karnımın bi bölgesi tık tık seğiriyo,dışarıdan da farkediliyo,kumanda koymuştum 3 hafta önce ritimli bi şekilde hareket ediyodu kumanda artık ondan daha güçlü bazen karnımı yamultuyo cadı kızım,ben de okşuyorum başını mı uzattın sen diye
biz bodrumlara gelemedik sen istanbullaramı geliyonn oyy oyyyyybize de gel beklerim
Valla canım ben 20 haftalık oldum hala hissedemıyorummKızım naz yapıyor sanıyorummm, beklıyoruz bakalım ne zaman ben burdayım dıyecekk
kesinlikle canım şanslısın...bu bebeğimde ilk tahlili devlette yaptırdım.. ama önceki düşükte 400 tl vermiştim....
2li testede 220 verdik.. allahtan 3lü yapmıyormuş..
demekki detaylıda acısını çıkaracaklar....
slm arkadaşlar,bugün işe gidemedim..
dün gece çok kötüydüm..gece nefes alamadım..sanki karnımla göğsüm birleşti kasıldı gibi..tansiyonum da bi tuhaf oldu..sonra yavaş yavaş kendime geldim..ağlayınca rahatladım...sıcaktan mı bilemedim..bi de günlerdir bacağım ağrıyor...hiç keyfim yok anlayacağınız..bebek de hop hop hıpluyodu canım yaaa...onun varlığını hissetmek kadar güzel bişey olamaz herhalde bu dünyada..
bugün sağlık ocağına gidip aşımı yaptırıcam..tansiyonuma da bi baktırıyım..geçen cuma 9 du..düşüktü bayaaa..ama düşük tansiyon her zaman için yüksekten iyidir..
şu aralar evhamlanacak yeni bişey buldumreeklampsi...
Allahım sen bana akıl fikir ver yaaa...belirtilerini okuyup fenalaşıyorum..kafayı sıyıracam..
kızlar aklıma ne geldi? hastaneler ve doktor tercihleri diye bir topic açıp, gittiğimiz hastaneleri eklesek mi? bazen doktor & hastane değiştirmek durumunda kalıyoruz faydası olur diye düşünüyorum:26::26:
sağol canım.. fiyatı bana göre çok yüksek tam teşekküllü düzgün bir hastanede doğum yapmak istiyorum ama maalesef fiyatı beni çok aşıyor...
demetcim fiyatı çok iyimiş senin hastanenin yaaa....
canım ben medikalpark bahçelievlere gidiyorum nadide korkut hanıma gayet memnunum doktorumdan...ssk lı muayene 72 tl geçen gittiğimde doğum fiyatlarınıda sormuştum. normal doğum 1780-- sezeryan dr gerekli görürse 2200 sen istersen 2800 TL
ben yinede daha iyi bi hastane bakayım dedim ama fiyatlar beni çok çok aşıyor o yüzden medikale devam sanrıım.... ama dokrorumdan çokkk memnunum insanı rahatlatıyor... şeker gibi bi bayan..... tabi kiloluysan biraz moralini bozacak ama oda haklı herşey bizim içinDD
ben KOZYAĞTAğında oturuyorum cnaım verdiğin linke bakıyorum şimdihımmm nerde oturuyosun cnm sen?
canım dunden berı segırme oluyor ama karnımda degıl kaburgalarıma yakın.ama bebek daha kaburgalarda degılkı.bılmem ondan mı.gercı hamıle kaldıgımı ogrenmeden de kalbımın altı yani kaburgalarımda yıne oyle segırme olmustu hatta kalbımde bısımı var demıstım esıme .sonra hamıleymısım ogrendım.alakası varmı bılmıyorum.ama karnımda degıl o segrme.
ayyy kimse bilmiyorsa sen bi öğreniverir misin sana zahmet bana d asöylersen çok sevinirim tabi bi de kadın doktor lazım bana kadın doktorları var mı acaba:78:bende yeditepeye gidiyorum ama sormamıştım hiç fiyatları merak ettim bende şimdi, birileri biliyordur inş. yada cumartesi gidince öğreneceğiz bakalım
ah arkadaşım ben 17+3teyim henüz tık yok bizimki yatıştamerhabalar.sızlere bısı sorcam.ben 16. haftadayım ama hala bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum.bneımle aynı haftada olanlar sız hıssedıyormusunuz yada bebegının hareketlerını hıssetmeye baslayanlar sızler 16. haftada hıssedıyormuydunuz yoksa 18-19. haftalarda bırden mı hıssedılmeye baslanıyor.
halımemmm canım senın bebıste tekmelemeye baslamıs sanırım ne zaman basladı pekı.usg de kıpır kıpır bebgım ama ben hıssetmıyorumm:26:
Çok sağol canım... Senin iznin Ağustostaydı değilmi.. Seni gerçekten bekliyordum ama malesef benim gelmem icabetti.. kesinlikle temmuz ağustos da bodruma tatile gelmeyin derim. Ben kaçıyorum.. Çok sıcak burnunuzdan gelir.. Geceleri çok kötü. Gece hava bir duruyor boğolacak gibi oluyorum.. Gece kuşu oldum iyice.. kaçta yattım dersin 05.00..
Geceleri havuz başında şezlonglarda geçiriyorum.. Eylül ekim çok güzelmiş. davetimde amimiyim beklerim... her yıl :)
Zeynepciğim bende geç hissettim ama oğluşum artık öyle güzel öyle net oynuyorki bir kaç gündür.. Benimle resmen konuşuyor sanki.. Haklısın kızlar nazlı olur senin bebişinin de az zaman sonra oynamalarını hissedecesin canım. Sabır
valla canım onu bilmiyorum ama ben genelde erken gidiyorum kontrollere 8 de hastanede oluyor yani tembel değil kendisi.. ama gece gelirmi bilmiyorum.. biraz daha yaklaşınca vakit sorcam onuda.. inşş gece doğum olmaz bizimkilerolabilir arkadaşlar oradan rahat rahat bakarız. olurda açılırsa linkini kopy yaparsanız sevinirim ben biraz beceriksizim de bu konularda
nadide korkutu duymuştum peki normal doğum olursa da kendisi mi giriyor yani sonuçta normal doğumun günü saati belli olmuyor kimi hastanelerde nöbetçi kimse o giriyomuş die duydum :S malum doğumda güven de çok önemli.
başka yokmu arkadaşlar avrupa yakasında memnun olan arkadaş
slm arkadaşlar,bugün işe gidemedim..
dün gece çok kötüydüm..gece nefes alamadım..sanki karnımla göğsüm birleşti kasıldı gibi..tansiyonum da bi tuhaf oldu..sonra yavaş yavaş kendime geldim..ağlayınca rahatladım...sıcaktan mı bilemedim..bi de günlerdir bacağım ağrıyor...hiç keyfim yok anlayacağınız..bebek de hop hop hıpluyodu canım yaaa...onun varlığını hissetmek kadar güzel bişey olamaz herhalde bu dünyada..
bugün sağlık ocağına gidip aşımı yaptırıcam..tansiyonuma da bi baktırıyım..geçen cuma 9 du..düşüktü bayaaa..ama düşük tansiyon her zaman için yüksekten iyidir..
şu aralar evhamlanacak yeni bişey buldumreeklampsi...
Allahım sen bana akıl fikir ver yaaa...belirtilerini okuyup fenalaşıyorum..kafayı sıyıracam..
cnm yakınsın ya yinede sancaktepe neresiyse orası belki yakındır,anam 29 senedir buralıyım sancaktepeyi bilmiyorum yuhh banaben KOZYAĞTAğında oturuyorum cnaım verdiğin linke bakıyorum şimdi
ah arkadaşım ben 17+3teyim henüz tık yok bizimki yatışta
hımm talihsizlik olmuş benm hastanede karşı duvarda bi ekran var sen yan taraftakine bakmıyosun orda kocaman çıkıyo sonra kalp atışlarını dinliyosun dandan diye ekrandada çizgiler çıkıyo kalp atışını sayıyo ve en güzelide sedyeleri çok konforlu doktor elinde bi düğme onunla ayarlıyo eve de alcam ondan bi tane
ayyy kimse bilmiyorsa sen bi öğreniverir misin sana zahmet bana d asöylersen çok sevinirim tabi bi de kadın doktor lazım bana kadın doktorları var mı acaba:78:
ahaha ay sancaktepe yeni belediye oldu böyle çekmeköyle kartalın arkası biyerlere düşüyor
cnm yakınsın ya yinede sancaktepe neresiyse orası belki yakındır,anam 29 senedir buralıyım sancaktepeyi bilmiyorum yuhh bana
bebişim sende bi çizelge yapsana
yok özel sağlık sigortamöğrenirim canım cumartesi randevum var zaten. ama ssk ile anlaşması kalktı özel sigortan var mı? yoksa çok pahalıya gelebilir diye düşünüyorum.
yeditepede 2 tane kadın doktor var rukset hn. ve aslı hn. kk. klübünde rukset hn. için çok kötü yorumlar okumuştum ona hiç girmedim. ama aslı hanım için iyide kötüde birşey yoktu. bende ilk zamanlar kadın doktor diye tutturduğumdan aslı hn gittim toplamda 3 kere gitmişimdir ama ısınamadım, ciddi bir sorun olmadı aramızda ama doğum anında daha çok güvenebileceğim biri olsun istedim. çok memnun olanlarda vardır tabi. şimdi narter beye gidiyorum, erkek doktorum ama inan karnıma sadece ultrason için sürülen sıvıyı dökerken bakıyor, hep bilg. ve ekranda gözü, çok deyimli bir doktor uzun uzun herşeye bakıyor muayenede memnunum şimdilik eşimin iş yerinden bir arkadaşının eşide yeditepede doğum yapmış narter bey ile, normal doğum istediğinizde sorun çıkarmıyor,çoğu doktor gibi sezeryana yönlendirmiyor, saygı gösteriyor yani bakalım hakkımızda hayırlısı:44::44:
ahaha ay sancaktepe yeni belediye oldu böyle çekmeköyle kartalın arkası biyerlere düşüyor
maltepe daha yakın ama bilemiyorum central hospitali de duyuyorum belki ona bakarım
ya ben denedim de beceremedim bi türlü çizelge yapmayı
yok özel sağlık sigortam
ama yeditepe mezunuyum belki ordan bi kıyak yaparlar
ya bana kalsa ben direk erkek doktora giderim de eşim maalesef o konuda böyle bir fikre sahip mecbur saygı duymaktan başka seçeneğim kalmıyor
sen yine de bi ücreti öğreniverirsen çok memnun olurum. doktorlar ile iglili bilgilendirmelerin için ise ayrıca teşekkür ederim.:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?