2011 Aralık Anneleri

Oyy oyy oyyy...Bebekle birlikte altın mı doğurtuyo bu hastaneler yahu:)
Doktorum bana 1800 dedi de, zekai tahirin vip odası 500 iken niye oraya verim diye düşünüyorum...
Pintilik falan değil walla, ben de eşim de kimseden destek almadan bişiler edinmeye çalışıyoruz. Bana çok geliyo bu rakamlar. Çocuğumuzun gelecekteki ihtiyaçlarını da düşünmek zorundayız.

cnm kulaktan dolma hep fiyatlar zaten ben sorduğumda öyle söylediler ama yerleri farklı değişik olmaz sanırım:26:cumartesi günü sorarım artık danışmayı esir alırım o ne kadar bu ne kadar diyeama fiyat bu değilde biraz üstü de olsa yine o hastaneden başka yerde yapmam tabi nasipte ne var bilinmez ama vaz geçmem yani sende bırakma derim

cnm uygun bide ilgileri çok güzel aman öyle özel hastaneyiz para tırtıklayalım değil yani çok samimiler bende 3 lümü başka yerde yaptım artık sadece buraya gidicem zaten 15 günde bir çağırıyolar çokta zaman geçmiyo şükürler olsun memnunum yani

arkadaşım sneinki hangi hastane?

malesef tatlım istanbuldayım. buradan bakıcaz artık bi çaresine

ah memorial ahhhhhhhh izmire gelmeden önce oraya gidiyordum .doğum da orda olur diye düşünmüştük ama tayin işi çıktı!şimdi buraya gelince görüyorum ki memorial nereeeee burdaki hastaneler nere...bizim özel sigortamız var,o nedenle en iyisi olsun demiştik.ha burdaki hastanelerin en iyisi bile heralde istanbuldaki ortalama bir hastane gibi kalır.izmire hiç yatırım yapılmıyor. koskoca izmirde doğru dürüst alışveriş merkezi bile yok,aradığın şeyi bulmak için en az 2 -3 yere girmen lazım.istanbulda bir yerden her türlü alışverişini yapıyordun.

kızlar herkes geçirdi dimi kızamık ve kızamıkçık!!cok zor ya evham manyağı oluyorsun!!! çocugu cok korumak da ii değil!geçirmedim küçükken şimdi dert oldu başıma

BENDE birini geçirmemişim ama bebek düşünürken baya bi tahliller yapmışlardı bana orda görünüyo bağışıklık kazanıp kazanmadığın bişey dememişti dr bana ama bağışıklık kazanmamışsa vucut aşı vururlardı diye düşünüyorum

bakmışlardır seninde diye düşünüyorum al sonuçlarını eline öle git dra o der zaten

ya arkadaşlar herkes farklı bi fiyat söylüyo şaştım kaldım şimdi. ben bi profa gidiyorum çapada ama özelinde muayneleri yapıyo ve 250tl her gittiğimde muayne ücreti bayılıyorum. testler için çapaya yönlendiriyo ama resmen işkence ordan oraya ordan oraya hadi şimdi iyi de ilerki aylarda ağırlaştığımda napıcam bilmiyorum. bide doğumları hastanede yapıyomuş yine ve erkekleri falan hiç sokmuyolar ben eşim enazından ben sancı çekerken yanımda olsun istiyorum.geçen eski bi hastasıyla karşılaştım kadın 2.ye hamile ve yine aynı doktorda 2007de doğum yapmış sezeryan çapada yaptırmasına rağmen özel hesaplarına yaklaşık 2500-2600tl para göndermişler e şimdi bu rakam çok daha fırlamıştır tabi.

sizlerden ricam istanbulda memnun olan arkadaşlardan tabi hangi doktora yada hastaneye gittikleri ve nekadar ödedikleri aynı zamanda doğum ücretlerini bilenlerin yazması. doktorumdan çok memnunum ama değiştirmem gerekecek galiba :S

vezneye sorduğumda öle dedi bende haftaya gittiğimde sorayım.. 15 gün müü bizim ki ayda bir çağırıyor yaaa

canım kızamık demişsin eğer küçükken aşı vurulduysan ve geçirmediysen vücudunun bağışıklık kazandığını gösterir,yani hamilelikte geçirmezsin merak etme,benim rubella g yüksekti korkmuştum yüksek diye hamilelikte çok zararlıymış,daha önce gittiğim salak dr. bişey dememişti,enfeksiyon,düşük tehlikesi için hastanede yattığım dönemde,sonra devlet hast. gittim,dr. dedi ki ne güzel işte bunun yüksek çıkması senin daha önceden geçirdiğini yada bağışıklık kazandığını gösterir,rubella n ise şuan kızamık olmadığını ve olma ihtimalin olmadığını gösterir dedi

canım rubella testi yaptırdım hamile kaldıktan sonra ve geçirmedğim anlaşıldı.hani daha öncesinden de bilinçli değildim,doktorlar en az 6 ay öncesinden aşılanmayı öneriyorlar.biz o zaman düşünmüyorduk bile bebeğimizi.dün gece de doktorumu aradım,kesinlikle uzak durucaksın dedi.o nedenle 5 ay böyle tedbirli olucağım,yapcak bir şey yok.elimize alsaydık bi,bizden mutlusu yok.

Selam güzel arkadaşlarım... İyi olmanın mutluluğunu yaşıyorum sıhhaten elhamdulillah. Şimdi evimi temizleyeceğim...
Cumaya kardeşlerim yeğenlerim gelecek...Bende onlarla 10 - 15 gün sonra istanbula gideceğim... Bir buçuk ay anneciğimle kalacağım.. Tabi doktor amca izin verirse..
bunun bir de dönüşü var. doktor amca gidişe verse de dönüşe veriri mi o zaman 7 aylık oluyoruz inşallah...

Kardelenmihercaimi arkadaşım çok geçmiş olsun. Allah her anneyi başka başka imtihan ediyor, için rahat olsun canım bebeşleri rabbimiz koruyor.
Ne güzel bak küçülmüş bu çok olumlu bir gelişme kısa sürede bir şeyi kalmaz Allahın izniyle...
Sağ salim hepimiz yavrularımızı kucaklarımıza alırız inşallah canım.

o zaman senin rubella g değerin de düşük öyle mi,benim rubella g 65-70 gibi bişeydi,yani vücut bağışıklık kazanmış,yoksa ben de geçirmedim,ama aşılarımı olmuşum,o da yeterli olmuş,geçirmezsin merak etme geçirsen ilk başta geçirirdin,bana sonuçları oku sana yorum yapayım

arkadaşım sneinki hangi hastane?
istanbul pendik özel bölge hastanesi Dr. Oya Baran,bu hastane sanırım anadolu yakasında 3 yerde var ama avrupa yakasından gelen hastaları çok ve hepside gayet seçilmiş insanlar gibi,ilgileride çok güzel ben bebek olmuyo diyede gidiyodum beni oya hanm uzmana yönlendirdi çamlıcada diye uzak geldi bana doktordan rica etti pazar günü bu hastaneye geldi ve kendide izinde olmasına rağmen geldi bi pazarını bana harcadı,ilaç bulamadım bana o konuda da çok yardımcı oldu hem fiyat hemde bulmam konusunda şimdi de çok seviyoz birbirimizi gece kaç olursa ararım hiç kızmadan cevap verir
cnm bu söylediğiniz fiyatlar çok uçuk benim gittiğim hastanede muane ücreti 12 TL sadece katkı payını alıyo hastane kendi ücret almıyo,randevu saatlerini acil bi durum olmadığı sürece geçirmiyolar,doğum fiyatları 750 TL yi geçmiyo siz bunun 2,3 katından bahsediyosun ve haklı yere stres yapıyosun kolay kazanılmıyo malum ama tabi herkesin bütçesi farklı ama bence iyice araştırın derim.:44::44:
vezneye sorduğumda öle dedi bende haftaya gittiğimde sorayım.. 15 gün müü bizim ki ayda bir çağırıyor yaaa

tmm cnm senin dediğin fiyatlarda çok çok uygun bende bi sorayım bakalım olmadı şimdiden vereyim parasını

biz bodrumlara gelemedik sen istanbullaramı geliyonn oyy oyyyyy bize de gel beklerim

aa ne şans valla maşallah
ben de doktorumdna memnunum ama akrabam olduğu için doğumuma girmek istemiyo o yüzden 6. ay sonunda kendime doktor ve hastane bulmalıyım

ama bana pendik uzak.

yeditepe uni. hastanesi kaç para acaba bilen var mı?

Kızlar hastaneleri ve ücretlerini konuşuyorsunuz benim başka sorunum var şimdi kara kara düşünüyorum...
Bodrumdaki hastanelerde yoğun bakım acil müdahaleleri yetersizmiş. Küvez bile yokmuş. Allah korusun bir şey olsa anneyi ve bebeği o halde izmire gönderiyorlarmış.
Ben de izmirde doğum yapmayı düşünüyorum ama bunu nasıl ayarlayacağım hiç bilmiyorum.. :26::26::26:

Lizzieciğim çok dikkat et canım... Nasıl ve nelere dikkat etmen gerektiğini iyice öğren canım. Doğumdan sonra da dikkat etmen lazım. Anneler bebek gibi oluyor doğumla birlikte canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…