2011 Aralık Anneleri

kızlar valla geçmişi bi okuyim dedim ama bitiremedim, üzgünüm(

bugun dayanamadım, bi de istanbulda doktora gidiyim dedim. kızımı gördüm, hem de bişey yemeyi unutmama rağmen kıpır kıpır taklalar atıyordu. o kadar tatlıydı ki, anlatamam. 17 haftalık olmamıza rağmen boyu 18 cm olmuş. 193 grammış. bir hafta kadar önden gidiyormuş. çok sevindim kızımı gördüğüme. bir de farklı bi doktor daha görsün istiyordum. o da cinsiyetine kız dedi. herşey yolunda dedi. içim rahatladı.:))))

bebişlerinize iyi bakın. hepinizi çoook öptüm.

ay maşallah maşallah yaaa

benim bebeğe de 3 ayrı doktor erkek dedi heralde sapmaz artık di mi:18:

anaaaammm kim bu dedim bana nankör diyo heheheheh korktum beeeee herkesle kavga ediyomda sizle etmek istemem hanfendi:))))))

canımmm kıymetini bil diye dedim...
hiçbirşey almazmı yaww insan gelinine... pahalı olması önemli değil ne bileyim toka al bişey al...
ben onun her d gününde para harcayım sen de biraz hatır gönülcü ol değilmi yawww...
bak kaynana olacaksın kısmet olursa her özel günde gelinine brşey alacaksın ok....

ayol benim kaynanam iyidir ama daha ben de sağolsun bi çöpünü görmedim. bigün alışverişe çıktık deniyo da deniyo deniyo da deniyo bozuldum bi tane de kızım sen dene deisn nerdeee en son artık ayaklarımıza kara sular inmiş ona çok güzel bi hırka beğendik neyse işte o anda lütfetti dedi ki sana da alalım mı bundan yok anne sağol dedim geçtim. bütün gün bin tane bişi beğendim hiçbirine alalım demedi en son 19 tlye olanı kaçırmadı heralde... ama ben de onu istemedim hıh

kesinlikle hayırlısıyla doğursak :) oğluşumda bir tetanoz aşısı oldum o kadar bide kan ilacı vitamin kullandım. hiç test falan olmadı şimdi testten ve doktordan eve gelmiyorum sonuç aynı ilkindede başağrısı karın ağrısı çektim bundada aynı ilkinde normal doğumdu şimdi bakalım ne olcak yok ya testler gereksiz bence abartılı çoğu ama yaptırıyoruz işte içimiz rahat olsun diye şeker testinide yaptırırım ilerde bişey olsa keşke deyip şimdi yaptırmadığıma bahanesini yüklemeyeyim

Son düzenleme:

olsun be güzelim en azından en sonunda demiş alalım diye oda bişey değilmiDD
ayy alem bu insanlar yaww.. ne olurki yabancımıyız sanki...

seninki gene iyiymiş. benim kayınvalidem bana yeni evlendim diye gelen ev hediyelerinin üstüne kondu. bir kısmını ben bu eve 5 yıl önce taşınmıştım bunlar bana gelmemişlerdi, şimdi getirdikleirn hediyelerin yarısı benim dedi. kalan kısmını da zaten paketini açar açmaz "aa tam benim şhtiyacımolan şeyler bana ver" diyerek istedi. bende verdim. yoksa alana kadar susmuyor sürekli istiyordu. bitek mav rengi çok severim mavi özel bir bardak takımını vermedim. hala söyler bunlar güzeldide istedim de vermiyorsun. onun evinde de abartmıyorum toplam :150 ye yakın bardak var. biriktirmiş, yığmış bide kızı boşanınca oda getirdi. hala bende ki bardakları ister. pesss...yani sizinki gibi adi hediyeyi getirmesini bırak benden götürmese gene mutlu olurum.

bende şiştim hepten dediğimde eşim saolsun moralimi yerine getirir şanslıyız sanırım bu konuda

evet geçen c.tesi erkek arkadaşalrıyla buluşmak için giderken tıraş oldu. normalde 15 günde bir traş olurdu. bende ağlamaya başladım sen niye traş oluyorsun diye. biri mi var yoksa.
ilk defa beni sakinleştirmeye çalıştı. bende ben kilo aldım beni beğenmiyorsun artık diye ağladım. oda sen keyfinden almadın ya doğumdan sonr averirisin dedi. ama ilk defa bu kadar sevecen ve anlayışlıydı. şimdi mojo'yuda okuyunca kuşku düştü içime yaaa.

arkadaşım ne diyim bilmiyorum. geçen bir uzman konuşuyordu. eğer aldatıldığını anlarsanız hiçbişey belli etmeden 15 gün kendinize zaman tanıyın eğer ayrılmayı düşünmüyorsanız hiçç konuyu açıp ona koz vermeyin diyordu. ama laf başka yaşamak başka. ancak yaşayan bilir. ben sana bişey söyliyim mi. eğer ayrılmayı düşünmüyorsan. bırak ne hali varsa görsün.
artık araştırmada, incelemede, kıskanmada ve kocana artık aşıkda olma. deki "sen yaptığınla bu yuvayı yıkmadın belki ama kalbimdeki aşkını yıktın, artık sana aşık değilim, istediğinle düşüp kalk artık, ancak kendini kirletirsin. bak artık dünyadaki tüm kadınlar senin ama bir tek ben hariç" ahhh anlasalar bizim kadar ince ruhlu olsalar. nerde..

kızlar bugün yine sağlık ocağına gittim.tansiyon,kilo ve kalp atışına baktılar.tetanoz aşısını 6 . aydan sonra yapıyoruz doktoruna sor ona göre yapalım dediler.bazı arkadaşlar 20. haftalarda yaptırmış galiba.doktorunuzun isteğine göre mi bu haftalarda yaptırıyorsunuz.

Amin inşallah...
zaten insan yanlışların içinde doğruları görüyor canım. Neyi yapacağından ziyade neyi yapmayacağını öğreniyorsun hayatta..
Onlar emekliliklerinin tadını çıkarırken senin hala için sızlıyor zaman zaman değil mi:) Haberleri bile yok :) Dile getirmediğim sessiz kızgınlıklarım benimde var. Sadece bilmiyorlar işte. Ve o kızgınlıklar tavrımı değiştirmiyor hiçbir zaman pişman olmamak adına..
Allah annene babana uzun ömür versin canım. Ve mutluluklarını daim etsin.
Hepimizin eşleriyle inşallah...

yok yok benimki kesin ödem göbek yağım çok fazla ben demek ki daha sonra hissetcem

kiloda var dimi sanki bende yok 78 kiloyum midemden karnım bi türlü çıkmadı yayaaaaaaaaa ama bak gene taktım benim neden hiç karnım çıkmadı :84::84::84::84::84::84:bebişimi çaldılarmı yoksa:18::18::18::18::18:

bir yıl nişanlı kaldım iki yıldırda evliyim hiiiiiç birşey görmedim görmemde sanırım anasına ne aldıki danasına alsı oğlum ve ben babanne tarafından hiç birşey görmedik göremeyeceğizde

ben geçen haftada yaptırdım ikinci dozda 5,ay bitimindeymiş sonrada zamanı geçmiş demesinler

cnm benm bildiğimde 20. haftada yapılıyor bi yanlışlık olmasın hem bunu yaptır diyende hastanede gittiğimiz doktorlar değil ki bana sağlık ocağındaki doktor yaptır dedi:26::26:

amin cnm RABBİM annelerimizi babalarımızı ayırmasın,bizide onlarsız dünya yüzünde bırkamasın ölüm için çare yok takdiri ilahi o ölenlerimizin mekanı cennet olsun inş,taksiratlarını affetsin RABBİM.Az önce konuştum annemle ramazanda gelicen dimi didim yok kızım nasıl geleyim adama kim yemek vericek dedi günah dedi,ay burnumun direği sızladı valla aman iyi huzurlu olsunlar sağlıklı olsunlarda uzak olsunlar razıyım

Canım bildiğim 20. hafta. Bana bu bilgiyo sağlık ocağı verdi. Gideceğim yarın yada öbür gün ben de... Sen için rahat edecekse doktoruna sor git yapsınlar.. İki tetenaz aşısı oluyor hamilelik süresinde arası kısa olursa ikincisini yapmazlar.

Maşallah bebişine canım..
Bebişini özleyen doktora gidiyor.. Bende 1 ağustosta gideceğim ama o kadar beklemeyi düşünmüyorum.

Arkadaşlar; ben tatilde güneşlenmek yerine bol bol gölgelendim. Şimdi de hastayım feci şekilde. Burnum, kulaklarım, boğazım tutuk. Normalde hiç ilaç kullanmam böyle nezle, grip olduğumda ama şimdi hava da sıcak, herhalde hamilelikten de nefes darlığı oluyor, boğulacak gibi oluyorum. Dün kontrolüm vardı, doktorum da bir şey kullanma dedi. Özellikle burnumun açılması için tavsiye edeceğiniz ilaç haricinde bir şey var mı?

OF BENİMKİNİ D EMİ ÇALDILAR ACaba yaaa
:18::18::18::18::18:
kim çaldıysa çabuk geri getirsin ben de hareketini görmek istiyorum ben de hissetmek istiyorum :84::84::84:

ben 74le hamile kaldım heralde71 falanım şimdi bu akşam tartılcam

herbirinize tesekkur ederim, sabahtan beri kimseye anlatamadım. Burda anlatınca rahatladım biraz. Burun surtme konusunda hem fikirim, bagrıs cagrıs yapmadan bizi kaybedecegini anlamasını saglayacagım.

CNM kendini üzme ne denir ki bilmiyorum valla sen kendin için en ii kararı vericeksindir eminim akşam bak icabına bikaç darbe de indir bence sinirin geçer sonrasına sen karar verirsin artık

buselicim erkekler o kadar ince olsalar zaten yapmazlar bunu. bize eşimiz o yazdığını dese bir kendimizi öldürmediğimiz kalor heralde kahroluruz.ben bir yorum yapmak istemiyorum arkadaşın durumu hakkında herkesin şartlar durum eğitim yaşam tarzı aile yapısı ve çevresi çok farklı.ve rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın karar vermek çok zor. ayrılmak kolay ama ayrıldıktan sonrada kıskançlık psikoljisine gyr erkekler çocuğumun anası deyip hayatı zindan ediyorlar yani ben anlayamıyorum erkekleri malesef ve malesefki pişmanlık yaşamıyor erkekler herzaman ben haklıyım modunda oluyorlar neyse ben aklımdan gecenleri söyldm ben arkdşımızın durumundan ziyade tüm erkekler için yorumumu yaptım. tekrr tekrr allah yardımcısı olsun doğru karar almada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…