2011 Aralık Anneleri

canım ben 20+2 yim diyom,hemşire yani 5 ayınızı doldurmuşsunuz tam zamanı dedi,ben de 5i daha doldurmadm haftaya doluyo dedim,yani 4 haftaya 1 ay diyolar,onlara göre hamilelik 10 ay sürüyo

canım benim vermese de istemiyodur herhalde. bizimki bişi vermesin istemem yeterki almasın. bırak kaşıkla verip kepçeyle almayı çay kaşığıyla verip kazanla geri istiyo. biraz aksarsa da ya tansiyonları oynuyo ya bi arıza çıkartıyolar. eşimde görmüyo gerçek yüzlerini ya ona şaşırıyorum. gerçi benim ailem olsaydı bende görmek istemezdim herhalde. eşim işsiz kaldı bizimkiler varmı bişeye ihtiyacınız die defalarca sordu ben çalışıyorum ya yok dedim. onlar da para vermedik o ay die burnumuzdan getirdi. inan beterin de beteri var =))

tatlım ben aynı durumdayken doktorum ilk 2 ay minoset sonrasında ise minoset plusı kullanabilirsin demişti gerçi ben minoset içtim sadece günde 3 taneye kadar ancak dedi. bebişe bi zararı olmuyormuş. zaten o okyanus suyunuda mincik bebelere bile veriyorlar doktorlar. 2 tane küçük yeğenim var onlardan biliyorum zaten ki kendi doktorumda aynısını söyledi kullan hiçbi zararı yok onun dedi.

Kızlar en içten ve en sıcak günaydınlar sizinle olsun uzun zamandan beri giremiyordum yeni girebildim bundan sonra sürekli burdayım inşallah bende Aralık ayı annesiyim inşallah muhtemel doğum tarihi 4 aralık 2011 bir oğlum olacak Allah izin verirse inş. şuan da 20+3'üm tekmelerini hissedebiliyorum oğlumun yanlız bir sorunum var doktor bana beyninde ufak bir kist olduğunu söylemişti 18. haftada cuma ayın 22'sinde kontrolum var ne olur dua edin geçmiş olsun ne olur kızlar duaya çok ihtiyacım var aranızda böyle bir durum yaşamış olan biri var mı gerçi doktor söyledikten sonra başka birine gittik 2 gün sonra öncekine göre küçülmüş dedi o zamn yok olma ihtimali daha yüksek değil mi kızlar ne olur duanızı esirgemeyin...

of yaa ben hissetmiyorum ve kilolu olduğum için malum yağ oranı daha fazla geç hissedicem galiba sadece arada pıt pıt kalp atışı gibi bişiler hissediyorum o da elimi gezdirip iyice dinlersem.

canım ben 20+2 yim diyom,hemşire yani 5 ayınızı doldurmuşsunuz tam zamanı dedi,ben de 5i daha doldurmadm haftaya doluyo dedim,yani 4 haftaya 1 ay diyolar,onlara göre hamilelik 10 ay sürüyo

hemşire bile bu hesaplamayı yapamıyorsa ne diyeyim YUUHHHH haricinde.

çok geçmiş olsun umarım hiçbişi kalmamıştır tamamen yok olmuştur. dualarımız seninle ve bebişinle..

amin canım,başınız sağolsun,ne olursa olsun insan eşinden ayrı kalmaya dayanamıyo,hele bi de çocuklar olursa daha başka tabi,ama sayılı gün çabuk geçer,benim 5 eylülden 22 eylüle kadar eğitimim var erzurum palandökende,4ünde bayram dönüşü antepten gidecem,eşimle nasıl ayrı kalcam diye düşünüyodum,aynı otelde kalsak,1000tl masraf olcak,eşim asla böyle masrafa giremeyiz,doğumdan önce mutlaka arabımızı alcaz diyo,şimdi orada komando taburunda misafir olarak kalcam,2 günde bir yanına gelirim 1-2 saat görüşürüz dedi,17 gün benim için taburda yayıp kalkacak,zaten terör olayı var tek başına göndermem diyo,dönerken de senle gelirim diyo,o kadar süre seni görmezsem ölürüm diyo,hergün 1-2 saat yol çekerim,taburda uyurum ama yine seni görcem diyo

Sadece bu mesajını alıntıladım ama konuyla ilgili tüm mesajlarını da düşünerek, sana diyorum ki "Bu ne sakinlikkk, bu ne kadar normal karşılamak böyle"
İlkinde affetmekle hata yapmışsın zaten de, bundan sonra sen ne yaparsan yap, kocan olacak o adam yediği haltların dozunu daha da artıracaktır. Seni kaybetme korkusu olsa zaten ikinciye teşebbüs etmezdi...

İkinciye ve bundan sonrasında da affetmeye ne kadar da hazırsınn!!!Kadın olmak gurursuz olmak değil.Kim ne derse desin, bu bir fedakarlık da değil! Bebeğimi düşünüyorum diyosun, sanıyo musun ki, sen o evlilik boyunca şüphe içinde yaşarken o çocuk huzurlu büyüyecek???

Üç şey vardır, çocuk için bile kabul edilemez; 1.Aldatılmak 2.Şiddet 3.Sevginin bitmesi...

Sen hala devam etmeyi düşünebiliyosan sana yazık derim başka bişi de diyemem...

günaydın deryam.. ne güzel mutlu ol bak eşin sensiz yapamıyo. canım bu arada senin meslek neydi dün de göreve gidiyorum falan yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam

Allahn izniyle geçecektir inş. canım,moralini yüksek tut ve dua et bol bol,Allah yar ve yardmcın olsn

günaydın deryam.. ne güzel mutlu ol bak eşin sensiz yapamıyo. canım bu arada senin meslek neydi dün de göreve gidiyorum falan yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam

çevre müh. yim canım,teknik personeliz ya dağ taş dolaşıyoz arabayla neyseki bugün görev yok,şöförün biri müslüm dinliyo,yollar da bozuk,aekadaşlar dün dediler senin kız ya jiletçi olcak,ya da jimnastikçi

günaydın kızlar,
biraz önce DR.Eyüp EKİCİ'den doppler için randevu aldım. Geçen cumartesi kendi dr. kontrolümde dr. um yönlendirdi. 3 hafta sonra gitceksin dedi.. ondan 3 hafta sonrada bana geleceksin dedi.. ( kötü bir şey olmadıkça)

şimdiden endişenmeye başladım...inşş herşey güzel çıkar daha çok var ama ne bilim işte.. bu arada ben hergeçen gün daha çok ihssedyorum bebeğimin kıpırtılarını özellikle kalp atışını hissediyorum onu yakalayarak nerde olduğunu çözüyoruz eşimle:)

cnm RABBİM şifa versin inş.22 sine bişey kalmamış inş hayırlı haberler alırsın ALLAH yardımcınız olsun,haberlerini bekliyoruz dualarımız sizinle.

felakettt =)) tatlım moralini bozmak gibi olmasın kardeşlerimden biri hamileyken sürekli müzik dinlerdi kızı bebekliğinde müziksiz uyuyamaz oldu=)) seninkide müslüm sesinde uyursa şaşmam=))) bu arada zordur herhalde sürekli yollarda olmak vede yorucu. biz masa başındayız sürekli eve kendimizi zor atıyoruz :s allah sabır versin tatlım

oyy oyy maşallah ona sakin ol cnm heyecan yapma bugünlere çok çabuk geldik anlamadan bu streslerde geçicek inş.

aman Allah Korusun canımbana çekerse çok uyur,akşam 10 oldu mu gözlerim kızarıyo uykum geliyo,kociş diyo git yat git yat,ben bulaşıkları hallederim sen uyu diyo,sabah ta zorla kaldırıyo beni,hafta sonu da bol bol uyuyom,neyseki hergün çıkmıyom,denetim zamanı olursa,bu aralar biraz yoğundu,cumaya kadar masa başındayım,hafta sonu da dinlenirim artık

ne güzel artık hepimiz hisediyoz kıpırtıları yavaş yavaş,rüyam da bizim kız öyle bi tekmeliyodu ki karnımın üzerinden elleri parmakları belli oluyodu,bak bak nasıl da ittiriyo diyodum eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…