emin misin ablam da yay burcu ama çok alıngan,bi söylenen şeyi hayatta unutmaz,kalbi kırılmışsa eşine bile günlerce haftalarca küs kaldığı olur
tekmeler önce seğirme şeklinde oluyo.bu hafta kıpırtılar arttı.oynadığını hissetmessem tatlı bişeyler yiyip uzanıyom.kıpır kpır oluyo.aç karnına bebiş oynamaz.en yakın zamanda sende hissedersin inş.
annemle aramız iyi. muhabbetimiz de iyi. sıkıntı bana çok güveniyor. ben hep kendi işimi halleden gerektiğinde ya da her koşulda onlara da koşan bi insanım o nedenle benim bu işlerin de başarı ile üstesinden geleceğime inanıyor. annemin bunları sölemesi üzücü. kız kardeşimin bana gelip anlatması beni daha çok üzdü. bilmeseydim daha iyi niyetli olurdum. gezme konusuna gelince de tabiki çocuğum evde açken gezmem. ama annem bazen mantıksız cümleler kuruyor ve ayrı şehirlerdeyiz ne zaman nerede gezdiğimi bile bilmiyor aslında. neyse kızlar. dün gece uyku tutmamıştı. şimdi annem karşımda oturuyor gelecek hakkında konuşuyoruz. ne yapalım unutup yola devam etmekten başka çıkar yol yok. arada aklıma takıp takıp üzülürüm olacağı bu.ahh canım sıkma canını sen ki hele böyle bir zamanda ki kardeşine neden kızdın onu anlamadım.. bence annene normal şeyler sölemiş onun yapacağı başka birşey yok kardeşinin tek hatasını gelip bunları sana sölemesi.. ne olursa olsun senin her halukarda morale ihtiyacın var böyle şeylerle aklını bulandırıp üzmemesi gerektiğini bilmeli bunları gelip sana sölememeliydi...
annene gelince aşşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık kendimi senin yerine koyupta düşünmeye çalışıyorum evet kötü bir durum duydukların...
ama o kadar çok aklını kurcalıyorsa sürekli düşünmektense git konuş seninle ne derdi olduğunu duyduklarını vs. söyle sorunu halledin içinde kafanda rahat olsun... fakat ters tepilirse senin için daha üzücü olur diye düşünüyorum bu bebeğede daha zararlı... annenle aranızda nasıl bir dialog var şuanda vs. oda çok önemli bilmediğim için o yüzdende pek yorum yapamıyorum ama..
dünya yıkılsa umrunda olmasın normal yaşantına devam et aklına kötü şeyler takma bebeğide üzme kendi tatlı canını da canım... :)
bende yayım eşimde
bi yay bayanı olarak söylüyorum harika günler sizi bekliyor :))
biz yay lar cok eğlenceli insanlarız :))
çok ciddi olmadığı sürece herşeye gülüp geceriz :))
cnm bende ankaradayım.. dr. um 3 hafta sonrası için Eyüp Bey'den randevu almamı öenerdi... muyanesi nasıl tatmin edicimi birde fiyatını paylaşırsan çok memnun olurum....
cnm.. benim dr. um.. her seferinde önce siyah-beyaz bakıo aynı makineden 4 boyutlu görüntüye geçiyor ve cd ye basıyor...
Kızlar ben şimdi 20 + 2 yim. şeker yüklemesi ne zaman yaptırmalı fikri olan var mı?
birde ben sorun yaşadık 3 lü testte diye 18 haftada girdim detaylıya temiz çıktı. 24 de bir daha gir dedi dr. siz kaçıncı haftalarınızda giriyorsunuz detaylı ultrasona?
Kızlar ben şimdi 20 + 2 yim. şeker yüklemesi ne zaman yaptırmalı fikri olan var mı?
birde ben sorun yaşadık 3 lü testte diye 18 haftada girdim detaylıya temiz çıktı. 24 de bir daha gir dedi dr. siz kaçıncı haftalarınızda giriyorsunuz detaylı ultrasona?
ben 20. haftama aldım randevuyu gidiyorumKızlar ben şimdi 20 + 2 yim. şeker yüklemesi ne zaman yaptırmalı fikri olan var mı?
Güzel isim cnm. hayırlı olur inşallah. bende hüseyin mert diye düşündiüm. hüseyin Rahmetli kayınpederimin ismiydi hatırlarsanız yanına mert güzel gitti gibi ama net karar vermedim araştırmalarm sürüyor. sizce nasıl mert ismi..
Güzel isim kayınpederinle sorunun yoksa güzel isim ismi gibi mert olur inşallah
bende c.tesi gircem bi arkadaşımla konuştum çok erken dedi dru aradım göremediğiniz şeyler olursa bi daha mı para verip gircem dedim yok dedi 1-2 hafta sonraya randevu veririz kontrol adı altında gelirsiniz yine bakarız dedi arkadaşım 20-22 haftalarda gitmiş keşke 24 te gelseydin direk demiş dru ama bana drum 20-25 temmuz arası gitmemi söledi hesaplamıştır herhalde ne kadarlık olucamı
canım şeker yüklemesi 24-26. haftalar arası yapılıyo diye biliyorum..ayrıntılı ultrasona 20-21. de gir dedi dr.um..
hım sağolun kızlar yorumlarınız için demekki 20 den sonra her dr farklı zamanlarda alıyor.canım bana da doktorum 20. haftanda gel dedi.
ben 20. haftama aldım randevuyu gidiyorum
senin 3lüde ne sorun vardı topici okuyorum da anlamıyorum
elmiş geçmiş olsun arkadaşım ben de 3lüye geçen hafta girdim sonuçlarını bekliyorum allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinhım sağolun kızlar yorumlarınız için demekki 20 den sonra her dr farklı zamanlarda alıyor.
bende dr umun dediğine uyayım bari. nasıl olsa 18 de girdim birde 24 de gireyim içimiz rahat etsin.
canım 3 lü tarama testimde sipina bifida oranım çok yüksek çıktı. nöral tüp defeti denilen bir hastalık. yani omurilik derisi kapanmayıp açık kalıyor. ve çocuk doğsada lüyor falan. allah korusun. hemde çok yüksekti risk 1:6 neyse gittik detaylı ultrasona girdik. hem kendi dr um hemde bir doçent inceledi. hiç bir sıkıntısı yok gelişimi normal dedi. ama takip gerekir elbette dedi. 24. haftada bir daha gir detaylıya dedi... hayırlısı bakalım
evet yay burçları kalabalığı özellikle arkadaşlığı çok sever. tanıdığım bütün yaylar öyleydi.
özellikle 2 yakın arkadaşım çok çapkınlardı.
yalnız bunu düşünmek için çok erken belki ama benim çevrem pek yoktur.öle akraba çevremizde aman aman geniş deüil.
bir dayısı var oda uzakda oda saolsun zaten eşinin ailesiyle daha sıkı fıkıdır..
eşimin ailesi burda bir tane görümcem var oda büyük benden çocuklarıda liseye ortaokula gidiyor.yersiz bi endişemi bilmiyorum ama bazen çocuğum çok mu yalnız kalır d,iye üzülüyorum onun için benim gidi endişeleri olan varmı aranızda?
evet bende de böyle bir endişe var. oda şu sebepten eşim tayinci insan ondan zaten şehir değiştiricez sürekli. arkadaşları bile kalıcı olmayacak. e benim sadece bir kardeşim var oda bekar. dayısı olmayacak yani. sadece teyzesi olacak. eşiminde bir erkek kardeşi var oda ankarada bekar. yani yalnız mı büyüyecek diye endişeye kağpılmıyor değilim... babaannemin yok vefat etti. 2 dede bir anneannemiz var allah onlara uzun ömür versin...
gayet iidii muayenesii cnmm ben begendimm esprii falan yapıyoooo cok tatlı adamm her yerinee ince incee bakıyorrr.yaklaşık yarım saat sürüyooo.randevunü şimdiden al bencee cünkü acayipp yogunn adam.bizimm bi tanıdık vasıtasıyla giitiik dee zor bela bi yer ayarladıı yoksa olmuyordu.320 tl verdik((((((((bnm saglık sigortam var ama % 80 ini geri alacam.herhangi bi saglık sigortan varsaa talepnameni doldurup gidiyorsun oluyo sonra geri alıyorsun o parayı.
benim kocamda önce dedi ki görümcemin kızına aldığı turunculu bri araba varmış. (bir kendi kızına birde ona lamış hediye.kendi kızınınki gitti tabii) görümceminkini oğlumuza kullanırız nolcak. ay böyel inanmazsın tüm şartellerim attı tak tak tak. sinir oldum yaaa. hayırr istemiyorum erkeğe turuncu olur mu hem. hemde zaten kaynanam ve görümcelerim daha bebek yokken başlamışlardı. işte bu 13 yaşındaki torunumun yastığı senin bebeğe kullanırız, bu bizim çocukların oyuncakları senin bebeğe saklıyoruz vss...
hayır 13 yıllık yastığı ben ne yapayım bide arada 3 bebek daha kullanmış. bende dedim ki eşime " bak ayaklarım davul gibi şişmiş, 3 günde 3 öğünle yarı aç yarı tok geziyorum, gecenin 12'sinden önce evime gidemiyorum. sense benden beter beni bırakıp tekrar işe döüyor gece 2'den önce eve gelemiyorsun. biz bunca çabayı niye sarfediyoruz, kimin için. ben bir tek yavrumada doğrudürüst bişey alamıycaksam neden yoruluyorum ki" ( hayır görümcemin kendide kocasıda çalışmıyordu hepsini bizimki almış. iyi onlar bi tarflarını büyütürken birinci sınıf şeyler ver onların çocuklarına, biz böyle kendimizi parelerken onların eskilerini benim yavrum giysin.) hiççç kusura bakmasın kimse. ben burdan tasarruf edeceğim ki bizim kazandıklaırmızdan rahat rahat görümcelere akmaya devam etsin. yok öyle bir cumhuriyet.bide şimdi çalışıyorlar abim bu kadar yaptı bizde onun kızına bir çöp alalım demezler.üff neyse yine çok konuştum.ama haksızmıyım?
slmm arkadaşlar geçmişi yarıya kdr okuyabildim hepinize çok teşekkür ederim öncelikle iyiki varsınız iyiki sizleri tanıdım. bugun ayrıntılı ultrason bakıldı çok şükür herşeyiyle sağlıklı bebişim ve suyda yeterli seviyeye yukselmiş çok şükür el ayak şişmesi bendede başladı.bebişim kımıldamadan 2 gün hareketsiz yuzu koyun yattı ve çok aşağıdaydı. korkumuz pozisyon değişmdn bebeğin sorunu varmış gb durmasıydı ama çok şükür döndü.ve çok ilgin dr kıza benziyor dedi gerçi beninanmıyorum erkek olduğundan eminim drlrn biri farklı biri farklı söyleyebiliyor. hala benim oğlum :) ve haftasonu uçağa bindim gidrkn bişeyim yoktu dönüşte çok panik yaptım devamlı düşecek korkusuyla 1 saat gecrdm bebeğim bile tek tarafa toplandı kaldı.
buselicim seninde durumun benimkine yakındı yanlış hatırlamıyorsam. bende 3 yaşındaki kızımın tüm eşyalarını ana kucağı taşıma koltuğu vs. herşeyi verdim hatta kimisi hiç kullanılmamıştı. bebek arabasını ve araba koltuğunu hala kullandığımda tutuyorum yoksa onlarıda verrdm.ben 13 yıldır bekliyorum bebğimi başkasının zevkine göre alınmış bir şeyi kullanmak istemem. eşimede söylemiştim baştan zaten bebğime ikinci insan. arada büyüsün muamelesi diğerlerinin elinde maymun edersen yada küçüklüklerini kullansın ne olcak vs.yaparsan yada yapacaksan baştan söyle çarsine bakalım kaldıramam böyle şeyler ddm ki yaparımda ben oğlumuda böyle düşünerek büyütmüştüm eşimin çocuklarınıda hepsini özel farklı yetiştiriyorum.aynı özeni ilgiyi tüm çocuklarına eşimdende bekliyorum ben ayrıntılara çok takılıyorum sanırım ama ufak şeylerle çok mutlu bir okadarda ufak konularda dünyası yıkılan biriyim bilmiyorum herkesin kişiliği farklı ama bence kardeşi değilse yada gerçekten yenisini alacak gücünüz varsa ilerde pişman olmak istmyrsnz bebeğinize özel olsun herşey. Rabbim bebeklerimize herşeyin en güzelini (eşyalarınında eğitimininde) nasip etsin,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?