2011 Aralık Anneleri

arkadasımmm biz ne desek boşş biliyorumm ama bencee sadece bebğini düşünn moralini sakın bozmaaa.hayatta hersey bizlerr için yarın bizimde başımıza böyle bişi gelebilirrr.eşinin düştüğü bi gaflet olsun bu ama arkadasların dediği gibii kesinliklee burnunu sürttür yoksa arkasıı uzayarakk gelirrr.senn sadecee ama sadecee bebeğinii düşünnnnn gerisini boşşverrrDDd

cnm başınız sağ olsun,aman sağlık olsunda cnm peşembe yerine pazar kutlarsınız sağ salim gelsinde babası.

kızlar bu arada mardin dedinizde ben uscu yuda çok merak ediyorum,mardin de bi gelse içimiz rahat etse

Son düzenleme:

saol canım.ben babasız büyümedim ama babasız sayılırım.babam 7 sene önce bizi bırakıp başka bi kadına gitti.bizi de istemiyo.baba kız arasında ki sevgi çok büyük oluyo.oğlum pek umursamıyo.teşekkür ederiz leyla teyzesi.

saol canım.uzun yol biraz benide korkutuyo.sağsalim dönsün bişey istemiyom.ilk defa kocamdan ayrı kaldım.evim çok sessiz kaldı.kumandanın kavgası olamyınca tv ninde keyfi çıkmıyo.allah mardin arkadaşımıza da yardım etsin inş.sonuçları temiz çıkar.bebeciği sağlıcakla doğar.

canımm inan ne diyeceğimi bilmiyorum.. boğazım düğümlendi kendimi senin yerine koydum çok ama çok zor.. bu durumda olduğumuz için zor yoksa kesinlikle evden yolla derdim çünkü daha öncede olmuş bir olay o yüzden affın limiti dolmuş.. ama şimdi çok güzel bir bebek bekliyorsun o yüzden boşanmayı düşünme bence yani ben olsam öyle yapardım.. bebeğe zarar gelmesin diye susup oturmak yanlış olur çünkü sussan bile beynin hep konuşacak neden diye sorgulayacak....
ben olsam eve gidince yada öğrendiğim an ne varsa önce kafasında kırar sonra da oturup konuşurdum.... derdi neymiş anlardım.. bu iş nedir ne değildir diye en azından aklımda olan soruları bitirirdim.. sonrada onun bizi tekrar kazanması için çok çalışması gerektiğini söylerdim... bir süre evden onu uzaklaştırırdım... sonuçta sen gidersen allah korusun edepsizse eğer eşin o pisliği eve getirebilir..
şimdilik kendi aranda çözmeye çalış ailene sakın söyleme..araya mesafe koy ama bebeğin için bir şans daha ver güzelim..
allah sabır versin...
inşallah yanlış düşünmüşsündür inşallah bir yanlışlık vardır...

lüveyla teşekkürler bizi merak etmişin çok şükür iyiyiz dün ayrıntılı ultrasonaa bakıldı böbrek ve tüm organlar detaylı incelendi şükür iyi bebeiş suyumuzda yeterli seviyeye yükseldi çok şükür bende mardinliyi çok merak ediyorum daha sonuçlar çıkmamışstır 15 gün sonra belli olacak diyordu. inşllh hayırlı sonucla dönecek sen ve bebişin nasılsınız sancıların biraz azalmış sevindim aman dikkat et hemoroit ayaklardan soğuk almaklada sancı yapabiliyor.

kızlar doktorum aradı 3lümün sonucu normal gayet iyi dedi
kanın düşük günde 2taneye çıkar dedi takvıyeyi
kalsiyumu sordum ben vermiyorum dedi
sen yeteri kadar yoğurt vs yio musun süt içio musun falan dedi yok dedim hmm dedi
ama elevit içiosun di mi dedi evet dedim
o zaman gerek yok çünkü vitamin takviyesinin içinde herşeyden yeteri kadar oluyo dedi
kimi doktor kalsiyum magnezyum omega vs verir ama ben rutinde vermiyorum dedi
bence sen elevitine devam et süt içmeye bak dedi ok dedim bazen fazlası da zarar dedi tamam dedim
içim rahat oh mis

allah kavuştursun canım tatlı kızına rabbim hayırlı uzun ömür versin inşllh. bebişimde kocaman öpücük gndryr tatlı doğumgunu ablasına

Merhaba demetciğim nasılsın.. Çok haklısın canım uscunun profiline baktım da en son bu ayın dördünde mesaj atmış. Umarım o da iyidir. yaz tatil misafirler böyle bir süreçteyiz nede olsa. İnşallah iyidir sevgili uscu..

Sana da çok geçmiş olsun canım. Hayatın herkese kendini anlatma biçimi farklı işte..
Bende 10 yaşımdaydım babam bizi bıraktığında.. Biraz büyüyünce ilişkimizi sağlamlaştırdık. Çok severdik birbirmizi annemle olan durumuna kendi baba kız ilişkimizi hiç kaırştırmadık. Gerçi annemi terkedince bizi de terketti ama..
Bazen annem sitem ederdi. "O terketti ben büyüttüm sizi şimdi toz kondurmuyorsunuz" diye... Daima iki tarafı da incitmeden objektif olmaya çalışıyorsun ama taraflar özellikle çocuklarından kendi masumiyetini duymak istiyor vicdanlarını rahatlatmak için... İyiki de hiç kırmamışım sevgili babamı.. 2007 de kaybettik. Allah anneciğime uzun ömür versin.. Babamda enkaza döndüm annemi düşünemiyorum bile..

Of neyse işte karartmim içinizi.

Kizlar merhaba,

Bir sorum var. Su 3 mu 4 boyutlu mu bi ultrason varya, kacinci haftada yapiliyordu? Doktorum bir kagida yazip vermisti kaybettim
Suan 19. haftadayim, haftaya randevu alsam mi yoksa erken mi olur bilemedim...

Opcuk

Kizlar merhaba,

Bir sorum var. Su 3 mu 4 boyutlu mu bi ultrason varya, kacinci haftada yapiliyordu? Doktorum bir kagida yazip vermisti kaybettim

Opcuk

ben sadece 2li test yaptırdım dr başka birşey istemedi bende 20. haftaya grdm bugun dün için renkli doploor mu deniyor ondan yaptırdık detaylı şekilde bakıldı. başka bişey istemedi nedense şimdi sırada ne var acaba

allah kavuştursun canım tatlı kızına rabbim hayırlı uzun ömür versin inşllh. bebişimde kocaman öpücük gndryr tatlı doğumgunu ablasına

saol canım.allah hepimizin bebeişlerine uzun ömür versin..

çeşke senin gibi olabilseydim.benim babm gittiğinden beri hiç görmedim ben.oğlum bebkti.çocuklarımın hiç birisini görmedi.kızım geçen gün anne aane senin kocan nerde diyo anneme.annemde çok üzüldü bizde.
çeşke bizide terk etmeseydi.gittiği kadının çocuklarına babalık yapıyomuş.neyse bende sizi üzmiyeyim.

Kizlar merhaba,

Opcuk

şu detaylı ultrason dediğimizden bahsediyorsan 20. haftada dedi benim doktorum ama burada bazı arkadaşların doktorları da 19. haftada göndermiş
sen bir an önce randevunu al git arkadaşım

Ya ben multitabs multivitamin, osteocare kalsiyum ve omega 3 kullaniyorum. Bir iki yerde fazla D vitamini zararli diye okudum, hem multitabs de D vit var hem de osteocare de. Aram sut ve sut urunleri ile hicbir zaman iyi olmadi Benimki biraz fazla mi yuklendi acaba..herkes bu kadar vitamin kullaniyor mu??

şu detaylı ultrason dediğimizden bahsediyorsan 20. haftada dedi benim doktorum ama burada bazı arkadaşların doktorları da 19. haftada göndermiş
sen bir an önce randevunu al git arkadaşım

Hani su organlarina bakiliyor, yuzunu falan goruyorsun boyle sari sari ultrason goruntulari (daha ilkel tarif edilemezdi heralde :))..ondan bahsediyorum..hatta bebek dogdugunda ayni oradaki haline benziyor falan derler hep..

sanırım şeker yüklemesi

:) ben o şekeri abartılı meyve yiyerek fazlaca yükleme yapıyorum zaten :) bbeiler bizi hastane yolunda iyi tur attırıryor ya bu ne her hafta başka bir test o çıkmazsa biz bebişleri özleyip dr gdyrz zaten hastanenin yanından ev tutmak lazım hamile kalmayı planlayınca en pratiği bu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…