışveriş haberlerinizi okuyunca içim bi' hoş oldu. Ben nedense daha bir çöp bile almadım kızıma. Sadece annem 12. haftamızda minicik, çok şirin bir don almıştı. Bebeğin ilk eşyası don olacakmış ki doğunca donansın. (Bunu da yeni öğrendim.) Sonra da abim ziyaretimize gelirken minicik, çok şirin bir çift ayakkabı almış. Bebeğimin tüm eşyası bu kadar.
Bölük pörçük her yerden bir şeyler okuyorum bebek doğar doğmaz nelere ihtiyacı olduğu ile ilgili. Giysisinden, pusetine, ıvır-zıvırına topluca bir ihtiyaç listesi var mı burada veya sitede bir yerde? Amerika'yı yeniden keşfetmeyeyim dedim.

canım bu konuda önceden doğum yapmış arkadaşın varsa ondan yardım al.
benim çevremde saolsun bi arkadaşım var ben sana yardımcı olurum diyor.çünkü bazı şeyler çok ihtiyaç bazıları çok gereksiz oluyor diyor. özellikle puset çocuk arabasıdır o tarz şeyler
ben daha çok fazla şey almadım. bazen uygun gördüğümüz pjamadır şudur budur o tarz şeyler aldım.

canım oda takımı çok güzel. c tesi görümcem oğluna yatak bakıyordu 1 ay sonra doğum yapacak.. canlı canlı gördüm oda gayet şık duruyor...

benimde canım yaa
öle aman aman tekme falan hissetmedim . gıdıklanma daha çok benimki. 20.haftadayım. ilk hamileliklerde daha anca diyor çevremdeki arkadaşlarım

Son düzenleme:

canım alemsin güldürdün beni :) ben de öyle duymuştum adettenmiş ilk don alınırmış,ama biz ailecek fazla aceleci oldugumuz için o kısmı atlayıp sanki bugün doğcakmış gibi alışverişine başladık ben ihtiyaç listesi için geneldebazı sitelere bakıyorum sana da şunları önerebilirim :

http://www.anne-........../bebek-ihtiyac-listesi

Bebek arabas, Mama sandalyesi, Bebek oto koltuu

ha bu arada eger joker mağazasına da yakınsanız süper oluyor.çünkü orda da liste halinde var.ayrıca ihtiyaç listenizi kendiniz de oluşturyorsunuz ve arkadaslarınız aileniz oradaki listeye bakıp ne ihtiyacınız oldugunu görüp ona göre hediye alabiliyorlar çok mantıklı.ama bizde işlemez o :)) herkes o kadar ince fikirli olsa ohooooo

bende yayım eşimde
bi yay bayanı olarak söylüyorum harika günler sizi bekliyor :))
biz yay lar cok eğlenceli insanlarız :))
çok ciddi olmadığı sürece herşeye gülüp geceriz :))

bende yayım eşimde
bi yay bayanı olarak söylüyorum harika günler sizi bekliyor :))
biz yay lar cok eğlenceli insanlarız :))
çok ciddi olmadığı sürece herşeye gülüp geceriz :))

emin misin ablam da yay burcu ama çok alıngan,bi söylenen şeyi hayatta unutmaz,kalbi kırılmışsa eşine bile günlerce haftalarca küs kaldığı olur

Lizzie, çok teşekkür ederim canım. Çok faydalı bilgiler. Siteleri hemen incelemeye başlayayım bakalım. Bir de Joker mağazası araştırayım var mı yakında diye. Geçtiğimiz sayfalarda bahsedilen Havuzlu Han'a da fırsat bulursam bakarım. Gerçi listeyi oluşturacağım ama yine de alışverişe ilerleyen aylarda başlayacağım galiba. Ne alacağımı bileyim, gerisi hallolur diyorum.... Görücez bakalım.

emin misin ablam da yay burcu ama çok alıngan,bi söylenen şeyi hayatta unutmaz,kalbi kırılmışsa eşine bile günlerce haftalarca küs kaldığı olur
valla ben de yay burcunu çok severim.çok eğlenceli tatlı zeki insanlardır.özellikle kızları da erkekleri de güzel olur.isterseniz bi bakıverin ünlülerine :) ama bizimkisi yayı sıyırıp oğlak olcak gibime geliyor.:) ne de olsa 30 aralık gösteriyor:) hele bi de yay bebekleri ile ilgili bi video izlemiştim ki ammmaaaan kadın öyle anlatıyor ki kadının bile yanaklarını sıkasım gelmişti.en önemlisi sağlıklı olsunlar da tabi,ölürüz biz hepsine...isteyenlere yay miniği videosu :

Yay çocuğunun karakteri nasıldır? - UZMANTV

tekmeler önce seğirme şeklinde oluyo.bu hafta kıpırtılar arttı.oynadığını hissetmessem tatlı bişeyler yiyip uzanıyom.kıpır kpır oluyo.aç karnına bebiş oynamaz.en yakın zamanda sende hissedersin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…