cnm kulaktan dolma hep fiyatlar zaten ben sorduğumda öyle söylediler ama yerleri farklı değişik olmaz sanırım:26:cumartesi günü sorarım artık danışmayı esir alırımo ne kadar bu ne kadar diye ama fiyat bu değilde biraz üstü de olsa yine o hastaneden başka yerde yapmam tabi nasipte ne var bilinmez ama vaz geçmem yani sende bırakma derim
cnm uygun bide ilgileri çok güzel aman öyle özel hastaneyiz para tırtıklayalım değil yani çok samimiler bende 3 lümü başka yerde yaptım artık sadece buraya gidicem zaten 15 günde bir çağırıyolar çokta zaman geçmiyo şükürler olsun memnunum yani
of yaa bendemi alsam bi klima. fananjitim var benim çok fazla açık kalınca boğazım kuruyo ve azıyo die klima karşıtı bi insanım aslında eve de ondan almadık eşim de klima canavarıdır sonuna kadar acar birazda ondan korktum ama bu sıkcaklar uyunacak gibi de değil. sıcaktan evde bişi yapasım da gelmiyo
slm arkadaşlar,bugün işe gidemedim..
dün gece çok kötüydüm..gece nefes alamadım..sanki karnımla göğsüm birleşti kasıldı gibi..tansiyonum da bi tuhaf oldu..sonra yavaş yavaş kendime geldim..ağlayınca rahatladım...sıcaktan mı bilemedim..bi de günlerdir bacağım ağrıyor...hiç keyfim yok anlayacağınız..bebek de hop hop hıpluyodu canım yaaa...onun varlığını hissetmek kadar güzel bişey olamaz herhalde bu dünyada..
bugün sağlık ocağına gidip aşımı yaptırıcam..tansiyonuma da bi baktırıyım..geçen cuma 9 du..düşüktü bayaaa..ama düşük tansiyon her zaman için yüksekten iyidir..
şu aralar evhamlanacak yeni bişey buldumreeklampsi...
Allahım sen bana akıl fikir ver yaaa...belirtilerini okuyup fenalaşıyorum..kafayı sıyıracam..
Preeklampsi hamilelik döneminde beliren, hamileliğin anormal seyrettiği bir durumdur. Nedeni bilinmeyen tansiyon yükselmesine neden olur, idrarla protein kaybı başlar ve normalde damarlar içinde tutulması gereken sıvının büyük kısmı vücut boşluklarına kaçarak aşırı kilo alımına ve ödem oluşmasına yol açar.
Preeklampsi tüm gebeliklerin yüzde 6′sında ortaya çıkar.
İlk gebeliğini yaşayanlarda, 18 yaş altı ve 30 yaş üstü olan anne adaylarında, daha önce dört ya da daha fazla sayıda doğum yapmış olanlarda, çoğul gebeliği olanlarda, polihidramniyos (amniyos sıvısının artması) ve hidrops fetalis (bebeğin tüm vücut boşuklarında kalp yetmezliğine bağlı olarak sıvı birikmesi ve bebeğin şişmesi) gibi fetusa ait problemi olanlarda, kötü kontrol edilmiş şeker hastalığı olanlarda, kronik hipertansiyonu olanlarda ve ailesinde hipertansiyon olanlarda preeklampsi daha sık görülür.
yaygın damariçi pıhtılaşması (DIC=Disseminated intravascular coagulation) denen bir durumun oluşmasına neden olabilir. Bu, çok ender rastlanan ve ölümcül sonuçları olabilen bir durumdur.
tünaydın.......
fiyat çok iyiymiş floryada oturuyorum bende tatlım avcılar yakın bize hastanenin doğumhanesini falan gezdin mi? temizmi? benim çapada öyle bi imkanım olmadığı için onuda bilmiyorum. :S
yok gezmedim cnm ama hastane zaten çok temiz ve güzel bir hastane..ama bi dahakine bri bakayım doğru diyorsun.
canımmmgeçen gün iş yerinde bi muhabbet oldu da izinde nereye gidicen diye bodruma dedim herkese kal geldi ne oldu orda arkadaşım var dedimm oooo filan dediler hemen sahiplendim seni yani gelmeyi çok isterim cnm ama madem sen geliyosun ben seni misafir edeyim istanbulun neresine gelicksin cnm???
bu arada topikte buluşma muhabbeti olmuştu acaba ramazandan öncemi yapsak toplaşsak :26:
Merhaba guzel annisler ve melekleri..
Buralardayim takip ediyorum ama yazamadim kac gundur.
Sanirim yagmurlarda cok kaldim ve usuttum :18::18::18: Biraz atesim var, burnum tikali ve her dakka wc ye kosturuyorum.
Ne yapicami sasirdim valla umarim tez vakitte gecer bu halsizlik halim.
canım bende de kronik faranjit vardı zencefilli balla atlattım,şimdi odada klima açık hiç te rahatsız etmiyo,bol bol su içiyoz zaten boğaz kurumuyo o zaman
olmuş cnm ama 1 hafta 3 gün önden gidiyosunahaha ay sancaktepe yeni belediye oldu böyle çekmeköyle kartalın arkası biyerlere düşüyor
maltepe daha yakın ama bilemiyorum central hospitali de duyuyorum belki ona bakarım
ya ben denedim de beceremedim bi türlü çizelge yapmayı
cnm geçmiş olsun senin işinde zor valla bi güneş görmedinMerhaba guzel annisler ve melekleri..
Buralardayim takip ediyorum ama yazamadim kac gundur.
Sanirim yagmurlarda cok kaldim ve usuttum :18::18::18: Biraz atesim var, burnum tikali ve her dakka wc ye kosturuyorum.
Ne yapicami sasirdim valla umarim tez vakitte gecer bu halsizlik halim.
demetcim hangi hastaneydi ben kaçırdım sanırım bazı yazıları
Ay canım ya ben de çok istedim açıkcası ama olsun arkadaşım bodrum kapısı her zaman açık başka tatillerde inşallah bekliyorum.
İstanbul buluşmasına dahilm olacağım oleeey..
Ben Kumburgazda oturuyorum istanbulda. Orası da güzel. Müstakil bahçeli denize nazır...
Benim evimde toplanalım olmazmı... Olur olur çooook güzel olur...
He kızlaaaar siz ne dersiniz...
Çok geçmiş olsun ajdacığım dikkat et kendine canım..
Evet doktor amcalar ilaç vermiyorlar..
Bol bol dinleneceksin artık.. Arttırmamaya dikkat et en azından.
Allah şifa versin..
uff geçmişi ancak bitirebildim. bir taraftan telefonlar bir taraftan kuru nanem kalmmaış taze nane ayıkladım kurutucam. bir taraftanda mojo75 ile mardinden bir haber varmı diye inceledim ama yok. bilgisi olan yok mu sahi?
yaa 2 gecedir bende nefes alamadığımı tıkandığımı farkediyorum uykudan uyanıyorum. neden acaba?
ayyy benim yüzükler hiç olmuyor. ellerim felan fena şiş. çokta kilo aldım acaba gitsem mi bir doktora? tansiyonum yüksek mi bilmiyorum hiçç. bak şimdi şüphe uyandı içimde. bebişde hareket etmiyor 3-5 gündür. ayyyy napsam yaa.....
yok gezmedim cnm ama hastane zaten çok temiz ve güzel bir hastane..ama bi dahakine bri bakayım doğru diyorsun.
bişi yoktur sıcaktan uyuyamıyorsundur merak etme =) ben güya bol gelen alyansımı bile takamıyorum artıkprogestan kullanıyorum o şişlik yapar demişti daha önceki konuşmalarda arkadaşlar yarın bi doktora sorucam zaten nolcak benim bu halim die. ayaklarım akşam eve gittiğimde davul gibi oluyo.
bide acil bi durumda müdehale edebilecekleri ekipmanlar varmı onlarda önemli allah korusun doğumda ters giden bişiler olabilir dimi?
ayyyyyyyyy evet biz ne zaman buluşucaz yaaa:84::84::84::84::84::84:
Ay canım ya ben de çok istedim açıkcası ama olsun arkadaşım bodrum kapısı her zaman açık başka tatillerde inşallah bekliyorum.
İstanbul buluşmasına dahilm olacağım oleeey..
Ben Kumburgazda oturuyorum istanbulda. Orası da güzel. Müstakil bahçeli denize nazır...
Benim evimde toplanalım olmazmı... Olur olur çooook güzel olur...
He kızlaaaar siz ne dersiniz...
aaa toplanıyomuyuz nezaman benim nie haberim yokyoksa davetli davetli değilmiyim
faranjit için değil de soğuk algınlıklarına karşı özellikle kışın zencefil zerdaçal ve bal karşımını bende çok yerdim sabahları aç karna sağlık için ama benimkini geçirmemişsanırım bende bi anormallik var arada pencereleri açmazsam gıcık yapmaya başlıyo gerçi benim burunda prb var yeterli nefes alamıyorum burundan o da sık sık tekrarlamasına sebep oluyo
Çok geçmiş olsun ajdacığım dikkat et kendine canım..
Evet doktor amcalar ilaç vermiyorlar..
Bol bol dinleneceksin artık.. Arttırmamaya dikkat et en azından.
Allah şifa versin..
olmuş cnm ama 1 hafta 3 gün önden gidiyosunama güzel olmuş hç yoktan iyidir
cnm geçmiş olsun senin işinde zor valla bi güneş görmedinsen güneşe biz yağmura hasret
cnm özel pendik bölge hastanesi sen aslında yakınsın sanırım arabanda var bide hastanenin sancaktepe ve maltepe şubeleride var burdaki doktorların çoğu uzman tavsiye ederiz sanada
kesinlikle canım şanslısın...bu bebeğimde ilk tahlili devlette yaptırdım.. ama önceki düşükte 400 tl vermiştim....
2li testede 220 verdik.. allahtan 3lü yapmıyormuş..
demekki detaylıda acısını çıkaracaklar....
dün bende işten eve döndüğümde bacaklarımın şiş şiş olduğunu gördüm.
hamilelikte şişme neden olur kızlarr yaa
dün bende işten eve döndüğümde bacaklarımın şiş şiş olduğunu gördüm.
hamilelikte şişme neden olur kızlarr yaa
ilginç ben 2 kilo kadar bal tüketmişimdir 1 yılda,bi daha da tekrarlamadı,azcık gıcıklansa bi bardak çay yada süt yeterli oluyo,ama sigara,çamaşır suyu,duman,toz,bi de biber tohumundan kaçıyorum,alerjik kökenli biraz da beni sigara çok etkiliyo belki seni de klimadır,dediğin gibi burundan da yeniliyo olabilr,Allah acil şifalar versin
aaa toplanıyomuyuz nezaman benim nie haberim yokyoksa davetli davetli değilmiyim
cnm geçmiş olsun senin işinde zor valla bi güneş görmedinsen güneşe biz yağmura hasret
Az kaldi bende gunesi görucem yakindabayramda izmirde olucam Allahim kismet ederse, bol bol guneslencem o zaman. Birde yazliga giderim okullar kapaninca tenha olur iyice cikaririm gunesin tadini
Sizin icin de yagmur duasi edelim bi gece toptan bakarsiniz ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?