2011 Aralık Anneleri

aynen cnm ya... kelebeğimi ara sıra hissediyordum ben de karnımda ama dün iki kere tekmeledi annesini:)) dışardan bile görebildim hareketini:))) eşimden yaklaşık 3 haftadır uzaktayım bu arada. hemen onu aradım ve ağlamaya başladım. bu ne harika bi duyguymuş. Rabbim isteyen herekese nasip etsin inşalaahhhhhhhhhhhhhhhhh

cnm sen de mi bu kist??? bende de vardı mikroadenom deniliyor zzaten. uzun zaman tedavi oldum. benimkisi prolaktinin yani süt kanallarının fazla çalışmasından kaynaklı hipofizde oluşmuştu. bu durum çocuğumun olmasını bile engelliyormuş. öyle demişlerdi ama ben bekardım o zamanlar. 9 ay tedavi oldum. çok şükürrrr çok çok küçülmüş dedi doktorum. Allah'ıma çok şükür ki bebeğim de olacak inşallahh... sakın sıkma canını, Rabbim olur derse herşey olur. umarım için rahatlamıştır birazcık... çok çok geçmiş olsun...

Arkadaşlar Günaydın;bu cumartesi detaylı ultrasona giricem inşallah 19.haftamın içindeyim.Doktorum gittiğim hastanede ki başka bir kadın doğum doktoruna yönlendirdi beni,ilk hamileliğimde de aynı doktora yönlendirmişti.Ama bakıyorum da çoğu arkadaşım istanbul için söylüyorum hep nişantaşında kı prof lara gidio bu detaylı için.Benim gideceğim doktor operatör,acaba bu detaylı için prof'a gitmek daha mı doğru.Detaylı ultrasonu çeken doktorun perinatalog olması gerektiğini yazıo nette.Mesela detaylı ultrason yazınca hemen birkaç isim çıkıo,prof dr fehmi yazıcıoğlu ve prof dr atıl yüksel.Adam çapa da profesör.Ne yapmak lazım bilemedim,sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.Nerde kime baktıracaksınız detaylıyı.

cnm perinatalog ne demek bilmiyorum ama bu dr. ların alanları radyoloji... jinekologlarımızın göremediği en ince detaylara kadar görebildikleri için dr. larımız bu şekilde yönlendirme yapıyor. organlarında sorun varsa hemen görebiliyorlar.. o yüzden iyi bir dr.a gitmeni nacizane tavsiye ederim cnm..

herkese günaydınnn

1. bebeklerini hissedenler sizi kıskanmıyorum!!! benim oğlan biraz uyuşuk heralde ne yapsam göremiyorum ama akşam eşim o daha çok güçsüz senin yağları aşıp da nasıl hissettirsin diyince hem duygulandım hem zorlamayı bıraktım. güçlensin de öyle bi tekmeleyiversin ki anacığını aslanmış koçmuş kaplanmış diyeyim

2. kardelen mi hercai mi arkadaşım allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin eminim çok daha ufalmıştır hatta yok olmuştur kist. sen kendini üzüp de sinirlerini bozma. hayırlı haberlerini bekliyor olacağız

3. bu detaylıya bakan hocalar bu işin uzmanı ama daha önce söylediğim gibi benim doktorum akrabam hep söylediği şey. "onlar bizden farklı bişey görmüyorlar aslında ama ne olur ne olmaz diye uzman göze baktırıyoruz yine de" haliyle doktorunun bakışına güvendiğin başka bir doktora yönlendirildiysne hiç dert etme. nişantaşındakine gidip 300-500 küsur verip gelcez işte biz başka bi farkımız olmicak.

öle walla... bizimkide 320 tl imiş.. bayılıp gelcez işte.. aman sağlıklı olsunlar sorun olmasında .. öderiz napalım...nelere vermiyoruz..

1.Elden gel, benim oğlan da uykucu, uyuşuk:)Babasına çekmişHala kıpırtı mıpırtı yok şehzademde..Üstelik ben zayıfım. 52kiloyla hamile kaldım şu an 54 olmuşum...
2. Aaaminnn
3. Sizin detaylılar ne kadar pahalıymış böyle yahu. Biz muayene ile beraber 150tl vericez ki o bile çokmuş demiştik..Doktorumun söylediğine göre de radyoloğumuz işinin ehli birisi...

kızlar haftaya tatile gidiyoruz .tatile giden arkadaşlar önereceğiniz otel yazlık pansiyon vs nasıl geçti tatiliniz. fikirlere ihtiyacım var.
hiç canım otel istemiyor. pis geliyor artık oteller nedense hele o ruslar nebiliyim hiç içim almıyor

şu ayrıntılı olayı ne pahalıya mal olmuş sizin için biz manavgatta tek bir yer yapıyor 150 istedi diye kızıyoruz valla bedava bizimki görüntüleme merkezi gideceğimiz yer o zaman güle oynaya gidelim bari antalya merkezde 100 ile 200 arasında değişiyormuş oraya gitgel masraf olacak biz burda yaptıralım gözünü seveyim manavgatın tek ucuz yanı bu herhalde

Canımm çok çok teşekkürler ama bebeğin beyninde olduğunu söyledi o yüzden endişelyim genelde geçiyormuş ama geçmeyende olabiliyormuş duanızı esirgemeytin ne olur...:2:

150tl nerede bu radyoloğ benim henüz haftam gelmedi ama geldiğinde bari iyi ve uygun biyere gitmiş olayım. yarın kontrolüm var kendi doktoruma ozaman danışıcam kısmetse ama aynı işi daha uyguna yapan biyer varsa neden olmasın dimi

sen kime gitcen yarenhandecim

cnm ankarada Eyüp Ekici varmış.. Zaten gebelerin %90 ı ona gidiomuş.. Bizimde dr.umuz ona yönlendirdi. Kendi eşide zamanında ona gitmiş...

cnm göcek düşünürsen sana güzel bir apart önerebilirim.. çok ii bir abimizin yeri..

Canımm çok çok teşekkürler ama bebeğin beyninde olduğunu söyledi o yüzden endişelyim genelde geçiyormuş ama geçmeyende olabiliyormuş duanızı esirgemeytin ne olur...:2:

canım Allah yardımcın olsun. acil şifalar.Allah korusun inşallah geçer.
bilmşyorum aynı şeymidir bizim bi tanıdığımzı var yaşını başını almış biribeyninde yada kafasında tam bilmiiyorum onunda doğuştan kisti var .doktorlar zararsız kiminin doğuştan olabiliyor demişler.

ya onu söylemeye çalıştım işte ben de... kendi doktorunuz kime güveniyorsa ona gidin benimki bu adama gönderiyor uzman mı değil mi diye sorgulamayın diye söyledim. walla benimki detaylısı 350miymiş neymiş bi de test isterse allah kerim eşim bi teklik bırakıp çıkcaz heralde diyor

Sen hangi doktora gideceksin,biraz daha araştırdım da atıl beyi herkes tek geçio bu konuda ama en az 3 ay önce randevu almak lazımmış.

ya kızlar bunlar ne biçim fiyat ya anam iyiki sigortam var ben 2 hafta sonra tımbıl tımbıl devlet hastanesine gidim en iyisi yapintiğilm tuttu zaar

Muayene ücreti ne kadar bilmiyorum ama Memorial Hastanesinde Dr. Cihangir Yılanlıoğlu var. Çok çok iyi, olumlu yorumlar alıyorum onun hakkında. Ben de ona gideceğim detaylı için

Ben memorial'a gidiyorum memorialda ki tüm kadın doğumcular ayrıntılı usg için cihangir beye yönlendiriyorlar hastalarını,dediğim gibi ilk gebeliğimde de o bakmıştı,herşeyide bize çok güzel izah etmişti,sonrada bir rapor yazıp beni kendi doktoruma göndermiştii.
İyi bir doktor ama radyoloji uzmanımı bilmiorum işte,birde herkes prof'a görün prof'a görün diyince size de bir sorayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…