2011 Aralık Anneleri

sonucların gayet iyi canım değerlerin normal riskin de çok düşük çıkmış
endişelenecek bi durum yok yani

aramız normalde cok iyi, beraber bir suru sey yapıyoruz, cinsel anlamda bir sorun yok... adam ac demekki yada ruhsal bir sorunu tatminsizligi var. daha once benzer bisey oldu ozur diledi. bundan sonra da degisecegini sanmıyorum. o yuzden oturup tekrar ne konusucam, gereksiz geliyor. eskisi gibi olamayacagımızı bilmesi sanıyorum simdilik yeter. birde kira vs. masrafları bendeydi, onları ona yukliycem madem capkın erkek ayaklarında evi de tam anlamıyla gecindirsin. bunun dısında pek yapabilecegim bisey yok sanırım. deplasmanda yakaladılar beni, yoksa biterdi bu sefer heralde. bebek saglıklı dogsun mutlu olsun baska birsey takmamaya calısıcam kafama

yok kayıt var elimde.. annemlere yakınım, ailelere yansıtmadan degisiklik olsun bahanesi ile bir sure annemlerde kalabilirim sanırım.

bence başka bi yere gidip te ona meydan verme,ya eve getirirse kadını,o daha kötü,uzaklaşırsan evden eline fırsat geçer,iş daha çıkılmaz noktaya gelebilir,adam yerine koy ve konuş onla,ne diyecek çok merak ediyorum

cnm sakinnnn. bak burda minik bebişler de var. onların yanında ağzını bozma. gelçi seninkide hakediyro ama neyse. zaten dedim sana kaynanan senin gıcık olduğunu anlarsa daha fazla
gıcık etmek için konuşacaktır. demeseydin keşke aldınız kocamı diye. bende sitem ediyordum kocm akşamları çıkıp 2 saat kaynanamla oturuyor gelip sonra yatıyordu. bende sitem ettikçe
oturma süresi uzadı. sonra amamn dedim ne halleri varsa görsünler kumanda bana kaldı. eşime sen yukarı gitsene kumanda bana kalsın diyroum kaynanamada bir kocamı yukarda uzun süre oyalıyamadın filmim bitmeden indi kumandayı kaptı diye. sorna baktım eşimi zorlamama rağmen yukarı çıkmıyor. kayınvalidem illa gel benim yanımda otur demiyor. hmm demek ki
herşey beni gıcık etmek içinmiş. şimdi de benim dediğimin yine tersini yapıyorlar akıllarınca. sen zeki kızsın emininm alt edersin kayınvalideni.

cnm ben 85 kulanıyordum. şimdi 100 beden emzirme sütyeni aldım. çünkü zaten bide lohusayken ilk günler daha çok süt gelriken 5.ayda süt azalıp gögüs küçülünce emzirme sütyenleride küçük bedene düşecek.bu arada süt emziriken arada sütyen takmak lazımmış.şimdi 8.ayda felan da 110 alırım. ilk lohusalıkta onu daha sonrada 100 kullanırım diyorum.

bence sessiz kalmak daha zor, daha yorucu. Eğer yanlış anlamadıysan , yani eminsen içinden geçen herşeyi dök derim ben.. içine attıkça daha kötü olur

afiyet olsun bebişi bolca vitamin olsun. bizde kızımla yedik şimdi:)

teşekkür ederim size de afiytler olsun vitaminler olsun.

canım yaa bu durumda ne denir ki allah sabır versin öncelikle ama ben olsam kavga etmeden duramazdım. peki eşinin tepkisi ne oldu sen ona biliyorum dediğinde?

evet, meydanı bos bırakma olayı da var... bilemiyorum . sabah hic konusmadık, bakalım bu aksam konusuruz heralde

Gerçekten zor bir durum. Allah kimsenin başına vermesin. İnşallah yanlış anlamışsındır. Yada geçerli bir açıklaması vardır.

Bu sürede hiçbirşey olmamış gibi davranmak kabul etmek olur gibime geliyor canım. Bu durum ki gerçekten öylebirşey varsa asla kabullenilecek, sineye çekilecek bir durum değil. Mutlaka karşına alıp konuşmalısın, böyle birşey neticesinde seni ve çocuğunu kaybedeceğini hissettirmelisin.

teşekkür ederim size de afiytler olsun vitaminler olsun.

canım yaa bu durumda ne denir ki allah sabır versin öncelikle ama ben olsam kavga etmeden duramazdım. peki eşinin tepkisi ne oldu sen ona biliyorum dediğinde?

once sacmalama dedi , inkar etti tabii.. sonra sessiz kaldı hep, bende cok sakindim zaten.. ask mı yoksa sadece sex mi diye sordum.. var mı boyle bisey yok mu demiyorum dedim. mırın kırın etti zaten uykuda konustuk bunları ...sonra konusmadık. gece sarılmıs bana.. sabah kalkınca da konusmadık hic.

hepside çok güzeller. iyi günlerde giy tatlım

yok kayıt var elimde.. annemlere yakınım, ailelere yansıtmadan degisiklik olsun bahanesi ile bir sure annemlerde kalabilirim sanırım.
bence de ben mutfağımdan tiksindiğim için mesela annemler burda olsa direk annemlere taşınırım. bence sen de bir süre uzak kal ki hem sinirlerin bozulmasın hem eşinin aklı başına gelsin

umarım senin ve bebeğin hakkınd ahayırlı bir sonuca ulaşırsınız

sonuçlar normal canım,zaten normal olmasa risk oranı bu kadar düşük çıkmazdı,herşey yolunda yani
ay teşekkür ederim doktorumuz ameliyatta heralde asistanı meşgule atıyor sağolsun :))

ben de risk yok kısmını okudum ama dğier kısımları anlamadım
beklediğim üzere uzman cevabı senden geldi

cnm daha öncede yaptı böyle bişey diyosun ve geçen cumartesi fiziksel olarak birlikta olmuş olabilir diyosun bu kanıya nasıl vardın peki???
cnm sen bebeğe zarar vermemek için kavga ortamı olmasın diyosun o zaman sen bunu çok rahat kabullendin senin sessiz kalman seni daha fazla gerecektir emin ol ve daha çok yansıyacaktır,eşim bana sesimizi yükseltmeyelim diyo tartışmalarda ama ben susunca daha çok geriliyorum ve bebeğiminde rahatsız olduğunu hissedebiliyorum.kendi adıma söylüyorum ben böyle bişeyi kabullemem asla heleki fiziksel bişeyler olduğuna inanırsam asla affetmem ben karşımda bana bunu yaşatacak insan kadar aciz değilim çaresiz olduğumu da bir an düşünmem,evinde internet olan ve internet merakı olan çoğu erkek bu haltları yiyo zaten çok duydum bundan dolayı huzuru bozulanı,sende eğer kendi gurununu düşünüyosan ve daha doğmamış bebeğine bu hakareti yapan adamı baba olarak görebileceksen kesinlikla taviz vermeden konuş,hak ettiğini düşünmediğine inanıyorum ve lütfen sessiz kalma olurmu,çok üzüldüm ben ya senin adınada kendimi yerine koydumda çok büyük bi hakaret bu ya

ben d ebuna sinirleniyorum işte ev masraflarına paran yok ama karı kıza gelince paran var tövbe tövbe sen canını hiç sıkma hiçbirimizin garantisi yok herhangi birimizin başına da gelebilir. bence de metanetini koru uzaklaş bi süre. ama allah sana güç versin çok önemli güçlü durabilmen

allah sabır versin ne diyeyim ama birdaha yapmaması için seni kaybetme korkusunu yaşatmalısın ona

Son düzenleme:
o bi o evin kirasını mirasını ödemeye başlasın da bak bakim karıya kıza ayıracak parası kalıyor mu

canım daha once de yazısmaları silmemis, kızla bayagı ilerletmisler muhabbeti ama onda kamera, sanal sex olayı falan yoktu, affettim sil bastan yapalım dedik. bu sefer farklı, gecen cumartesi sirketin egitimi var dedi alakasız bir semt soyledi, 4 saatligine gitti geldi. tuhaf geldi bana ama ondan emin olmadıgım icin o konuyu acmıyorum. ama bu son olaydan eminim. konusup ne diyecegim ki , gene yapacak bir sure sonra...sadece cezalandırabilirim bu da saglıklı mı bilmiyorum.. yine de bir sekilde konusmam gerekicek sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…