2011 Aralık Anneleri

kızlar ben de şimdi strese girdim biliyorum ki kendimi yer dururum artık:18::18: ya ben küçükken hiç kızamık ve de kızamıkçık geçirmedim.bilen bilir,bu hastalıklar hamilelikte geçirilirse bebekte çok ama çok ciddi sorunlar yaratıyor.Allahım esirgesin zeka geriliği,sakatlık vs bunlardan bir kaçı olayı anlatayım size biz yeni bir siteye taşındık,günlerdir sıkılmıştım yalnızlıktan az önce de bir arkadaş edindim ama bebekli arkadaş :) 10 aylık bebeği var kızın.ve de kapı komşumuz.çok seker güleryüzlü .gün içinde evde oluyorsan uğrayayım sana bir ara dedi anlaştık.ama sonradan bana dank etti!!!!bebek demek hastalık demek ya bu minik kızamıkçık çıkarırsa.ha bi de bu illet hemen belirtilerini de göstermiyor ki!!!yani bişi yok sanıp yaklaşırsın bi de görürsün ki 10 gün sonra kızamıkçık çıkmış..ve bişi yokmus sandığın halinde de kızamıkçık virüsü bulaşabilir. ah ahhhhh ne de güzel olucaktı arkadaşlık edicem zaman geçiririm derken...ay napcam ben şimdi...gerci yarın doktorumuzla randevumuz var sorucam ama heralde bugün bana uyku yok.ay napiiiiiim açmiiim mi kapıyı ..şaka gibi halim ya!

kızlar herkes geçirdi dimi kızamık ve kızamıkçık!!cok zor ya evham manyağı oluyorsun!!! çocugu cok korumak da ii değil!geçirmedim küçükken şimdi dert oldu başıma

slm kızlar dilam ve ben geldik. dün internet faturası ödenmeyince kapanmış bugün açtırdı kız kardeşim. nasılsınızbakalım? 32 sayfa ilerlemiş forum ve okuyamayacağım. kayınvalidelerden burçlardan kaynatmışsınız.

olumlu düşünelim kızamık geçirmeyen arkadaşım hamişlikte de geçirmezsin inşallah.

Kızlaar ben hala isim arıyorum oğluma,ahmet akif ve ali keremi sormuştum daha önce size,şimdi de kardeşim ahmet bera da güzel abla bi düşün istersen dedi.Bera nın anlamı Fazilet,seçkin olma vasfı,Olgunluk demek.Ayrıca sahabiden de büyük zatlar var bu isimde.
Ne dersiniz erkek ismi için uygun mu bera.Sankı unısex bi isim gibi,ama sahabiler erkek.
Bu arada abimizin ismi isa selim,abiyede uygun mu koysak die düşünüyorum aman ikinciye isim koymak daha zormuşş :)

bence ahmet bera gayet güzel uyumlu anlamlı . he r açıdan güzel bence. abide de 2 isim var kardeşte de bu da uyumlu. ama kafiyeli olması gerekmiyor bence. ahmet bera güzel. inşallah seçebilirsin.

canım senin adına çok üzüldüm gerçekten emin ol kocan burda olsa kafasını paramparça edebilirdim...
yalnız snein sakinliğine ve metanetine hayran kaldım... fakat bence bu sessizliğinle ona daha çok açık kapı bırakıyorsun 1.de affetmişsin 2. yapmış gene affedersin bağımlılık yapar 3.-4.yüde yapar ki kendinde sölemişsin konuşsam bir faydası olmıcak yine aynısını yapar demişsin... üzgünüm canım ama o zaman kocan sana ve bebeğinize değer vermiyor demektir... böyle bir evlilik ilerde sana daha büyük sorunlar açabilir ne kadar devam ettirebilirsin böyle düşün öncelikle... senin ve çocuğun psikolojisi açısından boşanmanı tavsiye ederim kocan uslanıcak gibi değil sanki..
ama yok yapamam dersen ona öyle bir ders verki yapcaksa bile aklının ucunda bulunsun ki çekinsin... ayrıca bu konuyu kendi ailene söleme olay büyümesin yalnız onun ailesine söyle, söyleki bilsinler oğullarını ne durumlarda ne yapıyor... ayrıca eşinede onu umursamadığını hissettir bundan sonra ve evden bir süre uzaklaşmasını iste gitsin ailesinin yanında kalsın bir süre... ayy şu adamın canını yakmalısın kesinlikle yaaa.. böyle kalmasın bu... sende bu kadar iyi niyetli olma ona karşı...
konuşmak sölemek en kolayı biliyorum bende başıma gelse dünyasını başına yıkarım onun başta ama sonrasında ne yaparım kestiremiyorum açıkcası..
kolay gelsin sana güzelim bebeğine dikkat et bu hengamede canım... onu yorma üzmemeye çalış...

Ben nacizane bu 3 isimden Ali Kerem'i begendim.isimler birbiriyle de uyumlu, tek tek de guzel canim.

Cok tesekkur ederim canim. Aksam sinus rinse arayamadim, kenim biraz tuzu suda eritip kullandim. Burnum bayagi acildi, rahat ettim gece.

Tuzlu su yapip cektim canim, bayagi acildi burnum. Tesekkur ederim.

herkese günaydın kızlaaarrrr

10'da randevumuz var kocişe mama hazırlayıp uyandırıcam ve kızımı görücezzz

günaydınn kızlarrrrrrr mesaii başladıı vallaaaaa.bugün rusyadan kardeşim geldii orada calışıyoo 14 aydırr görmüyorumm öuyleee özledimkii göremedimm ama işee geldiğimm içinn bugün bana bu mesaii bitmezz birann çöncee kardeşimii görmekk istiyorumm.oglumda dayısınıııııııDDD

Son düzenleme:
gene günaydın demeyi unutarak girmişim muhabbetegaliba ben çalışmaktan sabahı akşamı karıştırıyorum ve gidip kıyafetlerimi değiştirmesem hiç inanmıycam iş yerinden çıktığıma

nasılsınız canlarım ballarımbörtü böceklerim

günaydın herkese 1 haftam daha bitti hayırlısıyla bebeğim hop hop hopluyor hissetmeyenler bu duygu çok güzel alışana kadar her defasında gözleriniz doluyor artık alışıyorum yavaş yavaş bebeğim iyice güçlenmiş kas yapmış heralde

canım günaydın anca okuyorum geçmişi o da ara ara. bana direk aile hekimliğinden 20.haftada başlamamız lazım gel dediler. sanırım 3 doz yapılıyormuş toplamda ama ilki 20 haftada olmalıymış. amaç olurda doğum yaptığımız koşullar iyi olmazsa önlem almak içinmiş. doktoruma sordum aile hekimi böyle dedi die yaptırmaktan zarar gelmez yaptır dedi.

nedir bu kayınvalidelerden çektiğimiz bilmemki okuduğum kadarıyla herkes dertli. valla benim eşim tek çocuk allaha şükür durumları bizden iyi ama her ay haraca bağlar gibi bizden ciddi rakamlar alıyolar yok şurayı tadilattan geçirdik yok burayı die. kenarda paraları olmasa gam yemicem ama her ay benim maaş onlara gidiyo. diyen yokki bu kız da hamile yakında doğum yapıcak kenarda paraları varmı acaba doğum parası varmı yada çocuğa bişi alırlar diyen yok. ya onu geçtim evlendik ilk ay başladılar almaya zaten bırakında biraz tadını çıkartalım dimi ama yok. güya masraf etmişler de onları alıyolar bizden off off.

çok geçmiş olsun arkadaşım. bende geçen ay kötü olmuştum. burun için okyanus suyu var eczaneden hemen al istersen. bebeklere bile kullanılıyor doktoruma sorduğumda onu kullanabilirsin rahatlatır seni demişti.

günaydn kızlar:79::79::79::79:sağlık ocağından geldim tetenoz aşısı oldum,2. si diğer ayaymış,2 kilo almışım neyseki iyi gidiyoruz yani,dr. hareketlerini hissediyomusn dedi,ben de 15. haftalarda hissetmeye başladm,şimdi de devam ediyo dedimrüyamda diyomuşum ki aşkım uyan bebişimiz ağlıyo,kızımız ağlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…