aa ne şans valla maşallah
ben de doktorumdna memnunum ama akrabam olduğu için doğumuma girmek istemiyo o yüzden 6. ay sonunda kendime doktor ve hastane bulmalıyım
ama bana pendik uzak.
yeditepe uni. hastanesi kaç para acaba bilen var mı?
aa ne şans valla maşallah
ben de doktorumdna memnunum ama akrabam olduğu için doğumuma girmek istemiyo o yüzden 6. ay sonunda kendime doktor ve hastane bulmalıyım
ama bana pendik uzak.
yeditepe uni. hastanesi kaç para acaba bilen var mı?
merhabalar.sızlere bısı sorcam.ben 16. haftadayım ama hala bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum.bneımle aynı haftada olanlar sız hıssedıyormusunuz yada bebegının hareketlerını hıssetmeye baslayanlar sızler 16. haftada hıssedıyormuydunuz yoksa 18-19. haftalarda bırden mı hıssedılmeye baslanıyor.
halımemmm canım senın bebıste tekmelemeye baslamıs sanırım ne zaman basladı pekı.usg de kıpır kıpır bebgım ama ben hıssetmıyorumm:26:
merhabalar.sızlere bısı sorcam.ben 16. haftadayım ama hala bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum.bneımle aynı haftada olanlar sız hıssedıyormusunuz yada bebegının hareketlerını hıssetmeye baslayanlar sızler 16. haftada hıssedıyormuydunuz yoksa 18-19. haftalarda bırden mı hıssedılmeye baslanıyor.
halımemmm canım senın bebıste tekmelemeye baslamıs sanırım ne zaman basladı pekı.usg de kıpır kıpır bebgım ama ben hıssetmıyorumm:26:
cnm ben 16. haftada hissettim hatta doktorum 22. haftada anca hissedersin demesine rağmen günde 3-4 kez de şiddetle hissediyorum hele dün gece coştu ki uyutmadı sıpaherkes farklı ama cnm mesela 20. haftada hissetmeyen bile var,şu rivayette varki erkekler daha erken oynar diye demekki hurafe deryanınkide kız onunkide aynı haftalarda oynamıştı,benmkide bana göre %99,9 kız ama yarın belli olacak kesn oda kıpır kıpır
evet yaa benım de 14. haftadadr erkek gıbı demıstı ama bende hıssedemedım daha.masallah canım nasıl bısı hıssedıyorsun pekı tekmemı yoksa kanat cırpması gıbımı.ya bızde hıssedelım artıııkk:)
sağol canım.. fiyatı bana göre çok yüksek tam teşekküllü düzgün bir hastanede doğum yapmak istiyorum ama maalesef fiyatı beni çok aşıyor...nihallacım, ben yeditepe ve memorial arasında kalmıştım başlarda ataşehir hastanesine gitmiştim doktordan memnun kalsaydım devam edecektim ama pek içim ısınmamıştı, yanlış hatırlamıyorsam normal doğum 4600 TL sezeryan 5300 TL civarıydı epidural istersende bunlara 400 TL falan daha ekleyeceksin. akşam evden bakarım çıktısını vermişti kız.
bazı şeyleri içeriyor bu paralar örneğin normal doğum 1 gece kalma epidural 2 gece kalma bebeğin aşısı vs. ama bazı sacma şeyleride kapsamıyordu, istersen akşam bakıp ayrıntılı yazarım
demetcim fiyatı çok iyimiş senin hastanenin yaaa....benm gittiğim hastanede sezeryan doğum 750 TL normal doğum 450 TL
canım ben medikalpark bahçelievlere gidiyorum nadide korkut hanıma gayet memnunum doktorumdan...ssk lı muayene 72 tl geçen gittiğimde doğum fiyatlarınıda sormuştum. normal doğum 1780-- sezeryan dr gerekli görürse 2200 sen istersen 2800 TLya arkadaşlar herkes farklı bi fiyat söylüyo şaştım kaldım şimdi. ben bi profa gidiyorum çapada ama özelinde muayneleri yapıyo ve 250tl her gittiğimde muayne ücreti bayılıyorum. testler için çapaya yönlendiriyo ama resmen işkence ordan oraya ordan oraya hadi şimdi iyi de ilerki aylarda ağırlaştığımda napıcam bilmiyorum. bide doğumları hastanede yapıyomuş yine ve erkekleri falan hiç sokmuyolar ben eşim enazından ben sancı çekerken yanımda olsun istiyorum.geçen eski bi hastasıyla karşılaştım kadın 2.ye hamile ve yine aynı doktorda 2007de doğum yapmış sezeryan çapada yaptırmasına rağmen özel hesaplarına yaklaşık 2500-2600tl para göndermişler e şimdi bu rakam çok daha fırlamıştır tabi.
sizlerden ricam istanbulda memnun olan arkadaşlardan tabi hangi doktora yada hastaneye gittikleri ve nekadar ödedikleri aynı zamanda doğum ücretlerini bilenlerin yazması. doktorumdan çok memnunum ama değiştirmem gerekecek galiba :S
cnm ilk başlarda seğirme gibiydi ama sende zaten bunu gaz yada bağırsak hareketi olmadığını hissediyosun,son günlerde hiç dışardan bebek dokunmasını hissettinmi bilmiyorum da sanki bi bebek eli yumuşaklığında pıt pıt bişey vuruyo bu özellikle gece oluyo,bazende kayma yada bi yerde toplanma gibi oluyoevet yaa benım de 14. haftadadr erkek gıbı demıstı ama bende hıssedemedım daha.masallah canım nasıl bısı hıssedıyorsun pekı tekmemı yoksa kanat cırpması gıbımı.ya bızde hıssedelım artıııkk:)
kızlar aklıma ne geldi? hastaneler ve doktor tercihleri diye bir topic açıp, gittiğimiz hastaneleri eklesek mi? bazen doktor & hastane değiştirmek durumunda kalıyoruz faydası olur diye düşünüyorum:26::26:
sağol canım.. fiyatı bana göre çok yüksek tam teşekküllü düzgün bir hastanede doğum yapmak istiyorum ama maalesef fiyatı beni çok aşıyor...
demetcim fiyatı çok iyimiş senin hastanenin yaaa....
canım ben medikalpark bahçelievlere gidiyorum nadide korkut hanıma gayet memnunum doktorumdan...ssk lı muayene 72 tl geçen gittiğimde doğum fiyatlarınıda sormuştum. normal doğum 1780-- sezeryan dr gerekli görürse 2200 sen istersen 2800 TL
ben yinede daha iyi bi hastane bakayım dedim ama fiyatlar beni çok çok aşıyor o yüzden medikale devam sanrıım.... ama dokrorumdan çokkk memnunum insanı rahatlatıyor... şeker gibi bi bayan..... tabi kiloluysan biraz moralini bozacak ama oda haklı herşey bizim içinDD
offf offf diyorum ya ya hadi biz neysede bu fiyatlara asgari ücretle çalışanlar ne yapsın,2800 TL mi olur ya yazık hele muane ücreti 72 TLhayat standartları ne kadar da farklı ya gerçekten çok üzüldüm ben 12 TL veriyorum ilk tahlillerimide şeker testi dahil 87 TL verdim,size göre ben çok şanslıyım.
evet bızımkıler cokkk tembel cıktı yaaa.kızlar ben yazlıktayım.pzt gunu burda bır dr a gıttım hemde ozel hastane.adamın agzından cımbızla laf almaya calıstık resmen.adama soruyorum nasıl dıye hıc cvp vermıyor.yok usg de bır yerı dondurdu olctu sonra yıne baktı olctu ama hıc anlatmıyor bu bebegın surası bu burası dıye.sınırden kudurduk yanı.bebek hareket edıyormu dıyorum mal mal bısı demıyor.ayy cıldırdım.sonra kendımız gorduk bacagı benı tepıklıyordu ama ben hıssedemedım.bıze olcum cıktısını verdı.nasıl gelısımı normalmı dedım bısı demıyor.dr. bey normal mı dedım orda yazıyor dıyor salak.sankı ben dr.umne anlıyım olcumden.sonra esım sordu bılsek buraya gelmezdık dıye cıldırdık yanı.evet haftasına gore ıyı dedı ama sınır olduk yaa.3lü test haftanız yaptırlaım falan dedı.bende ben burda yaptrmam kendı dr.uma yaptrcam dedım cıktık.uyuz yaa 22 tl para verdım .devlete gıtsek daha cok sey anlatrdı.boyle dr ne gordum ne duydum.şaka gıbıydı.hanı dızılerde olurya bır delı dr kıyafetı gıyer dr.luk yapar.esım acaba bu gercekten dr.muydu dıyorne mal bısıydı.sonra ben eve gelınce ınternetten baktım olcumlere.yok boyle bısı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?