başınız sağolsun canım, planlar haftasonuna kalıcak galiba, kızının gönlünü almaya çalış belki unutur biraz
arkadasımmm biz ne desek boşş biliyorumm ama bencee sadece bebğini düşünn moralini sakın bozmaaa.hayatta hersey bizlerr için yarın bizimde başımıza böyle bişi gelebilirrr.eşinin düştüğü bi gaflet olsun bu ama arkadasların dediği gibii kesinliklee burnunu sürttür yoksa arkasıı uzayarakk gelirrr.senn sadecee ama sadecee bebeğinii düşünnnnn gerisini boşşverrrGerçekten zor bir durum. Allah kimsenin başına vermesin. İnşallah yanlış anlamışsındır. Yada geçerli bir açıklaması vardır.
Bu sürede hiçbirşey olmamış gibi davranmak kabul etmek olur gibime geliyor canım. Bu durum ki gerçekten öylebirşey varsa asla kabullenilecek, sineye çekilecek bir durum değil. Mutlaka karşına alıp konuşmalısın, böyle birşey neticesinde seni ve çocuğunu kaybedeceğini hissettirmelisin.
slm kızlar.bu gün çok yalnızım.eşimin bi akrabası öldü eşim bingöle gitti.cenazeyi gömecekler.perşembe kızımın doğum günüydü.beraber kutlayıp,hediye için darıca hayvanat bahçesine gidecekdik.ama yetişemiyecek.kzızm babası burda yok diye çok üzülüyo.ona çok aşırı bağlı.benimde moralimi bozuyo.allah hiç bi evladı babasız bırakmasın.:97:
Amin canım. Şükürki geçici bir durum. Babasız büyümeyi bilirim malesef ki
Başınız sağolsun..
Siz kızııznla doğum gününü kutlayın, babası gelince yine kutlar programınızı uygularsınız.
Tertemiz saf ve masum olduklarından çocukları mutlu etmek ve ikna etmek çok kolay..
Bu arada Allah uzun sağlıklı ömür versin birlikte nice yıllar geçirin inşallah canım.
Leyla Teyzesinden sevgilerle
cnm başınız sağ olsun,aman sağlık olsunda cnm peşembe yerine pazar kutlarsınız sağ salim gelsinde babası.
kızlar bu arada mardin dedinizde ben uscu yuda çok merak ediyorum,mardin de bi gelse içimiz rahat etse
kızlar canınızı sıkmak istemem ama bir suredir suphelendigim gibi, dun aksam esimin sanal alemde kamerayla bir kadınla oldugunu ogrendim yada gordum diyelim, eminin yani o derece..gecen cumartesi fiziksel olarakda birlikte olmus olabilirler. 5 aylık hamile bir kadın olarak onunla oturup bunun kavgasını yapmak biraz gec sanırım, ona sadece bildigimi soyledim. bebege zarar gelmemesi icin kavga ortamı yaratmıyorum onunla. siz dusunuyosunuz bu konuda ?
Kzılar merhabalar hepiniz nasılsınız?
Bir kaç gündür yoktum..
Umarım herkes iydir ve her şey yolundadır.
ben hala basurdan çekiyorum ama hafifledi en azından. Çok ilerlemişti..
Nanancığım senin bebişinin sıvı durumuyla ilgili sorun vardı canım nasıl oldunuz.. Geçmişi okuyamadım canım haber verdiysen eğer...
Bir de arkadaşlar Mardin arkadaşımızdan haberi olan var mı?
O da amniyosentez yaptırmıştı. Sonucu çıktı mı haberi olan var mı.. Merak ettim çok kaygılıydı, epeydir de nete girmemiş..
Umarım iyidir..
cnm başınız sağ olsun,aman sağlık olsunda cnm peşembe yerine pazar kutlarsınız sağ salim gelsinde babası.
kızlar bu arada mardin dedinizde ben uscu yuda çok merak ediyorum,mardin de bi gelse içimiz rahat etse
saol canım.uzun yol biraz benide korkutuyo.sağsalim dönsün bişey istemiyom.ilk defa kocamdan ayrı kaldım.evim çok sessiz kaldı.kumandanın kavgası olamyınca tv ninde keyfi çıkmıyo.allah mardin arkadaşımıza da yardım etsin inş.sonuçları temiz çıkar.bebeciği sağlıcakla doğar.
saol canım.ben babasız büyümedim ama babasız sayılırım.babam 7 sene önce bizi bırakıp başka bi kadına gitti.bizi de istemiyo.baba kız arasında ki sevgi çok büyük oluyo.oğlum pek umursamıyo.teşekkür ederiz leyla teyzesi.
Kizlar merhaba,
Bir sorum var. Su 3 mu 4 boyutlu mu bi ultrason varya, kacinci haftada yapiliyordu? Doktorum bir kagida yazip vermisti kaybettim
Suan 19. haftadayim, haftaya randevu alsam mi yoksa erken mi olur bilemedim...
Opcuk
allah kavuştursun canım tatlı kızına rabbim hayırlı uzun ömür versin inşllh. bebişimde kocaman öpücük gndryr tatlı doğumgunu ablasına
Merhaba demetciğim nasılsın.. Çok haklısın canım uscunun profiline baktım da en son bu ayın dördünde mesaj atmış. Umarım o da iyidir. yaz tatil misafirler böyle bir süreçteyiz nede olsa. İnşallah iyidir sevgili uscu..
Sana da çok geçmiş olsun canım. Hayatın herkese kendini anlatma biçimi farklı işte..
Bende 10 yaşımdaydım babam bizi bıraktığında.. Biraz büyüyünce ilişkimizi sağlamlaştırdık. Çok severdik birbirmizi annemle olan durumuna kendi baba kız ilişkimizi hiç kaırştırmadık. Gerçi annemi terkedince bizi de terketti ama..
Bazen annem sitem ederdi. "O terketti ben büyüttüm sizi şimdi toz kondurmuyorsunuz" diye... Daima iki tarafı da incitmeden objektif olmaya çalışıyorsun ama taraflar özellikle çocuklarından kendi masumiyetini duymak istiyor vicdanlarını rahatlatmak için... İyiki de hiç kırmamışım sevgili babamı.. 2007 de kaybettik. Allah anneciğime uzun ömür versin.. Babamda enkaza döndüm annemi düşünemiyorum bile..
Of neyse işte karartmim içinizi.
Kizlar merhaba,
Bir sorum var. Su 3 mu 4 boyutlu mu bi ultrason varya, kacinci haftada yapiliyordu? Doktorum bir kagida yazip vermisti kaybettim
Suan 19. haftadayim, haftaya randevu alsam mi yoksa erken mi olur bilemedim...
Opcuk
kızlar doktorum aradı 3lümün sonucu normal gayet iyi dedi
kanın düşük günde 2taneye çıkar dedi takvıyeyi
kalsiyumu sordum ben vermiyorum dedi
sen yeteri kadar yoğurt vs yio musun süt içio musun falan dedi yok dedim hmm dedi
ama elevit içiosun di mi dedi evet dedim
o zaman gerek yok çünkü vitamin takviyesinin içinde herşeyden yeteri kadar oluyo dedi
kimi doktor kalsiyum magnezyum omega vs verir ama ben rutinde vermiyorum dedi
bence sen elevitine devam et süt içmeye bak dedi ok dedim bazen fazlası da zarar dedi tamam dedim
içim rahat oh mis
sanırım şeker yüklemesiben sadece 2li test yaptırdım dr başka birşey istemedi bende 20. haftaya grdm bugun dün için renkli doploor mu deniyor ondan yaptırdık detaylı şekilde bakıldı. başka bişey istemedi nedense şimdi sırada ne var acaba
şu detaylı ultrason dediğimizden bahsediyorsan 20. haftada dedi benim doktorum ama burada bazı arkadaşların doktorları da 19. haftada göndermiş
sen bir an önce randevunu al git arkadaşım
sanırım şeker yüklemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?