kızlar haftaya tatile gidiyoruz .tatile giden arkadaşlar önereceğiniz otel yazlık pansiyon vs nasıl geçti tatiliniz. fikirlere ihtiyacım var.
hiç canım otel istemiyor. pis geliyor artık oteller nedense hele o ruslar nebiliyim hiç içim almıyor
150tl nerede bu radyoloğ benim henüz haftam gelmedi ama geldiğinde bari iyi ve uygun biyere gitmiş olayım. yarın kontrolüm var kendi doktoruma ozaman danışıcam kısmetse ama aynı işi daha uyguna yapan biyer varsa neden olmasın dimi
Ben memorial'a gidiyorum memorialda ki tüm kadın doğumcular ayrıntılı usg için cihangir beye yönlendiriyorlar hastalarını,dediğim gibi ilk gebeliğimde de o bakmıştı,herşeyide bize çok güzel izah etmişti,sonrada bir rapor yazıp beni kendi doktoruma göndermiştii.
İyi bir doktor ama radyoloji uzmanımı bilmiorum işte,birde herkes prof'a görün prof'a görün diyince size de bir sorayım dedim.
Ben memorial'a gidiyorum memorialda ki tüm kadın doğumcular ayrıntılı usg için cihangir beye yönlendiriyorlar hastalarını,dediğim gibi ilk gebeliğimde de o bakmıştı,herşeyide bize çok güzel izah etmişti,sonrada bir rapor yazıp beni kendi doktoruma göndermiştii.
İyi bir doktor ama radyoloji uzmanımı bilmiorum işte,birde herkes prof'a görün prof'a görün diyince size de bir sorayım dedim.
ya kızlar bunlar ne biçim fiyat yaanam iyiki sigortam var ben 2 hafta sonra tımbıl tımbıl devlet hastanesine gidim en iyisi ya pintiğilm tuttu zaar
ya kızlar bunlar ne biçim fiyat yaanam iyiki sigortam var ben 2 hafta sonra tımbıl tımbıl devlet hastanesine gidim en iyisi ya pintiğilm tuttu zaar
cnm özel sigorta geçmio benim dr.umda .. benim de özel sigortam var ama geçmio
Bölge hastanesindemi yaptırcaksın detaylı usg ni..en fazla 120 istiyolar galiba detaylıya ben haftaya yaptırcam
haa ankara walla benim doktorum da kendi doktorumun 2. bebeğinde kendi kontorlünü yaptırdığı doktor hayırlı sonuçlar alırız inş. 1 ay önceden aldım randevuyucnm ankarada Eyüp Ekici varmış.. Zaten gebelerin %90 ı ona gidiomuş.. Bizimde dr.umuz ona yönlendirdi. Kendi eşide zamanında ona gitmiş...
cnm göcek düşünürsen sana güzel bir apart önerebilirim.. çok ii bir abimizin yeri..
canım sen kontrol için ne kadar ücret ödüyorsun.. birde doğum fiyatlarını öğrendin mi???
nihallacım, ben yeditepe ve memorial arasında kalmıştım başlarda ataşehir hastanesine gitmiştim doktordan memnun kalsaydım devam edecektim ama pek içim ısınmamıştı, yanlış hatırlamıyorsam normal doğum 4600 TL sezeryan 5300 TL civarıydı epidural istersende bunlara 400 TL falan daha ekleyeceksin. akşam evden bakarım çıktısını vermişti kız.
bazı şeyleri içeriyor bu paralar örneğin normal doğum 1 gece kalma epidural 2 gece kalma bebeğin aşısı vs. ama bazı sacma şeyleride kapsamıyordu, istersen akşam bakıp ayrıntılı yazarım
benm gittiğim hastanede sezeryan doğum 750 tl normal doğum 450 tl
evet cnm bölge hastanesinde yaptırıcam,3 lü yüde nene hatunda yaptırdım yarın sonucumuzu göstericez oraya bi sorayım ne kadarmış cumartesi de eğer doktorum izinden geldiyse bölge hastenesine gidicez oraya da sorarım olmadı devlet hastanesinde yaptırırım :))))seçenek çok
Kızlar en içten ve en sıcak günaydınlar sizinle olsunuzun zamandan beri giremiyordum yeni girebildim bundan sonra sürekli burdayım inşallah bende Aralık ayı annesiyim inşallah muhtemel doğum tarihi 4 aralık 2011 bir oğlum olacak Allah izin verirse inş. şuan da 20+3'üm tekmelerini hissedebiliyorum oğlumun yanlız bir sorunum var doktor bana beyninde ufak bir kist olduğunu söylemişti 18. haftada cuma ayın 22'sinde kontrolum var ne olur dua edin geçmiş olsun ne olur kızlar duaya çok ihtiyacım var aranızda böyle bir durum yaşamış olan biri var mı gerçi doktor söyledikten sonra başka birine gittik 2 gün sonra öncekine göre küçülmüş dedi o zamn yok olma ihtimali daha yüksek değil mi kızlar ne olur duanızı esirgemeyin...
ohhhh maşallah bizim buralardada fiyatlar sizinkilerle aynı bende tek fark var benimki bana beleş çünkü hastane abimin arkadaşının doğum hediyesiymiş abimin arkadaşından
benm gittiğim hastanede sezeryan doğum 750 TL normal doğum 450 TL
abine sorsana ona abi diyebilir miyiz?
Belki bizede doğmu hediyesi yapar :)
ohhhh maşallah bizim buralardada fiyatlar sizinkilerle aynı bende tek fark var benimki bana beleş çünkü hastane abimin arkadaşının doğum hediyesiymiş abimin arkadaşından
benim doktorun ismi recep has canım ben hiç tanımıyorum doktorları ablam rıza madazlıya gidiyordu o ve recep has alanlarında en iyilermiş dediler. ben de 1 ay öncesinden aldım randevuyu ama heralde yaz dönemi diye mi ne çok zorlamadılar beniSen hangi doktora gideceksin,biraz daha araştırdım da atıl beyi herkes tek geçio bu konuda ama en az 3 ay önce randevu almak lazımmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?