2011 Aralık Anneleri

moralini bozmak gibi olmasın ama sadece 1 kişi ile ise duygusal bişiler de olma ihtimali sözkonusu gibi geliyo bana. erkekler güçlü kadınlardan hem korkar hemde vazgeçemezler isterler. gücünü göstermelisin ona bence. seni kaybetme korkusunu yaşatmalısın.. ama ne olursa olsun kabullenme bencede sessiz kalman kabullenmen demektir.

selam kıslar
ctesi detaylı usg vardı , sonuç tahmin ettiğim gibi , rahmi besleyen sol atar damarda direnç var ve ileriki haftalarda preeklampsi yaşayabileceğimin ayak sesleri diyebilirim .. ilk hamileliğimde de böyle olmuştu, bu sonuca göre : tuzu kes , bol su iç , stresten uzak dur, protein ağırlıklı beslen , günde en az 2 kere tansiyon ölçümü yap aynı satte , 26-27. haftalarda idrarda protein kaybına baktır ... o yüzden canım felaket sıkıldı o gün , eve ocağa sığmadım , baş ağrısından duramadım , en son ağrı kesici alıp yattım .. iyi ki canımın parçası oğlum var da sürekli aklıma takılmıyor , fırsat da kalmıyor zaten ..

dün kuzumun 2. yaş yaş günüydü , seneler ne çabuk geçiyor böyle , inşallah hep böyle güzel geçer yıllar onlarla
pazar günü tatile gideceğiz bir aksilik olmazsa , bu sonuç üzerine iyi gelir inşallah :44:

sizlerde ne var ne yok , uzun zamandır gelen gidenden , İzmirde ailemin yanında olmaktan , doğum günü telaşından buraya dahil olamadım bir türlü .. cinsiyeti öğrenmeyen kalmamıştır artık herhalde inşallah bebişlerin ve siz anniciklerin sağlığı yerindedir ... benim miniğimin gelişimi 8 gün-2 hafta önde görünüyor , ortalama 10 gün diyelim bu bizim için çok sevindirici bir durum , çünkü oğlumda tam tersiydi ve eğer preeklampsi yaşarım da geriye gitmeler başlarsa hiç olmazsa 2 haftaya yakın karımız olacak :85:

oğluş uyuyorken yemek yapmam lazım , artık daha dikkatli beslenmem gerekiyor , o yüzden ara ara gelir bakarım , hadi bana kolay gelsin o zaman

senin için gerçekten üzüldüm canım onlara en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde bunu yapması kabullenilemez birşey. biz böyle konuşuyoruz ama senin yerinde olsam nasıl davranırdım bilmiyorum gerçekten zor sadece bence susmak ona vereceğin bir ödül olacaktır. Babalığıda, kocalığıda çok hakettiğini düşünmüyorum, mutlaka burnu sürtmeli

az önce d eyazdığım gibi
erkekler aldatma eğilimini en çok eşleri hamileyken gösteriyormuş bu bir
ikincisi dünyada en çok boşanma sebeplerinde eşlerin internette fazla zaman geçirmeleri ve buna bağlı olarak sanal-reel aldatmaları başı çekiyormuş
eh bir de erkeklerin doğal aldatma eğilimini de bunun içine katarsak dediğim gibi bu hepimiz için karşılaşılması muhtemel bir durum

burada herkafadan ayrı ses çıkması senin alacağın karar için belki bir fikir verecektir ama eminim yine bildiğini yapacaksın ama önemli olan bebek için metanetini koruman

ben burada hemen boşarım gözünün yaşına bakmam derim yarın başıma gelse en affedici eş olabilirim mesela
dediklerimiz başka yaptıklarımız başka olabilir o yüzden sen kendin ve bebeğin için en iyi kararı vereceksindir bundan eminim

sadece bunu yaşayan ne ilk hamilesin ne de son olacaksın bunu aklının bir köşesine mutlaka yaz ki kendini kötü hissetmeyesin

baskaları var mı bilmiyorum.. haklısın, kaybetme korkusu icin biseyler yapmam lazım sanırım. bakalım aksama artık hayırlısı..

geçmiş olsun canım sıkma canını, burdan bir arkadaştada aynı direnç sorunu vardı galiba ama geçti diye biliyorum. seninde 2. hamileliğin bizlere göre daha tecrübelisin. Bu tatil iyi gelecek bence size.
bende daha cinsiyetini öğrenemedim inşallah bu cumartesi öğreniriz. kendine çok dikkat et canım öyle yada böyle geçecek bu hamilelik :)

herbirinize tesekkur ederim, sabahtan beri kimseye anlatamadım. Burda anlatınca rahatladım biraz. Burun surtme konusunda hem fikirim, bagrıs cagrıs yapmadan bizi kaybedecegini anlamasını saglayacagım.

allahtan daha önc etecrübe ettiğin bişeyleri yaşıyormuşsun arkadaşım geçmiş olsun inşallah şimdiden ama ben merak ettim o preeklampsi ne

du ben bi gugılliim bakiim neymiş

cnm ya konuşup ne diyeceğimki diye bişey yok,evelenirken sevgiliyken nasıl konuşuluyo herşey ama nedense evliliğin büyüsü bozulmasın yada ben ne olurum olan bana olur demekten evlilikte sorunlar hiç konuşulmaz,seni kaybetme duygusunu senin yaşatmaman lazım onun bu korkuyu taşıması lazımdı ilk günden beri,ben senin yerinde olsam ve gerçekten eminsen bir süre uzaklaş ister evin içinde ister evden uzakta,bu süre kendini toplama sağlıklı bi karar vermenede yardımcı olur,hem sen neden kendini eşi yapıyo ama o her defasında kabul ediyo kadın pozisyonuna düşünesinki bu senin eşine ve ister sanal olsun ister gerçek karşındaki basit insana prim veriyo olman demek,cnm ya böyle bi huy çıkmaz devam eder seninde ona göre bi karar vermen ve eşine çok büyük bi ders vermen gerek,ALLAH yardımcın olsun.2000 li yıllardayız ama hala 2 evli olan karısını aldatan sevgilisine ev açan bilmem ne o kadar çok varki işte hep eşlerin susmalarından göz yummalarından oluyo,düzelmesini dilemekten başka bişeyde gelmez elden

cnm çok geçmiş olsun oğluşunun da yeni yaşı hayırlı olsun,sağlık getirsin ALLAH IM sana ve babasına bağışlasın :)

Son düzenleme:
Kzılar merhabalar hepiniz nasılsınız?
Bir kaç gündür yoktum..
Umarım herkes iydir ve her şey yolundadır.
ben hala basurdan çekiyorum ama hafifledi en azından. Çok ilerlemişti..

Nanancığım senin bebişinin sıvı durumuyla ilgili sorun vardı canım nasıl oldunuz.. Geçmişi okuyamadım canım haber verdiysen eğer...

Bir de arkadaşlar Mardin arkadaşımızdan haberi olan var mı?
O da amniyosentez yaptırmıştı. Sonucu çıktı mı haberi olan var mı.. Merak ettim çok kaygılıydı, epeydir de nete girmemiş..
Umarım iyidir..

nananın su seviyesi yükselmiş ama mardin yok o amniyo mu yaptıracaktı aa bilmiyordum inşallah iyi sonuç almıştır

nananın su seviyesi yükselmiş ama mardin yok o amniyo mu yaptıracaktı aa bilmiyordum inşallah iyi sonuç almıştır

Nanan adına çok sevindim. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim nickocuğum..
Evet mardin amniyo yaptırmıştı sonucunu bekliyordu.. Bugünlerde belli olması lazımdı sonucu. Epeydir de girmemiş nete merak ettim bugünde görmeyince..

Başka durumlar iyidir inşallah hepinizde.. Bu aralar giremedim son durumları bilmiyorum..

Evet canım mardinden bir haber yok, bu aralar hiç görünmedide buralarda merak ediyoruz bizde inşallah sonucları iyidirde tatile fln gitmiştir o yüzden girmiyordur. genelde hepimiz iyiyiz canım sen nasıl oldun? ağrıların geçti mi biraz?

Evet daha iyi oldum. Önceki gün motosikletle gezmiştim, üzerine oturup baskı yapınca dün bütün gün sancılıydım. Sanırım motosiklete binemeyeceğim bu durumda.

Ama Allaha şükür dinmeyen cehennem azabı sancılarım yok artık..

Hepinizin iyi olmasına çok sevindim.

Canım yandıkça, bebişim tekmeledikçe, karnım acıktıkça vs hep aklıma geliyorsunuz sizler o an neler hissediyorsunuz diye..

slm kızlar.bu gün çok yalnızım.eşimin bi akrabası öldü eşim bingöle gitti.cenazeyi gömecekler.perşembe kızımın doğum günüydü.beraber kutlayıp,hediye için darıca hayvanat bahçesine gidecekdik.ama yetişemiyecek.kzızm babası burda yok diye çok üzülüyo.ona çok aşırı bağlı.benimde moralimi bozuyo.allah hiç bi evladı babasız bırakmasın.:97:

başınız sağolsun canım, planlar haftasonuna kalıcak galiba, kızının gönlünü almaya çalış belki unutur biraz

Amin canım. Şükürki geçici bir durum. Babasız büyümeyi bilirim malesef ki
Başınız sağolsun..
Siz kızııznla doğum gününü kutlayın, babası gelince yine kutlar programınızı uygularsınız.
Tertemiz saf ve masum olduklarından çocukları mutlu etmek ve ikna etmek çok kolay..

Bu arada Allah uzun sağlıklı ömür versin birlikte nice yıllar geçirin inşallah canım.
Leyla Teyzesinden sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…