kızlar bugün yine sağlık ocağına gittim.tansiyon,kilo ve kalp atışına baktılar.tetanoz aşısını 6 . aydan sonra yapıyoruz doktoruna sor ona göre yapalım dediler.bazı arkadaşlar 20. haftalarda yaptırmış galiba.doktorunuzun isteğine göre mi bu haftalarda yaptırıyorsunuz.
haha kızlar size teselli olsun durun ne anlatıcam,eşimin annesinin bahçesinde kayısı, erik, şeftali, elma daha başka başka ağaçlar var bahçesi baya büyük,neyse eşim dediki annem çağırıyo erikleri toplayacakmış artık yerlere döklüyomuş diye,eşim izindeydi bende çalışıyodum iyi neyse gitti annemler bendeydi anneme dedimki eşim akşam erik getirir bol bol yeriz,benm işten çıkma vaktim geldi ki eşimin annesi karşı sokağımda oturuyodu,eşim almaya geldi elinde de 5 tane erik var,içeri girdi masanın üstüne koydu birini kendi ağzına attı al bunları annem gönderdi dedibende bir sinir anlatamam ama dedim annemde olsa akşam kıyamet kopcak,çıktık gidiyoruz eve eşim markete girdi 3,5 kilo erik aldı hayırdır annene yetmedi de onamı götüreceksin dedim hayır bizim eve dedi annene ayıp olmasın bahçeden getirdim diyicem dedi o düşüncesinden dolayı sesimi çıkarmadım,ertesi günde aldım 5 tane erik gittim dedimki bunlar bana fazla geldi al komşularına dağıt bana ne dese beğenirsiniz aaa ben dün hepsini kilo kilo komşularıma dağıttım diye,mübarek ben düşmanmıyım 5 tane erik ayıptır ya
buda ikinci vukuatı kadın 2 bayram kurban kesti eşim gitti yardıma ikisinde de eli boş geldineymiş et kalmamış bütün bir sene yediler ama evlerinde ya bi kanatlarım eksikte ben bu kadına ne yaptım onu anlamadım inş teselli olmuşsunudur
bende de sinüslerden dolayı müthiş baş ağrısı var bu aralar.sağlık ocağına gitmişken doktora sordum verebileceğiniz ilaç varmı diye.ben bişey veremem üzgünüm dedi.ağrı kesici bile vermedi
cnm seviyem 3,7 civarıydı. hep o civarlarda oluyor. hergün 1,5 levotiron kullanıyordum. artık 2 gün 1,5 3. gün 2 alıyorum. bakalım nolcak. zahter ne ki? yiyecekmiyiz onu?
hayır hayır o zararlı diye söyledim ağzına koyma,kara kekik te denir,tazesinden burda hataylılar salata yapıyo,troit düşmanıymış,aynı lahana gibi,ben lahana da yemiyorum,ne beyazı,ne siyahını canım sen de yeme,inş. 2 civarına düşer canım, o zaman şikayetlerin hafifleyecektir,tansiyonun,şekerin,kolestrolün nasıl peki,bu troit denen şey hepsini etkiliyo maalesef
Kızlar en içten ve en sıcak günaydınlar sizinle olsunuzun zamandan beri giremiyordum yeni girebildim bundan sonra sürekli burdayım inşallah bende Aralık ayı annesiyim inşallah muhtemel doğum tarihi 4 aralık 2011 bir oğlum olacak Allah izin verirse inş. şuan da 20+3'üm tekmelerini hissedebiliyorum oğlumun yanlız bir sorunum var doktor bana beyninde ufak bir kist olduğunu söylemişti 18. haftada cuma ayın 22'sinde kontrolum var ne olur dua edin geçmiş olsun ne olur kızlar duaya çok ihtiyacım var aranızda böyle bir durum yaşamış olan biri var mı gerçi doktor söyledikten sonra başka birine gittik 2 gün sonra öncekine göre küçülmüş dedi o zamn yok olma ihtimali daha yüksek değil mi kızlar ne olur duanızı esirgemeyin... [
gecmiş olsun cnmm içini ferah tut dualarımız ütün bebişlerr için allah onları saglıkla kucagımıza almamızıı nasipp etsinnnn umarım ii haberlerr alırsınn
Kızlar en içten ve en sıcak günaydınlar sizinle olsunuzun zamandan beri giremiyordum yeni girebildim bundan sonra sürekli burdayım inşallah bende Aralık ayı annesiyim inşallah muhtemel doğum tarihi 4 aralık 2011 bir oğlum olacak Allah izin verirse inş. şuan da 20+3'üm tekmelerini hissedebiliyorum oğlumun yanlız bir sorunum var doktor bana beyninde ufak bir kist olduğunu söylemişti 18. haftada cuma ayın 22'sinde kontrolum var ne olur dua edin geçmiş olsun ne olur kızlar duaya çok ihtiyacım var aranızda böyle bir durum yaşamış olan biri var mı gerçi doktor söyledikten sonra başka birine gittik 2 gün sonra öncekine göre küçülmüş dedi o zamn yok olma ihtimali daha yüksek değil mi kızlar ne olur duanızı esirgemeyin... [
gecmiş olsun cnmm içini ferah tut dualarımız ütün bebişlerr için allah onları saglıkla kucagımıza almamızıı nasipp etsinnnn umarım ii haberlerr alırsınn
Canımm çok çok teşekkürler amin dualarımız tüm bebişler için ilgin ve alakn için sonsuz teşekkürler
günaydın herkese 1 haftam daha bitti hayırlısıylabebeğim hop hop hopluyor hissetmeyenler bu duygu çok güzel alışana kadar her defasında gözleriniz doluyor artık alışıyorum yavaş yavaş bebeğim iyice güçlenmiş kas yapmış heralde
canım ben 20+2 yim diyom,hemşire yani 5 ayınızı doldurmuşsunuz tam zamanı dedi,ben de 5i daha doldurmadm haftaya doluyo dedim,yani 4 haftaya 1 ay diyolar,onlara göre hamilelik 10 ay sürüyo
Kızlar en içten ve en sıcak günaydınlar sizinle olsunuzun zamandan beri giremiyordum yeni girebildim bundan sonra sürekli burdayım inşallah bende Aralık ayı annesiyim inşallah muhtemel doğum tarihi 4 aralık 2011 bir oğlum olacak Allah izin verirse inş. şuan da 20+3'üm tekmelerini hissedebiliyorum oğlumun yanlız bir sorunum var doktor bana beyninde ufak bir kist olduğunu söylemişti 18. haftada cuma ayın 22'sinde kontrolum var ne olur dua edin geçmiş olsun ne olur kızlar duaya çok ihtiyacım var aranızda böyle bir durum yaşamış olan biri var mı gerçi doktor söyledikten sonra başka birine gittik 2 gün sonra öncekine göre küçülmüş dedi o zamn yok olma ihtimali daha yüksek değil mi kızlar ne olur duanızı esirgemeyin...
slm kızlar.bu gün çok yalnızım.eşimin bi akrabası öldü eşim bingöle gitti.cenazeyi gömecekler.perşembe kızımın doğum günüydü.beraber kutlayıp,hediye için darıca hayvanat bahçesine gidecekdik.ama yetişemiyecek.kzızm babası burda yok diye çok üzülüyo.ona çok aşırı bağlı.benimde moralimi bozuyo.allah hiç bi evladı babasız bırakmasın.:97:
kızlar canınızı sıkmak istemem ama bir suredir suphelendigim gibi, dun aksam esimin sanal alemde kamerayla bir kadınla oldugunu ogrendim yada gordum diyelim, eminin yani o derece..gecen cumartesi fiziksel olarakda birlikte olmus olabilirler. 5 aylık hamile bir kadın olarak onunla oturup bunun kavgasını yapmak biraz gec sanırım, ona sadece bildigimi soyledim. bebege zarar gelmemesi icin kavga ortamı yaratmıyorum onunla. siz dusunuyosunuz bu konuda ?
amin canım,başınız sağolsun,ne olursa olsun insan eşinden ayrı kalmaya dayanamıyo,hele bi de çocuklar olursa daha başka tabi,ama sayılı gün çabuk geçer,benim 5 eylülden 22 eylüle kadar eğitimim var erzurum palandökende,4ünde bayram dönüşü antepten gidecem,eşimle nasıl ayrı kalcam diye düşünüyodum,aynı otelde kalsak,1000tl masraf olcak,eşim asla böyle masrafa giremeyiz,doğumdan önce mutlaka arabımızı alcaz diyo,şimdi orada komando taburunda misafir olarak kalcam,2 günde bir yanına gelirim 1-2 saat görüşürüz dedi,17 gün benim için taburda yayıp kalkacak,zaten terör olayı var tek başına göndermem diyo,dönerken de senle gelirim diyo,o kadar süre seni görmezsem ölürüm diyo,hergün 1-2 saat yol çekerim,taburda uyurum ama yine seni görcem diyo
Kızlar en içten ve en sıcak günaydınlar sizinle olsunuzun zamandan beri giremiyordum yeni girebildim bundan sonra sürekli burdayım inşallah bende Aralık ayı annesiyim inşallah muhtemel doğum tarihi 4 aralık 2011 bir oğlum olacak Allah izin verirse inş. şuan da 20+3'üm tekmelerini hissedebiliyorum oğlumun yanlız bir sorunum var doktor bana beyninde ufak bir kist olduğunu söylemişti 18. haftada cuma ayın 22'sinde kontrolum var ne olur dua edin geçmiş olsun ne olur kızlar duaya çok ihtiyacım var aranızda böyle bir durum yaşamış olan biri var mı gerçi doktor söyledikten sonra başka birine gittik 2 gün sonra öncekine göre küçülmüş dedi o zamn yok olma ihtimali daha yüksek değil mi kızlar ne olur duanızı esirgemeyin...
günaydın deryam.. ne güzel mutlu ol bak eşin sensiz yapamıyo. canım bu arada senin meslek neydi dün de göreve gidiyorum falan yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam
geçmiş olsun canım, strese sokma kendini tüm bebişlerimiz sağlıkla doğpacaklaar inşallah, dualarımız hep bu yönde
çevre müh. yim canım,teknik personeliz ya dağ taş dolaşıyoz arabayla neyseki bugün görev yok,şöförün biri müslüm dinliyo,yollar da bozuk,aekadaşlar dün dediler senin kız ya jiletçi olcak,ya da jimnastikçi
günaydın kızlar,
biraz önce DR.Eyüp EKİCİ'den doppler için randevu aldım. Geçen cumartesi kendi dr. kontrolümde dr. um yönlendirdi. 3 hafta sonra gitceksin dedi.. ondan 3 hafta sonrada bana geleceksin dedi.. ( kötü bir şey olmadıkça)
şimdiden endişenmeye başladım...inşş herşey güzel çıkar daha çok var ama ne bilim işte.. bu arada ben hergeçen gün daha çok ihssedyorum bebeğimin kıpırtılarını özellikle kalp atışını hissediyorum onu yakalayarak nerde olduğunu çözüyoruz eşimle:)
felakettt =)) tatlım moralini bozmak gibi olmasın kardeşlerimden biri hamileyken sürekli müzik dinlerdi kızı bebekliğinde müziksiz uyuyamaz oldu=)) seninkide müslüm sesinde uyursa şaşmam=))) bu arada zordur herhalde sürekli yollarda olmak vede yorucu. biz masa başındayız sürekli eve kendimizi zor atıyoruz :s allah sabır versin tatlım
günaydın kızlar,
biraz önce DR.Eyüp EKİCİ'den doppler için randevu aldım. Geçen cumartesi kendi dr. kontrolümde dr. um yönlendirdi. 3 hafta sonra gitceksin dedi.. ondan 3 hafta sonrada bana geleceksin dedi.. ( kötü bir şey olmadıkça)
şimdiden endişenmeye başladım...inşş herşey güzel çıkar daha çok var ama ne bilim işte.. bu arada ben hergeçen gün daha çok ihssedyorum bebeğimin kıpırtılarını özellikle kalp atışını hissediyorum onu yakalayarak nerde olduğunu çözüyoruz eşimle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?