2011 Aralık Anneleri

biz 2 hafta önce geldik canım antalya belekte bir otele gitmiştik ama pişman olduk, otel çok rahat ve güzeldi denizide öyle ama antalyaya temmuz ve ağustos ayında tatile gidilmez, nefes alınmayacak kadar sıcak, hiç güneşlenmesende kapkara oluyorsun, gölgede bile yakıyor valla. bence antalyayı düşünüyorsan listenden çıkar

nasılsınız.. bugün 19 haftalık olduk...
umarım bebişeriniz çok iyidir....
detaylı ultrason için dr nereye yolalrsa oraya gidecem.. hiç aklıma prof a gitmek gelemdi benim

Kardelenmihercaimi arkadaşım acil şifalar diliyorum.. ama Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alacaz meleklerimizi sen canını sıkma..

Cnm ben Ankara'da Lina Kadın Sağlığı Merkezi'ne gidiyorum. Sanırım onlarla anlaşmalı olduğundan da fiyat uyguna geliyodur.Doktorum radyoloğun ismine İbrahim dedi ama soy ismini hatırlamıyorum. Ankara'daysan öğrenebilirim.

canım sen kontrol için ne kadar ücret ödüyorsun.. birde doğum fiyatlarını öğrendin mi???

bende tam olarak hatırlamıyorumda benim doktorum onu biz burda yapıyoruz demişti yarın sabah bide cumartesi günü gidicez bi sorayım bakalım:26:çok yazılıyo detaylı filan diyede buna girmek şartmı kızlar doktormu gerek görüyo yoksa rutin yapılması gereken bişeymi:26::26::26:

Merhaba,

Ben de memorial de çalışıyorum. Sen kime gidiyorsun burdan hangi doktor ?
doğumunu (sezeryan olursa) benden önce yaparsan ameliyathanede elini tutarım :)

Bölge hastanesindemi yaptırcaksın detaylı usg ni..en fazla 120 istiyolar galiba detaylıya ben haftaya yaptırcam

evet cnm bölge hastanesinde yaptırıcam,3 lü yüde nene hatunda yaptırdım yarın sonucumuzu göstericez oraya bi sorayım ne kadarmış cumartesi de eğer doktorum izinden geldiyse bölge hastenesine gidicez oraya da sorarım olmadı devlet hastanesinde yaptırırım :))))seçenek çok

haa ankara walla benim doktorum da kendi doktorumun 2. bebeğinde kendi kontorlünü yaptırdığı doktor hayırlı sonuçlar alırız inş. 1 ay önceden aldım randevuyu

canım sen kontrol için ne kadar ücret ödüyorsun.. birde doğum fiyatlarını öğrendin mi???

nihallacım, ben yeditepe ve memorial arasında kalmıştım başlarda ataşehir hastanesine gitmiştim doktordan memnun kalsaydım devam edecektim ama pek içim ısınmamıştı, yanlış hatırlamıyorsam normal doğum 4600 TL sezeryan 5300 TL civarıydı epidural istersende bunlara 400 TL falan daha ekleyeceksin. akşam evden bakarım çıktısını vermişti kız.
bazı şeyleri içeriyor bu paralar örneğin normal doğum 1 gece kalma epidural 2 gece kalma bebeğin aşısı vs. ama bazı sacma şeyleride kapsamıyordu, istersen akşam bakıp ayrıntılı yazarım

benm gittiğim hastanede sezeryan doğum 750 TL normal doğum 450 TL

Ben 3 lü testi gitmeden yaptırıyım hazır elimde olsun gösteririm die düşündm ümraniye devlette yaptırdım sona bölgedeki dr demez mi gerek yok 3lü ye 2li temiz çıkmıştı..Artıkım devlet+özel yapmıcam tek özele gidicem dr az bişi alındı gibi oldu 2 dr yapmama.. yok fiyatlar daha ucuz normal doğum 250 sezeryan 450 die biliyorum bendee..

Sanırım satın 27 şubat :)) Allah yardımcın olsun rabbim şifasını versin inş.

Son düzenleme:
benm gittiğim hastanede sezeryan doğum 750 TL normal doğum 450 TL

seninki çok uygunmuş canım sanşlısın valla hem iyi bir doktor bulmuşsun hemde fiyatları normal bir hastane :) bende 2 aydır yeditepeye başladım evimede çok yakın burdaki doktorumdan çok memnunum birde univ. hastanesi olması içimi rahatlatıyor, doktorların hepsi doçt. prof. falan, ama daha fiyatları sormak kısmet olmadı her randevuya gittiğimde unutuyorum. Cumartesi inşallah unutmamda alırım. benimde özel sağlık sigortam var doğumun %80 nini karşılayacak bu nedenle çok maliyetli olmayacak gibi geliyor

Sen hangi doktora gideceksin,biraz daha araştırdım da atıl beyi herkes tek geçio bu konuda ama en az 3 ay önce randevu almak lazımmış.
benim doktorun ismi recep has canım ben hiç tanımıyorum doktorları ablam rıza madazlıya gidiyordu o ve recep has alanlarında en iyilermiş dediler. ben de 1 ay öncesinden aldım randevuyu ama heralde yaz dönemi diye mi ne çok zorlamadılar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…