seninki gene iyiymiş. benim kayınvalidem bana yeni evlendim diye gelen ev hediyelerinin üstüne kondu. bir kısmını ben bu eve 5 yıl önce taşınmıştım bunlar bana gelmemişlerdi, şimdi getirdikleirn hediyelerin yarısı benim dedi. kalan kısmını da zaten paketini açar açmaz "aa tam benim şhtiyacımolan şeyler bana ver" diyerek istedi. bende verdim. yoksa alana kadar susmuyor sürekli istiyordu. bitek mav rengi çok severim mavi özel bir bardak takımını vermedim. hala söyler bunlar güzeldide istedim de vermiyorsun. onun evinde de abartmıyorum toplam :150 ye yakın bardak var. biriktirmiş, yığmış bide kızı boşanınca oda getirdi. hala bende ki bardakları ister. pesss...yani sizinki gibi adi hediyeyi getirmesini bırak benden götürmese gene mutlu olurum.
AYYY BENDE AYNI DERTTEYİM BENİM DÜĞÜNÜMDE BİR ODA DOLUSU EŞYA VE ERZAK GELDİ BURDA ADET ÖYLEYMİŞ İÇLERİNDEN HEPSİNİ SEÇTİRDİ BENDE SALAK SEÇTİM NE YAPTI BENİM SEÇTİKLERİMİ VERMEDİ GÖRÜMCEMİN ÇEYİZİNE KOYACAKMIŞ BANA DEĞERSİZLERİ LAYIK GÖRDÜ BENDE BUNLARIDA KENDİ ÇEYİZİNE KOYARSIN DEDİM VE BIRAKTIM ORADA SONRA EŞİMLE TARTIŞTIK AMA HAKETMİŞTİ NE YAPAYIM
bir yıl nişanlı kaldım iki yıldırda evliyim hiiiiiç birşey görmedim görmemde sanırım anasına ne aldıki danasına alsı oğlum ve ben babanne tarafından hiç birşey görmedik göremeyeceğizde
Arkadaşlar; ben tatilde güneşlenmek yerine bol bol gölgelendim. Şimdi de hastayım feci şekilde. Burnum, kulaklarım, boğazım tutuk. Normalde hiç ilaç kullanmam böyle nezle, grip olduğumda ama şimdi hava da sıcak, herhalde hamilelikten de nefes darlığı oluyor, boğulacak gibi oluyorum. Dün kontrolüm vardı, doktorum da bir şey kullanma dedi. Özellikle burnumun açılması için tavsiye edeceğiniz ilaç haricinde bir şey var mı?
ben geçen haftada yaptırdım ikinci dozda 5,ay bitimindeymiş sonrada zamanı geçmiş demesinler
geçmiş olsun canım bende 6. haftamda falan üşütmüştüm. sinuslerim dolmuştu ve başıma felaket bir ağrı yapıyordu. doktorum kulak burun boğaz doktoruna yönlendirmişti. ilaç istemediğim için şu solüsyonu vermişti doktor Sinus Rinse tuzlu su gibi bişey. bunu her sabah akşam yaptım ve gerçekten burnum açıldı sinüslerim boşaldı. normalde hasta olunmasa bile sinüsleri temizlemek içinde kullanılıyormuş, dene bir istersen?
AYYY BENDE AYNI DERTTEYİM BENİM DÜĞÜNÜMDE BİR ODA DOLUSU EŞYA VE ERZAK GELDİ BURDA ADET ÖYLEYMİŞ İÇLERİNDEN HEPSİNİ SEÇTİRDİ BENDE SALAK SEÇTİM NE YAPTI BENİM SEÇTİKLERİMİ VERMEDİ GÖRÜMCEMİN ÇEYİZİNE KOYACAKMIŞ BANA DEĞERSİZLERİ LAYIK GÖRDÜ BENDE BUNLARIDA KENDİ ÇEYİZİNE KOYARSIN DEDİM VE BIRAKTIM ORADA SONRA EŞİMLE TARTIŞTIK AMA HAKETMİŞTİ NE YAPAYIM[/QUOTE .!.:çok yerinde ve doğru bir kelime kullanmışın.benim o an aklıma gelmez sonra keşke deseydim diye içimi yiyip bitiririm
cnm benm bildiğimde 20. haftada yapılıyor bi yanlışlık olmasın hem bunu yaptır diyende hastanede gittiğimiz doktorlar değil ki bana sağlık ocağındaki doktor yaptır dedi:26::26:
amin cnm RABBİM annelerimizi babalarımızı ayırmasın,bizide onlarsız dünya yüzünde bırkamasın ölüm için çare yok takdiri ilahi o ölenlerimizin mekanı cennet olsun inş,taksiratlarını affetsin RABBİM.Az önce konuştum annemle ramazanda gelicen dimi didim yok kızım nasıl geleyim adama kim yemek vericek dedi günah dedi,ay burnumun direği sızladı vallaaman iyi huzurlu olsunlar sağlıklı olsunlarda uzak olsunlar razıyım
ahaaa senin bebiş aldı benm kızı kaçtılar kesinOF BENİMKİNİ D EMİ ÇALDILAR ACaba yaaa
:18::18::18::18::18:
kim çaldıysa çabuk geri getirsin ben de hareketini görmek istiyorum ben de hissetmek istiyorum :84::84::84:
ben 74le hamile kaldım heralde71 falanım şimdi bu akşam tartılcam
herkese merhaba....
yine yardımınıza ihtiyacım var kızlar yaa( ben sınıf öğretmeniyim ve yanılmıyorsam 6 ay önce sağlık ocağından aşı için gelen doktor herkes için önemlidir diyerek bana tetanoz aşısı yaptı. araştırdım ben de, 5 doza kadar sakıncası yokmuş aslında ama, genelde yazan detay da şu ki; 10 yıl içerisinde yapıldıysa yeniden yaptırmaya gerek yok.
ne yapmalıyım sizce???
bir de kan uyuşmazlığı derdim var. ben B RH negatifim maalesef. kan uyuşmazlığı testi yaptırdı doktor, bi problem yok dedi. 28. haftada onun da aşısı varmış. yine sağlık ocakları mı yapıyor acaba???
şimdiden tşk ederim... bebişlerinize de öpücükler... benim minik meleğim annesini tekmelemeye başladı bu arada. darısı hissedemeyen herkese inşallahhhhhh
bende de sinüslerden dolayı müthiş baş ağrısı var bu aralar.sağlık ocağına gitmişken doktora sordum verebileceğiniz ilaç varmı diye.ben bişey veremem üzgünüm dedi.ağrı kesici bile vermedi
haha kızlar size teselli olsun durun ne anlatıcam,eşimin annesinin bahçesinde kayısı, erik, şeftali, elma daha başka başka ağaçlar var bahçesi baya büyük,neyse eşim dediki annem çağırıyo erikleri toplayacakmış artık yerlere döklüyomuş diye,eşim izindeydi bende çalışıyodum iyi neyse gitti annemler bendeydi anneme dedimki eşim akşam erik getirir bol bol yeriz,benm işten çıkma vaktim geldi ki eşimin annesi karşı sokağımda oturuyodu,eşim almaya geldi elinde de 5 tane erik var,içeri girdi masanın üstüne koydu birini kendi ağzına attı al bunları annem gönderdi dedibende bir sinir anlatamam ama dedim annemde olsa akşam kıyamet kopcak,çıktık gidiyoruz eve eşim markete girdi 3,5 kilo erik aldı hayırdır annene yetmedi de onamı götüreceksin dedim hayır bizim eve dedi annene ayıp olmasın bahçeden getirdim diyicem dedi o düşüncesinden dolayı sesimi çıkarmadım,ertesi günde aldım 5 tane erik gittim dedimki bunlar bana fazla geldi al komşularına dağıt bana ne dese beğenirsiniz aaa ben dün hepsini kilo kilo komşularıma dağıttım diye,mübarek ben düşmanmıyım 5 tane erik ayıptır ya
Buda ikinci vukuatı kadın 2 bayram kurban kesti eşim gitti yardıma ikisinde de eli boş geldineymiş et kalmamış bütün bir sene yediler ama evlerinde ya bi kanatlarım eksikte ben bu kadına ne yaptım onu anlamadım inş teselli olmuşsunudur
Amin amin amin inşallah canım seninde dua edenin çok olsun.
Demetciğim birde baba konusu gelmişken bu hafta beni sinir eden bir şeyi anlatayım;
Amcamların hiçbiri düğünüme gelmedi. Daha bu hafta öğrendim ki davetiyeye babamın adını değil abimin adını yazmışım.
Mantığa bak! Ben de onlara " davetiyede kızımızın düğününe bekliyoruz yazıyor babam mezardan mı yazacak" dedim. Allahım ya babanı sevme hakkını da kendilerince biçiyorlar.
Birde babam öldüğü zaman beni akrabalarım nasıl teselli etti biliyormusun hala öfkeleniyorum "ağlama kızım o size babalık yapmadı ama siz ona evlatlık yaptınız içiniz rahat olsun" tesellideki yargıya bakarmısın?
Neyse baba mevzusunu kapatalım ağlamaya başladımmı şimdi zor susarım.
Ayrıca çooook teşekkür ederim canım; ben bir arkadaşa teselli vereyim dedim güya ama, ben dertlendim içimi döktüm rahatladım sayende...
ilaç içme bence canım ben şuana kadar birkaç kez hasta oldum ama ilaç almadım normaldede ilaç pek içmezdim şimdide hiç içmiyorum, bu solüsyonu dene istersen sende ben faydasını gördüm
ayyyy yazık tüh haberimiz olsaydı kaynanana eksilen eriklerinin yerine bir ağaç fidesi alırdık içi rahat ederdi gıcık oldum bak şimdi beterin beteri varmış şükür halime ama yoookkkk dur bendede bir incisi var geçen akşam ordaydık çıktım evin üstüne üzüm asması var birkaçtane aldım aaaa dedi ben topladım indirdim aşağıya iyi dedim giderken alırım ama vermedi zoruma gitti yengeme anlattım akşama baktım abim bir kasa siyah ve beyaz üzüm getirmiş onadamı getirsem yesin diye kıymetli kayınvalideceğime
aslında evde var solüsyon deneyim bakalım.umarım zararı olmaz
ahaaa senin bebiş aldı benm kızı kaçtılar kesin
cnm ya banada doktor son 5 sene içerisinde tetenoz aşısı oldunmu eğer olduysan gerek yok demişti olmadım diyince 20. haftanda gel dedi :26::26::26:sağlık ocağından numara vermiş olmaları lazım arayıp bi sor istersen.bu kan uyuşmazlığı bizdede var bende iğne olucam korkulacak bişey yok,bizde bide şöyle bi durum var ben sarılık geçirmedim eşim geçirdiği için sakıncalı bi durum var ama onu bebek doğduktan sonra sanırım iğneyle çözecekler:26::26::26:
ayyyy yazık tüh haberimiz olsaydı kaynanana eksilen eriklerinin yerine bir ağaç fidesi alırdık içi rahat ederdi gıcık oldum bak şimdi beterin beteri varmış şükür halime ama yoookkkk dur bendede bir incisi var geçen akşam ordaydık çıktım evin üstüne üzüm asması var birkaçtane aldım aaaa dedi ben topladım indirdim aşağıya iyi dedim giderken alırım ama vermedi zoruma gitti yengeme anlattım akşama baktım abim bir kasa siyah ve beyaz üzüm getirmiş onadamı getirsem yesin diye kıymetli kayınvalideceğime
Arkadaşlar; ben tatilde güneşlenmek yerine bol bol gölgelendim. Şimdi de hastayım feci şekilde. Burnum, kulaklarım, boğazım tutuk. Normalde hiç ilaç kullanmam böyle nezle, grip olduğumda ama şimdi hava da sıcak, herhalde hamilelikten de nefes darlığı oluyor, boğulacak gibi oluyorum. Dün kontrolüm vardı, doktorum da bir şey kullanma dedi. Özellikle burnumun açılması için tavsiye edeceğiniz ilaç haricinde bir şey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?