aynıyız canım ben de2 0haftalık bende de öle aman aman hareket yok.bişeyler var ama öle çok belirgin hareketler değil.benimkide kızValla canım ben 20 haftalık oldum hala hissedemıyorummKızım naz yapıyor sanıyorummm, beklıyoruz bakalım ne zaman ben burdayım dıyecekk
evet bızımkıler cokkk tembel cıktı yaaa.kızlar ben yazlıktayım.pzt gunu burda bır dr a gıttım hemde ozel hastane.adamın agzından cımbızla laf almaya calıstık resmen.adama soruyorum nasıl dıye hıc cvp vermıyor.yok usg de bır yerı dondurdu olctu sonra yıne baktı olctu ama hıc anlatmıyor bu bebegın surası bu burası dıye.sınırden kudurduk yanı.bebek hareket edıyormu dıyorum mal mal bısı demıyor.ayy cıldırdım.sonra kendımız gorduk bacagı benı tepıklıyordu ama ben hıssedemedım.bıze olcum cıktısını verdı.nasıl gelısımı normalmı dedım bısı demıyor.dr. bey normal mı dedım orda yazıyor dıyor salak.sankı ben dr.umne anlıyım olcumden.sonra esım sordu bılsek buraya gelmezdık dıye cıldırdık yanı.evet haftasına gore ıyı dedı ama sınır olduk yaa.3lü test haftanız yaptırlaım falan dedı.bende ben burda yaptrmam kendı dr.uma yaptrcam dedım cıktık.uyuz yaa 22 tl para verdım .devlete gıtsek daha cok sey anlatrdı.boyle dr ne gordum ne duydum.şaka gıbıydı.hanı dızılerde olurya bır delı dr kıyafetı gıyer dr.luk yapar.esım acaba bu gercekten dr.muydu dıyorne mal bısıydı.sonra ben eve gelınce ınternetten baktım olcumlere.yok boyle bısı yaa
deryam160510 nihalla seldayavuzguray bademinur tulayuzun buseli hazel82 epsilonsigma Starimu lune potendia nanan ajjj arwen ZeynepK ozgedoruk tirilaylom gamzedeyim20 pissipissi demettuba83+ latifeelif biopelin
ne demek canım,benim tansiyon da o civarda,bu sabah 9 a 5 çıktı,aç kaldğımda ya da akşamları birden başım dönüyo galiba o aralar 8 e 5 falan oluyo,zaten bu ilaç şekeri düşürüyo birazcık,kolestrolü yükseltiyo,çok bilmiş demesinde çocuklar,ilgili desinler
birileri soru soruyor, bilende yardım amaçlı cevap veriyor. ve birileride bişey bilmedikleri anlaşılmasın diye o kişilere çok bilmiş veya ukala diyorlar. bence durum bu.
biz sana soru soruyoruz öğreniyoruz niye çok bilmiş olasın ki? kimse diyemezmüsaade etmem ulennnn..
ya arkadaşlar herkes farklı bi fiyat söylüyo şaştım kaldım şimdi. ben bi profa gidiyorum çapada ama özelinde muayneleri yapıyo ve 250tl her gittiğimde muayne ücreti bayılıyorum. testler için çapaya yönlendiriyo ama resmen işkence ordan oraya ordan oraya hadi şimdi iyi de ilerki aylarda ağırlaştığımda napıcam bilmiyorum. bide doğumları hastanede yapıyomuş yine ve erkekleri falan hiç sokmuyolar ben eşim enazından ben sancı çekerken yanımda olsun istiyorum.geçen eski bi hastasıyla karşılaştım kadın 2.ye hamile ve yine aynı doktorda 2007de doğum yapmış sezeryan çapada yaptırmasına rağmen özel hesaplarına yaklaşık 2500-2600tl para göndermişler e şimdi bu rakam çok daha fırlamıştır tabi.
sizlerden ricam istanbulda memnun olan arkadaşlardan tabi hangi doktora yada hastaneye gittikleri ve nekadar ödedikleri aynı zamanda doğum ücretlerini bilenlerin yazması. doktorumdan çok memnunum ama değiştirmem gerekecek galiba :S
cnm nerde oturuyorsun bilmiyorum. ben avcılar hospitale gidiyorum. muayene 35 tl. doktorum gönül hnm. çok şeker biri. öyle zırt pırt çağırmaz 1,5 ayda bir çağırır. üstelik tüm ultrasyonları kendi yapar para ödetmez. sadece kan tahliline veriyorum. yani şimdiye kadar 3 muayne*35 :105 tl + 2linin kan testi136 tl verdim.
doğumda bildiğim kadarıyla 650 normal sezeryan ise 950 civarı. yani tavsiye ederim.
bugün sıcaklardan çalışmayı bıraktıkofiste klima yok, klima almaya gittiler şimdi ama nefes alamıyorum
son ana kadar geliyorum da şu profilimdeki çizelge yazan yer neresi onu bulamıyorumduruma ben el atayım o zamangoogle a gir,daisypath yaz sayfayı türkçeye çevir,tam boy tickerı seç,ilerle,sonra 1. boşluğa beklenen doğum tarihi,2. ye son adet tarihi,3. ye bebişine notunu türkçe karakter kullanmadan yaz,istersen alttan arka fon rengi de seç,çıkan bb cod un 2. http yle başlayp png yle biten kısmını kopyala profilindeki çizelge yazan yere yapıştır,hayırlı olsn
tünaydın.......
birileri soru soruyor, bilende yardım amaçlı cevap veriyor. ve birileride bişey bilmedikleri anlaşılmasın diye o kişilere çok bilmiş veya ukala diyorlar. bence durum bu.
biz sana soru soruyoruz öğreniyoruz niye çok bilmiş olasın ki? kimse diyemezmüsaade etmem ulennnn..
cnm nerde oturuyorsun bilmiyorum. ben avcılar hospitale gidiyorum. muayene 35 tl. doktorum gönül hnm. çok şeker biri. öyle zırt pırt çağırmaz 1,5 ayda bir çağırır. üstelik tüm ultrasyonları kendi yapar para ödetmez. sadece kan tahliline veriyorum. yani şimdiye kadar 3 muayne*35 :105 tl + 2linin kan testi136 tl verdim.
doğumda bildiğim kadarıyla 650 normal sezeryan ise 950 civarı. yani tavsiye ederim.
fiyat çok iyiymiş floryada oturuyorum bende tatlım avcılar yakın bize hastanenin doğumhanesini falan gezdin mi? temizmi? benim çapada öyle bi imkanım olmadığı için onuda bilmiyorum. :S
tünaydın.......
canım ben benim çocuklarımdan yana dedim,amannn anne sen de ne çok bilmişsin diye,yanlış anlamışsn
son ana kadar geliyorum da şu profilimdeki çizelge yazan yer neresi onu bulamıyorum
ay becermişim sağolasın cicişim yalnız ben 18 hafta değil 17 haftalığım geç döllenmişiz deduruma ben el atayım o zamangoogle a gir,daisypath yaz sayfayı türkçeye çevir,tam boy tickerı seç,ilerle,sonra 1. boşluğa beklenen doğum tarihi,2. ye son adet tarihi,3. ye bebişine notunu türkçe karakter kullanmadan yaz,istersen alttan arka fon rengi de seç,çıkan bb cod un 2. http yle başlayp png yle biten kısmını kopyala profilindeki çizelge yazan yere yapıştır,hayırlı olsn
ay becermişim sağolasın cicişim yalnız ben 18 hafta değil 17 haftalığım geç döllenmişiz de
Merhaba guzel annisler ve melekleri..
Buralardayim takip ediyorum ama yazamadim kac gundur.
Sanirim yagmurlarda cok kaldim ve usuttum :18::18::18: Biraz atesim var, burnum tikali ve her dakka wc ye kosturuyorum.
Ne yapicami sasirdim valla umarim tez vakitte gecer bu halsizlik halim.
tünaydın.......
fiyat çok iyiymiş floryada oturuyorum bende tatlım avcılar yakın bize hastanenin doğumhanesini falan gezdin mi? temizmi? benim çapada öyle bi imkanım olmadığı için onuda bilmiyorum. :S
canım yaa sen sordunmu doktoruna doğuma nasıl giriliyor diye???
benim kuzenim çapada hemşire....
bana buraya gel kontrollere doğuma diyor amaaaa....
doğuma asistanlarda giriyormuşş...
yani sen bir nevi onlara öğretici oluyorsun bu durumda...
ben o yüzden devlet hastanelerini ve fakülteleri sevmiyorum..
bizim ofiste odayı hafifce serinleten var da evde mahvoluyorum kaç gecedir uyuyamıyorum o da baş ağrısı yapıyoristanbulun sıcağı (uyutmayacak olan) 1 ay enfazla onun için de klima almak gerekirmi bilmiyorum ama böyle giderse alıcaz galiba
çok geçmiş olsun bi doktorunla görüşseydin belki kullanman gerekn ilaç falan vardır
Merhaba guzel annisler ve melekleri..
Buralardayim takip ediyorum ama yazamadim kac gundur.
Sanirim yagmurlarda cok kaldim ve usuttum :18::18::18: Biraz atesim var, burnum tikali ve her dakka wc ye kosturuyorum.
Ne yapicami sasirdim valla umarim tez vakitte gecer bu halsizlik halim.
geçmiş olsun canım...
ama klimalardan bizimde sonumuz hasta olmak sanırım..
ayy ortası yokmu bu havaların yaww
sizin orası soğuk burası sıcak...
şöyle hamilelere göre olsa ya havalar...
hasta olmasak....
canım yaa sen sordunmu doktoruna doğuma nasıl giriliyor diye???
benim kuzenim çapada hemşire....
bana buraya gel kontrollere doğuma diyor amaaaa....
doğuma asistanlarda giriyormuşş...
yani sen bir nevi onlara öğretici oluyorsun bu durumda...
ben o yüzden devlet hastanelerini ve fakülteleri sevmiyorum..
yeni bi dr. hastane arayışı içindeyim ama olurda çapada kalmaya karar verirsem öyle bişi istemem zaten doktor da ben rahat etmiyorum die istemez sanmıyorum. ya zaten doktorumdan çok memnunum ama 20günde bir falan kontrole gidiyroum 250 her seferinde oraya veriyorum. e eski bi hastasıyla konuştum kadın 2007de doğum yapmış hastanede doğumu yaptırmasına rağmen 2500-2600 gibi ekstra hesaplarına havale yapmışlar.bu rakam bu sene ne olur bilinmez. e onu da geçtim içeri hasta haricini almıyorlarmış ki ben sancı çekerken eşim yanımda olsun destek olsun isterim. benim sıkıntılarım bunlar yani tatlım.
bizimde tam tersi evde klima var, valla eve kendimi nasıl atıyorum tahmin edemezsin, direk açıyorum klimayı 24 dereceye, heryeri soğutuyor üstümü başımı çıkarıyorum efil efil oturuyorum walla. şu ofiste hallolsa rahat edicez yemekten sonra özellikle bu saatlerde mahfoluyorum hem sıcak, hem yemek şişkinliği
of yaa bendemi alsam bi klima. fananjitim var benim çok fazla açık kalınca boğazım kuruyo ve azıyo die klima karşıtı bi insanım aslında eve de ondan almadık eşim de klima canavarıdır sonuna kadar acar birazda ondan korktum ama bu sıkcaklar uyunacak gibi de değil. sıcaktan evde bişi yapasım da gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?