AY KIZLAR 3LÜ TEST SONUCUM ÇIKMIŞ
DOKTORU ARADIM MEŞGULE ATTI
BUNLAR NE DEMEK BİLEN VAR MI?
AFP (Down) 22
MoM (AFP) 0,66
HCG (Down) 18819
MoM (HCG) 0,81
FE3 2,22
FE3 MoM 0,79
Yaş Riski 1/716
USG Gebelik Yaşı 16 hafta 6 gün
Trisomy 21 Riski 1/1410
Trizomi 18 Riski <1/10000
Nöral tüp defekti riski risksiz bölgede bulunmaktadır.
Nöral tüp defekti riski risksiz bölgede bulunmaktadır.
ne diyeceğimi bilemiyorum canım ya,karşına al adam akıllı konuş,neymiş onu böyle bi ş....e iten şey(kusura bakma sinirlendim) hamile olduğun için onu ihmal ettiğini mi düşünüyo yoksa,bunun çözümü bu mu peki,hadi cinsel yönden aç kalmış diyelim,ya duygusal yönden de bişeyler varsa,ya daha ciddi boyuttaysa ilişkileri o daha kötü,sakin olmaya çalış bebeğini düşün,Allahndan bulsun ama mutlaka konuş onla
çok güzeller canım,güle güle kullan,şuan genişse elbise belki içine badi falan giyersin eylülde
yok kayıt var elimde.. annemlere yakınım, ailelere yansıtmadan degisiklik olsun bahanesi ile bir sure annemlerde kalabilirim sanırım.
benim dümbüklerde oğlum olcak dedim kayınvalidem hıııııııııııııııı hayırlısı bizim için hiiiiçç farketmez kızım dedi bizim içinde farketmez dedim ne diyim ki
az öncede aradı tatildeler ya kızım napıyosun evde tekmi kaldın dedi bende evet aldınız kocamı dedim tek kaldım dedim alttan alması gerekirken kocan bizi aldı getirdi dedi hahahah dedi güldü bide adi karı işim var neyse görüşürüz dedim ne diceni bilemiyo insan şaşırıp kalıyorum ben bu kadının karşısında yaaaaa ne diyebilirdim ki götünüzü gezdiriyonuz işte bi şekilde dicen kopucak ipler neyse sakin tülay sakin
ya kızlar benim göğüslerim çatamaya başladı ya,bi orda eksikti o da oldu tam oldu,hergün 3-4 lt su içtim,krem de sürdüm ama nafile küçücük göğüsler böyle olunca sonuç ta böyle oldu,dün 3 tane 95 numara sütyen aldım,eşim diyo diğerleri nolcak 2 ay önce 85 almıştım,sığmayınca 95 e geçtik eskiler de 75-80,ev sütyen pazarına döndü
kızlar canınızı sıkmak istemem ama bir suredir suphelendigim gibi, dun aksam esimin sanal alemde kamerayla bir kadınla oldugunu ogrendim yada gordum diyelim, eminin yani o derece..gecen cumartesi fiziksel olarakda birlikte olmus olabilirler. 5 aylık hamile bir kadın olarak onunla oturup bunun kavgasını yapmak biraz gec sanırım, ona sadece bildigimi soyledim. bebege zarar gelmemesi icin kavga ortamı yaratmıyorum onunla. siz dusunuyosunuz bu konuda ?
afiyet olsun bebişi bolca vitamin olsun. bizde kızımla yedik şimdi:)
kızlar canınızı sıkmak istemem ama bir suredir suphelendigim gibi, dun aksam esimin sanal alemde kamerayla bir kadınla oldugunu ogrendim yada gordum diyelim, eminin yani o derece..gecen cumartesi fiziksel olarakda birlikte olmus olabilirler. 5 aylık hamile bir kadın olarak onunla oturup bunun kavgasını yapmak biraz gec sanırım, ona sadece bildigimi soyledim. bebege zarar gelmemesi icin kavga ortamı yaratmıyorum onunla. siz dusunuyosunuz bu konuda ?
bence başka bi yere gidip te ona meydan verme,ya eve getirirse kadını,o daha kötü,uzaklaşırsan evden eline fırsat geçer,iş daha çıkılmaz noktaya gelebilir,adam yerine koy ve konuş onla,ne diyecek çok merak ediyorum
ne diyeceğimi bilemiyorum canım ya,karşına al adam akıllı konuş,neymiş onu böyle bi ş....e iten şey(kusura bakma sinirlendim) hamile olduğun için onu ihmal ettiğini mi düşünüyo yoksa,bunun çözümü bu mu peki,hadi cinsel yönden aç kalmış diyelim,ya duygusal yönden de bişeyler varsa,ya daha ciddi boyuttaysa ilişkileri o daha kötü,sakin olmaya çalış bebeğini düşün,Allahndan bulsun ama mutlaka konuş onla
teşekkür ederim size de afiytler olsun vitaminler olsun.
canım yaa bu durumda ne denir ki allah sabır versin öncelikle ama ben olsam kavga etmeden duramazdım. peki eşinin tepkisi ne oldu sen ona biliyorum dediğinde?
Eki Görüntüle 227372 Eki Görüntüle 227371 Eki Görüntüle 227370 Eki Görüntüle 227369 Eki Görüntüle 227368
kızlar daha bebişimi bişey almadım cinsiyetide daha belli değil. ananesi bişeyler aldı sadece, ben 7. aya kadar dayanmaya çalışacağım ne bileyim hep bişeyler olacakmış korkusu var içimde.
ama kendime bişeyler almaya başladım sizlerede bir göstereyim dedim inşallah ekleyebilmişimdir. lcw 'ya her gittiğimde çok az hamile ürünü oluyor/ yada bedenleri olmuyor bende internetten aldım, tişörtleri yeni aldım daha gelmediler, hem ekim kasım gibide üstüne hırkalarla giyerim dedim. pantalonu 20 gün oldu aldığım çok memnunum üst tarafı lastikli ve ayarlanabiliyor. çok rahat ve ince bir kumaşı var. elbiseyi çok beğenmiştim 1 ay önce aldım ama daha giymek kısmet olmadı en küçük bedeni olmasına rağmen hala karnım içini doldurmadı inşallah yaz bitmeden giyebilirim.
bence de ben mutfağımdan tiksindiğim için mesela annemler burda olsa direk annemlere taşınırım. bence sen de bir süre uzak kal ki hem sinirlerin bozulmasın hem eşinin aklı başına gelsinyok kayıt var elimde.. annemlere yakınım, ailelere yansıtmadan degisiklik olsun bahanesi ile bir sure annemlerde kalabilirim sanırım.
ay teşekkür ederim doktorumuz ameliyatta heralde asistanı meşgule atıyor sağolsun :))sonuçlar normal canım,zaten normal olmasa risk oranı bu kadar düşük çıkmazdı,herşey yolunda yani
teşekkür ederim iyi ki siz varsınız ya ne güzel doktorum bana dönene kadar içimi rahatlattınızsonucların gayet iyi canım değerlerin normal riskin de çok düşük çıkmış
endişelenecek bi durum yok yani
ben d ebuna sinirleniyorum işte ev masraflarına paran yok ama karı kıza gelince paran var tövbe tövbe sen canını hiç sıkma hiçbirimizin garantisi yok herhangi birimizin başına da gelebilir. bence de metanetini koru uzaklaş bi süre. ama allah sana güç versin çok önemli güçlü durabilmenaramız normalde cok iyi, beraber bir suru sey yapıyoruz, cinsel anlamda bir sorun yok... adam ac demekki yada ruhsal bir sorunu tatminsizligi var. daha once benzer bisey oldu ozur diledi. bundan sonra da degisecegini sanmıyorum. o yuzden oturup tekrar ne konusucam, gereksiz geliyor. eskisi gibi olamayacagımızı bilmesi sanıyorum simdilik yeter. birde kira vs. masrafları bendeydi, onları ona yukliycem madem capkın erkek ayaklarında evi de tam anlamıyla gecindirsin. bunun dısında pek yapabilecegim bisey yok sanırım. deplasmanda yakaladılar beni, yoksa biterdi bu sefer heralde. bebek saglıklı dogsun mutlu olsun baska birsey takmamaya calısıcam kafama
once sacmalama dedi , inkar etti tabii.. sonra sessiz kaldı hep, bende cok sakindim zaten.. ask mı yoksa sadece sex mi diye sordum.. var mı boyle bisey yok mu demiyorum dedim. mırın kırın etti zaten uykuda konustuk bunları ...sonra konusmadık. gece sarılmıs bana.. sabah kalkınca da konusmadık hic.
o bi o evin kirasını mirasını ödemeye başlasın da bak bakim karıya kıza ayıracak parası kalıyor mubence başka bi yere gidip te ona meydan verme,ya eve getirirse kadını,o daha kötü,uzaklaşırsan evden eline fırsat geçer,iş daha çıkılmaz noktaya gelebilir,adam yerine koy ve konuş onla,ne diyecek çok merak ediyorum
cnm daha öncede yaptı böyle bişey diyosun ve geçen cumartesi fiziksel olarak birlikta olmuş olabilir diyosun bu kanıya nasıl vardın peki???
cnm sen bebeğe zarar vermemek için kavga ortamı olmasın diyosun o zaman sen bunu çok rahat kabullendin senin sessiz kalman seni daha fazla gerecektir emin ol ve daha çok yansıyacaktır,eşim bana sesimizi yükseltmeyelim diyo tartışmalarda ama ben susunca daha çok geriliyorum ve bebeğiminde rahatsız olduğunu hissedebiliyorum.kendi adıma söylüyorum ben böyle bişeyi kabullemem asla heleki fiziksel bişeyler olduğuna inanırsam asla affetmem ben karşımda bana bunu yaşatacak insan kadar aciz değilim çaresiz olduğumu da bir an düşünmem,evinde internet olan ve internet merakı olan çoğu erkek bu haltları yiyo zaten çok duydum bundan dolayı huzuru bozulanı,sende eğer kendi gurununu düşünüyosan ve daha doğmamış bebeğine bu hakareti yapan adamı baba olarak görebileceksen kesinlikla taviz vermeden konuş,hak ettiğini düşünmediğine inanıyorum ve lütfen sessiz kalma olurmu,çok üzüldüm ben ya senin adınada kendimi yerine koydumda çok büyük bi hakaret bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?