2011 Aralık Anneleri

demetcim hangi hastaneydi ben kaçırdım sanırım bazı yazıları

canım bende de kronik faranjit vardı zencefilli balla atlattım,şimdi odada klima açık hiç te rahatsız etmiyo,bol bol su içiyoz zaten boğaz kurumuyo o zaman

uff geçmişi ancak bitirebildim. bir taraftan telefonlar bir taraftan kuru nanem kalmmaış taze nane ayıkladım kurutucam. bir taraftanda mojo75 ile mardinden bir haber varmı diye inceledim ama yok. bilgisi olan yok mu sahi?

yaa 2 gecedir bende nefes alamadığımı tıkandığımı farkediyorum uykudan uyanıyorum. neden acaba?

ayyy benim yüzükler hiç olmuyor. ellerim felan fena şiş. çokta kilo aldım acaba gitsem mi bir doktora? tansiyonum yüksek mi bilmiyorum hiçç. bak şimdi şüphe uyandı içimde. bebişde hareket etmiyor 3-5 gündür. ayyyy napsam yaa.....

Son düzenleme:

Ay canım ya ben de çok istedim açıkcası ama olsun arkadaşım bodrum kapısı her zaman açık başka tatillerde inşallah bekliyorum.
İstanbul buluşmasına dahilm olacağım oleeey..
Ben Kumburgazda oturuyorum istanbulda. Orası da güzel. Müstakil bahçeli denize nazır...
Benim evimde toplanalım olmazmı... Olur olur çooook güzel olur...
He kızlaaaar siz ne dersiniz...

Çok geçmiş olsun ajdacığım dikkat et kendine canım..
Evet doktor amcalar ilaç vermiyorlar..
Bol bol dinleneceksin artık.. Arttırmamaya dikkat et en azından.
Allah şifa versin..

canım bende de kronik faranjit vardı zencefilli balla atlattım,şimdi odada klima açık hiç te rahatsız etmiyo,bol bol su içiyoz zaten boğaz kurumuyo o zaman

faranjit için değil de soğuk algınlıklarına karşı özellikle kışın zencefil zerdaçal ve bal karşımını bende çok yerdim sabahları aç karna sağlık için ama benimkini geçirmemiş sanırım bende bi anormallik var arada pencereleri açmazsam gıcık yapmaya başlıyo gerçi benim burunda prb var yeterli nefes alamıyorum burundan o da sık sık tekrarlamasına sebep oluyo

olmuş cnm ama 1 hafta 3 gün önden gidiyosunama güzel olmuş hç yoktan iyidir
cnm geçmiş olsun senin işinde zor valla bi güneş görmedin sen güneşe biz yağmura hasret
demetcim hangi hastaneydi ben kaçırdım sanırım bazı yazıları

cnm özel pendik bölge hastanesi sen aslında yakınsın sanırım arabanda var bide hastanenin sancaktepe ve maltepe şubeleride var burdaki doktorların çoğu uzman tavsiye ederiz sanada

ayyyyyyyyy evet biz ne zaman buluşucaz yaaa:84::84::84::84::84::84:

ayyy benim yüzükler hiç olmuyor. ellerim felan fena şiş. çokta kilo aldım acaba gitsem mi bir doktora? tansiyonum yüksek mi bilmiyorum hiçç. bak şimdi şüphe uyandı içimde. bebişde hareket etmiyor 3-5 gündür. ayyyy napsam yaa.....

canım tansiyonum 9a 6 dedin ya,düşük tansiyon da olmaz böyle bişey

ilginç ben 2 kilo kadar bal tüketmişimdir 1 yılda,bi daha da tekrarlamadı,azcık gıcıklansa bi bardak çay yada süt yeterli oluyo,ama sigara,çamaşır suyu,duman,toz,bi de biber tohumundan kaçıyorum,alerjik kökenli biraz da beni sigara çok etkiliyo belki seni de klimadır,dediğin gibi burundan da yeniliyo olabilr,Allah acil şifalar versin

Çok geçmiş olsun ajdacığım dikkat et kendine canım..
Evet doktor amcalar ilaç vermiyorlar..
Bol bol dinleneceksin artık.. Arttırmamaya dikkat et en azından.
Allah şifa versin..

Cooook tesekkur ederim canim, ama bugun biraz daha iyiyim sanirim. Ayakta durabiliyorum en azindan. Pazar alis-verise gitmistik esimle ustume olan bisiyler kalmamis dolanirken hic farkina varmamisim usudugumun. Bazen unutuyorum göbusume ragmen hamile oldugumu
Birde dinlenmekten baska yaptigim bisey yok ki zaten benim, hep evde dinlenme modundayim. Bu arada seninde iyi olmana cok sevindim, umarim o agrilarin hamilelikte bir daha tekrarlamaz.

bu arada kusura bakmayın arkadaşlar herkese hayırlı birgün geçirmesi dielğimle merhabalar :) ben öğlene kdr alışverişteydim kızlar elbise istedi onu alıp gldm sizleri merak ettim geçmişi okudum konuya hemen daldım selam ermeyi unutup....demetcim çok sağol haklısın gelebilirim özellikle sancaktepeye gelebilirim oraları yakın sayılır en azından o semti biraz biliyorum. oradan önerebileceğiniz bir dr varmı varsa ona gdym doğum için hastane belirlememiştim daha eşim medipol diyordu ama benim içime sinmemişti belki kısmet sancaktepeyedir

walla cnm ben özele gidiyorum.. özel sigortam var ama yatarak tedavi olduğu için sadece anlaşmalı fiyattan yararlanabiliyorum.. 3 haftada bir 94.5 tl bayılıyoruz.. arada kontrol yazıo dr.. ona para ödemiyoruz ama şanski bu arada hep kontrol dediği haftalar 2 li ve 3 lü zamanlarına denk geldi..100 er lirada onlara verdik..şimdi ayrıntılı için yönlendir 2 dr var dedi.. biri 600 tl alıomuş yok dedik almayalım o da dedi gerek yok ona ama diğerine mutalaka gidin.. alanında en iyisi dedi.. bizde düşündük araştırdık.. çocuğumuz için feda dedik 320 de oraya bayılcaz.. çok mu paramız var hayır ama bişi olursa neden gitmedik diye kendimizi yer bitiririz diye gideceğiz kısmetse.. sonuçta doğum masrafındandan kurtarıyorum paçayı:) aşırı memnunum dr. umdan bende hastane değiştirdim bu dr umu buldum tavsiye üzerine.. sonsuz güvenim var.. doğumumuda özel sigrotam komple karşılıcak inş.. sadece küvez parasını karşılamıo ona da şöle bir önlem aldık erken doğum riski olursa başka bir hastaneye ggelcek dr um.. ayarlıyor kendi ..

dün bende işten eve döndüğümde bacaklarımın şiş şiş olduğunu gördüm.
hamilelikte şişme neden olur kızlarr yaa

rahmin büyümesinden,kılcal damarların genişlemisinden, kan dolaşımının yavaşlamasından cicim kolay mı karın rahim büyüyo,bebişimiz de büyüyo,sıkılmış macun gibi oluyoz kan akımı yavaşlıyo,ben eve gidince soğuğa yakın ılık bi duş alıyom,15 dk kadar ayaklarımı yukarı kaldırıyom,işe de terlikle geliyom,çok şükür rahatladm

dün bende işten eve döndüğümde bacaklarımın şiş şiş olduğunu gördüm.
hamilelikte şişme neden olur kızlarr yaa

etrafımdakiler tuz diyo bende tuzsuz yapamam ama çok kıstım yemeklerimi normal tuzlu yiyorum artık yinede şişiyorum. kimi arkadaşlar da progestan yapar diyo. bakalım yarın doktora sorucam ne dicek

benim burundan kaynaklı sık sık tekrarlayacağını hangi doktora gittiysem söyledi. ameliyat şart dediler ama ben korkuyorum hep erteledim güya bu baharda yaptıracaktım enson kararım oydu :))

aaa toplanıyomuyuz nezaman benim nie haberim yok yoksa davetli davetli değilmiyim

Toplanma arzusu var şuan.. Tabi öncesini bilmiyorum bende kendi kendimi dahil ettim zaten

Bu konuyu konuşalım gerçekten... Bizm evde kumburgazda buluşalım hepiniz davetlisiniz kızlar. Çok rahat ettreceğim sizi. Daha uzun vakit geçirirz..
Neyse istanbula geleyim bu konuya el atalım. Ben gelmeden toplanmayın sakın.. Lütfeeeen.

Evet artık şu yapmam gereken temziliği yapayım artık...
Hepinize iyi günler kızlar.
Öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…