- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
seninki gene iyiymiş. benim kayınvalidem bana yeni evlendim diye gelen ev hediyelerinin üstüne kondu. bir kısmını ben bu eve 5 yıl önce taşınmıştım bunlar bana gelmemişlerdi, şimdi getirdikleirn hediyelerin yarısı benim dedi. kalan kısmını da zaten paketini açar açmaz "aa tam benim şhtiyacımolan şeyler bana ver" diyerek istedi. bende verdim. yoksa alana kadar susmuyor sürekli istiyordu. bitek mav rengi çok severim mavi özel bir bardak takımını vermedim. hala söyler bunlar güzeldide istedim de vermiyorsun. onun evinde de abartmıyorum toplam :150 ye yakın bardak var. biriktirmiş, yığmış bide kızı boşanınca oda getirdi. hala bende ki bardakları ister. pesss...yani sizinki gibi adi hediyeyi getirmesini bırak benden götürmese gene mutlu olurum.
AYYY BENDE AYNI DERTTEYİM BENİM DÜĞÜNÜMDE BİR ODA DOLUSU EŞYA VE ERZAK GELDİ BURDA ADET ÖYLEYMİŞ İÇLERİNDEN HEPSİNİ SEÇTİRDİ BENDE SALAK SEÇTİM NE YAPTI BENİM SEÇTİKLERİMİ VERMEDİ GÖRÜMCEMİN ÇEYİZİNE KOYACAKMIŞ BANA DEĞERSİZLERİ LAYIK GÖRDÜ BENDE BUNLARIDA KENDİ ÇEYİZİNE KOYARSIN DEDİM VE BIRAKTIM ORADA SONRA EŞİMLE TARTIŞTIK AMA HAKETMİŞTİ NE YAPAYIM
hayır eşin senle niye ve neyi tartışıyor. bırak kızkardeşimin olsunmu diyor. ne hakla sana ait olanı alabiliyorlar üstüne birde haklı çıkıyorlar pes... ama iyi demişsin. en iyisi
lafı yapıştırıp eşle tartışmak. lafı yapıştırmayıp tartışıyorum hem eşim kızıyor hem kaynanadan lafı yemiş oluyor. bari kaynanya lafı yapıtırayım, eşten nasılsan fırça yiyoruz. durumu eşitleriz bari.
haha kızlar size teselli olsun durun ne anlatıcam,eşimin annesinin bahçesinde kayısı, erik, şeftali, elma daha başka başka ağaçlar var bahçesi baya büyük,neyse eşim dediki annem çağırıyo erikleri toplayacakmış artık yerlere döklüyomuş diye,eşim izindeydi bende çalışıyodum iyi neyse gitti annemler bendeydi anneme dedimki eşim akşam erik getirir bol bol yeriz,benm işten çıkma vaktim geldi ki eşimin annesi karşı sokağımda oturuyodu,eşim almaya geldi elinde de 5 tane erik var,içeri girdi masanın üstüne koydu birini kendi ağzına attı al bunları annem gönderdi dedibende bir sinir anlatamam ama dedim annemde olsa akşam kıyamet kopcak,çıktık gidiyoruz eve eşim markete girdi 3,5 kilo erik aldı hayırdır annene yetmedi de onamı götüreceksin dedim hayır bizim eve dedi annene ayıp olmasın bahçeden getirdim diyicem dedi o düşüncesinden dolayı sesimi çıkarmadım,ertesi günde aldım 5 tane erik gittim dedimki bunlar bana fazla geldi al komşularına dağıt bana ne dese beğenirsiniz aaa ben dün hepsini kilo kilo komşularıma dağıttım diye,mübarek ben düşmanmıyım 5 tane erik ayıptır ya
buda ikinci vukuatı kadın 2 bayram kurban kesti eşim gitti yardıma ikisinde de eli boş geldineymiş et kalmamış bütün bir sene yediler ama evlerinde ya bi kanatlarım eksikte ben bu kadına ne yaptım onu anlamadım inş teselli olmuşsunudur
ayyyyy pesssss kız senin ki de pek fenaymış. onun hayrı kabul mu olur sanki. kurban konusunda bende 2 senedir çekiyorum. ilk sene köyde kestik eşim verdi parasını ama
yukarıdaki annesi ve kızkardeşiyle beraber yiycez diye. biz bozulmasın diye köydeyken kargoyla istanbula eti gönderdik. bide kayınvalidemle ben kargoladık. 3-4 buzdolabı poşeti sadece etti.
neyse burdan görümcemler aldı. aaaaa biz istanbula geldik kaynanam ne dese beğenirsiniz. yaa et yok zaten et çıkmamıştı. bir parça var onuda pişirdim. ama istersen sana kemik vereyim dedi. bende yeni gelinim ya ehh napalım olsun kemikten çorba yaparım dedim. aaaa ertesi akşam bir geldim. kemikleride pişridik bukadardı biz yedik sizede 2 parça kaldı. koca kurbandan..
büyük görümceme akıp gitti diye düşünüyorum günhaları kendi boyunlarına. kocamda hiççç sesini çıkarmadı. 2. sene dedim köy yok bende etimi istiyorum. o zamanda güya tepsiye döktü yağlıları seçti işte verdi bir kısmını (sonra ben onla 3-5 kere yemek yaptım. sahiii sonrası nerde bu etin. Tövbe tövbe neyse.günaha girmeyeyim et için. bakalım bu sene ne kısmet olucak.
Kızlaar ben hala isim arıyorum oğluma,ahmet akif ve ali keremi sormuştum daha önce size,şimdi de kardeşim ahmet bera da güzel abla bi düşün istersen dedi.Bera nın anlamı Fazilet,seçkin olma vasfı,Olgunluk demek.Ayrıca sahabiden de büyük zatlar var bu isimde.
Ne dersiniz erkek ismi için uygun mu bera.Sankı unısex bi isim gibi,ama sahabiler erkek.
Bu arada abimizin ismi isa selim,abiyede uygun mu koysak die düşünüyorum aman ikinciye isim koymak daha zormuşş :)
kızlar canınızı sıkmak istemem ama bir suredir suphelendigim gibi, dun aksam esimin sanal alemde kamerayla bir kadınla oldugunu ogrendim yada gordum diyelim, eminin yani o derece..gecen cumartesi fiziksel olarakda birlikte olmus olabilirler. 5 aylık hamile bir kadın olarak onunla oturup bunun kavgasını yapmak biraz gec sanırım, ona sadece bildigimi soyledim. bebege zarar gelmemesi icin kavga ortamı yaratmıyorum onunla. siz dusunuyosunuz bu konuda ?
Kızlaar ben hala isim arıyorum oğluma,ahmet akif ve ali keremi sormuştum daha önce size,şimdi de kardeşim ahmet bera da güzel abla bi düşün istersen dedi.Bera nın anlamı Fazilet,seçkin olma vasfı,Olgunluk demek.Ayrıca sahabiden de büyük zatlar var bu isimde.
Ne dersiniz erkek ismi için uygun mu bera.Sankı unısex bi isim gibi,ama sahabiler erkek.
Bu arada abimizin ismi isa selim,abiyede uygun mu koysak die düşünüyorum aman ikinciye isim koymak daha zormuşş :)
geçmiş olsun canım bende 6. haftamda falan üşütmüştüm. sinuslerim dolmuştu ve başıma felaket bir ağrı yapıyordu. doktorum kulak burun boğaz doktoruna yönlendirmişti. ilaç istemediğim için şu solüsyonu vermişti doktor Sinus Rinse tuzlu su gibi bişey. bunu her sabah akşam yaptım ve gerçekten burnum açıldı sinüslerim boşaldı. normalde hasta olunmasa bile sinüsleri temizlemek içinde kullanılıyormuş, dene bir istersen?
Kızlar çıkmam lazım eşim geldi.
Konuşabildiklerim konuşamadıklarım hepinize iyi akşamlar canlarım
Allaha emanet olun...
Canım deniz suyu burnuna çek. Madem tatildesin. yada normal tuzlu su yap. Çok iyi geliyor. Bende de sinüzit var tıkanınca öyle yapıyor..
aman cnm yinede ALLAH kabul etsin diyelim napalımhayır eşin senle niye ve neyi tartışıyor. bırak kızkardeşimin olsunmu diyor. ne hakla sana ait olanı alabiliyorlar üstüne birde haklı çıkıyorlar pes... ama iyi demişsin. en iyisi
lafı yapıştırıp eşle tartışmak. lafı yapıştırmayıp tartışıyorum hem eşim kızıyor hem kaynanadan lafı yemiş oluyor. bari kaynanya lafı yapıtırayım, eşten nasılsan fırça yiyoruz. durumu eşitleriz bari.
ayyyyy pesssss kız senin ki de pek fenaymış. onun hayrı kabul mu olur sanki. kurban konusunda bende 2 senedir çekiyorum. ilk sene köyde kestik eşim verdi parasını ama
yukarıdaki annesi ve kızkardeşiyle beraber yiycez diye. biz bozulmasın diye köydeyken kargoyla istanbula eti gönderdik. bide kayınvalidemle ben kargoladık. 3-4 buzdolabı poşeti sadece etti.
neyse burdan görümcemler aldı. aaaaa biz istanbula geldik kaynanam ne dese beğenirsiniz. yaa et yok zaten et çıkmamıştı. bir parça var onuda pişirdim. ama istersen sana kemik vereyim dedi. bende yeni gelinim ya ehh napalım olsun kemikten çorba yaparım dedim. aaaa ertesi akşam bir geldim. kemikleride pişridik bukadardı biz yedik sizede 2 parça kaldı. koca kurbandan..
büyük görümceme akıp gitti diye düşünüyorum günhaları kendi boyunlarına. kocamda hiççç sesini çıkarmadı. 2. sene dedim köy yok bende etimi istiyorum. o zamanda güya tepsiye döktü yağlıları seçti işte verdi bir kısmını (sonra ben onla 3-5 kere yemek yaptım. sahiii sonrası nerde bu etin. Tövbe tövbe neyse.günaha girmeyeyim et için. bakalım bu sene ne kısmet olucak.
ooooooooooo cnm sen kendini karantinaya al ya daha nerden ne çıkarmışsın kızamık olmayan bebeği bile kızamık ettin ya 10 aylık bebeğe nasıl kıydınkızlar ben de şimdi strese girdim biliyorum ki kendimi yer dururum artık:18::18: ya ben küçükken hiç kızamık ve de kızamıkçık geçirmedim.bilen bilir,bu hastalıklar hamilelikte geçirilirse bebekte çok ama çok ciddi sorunlar yaratıyor.Allahım esirgesin zeka geriliği,sakatlık vs bunlardan bir kaçıolayı anlatayım size biz yeni bir siteye taşındık,günlerdir sıkılmıştım yalnızlıktan az önce de bir arkadaş edindim ama bebekli arkadaş :) 10 aylık bebeği var kızın.ve de kapı komşumuz.çok seker güleryüzlü .gün içinde evde oluyorsan uğrayayım sana bir ara dedi anlaştık.ama sonradan bana dank etti!!!!bebek demek hastalık demek ya bu minik kızamıkçık çıkarırsa.ha bi de bu illet hemen belirtilerini de göstermiyor ki!!!yani bişi yok sanıp yaklaşırsın bi de görürsün ki 10 gün sonra kızamıkçık çıkmış..ve bişi yokmus sandığın halinde de kızamıkçık virüsü bulaşabilir. ah ahhhhh ne de güzel olucaktı arkadaşlık edicem zaman geçiririm derken...ay napcam ben şimdi...gerci yarın doktorumuzla randevumuz var sorucam ama heralde bugün bana uyku yok.ay napiiiiiim açmiiim mi kapıyı ..şaka gibi halim ya!
ama bu kadarda evham çok fazla ben ilk defa sende duyuyorum kızamık yada başka bi hastalğın bebekte hasar bıraktığını benim annem kardeşime hamileyken çıkardı ama kardeşimin maşallahı var,tıpta bu kadar çare varken bunamı müdahale etmiycekler,üstelik bi çok anne hamilelikte bağışıklığı zayıf olduğu için ciddi rahatsızlıklar geçirebiliyo,bunları saplantı haline getirip bebeği strese sokmakta yanlış değil mi? sen komşuluk ilişkilerini kur çok ihtiyacın olacak böyle şeyler yüzünden yanlız kalma bak hem bebeğide varmış sana yardımcıda olur
günaydın,aman aman bizim yerimizede sev prensesi bizim içinde el salla onaherkese günaydın kızlaaarrrr
10'da randevumuz var kocişe mama hazırlayıp uyandırıcam ve kızımı görücezzz
Günaydın kızlar,
çok kötü bir geceydi kabuslar falan neyseki sabah oldu öpüyorum hepinizi
sıcak en büyük kabus zaten
kızlar bugün yine sağlık ocağına gittim.tansiyon,kilo ve kalp atışına baktılar.tetanoz aşısını 6 . aydan sonra yapıyoruz doktoruna sor ona göre yapalım dediler.bazı arkadaşlar 20. haftalarda yaptırmış galiba.doktorunuzun isteğine göre mi bu haftalarda yaptırıyorsunuz.
bir yıl nişanlı kaldım iki yıldırda evliyim hiiiiiç birşey görmedim görmemde sanırım anasına ne aldıki danasına alsı oğlum ve ben babanne tarafından hiç birşey görmedik göremeyeceğizde
Arkadaşlar; ben tatilde güneşlenmek yerine bol bol gölgelendim. Şimdi de hastayım feci şekilde. Burnum, kulaklarım, boğazım tutuk. Normalde hiç ilaç kullanmam böyle nezle, grip olduğumda ama şimdi hava da sıcak, herhalde hamilelikten de nefes darlığı oluyor, boğulacak gibi oluyorum. Dün kontrolüm vardı, doktorum da bir şey kullanma dedi. Özellikle burnumun açılması için tavsiye edeceğiniz ilaç haricinde bir şey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?