ay maşallah maşallah yaaakızlar valla geçmişi bi okuyim dedim ama bitiremedim, üzgünüm(
bugun dayanamadım, bi de istanbulda doktora gidiyim dedim. kızımı gördüm, hem de bişey yemeyi unutmama rağmen kıpır kıpır taklalar atıyordu. o kadar tatlıydı ki, anlatamam. 17 haftalık olmamıza rağmen boyu 18 cm olmuş. 193 grammış. bir hafta kadar önden gidiyormuş. çok sevindim kızımı gördüğüme. bir de farklı bi doktor daha görsün istiyordum. o da cinsiyetine kız dedi. herşey yolunda dedi. içim rahatladı.:))))
bebişlerinize iyi bakın. hepinizi çoook öptüm.
ay maşallah maşallah yaaa
benim bebeğe de 3 ayrı doktor erkek dedi heralde sapmaz artık di mi:18:
anaaaammm kim bu dedim bana nankör diyo heheheheh korktum beeeee herkesle kavga ediyomda sizle etmek istemem hanfendi:))))))
ayol benim kaynanam iyidir ama daha ben de sağolsun bi çöpünü görmedim. bigün alışverişe çıktık deniyo da deniyo deniyo da deniyo bozuldum bi tane de kızım sen dene deisn nerdeee en son artık ayaklarımıza kara sular inmiş ona çok güzel bi hırka beğendik neyse işte o anda lütfetti dedi ki sana da alalım mı bundan yok anne sağol dedim geçtim. bütün gün bin tane bişi beğendim hiçbirine alalım demedi en son 19 tlye olanı kaçırmadı heralde... ama ben de onu istemedim hıhcanımmm kıymetini bil diye dedim...
hiçbirşey almazmı yaww insan gelinine... pahalı olması önemli değil ne bileyim toka al bişey al...
ben onun her d gününde para harcayım sen de biraz hatır gönülcü ol değilmi yawww...
bak kaynana olacaksın kısmet olursa her özel günde gelinine brşey alacaksın ok....
ben 3lü test ve cinsiyet için doktora gittiğimde yanında başka bir doktor daha vardı adam dio ki biz burda zırt kontrol pırt tetkik habire bişi yapıyoruz amerikada gebelik boyunca doktoru 3 ya da 4 kere görüyorlar mis gibi de doğuruyorlar diyo
adam haklı da bizde sistem bu şekilde herkes şeker kontorlü yaptırırken ben nasıl yaptırmiim di mi
bunu istemeyen doktora da kötü gözle bakıyoruz falan filan
arkadaşım şekeri sen böyle kendine yüklesen deo benim dediğim başka bi şekilde oluymouş biri yamzıştı ilaç milaç verip hamilelik şekerin var mı yok mu diye bakıyolarmış oy aman hayırlısıyla doğuraydık eyiydi
ayol benim kaynanam iyidir ama daha ben de sağolsun bi çöpünü görmedim. bigün alışverişe çıktık deniyo da deniyo deniyo da deniyo bozuldum bi tane de kızım sen dene deisn nerdeee en son artık ayaklarımıza kara sular inmiş ona çok güzel bi hırka beğendik neyse işte o anda lütfetti dedi ki sana da alalım mı bundan yok anne sağol dedim geçtim. bütün gün bin tane bişi beğendim hiçbirine alalım demedi en son 19 tlye olanı kaçırmadı heralde... ama ben de onu istemedim hıh
benimki de doğum günümde onun alca şeyi giymicemi düşünüp yalan olmasın 10 yada 20 tl vermişti bana hehehehehe çok komik yaaaaa
bakalım çocuğa ne takcaklar hiçbişey almayın dicem ben aldım herşeyi dediğin gibi getircekler bende paketiyle annemin çatıya yolluyom öle gelenleri direk, ev aldım bana su bardağı getirdi amcamın kızları yaa 2tlymiş sanırım ayıp ama yaaaaa bu kadarda olmaz yani çocuğa gelcekleri de tahmin edebiliyorum
bende şiştim hepten dediğimde eşim saolsun moralimi yerine getirir şanslıyız sanırım bu konuda
kızlar canınızı sıkmak istemem ama bir suredir suphelendigim gibi, dun aksam esimin sanal alemde kamerayla bir kadınla oldugunu ogrendim yada gordum diyelim, eminin yani o derece..gecen cumartesi fiziksel olarakda birlikte olmus olabilirler. 5 aylık hamile bir kadın olarak onunla oturup bunun kavgasını yapmak biraz gec sanırım, ona sadece bildigimi soyledim. bebege zarar gelmemesi icin kavga ortamı yaratmıyorum onunla. siz dusunuyosunuz bu konuda ?
cnm benm benm annem babamla 34 senelik evli ALLAH uzun ömürler versin hayattalar ikside,biz küçükken kavga ederlerdi annem çok kincidir ki babamı çok sevdiği için hep küserdi en az 1 hafta konuşmazlardı hele kış ayında biz annemle elektrikli sobada arka odada otururduk babam salonda sobalı yerde ama soba yanmazdıannem hep onun yanında olmamızı isterdi zaman geçtikçe büyüdükçe anneme çok kızdık tabi ama onlarda daha da bağlandı daha da olgunlaştı ve en önemlisi bu bana ve kardeşlerime ders oldu şimdi ablamda kardeşimde bende eşimize hayatta küs durmayız yatak ayırmak filan asla yoktur,eşlerimiz çok güzel yetiştirmişsin diye teşekkür bile etti annemize ama ben ne zaman babamın soğuk odada oturduğu o günleri hatırlasam anneme çok kızarım, şu bir gerçekki her kız çocuğunun babası ilk aşkıdır...ben hala babama aşığım....annem ve babam uzakta şimdi emeklilik aşkını yaşıyolar :) ALLAH ayırmasın inş hiç bi zaman...
yok yok benimki kesin ödem göbek yağım çok fazla ben demek ki daha sonra hissetcem
canımmm kıymetini bil diye dedim...
Hiçbirşey almazmı yaww insan gelinine... Pahalı olması önemli değil ne bileyim toka al bişey al...
Ben onun her d gününde para harcayım sen de biraz hatır gönülcü ol değilmi yawww...
Bak kaynana olacaksın kısmet olursa her özel günde gelinine brşey alacaksın ok....
kızlar bugün yine sağlık ocağına gittim.tansiyon,kilo ve kalp atışına baktılar.tetanoz aşısını 6 . Aydan sonra yapıyoruz doktoruna sor ona göre yapalım dediler.bazı arkadaşlar 20. Haftalarda yaptırmış galiba.doktorunuzun isteğine göre mi bu haftalarda yaptırıyorsunuz.
cnm benm bildiğimde 20. haftada yapılıyor bi yanlışlık olmasın hem bunu yaptır diyende hastanede gittiğimiz doktorlar değil ki bana sağlık ocağındaki doktor yaptır dedi:26::26:kızlar bugün yine sağlık ocağına gittim.tansiyon,kilo ve kalp atışına baktılar.tetanoz aşısını 6 . aydan sonra yapıyoruz doktoruna sor ona göre yapalım dediler.bazı arkadaşlar 20. haftalarda yaptırmış galiba.doktorunuzun isteğine göre mi bu haftalarda yaptırıyorsunuz.
Amin inşallah...
zaten insan yanlışların içinde doğruları görüyor canım. Neyi yapacağından ziyade neyi yapmayacağını öğreniyorsun hayatta..
Onlar emekliliklerinin tadını çıkarırken senin hala için sızlıyor zaman zaman değil mi:) Haberleri bile yok :) Dile getirmediğim sessiz kızgınlıklarım benimde var. Sadece bilmiyorlar işte. Ve o kızgınlıklar tavrımı değiştirmiyor hiçbir zaman pişman olmamak adına..
Allah annene babana uzun ömür versin canım. Ve mutluluklarını daim etsin.
Hepimizin eşleriyle inşallah...
kızlar bugün yine sağlık ocağına gittim.tansiyon,kilo ve kalp atışına baktılar.tetanoz aşısını 6 . aydan sonra yapıyoruz doktoruna sor ona göre yapalım dediler.bazı arkadaşlar 20. haftalarda yaptırmış galiba.doktorunuzun isteğine göre mi bu haftalarda yaptırıyorsunuz.
kızlar valla geçmişi bi okuyim dedim ama bitiremedim, üzgünüm(
bugun dayanamadım, bi de istanbulda doktora gidiyim dedim. kızımı gördüm, hem de bişey yemeyi unutmama rağmen kıpır kıpır taklalar atıyordu. o kadar tatlıydı ki, anlatamam. 17 haftalık olmamıza rağmen boyu 18 cm olmuş. 193 grammış. bir hafta kadar önden gidiyormuş. çok sevindim kızımı gördüğüme. bir de farklı bi doktor daha görsün istiyordum. o da cinsiyetine kız dedi. herşey yolunda dedi. içim rahatladı.:))))
bebişlerinize iyi bakın. hepinizi çoook öptüm.
OF BENİMKİNİ D EMİ ÇALDILAR ACaba yaaakiloda var dimisanki bende yok 78 kiloyum midemden karnım bi türlü çıkmadı ya yaaaaaaaaa ama bak gene taktım benim neden hiç karnım çıkmadı :84::84::84::84::84::84:bebişimi çaldılarmı yoksa:18::18::18::18::18:
herbirinize tesekkur ederim, sabahtan beri kimseye anlatamadım. Burda anlatınca rahatladım biraz. Burun surtme konusunda hem fikirim, bagrıs cagrıs yapmadan bizi kaybedecegini anlamasını saglayacagım.
seninki gene iyiymiş. benim kayınvalidem bana yeni evlendim diye gelen ev hediyelerinin üstüne kondu. bir kısmını ben bu eve 5 yıl önce taşınmıştım bunlar bana gelmemişlerdi, şimdi getirdikleirn hediyelerin yarısı benim dedi. kalan kısmını da zaten paketini açar açmaz "aa tam benim şhtiyacımolan şeyler bana ver" diyerek istedi. bende verdim. yoksa alana kadar susmuyor sürekli istiyordu. bitek mav rengi çok severim mavi özel bir bardak takımını vermedim. hala söyler bunlar güzeldide istedim de vermiyorsun. onun evinde de abartmıyorum toplam :150 ye yakın bardak var. biriktirmiş, yığmış bide kızı boşanınca oda getirdi. hala bende ki bardakları ister. pesss...yani sizinki gibi adi hediyeyi getirmesini bırak benden götürmese gene mutlu olurum.
evet geçen c.tesi erkek arkadaşalrıyla buluşmak için giderken tıraş oldu. normalde 15 günde bir traş olurdu. bende ağlamaya başladım sen niye traş oluyorsun diye. biri mi var yoksa.
ilk defa beni sakinleştirmeye çalıştı. bende ben kilo aldım beni beğenmiyorsun artık diye ağladım. oda sen keyfinden almadın ya doğumdan sonr averirisin dedi. ama ilk defa bu kadar sevecen ve anlayışlıydı. şimdi mojo'yuda okuyunca kuşku düştü içime yaaa.
arkadaşım ne diyim bilmiyorum. geçen bir uzman konuşuyordu. eğer aldatıldığını anlarsanız hiçbişey belli etmeden 15 gün kendinize zaman tanıyın eğer ayrılmayı düşünmüyorsanız hiçç konuyu açıp ona koz vermeyin diyordu. ama laf başka yaşamak başka. ancak yaşayan bilir. ben sana bişey söyliyim mi. eğer ayrılmayı düşünmüyorsan. bırak ne hali varsa görsün.
artık araştırmada, incelemede, kıskanmada ve kocana artık aşıkda olma. deki "sen yaptığınla bu yuvayı yıkmadın belki ama kalbimdeki aşkını yıktın, artık sana aşık değilim, istediğinle düşüp kalk artık, ancak kendini kirletirsin. bak artık dünyadaki tüm kadınlar senin ama bir tek ben hariç" ahhh anlasalar bizim kadar ince ruhlu olsalar. nerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?