2011 Aralık Anneleri

hımmm nerde oturuyosun cnm sen?

bende yeditepeye gidiyorum ama sormamıştım hiç fiyatları merak ettim bende şimdi, birileri biliyordur inş. yada cumartesi gidince öğreneceğiz bakalım

merhabalar.sızlere bısı sorcam.ben 16. haftadayım ama hala bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum.bneımle aynı haftada olanlar sız hıssedıyormusunuz yada bebegının hareketlerını hıssetmeye baslayanlar sızler 16. haftada hıssedıyormuydunuz yoksa 18-19. haftalarda bırden mı hıssedılmeye baslanıyor.

halımemmm canım senın bebıste tekmelemeye baslamıs sanırım ne zaman basladı pekı.usg de kıpır kıpır bebgım ama ben hıssetmıyorumm:26:

benimde 16. haftam bitiyor ama daha hissetmiyorum, heralde bir iki haftaya hissederis diye düşünüyorum. ilk çocuklarda 19, 20. haftalarda hissedilirmiş bende heyecanla o hissi bekliyorum nasıl bir şey şu kelebek uçması bakalım

Valla canım ben 20 haftalık oldum hala hissedemıyorumm Kızım naz yapıyor sanıyorummm, beklıyoruz bakalım ne zaman ben burdayım dıyecekk

cnm ben 16. haftada hissettim hatta doktorum 22. haftada anca hissedersin demesine rağmen günde 3-4 kez de şiddetle hissediyorum hele dün gece coştu ki uyutmadı sıpa herkes farklı ama cnm mesela 20. haftada hissetmeyen bile var,şu rivayette varki erkekler daha erken oynar diye demekki hurafe deryanınkide kız onunkide aynı haftalarda oynamıştı,benmkide bana göre %99,9 kız ama yarın belli olacak kesn oda kıpır kıpır

canım bende hissetmiyorum daha bizim bebişler tembel çıktı

hissedersin canım merak etme,benim 3-4 gündür bazen bakıyom karnım yamuk duruyo,bi tarafı tümsek,bi tarafı çukur,4 gün önce tümsek olan tarafa eimi değdirdim sert bişey var,eşim de aa kafaısın kaldırmış galiba,okşadım sanki başını tüylerim diken diken oldu dedi,çok duygulandı

evet yaa benım de 14. haftadadr erkek gıbı demıstı ama bende hıssedemedım daha.masallah canım nasıl bısı hıssedıyorsun pekı tekmemı yoksa kanat cırpması gıbımı.ya bızde hıssedelım artıııkk:)

kızlar aklıma ne geldi? hastaneler ve doktor tercihleri diye bir topic açıp, gittiğimiz hastaneleri eklesek mi? bazen doktor & hastane değiştirmek durumunda kalıyoruz faydası olur diye düşünüyorum:26::26:

karnımın bi bölgesi tık tık seğiriyo,dışarıdan da farkediliyo,kumanda koymuştum 3 hafta önce ritimli bi şekilde hareket ediyodu kumanda artık ondan daha güçlü bazen karnımı yamultuyo cadı kızım,ben de okşuyorum başını mı uzattın sen diye

Son düzenleme:
sağol canım.. fiyatı bana göre çok yüksek tam teşekküllü düzgün bir hastanede doğum yapmak istiyorum ama maalesef fiyatı beni çok aşıyor...

benm gittiğim hastanede sezeryan doğum 750 TL normal doğum 450 TL
demetcim fiyatı çok iyimiş senin hastanenin yaaa....

canım ben medikalpark bahçelievlere gidiyorum nadide korkut hanıma gayet memnunum doktorumdan...ssk lı muayene 72 tl geçen gittiğimde doğum fiyatlarınıda sormuştum. normal doğum 1780-- sezeryan dr gerekli görürse 2200 sen istersen 2800 TL
ben yinede daha iyi bi hastane bakayım dedim ama fiyatlar beni çok çok aşıyor o yüzden medikale devam sanrıım.... ama dokrorumdan çokkk memnunum insanı rahatlatıyor... şeker gibi bi bayan..... tabi kiloluysan biraz moralini bozacak ama oda haklı herşey bizim içinDD

cnm ilk başlarda seğirme gibiydi ama sende zaten bunu gaz yada bağırsak hareketi olmadığını hissediyosun,son günlerde hiç dışardan bebek dokunmasını hissettinmi bilmiyorum da sanki bi bebek eli yumuşaklığında pıt pıt bişey vuruyo bu özellikle gece oluyo,bazende kayma yada bi yerde toplanma gibi oluyo
kızlar aklıma ne geldi? hastaneler ve doktor tercihleri diye bir topic açıp, gittiğimiz hastaneleri eklesek mi? bazen doktor & hastane değiştirmek durumunda kalıyoruz faydası olur diye düşünüyorum:26::26:

sanırım böyle bi topik var cnm doktor ve hastane tavsiyeleriniz diye :26:

evet bızımkıler cokkk tembel cıktı yaaa.kızlar ben yazlıktayım.pzt gunu burda bır dr a gıttım hemde ozel hastane.adamın agzından cımbızla laf almaya calıstık resmen.adama soruyorum nasıl dıye hıc cvp vermıyor.yok usg de bır yerı dondurdu olctu sonra yıne baktı olctu ama hıc anlatmıyor bu bebegın surası bu burası dıye.sınırden kudurduk yanı.bebek hareket edıyormu dıyorum mal mal bısı demıyor.ayy cıldırdım.sonra kendımız gorduk bacagı benı tepıklıyordu ama ben hıssedemedım.bıze olcum cıktısını verdı.nasıl gelısımı normalmı dedım bısı demıyor.dr. bey normal mı dedım orda yazıyor dıyor salak.sankı ben dr.umne anlıyım olcumden.sonra esım sordu bılsek buraya gelmezdık dıye cıldırdık yanı.evet haftasına gore ıyı dedı ama sınır olduk yaa.3lü test haftanız yaptırlaım falan dedı.bende ben burda yaptrmam kendı dr.uma yaptrcam dedım cıktık.uyuz yaa 22 tl para verdım .devlete gıtsek daha cok sey anlatrdı.boyle dr ne gordum ne duydum.şaka gıbıydı.hanı dızılerde olurya bır delı dr kıyafetı gıyer dr.luk yapar.esım acaba bu gercekten dr.muydu dıyor ne mal bısıydı.sonra ben eve gelınce ınternetten baktım olcumlere.yok boyle bısı yaa

offf offf diyorum ya ya hadi biz neysede bu fiyatlara asgari ücretle çalışanlar ne yapsın,2800 TL mi olur ya yazık hele muane ücreti 72 TL hayat standartları ne kadar da farklı ya gerçekten çok üzüldüm ben 12 TL veriyorum ilk tahlillerimide şeker testi dahil 87 TL verdim,size göre ben çok şanslıyım.

kesinlikle canım şanslısın...bu bebeğimde ilk tahlili devlette yaptırdım.. ama önceki düşükte 400 tl vermiştim....
2li testede 220 verdik.. allahtan 3lü yapmıyormuş..
demekki detaylıda acısını çıkaracaklar....

slm arkadaşlar,bugün işe gidemedim..
dün gece çok kötüydüm..gece nefes alamadım..sanki karnımla göğsüm birleşti kasıldı gibi..tansiyonum da bi tuhaf oldu..sonra yavaş yavaş kendime geldim..ağlayınca rahatladım...sıcaktan mı bilemedim..bi de günlerdir bacağım ağrıyor...hiç keyfim yok anlayacağınız..bebek de hop hop hıpluyodu canım yaaa...onun varlığını hissetmek kadar güzel bişey olamaz herhalde bu dünyada..
bugün sağlık ocağına gidip aşımı yaptırıcam..tansiyonuma da bi baktırıyım..geçen cuma 9 du..düşüktü bayaaa..ama düşük tansiyon her zaman için yüksekten iyidir..

şu aralar evhamlanacak yeni bişey buldumreeklampsi...
Allahım sen bana akıl fikir ver yaaa...belirtilerini okuyup fenalaşıyorum..kafayı sıyıracam..

hımm talihsizlik olmuş benm hastanede karşı duvarda bi ekran var sen yan taraftakine bakmıyosun orda kocaman çıkıyo sonra kalp atışlarını dinliyosun dandan diye ekrandada çizgiler çıkıyo kalp atışını sayıyo ve en güzelide sedyeleri çok konforlu doktor elinde bi düğme onunla ayarlıyo eve de alcam ondan bi tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…