Cooook tesekkur ederim canim, ama bugun biraz daha iyiyim sanirim. Ayakta durabiliyorum en azindan. Pazar alis-verise gitmistik esimle ustume olan bisiyler kalmamisdolanirken hic farkina varmamisim usudugumun. Bazen unutuyorum göbusume ragmen hamile oldugumu
Birde dinlenmekten baska yaptigim bisey yok ki zaten benim, hep evde dinlenme modundayim. Bu arada seninde iyi olmana cok sevindim, umarim o agrilarin hamilelikte bir daha tekrarlamaz.
Merhaba guzel annisler ve melekleri..
Buralardayim takip ediyorum ama yazamadim kac gundur.
Sanirim yagmurlarda cok kaldim ve usuttum :18::18::18: Biraz atesim var, burnum tikali ve her dakka wc ye kosturuyorum.
Ne yapicami sasirdim valla umarim tez vakitte gecer bu halsizlik halim.
cnm bekleriz tabi hangi tarihte burdasın nasip olursa:44:Beni bekleyin noluuuur.....
olurmu cnm bi organizasyon yaparız gelebilen herkes davetli ne demekAy canım ya ben de çok istedim açıkcası ama olsun arkadaşım bodrum kapısı her zaman açık başka tatillerde inşallah bekliyorum.
İstanbul buluşmasına dahilm olacağım oleeey..
Ben Kumburgazda oturuyorum istanbulda. Orası da güzel. Müstakil bahçeli denize nazır...
Benim evimde toplanalım olmazmı... Olur olur çooook güzel olur...
He kızlaaaar siz ne dersiniz...
aaa toplanıyomuyuz nezaman benim nie haberim yokyoksa davetli davetli değilmiyim
bu arada kusura bakmayın arkadaşlar herkese hayırlı birgün geçirmesi dielğimle merhabalar :) ben öğlene kdr alışverişteydim kızlar elbise istedi onu alıp gldm sizleri merak ettim geçmişi okudum konuya hemen daldım selam ermeyi unutup....demetcim çok sağol haklısın gelebilirim özellikle sancaktepeye gelebilirim oraları yakın sayılır en azından o semti biraz biliyorum. oradan önerebileceğiniz bir dr varmı varsa ona gdym doğum için hastane belirlememiştim daha eşim medipol diyordu ama benim içime sinmemişti belki kısmet sancaktepeyedir
olabilir cnm ordaki doktorları bilmiyorum ama kendi doktoruma sorarım cumartesi günü unutmazsam
Viks malesef ama dediklerini yapiyorum iki gundur, bugun biraz acildi gozlerim. En azindan ayakta yemek yapabildim. Kocama yazik iki gundur sandvicle idare etti bana da corba yapti isten gelince. Cok tesekkurler tavsiyen icin deryacim..canım ılık bi duş al,sıcak bişeyler iç,viks varsa evde burun içine biraz sür açar,geçmiş olsun canm
çok geçmiş olsun çok zor hamilelikte. yatarak ve bol vitaminle geçiyor birde ben açık çaya bolca bal katıp içtim bademciklerim şiştiğinde acil şifalar diliyorum sana
Toplanma arzusu var şuan.. Tabi öncesini bilmiyorum bende kendi kendimi dahil ettim zaten
Bu konuyu konuşalım gerçekten... Bizm evde kumburgazda buluşalım hepiniz davetlisiniz kızlar. Çok rahat ettreceğim sizi. Daha uzun vakit geçirirz..
Neyse istanbula geleyim bu konuya el atalım. Ben gelmeden toplanmayın sakın.. Lütfeeeen.
Evet artık şu yapmam gereken temziliği yapayım artık...
Hepinize iyi günler kızlar.
Öpüyorum
Cooook tesekkur ederim canim, ama bugun biraz daha iyiyim sanirim. Ayakta durabiliyorum en azindan. Pazar alis-verise gitmistik esimle ustume olan bisiyler kalmamisdolanirken hic farkina varmamisim usudugumun. Bazen unutuyorum göbusume ragmen hamile oldugumu
Birde dinlenmekten baska yaptigim bisey yok ki zaten benim, hep evde dinlenme modundayim. Bu arada seninde iyi olmana cok sevindim, umarim o agrilarin hamilelikte bir daha tekrarlamaz.
Hastaneye girmeyi bekleyemedi otomobilde dourdu - Hrriyet Gndem bu doğum sancısı bu kadar az sürede mi bitiyor ya, hastaneye yetişemeden arabada doğum yapmış:26::26:
dün bende işten eve döndüğümde bacaklarımın şiş şiş olduğunu gördüm.
hamilelikte şişme neden olur kızlarr yaa
Hastaneye girmeyi bekleyemedi otomobilde dourdu - Hrriyet Gndem bu doğum sancısı bu kadar az sürede mi bitiyor ya, hastaneye yetişemeden arabada doğum yapmış:26::26:
cnm bekleriz tabi hangi tarihte burdasın nasip olursa:44:
olurmu cnm bi organizasyon yaparız gelebilen herkes davetli ne demek
olabilir cnm ordaki doktorları bilmiyorum ama kendi doktoruma sorarım cumartesi günü unutmazsam
kısmetse tarihi uydurabilirsem bende çok isterim gelmeyi=)
hadi bakalım şimdiiiiiiiii bu kumburgaz nerdeki :26::26::26:
kızlar şimdi karnıma baktımda tişörtün üstünde sanki birşey atıyor pıt pıt diye, seğirme gibi ama ritmik bir şekilde. bu bebek olamaz dimi? kelebekler uçuşmuyor çünkü :) damar yada bebeğin kalp atışı mıdır acaba? :26: artık hareket etsin istiyorum
ben geçen gün hastanedeyken doktor acil çıktı normal doğum gelmiş 20 dk ya geri geldi kadın yani doğması dikişi bebeğin kontrolü 20 dk sürdünormal doğumun faydaları
öncelikle çok geçmiş olsun rabbim bebeğini ve seni zor durumda bırakmadan sağlıkla bu süreci atlatıp hayır ve sağlıkla bebişini dünyaya gtrmeyi kısmet etsin canım.
oğluşunada hayırlı uzunnnnn bir ömür versin sevdikleri ve sevenleriyle birlikte inşllh. kocaman öp bizim yerimizede
sonra baktım gugıldan da pek anlayamadım benim algı sorunum var bu bebekten sonra ama iyi bişey olmadığını farkettim allah kolaylık versin arkadaşım
teşekkürler kıslar , inşallah sadece ihtimal olduğuyla kalır ....
ayy benimde öğleden sonra sol tarafım bi kıpır kıpırkibu anası gibi oynak bebişin cinsiyeti kesinleşmesi için yarın sabahtan akşama kadar çikolata yiyicez ki ben buna asla hayır demem ALLAH derim böle kıpır kıpır oynuyo ama neden bu bebiş dönmüyo ya :26::26 erşembe günü kader anı dan - dan - dan gerilim müziği yaptım
sol tarafsa erkek oluyor , GENELDE
kızlar valla geçmişi bi okuyim dedim ama bitiremedim, üzgünüm(
bugun dayanamadım, bi de istanbulda doktora gidiyim dedim. kızımı gördüm, hem de bişey yemeyi unutmama rağmen kıpır kıpır taklalar atıyordu. o kadar tatlıydı ki, anlatamam. 17 haftalık olmamıza rağmen boyu 18 cm olmuş. 193 grammış. bir hafta kadar önden gidiyormuş. çok sevindim kızımı gördüğüme. bir de farklı bi doktor daha görsün istiyordum. o da cinsiyetine kız dedi. herşey yolunda dedi. içim rahatladı.:))))
bebişlerinize iyi bakın. hepinizi çoook öptüm.
MAŞALLAH PAMUK PRENESESE
ayol benim kaynanam iyidir ama daha ben de sağolsun bi çöpünü görmedim. bigün alışverişe çıktık deniyo da deniyo deniyo da deniyo bozuldum bi tane de kızım sen dene deisn nerdeee en son artık ayaklarımıza kara sular inmiş ona çok güzel bi hırka beğendik neyse işte o anda lütfetti dedi ki sana da alalım mı bundan yok anne sağol dedim geçtim. bütün gün bin tane bişi beğendim hiçbirine alalım demedi en son 19 tlye olanı kaçırmadı heralde... ama ben de onu istemedim hıh
haha kızlar size teselli olsun durun ne anlatıcam,eşimin annesinin bahçesinde kayısı, erik, şeftali, elma daha başka başka ağaçlar var bahçesi baya büyük,neyse eşim dediki annem çağırıyo erikleri toplayacakmış artık yerlere döklüyomuş diye,eşim izindeydi bende çalışıyodum iyi neyse gitti annemler bendeydi anneme dedimki eşim akşam erik getirir bol bol yeriz,benm işten çıkma vaktim geldi ki eşimin annesi karşı sokağımda oturuyodu,eşim almaya geldi elinde de 5 tane erik var,içeri girdi masanın üstüne koydu birini kendi ağzına attı al bunları annem gönderdi dedibende bir sinir anlatamam ama dedim annemde olsa akşam kıyamet kopcak,çıktık gidiyoruz eve eşim markete girdi 3,5 kilo erik aldı hayırdır annene yetmedi de onamı götüreceksin dedim hayır bizim eve dedi annene ayıp olmasın bahçeden getirdim diyicem dedi o düşüncesinden dolayı sesimi çıkarmadım,ertesi günde aldım 5 tane erik gittim dedimki bunlar bana fazla geldi al komşularına dağıt bana ne dese beğenirsiniz aaa ben dün hepsini kilo kilo komşularıma dağıttım diye,mübarek ben düşmanmıyım 5 tane erik ayıptır ya
buda ikinci vukuatı kadın 2 bayram kurban kesti eşim gitti yardıma ikisinde de eli boş geldineymiş et kalmamış bütün bir sene yediler ama evlerinde ya bi kanatlarım eksikte ben bu kadına ne yaptım onu anlamadım inş teselli olmuşsunudur
ayyyy yazık tüh haberimiz olsaydı kaynanana eksilen eriklerinin yerine bir ağaç fidesi alırdık içi rahat ederdi gıcık oldum bak şimdi beterin beteri varmış şükür halime ama yoookkkk dur bendede bir incisi var geçen akşam ordaydık çıktım evin üstüne üzüm asması var birkaçtane aldım aaaa dedi ben topladım indirdim aşağıya iyi dedim giderken alırım ama vermedi zoruma gitti yengeme anlattım akşama baktım abim bir kasa siyah ve beyaz üzüm getirmiş onadamı getirsem yesin diye kıymetli kayınvalideceğime
valla kızlar ne kaynanalar varmış, bence özellikle bu yemek konusu kaynanalıkla falan ilgili değil insanlıkla ilgili,sokakta birini görsen paylaşırsında hamile gelinine bu yapılmaz yani, bence kaynanalarınız sizi sevmiyor değilde kesinlikle oğullarını paylaşmak istemiyorlar onlara çok düşkünler, siz yada başka biri kim gelini olsa aynı şeyi yaparlardı.takmayın kafaya
Benimde kaynanam üst katımda oturuyor, gıcık olduğum huyları var tabi biraz cahil örneğin bizimde geçende bir yemek olayı oldu hep birlikte yemek yiyoruz onlarda eşimde bana takılıyor sizden çekiniyor çok yiyemiyor falan dedi. bende annenden niye çekineyim açsam zaten çok yerim dedim anneside o zaman "ölsün" dedi benim için yani orasıda benim evimmiş yemek yemeğe utanıyorsam açlıktan öleymişim falan. takmadım bile çünkü kötü niyetli değil yedirmeyi içirmeyi sever, onlara çıkmasak bile değişik birşey yaptıysa mutlaka getirir bize sadece sevmediğim huyu fazla tutucu benim kıyafetlerime karışamıyor (açıkta giyinmiyorum aslında mini etek, askılı badi falan giymiyorum)ama bir baştan aşığıya bakar ona göre açık bişey giymişsem genelde oğluna söylenir koca adam oldun neden şort giyiyorsun falan diye (şort dediğide kapri) ama 2 buçuk yıl oldu bana daha bişey demeye cesaret edemedi
kocanızla iyiyseniz onları dert edipte aranızı bozmayın herkesin farklı huyları var sorsanız en iyisi bile gelininden memnun değildir.
boşuna dememişler " kaynanayı naapmalı kaynar kazaman atmalı "off ben de bir anlatsam ...... çok iyi görünür , herkes öyle bilir ama çok ince hesplar peşindedir ve inceden inceden halleder herşeyi , kolay kolay kimse anlamaz ne demek - yapmak istediğini .. elimden geldiğince mesafeliydim de şimdi şu oğluşa bakma durumundan mecburen tavizler verdik , bebiş doğunca daha da vereceğiz de
Kızlaar ben hala isim arıyorum oğluma,ahmet akif ve ali keremi sormuştum daha önce size,şimdi de kardeşim ahmet bera da güzel abla bi düşün istersen dedi.Bera nın anlamı Fazilet,seçkin olma vasfı,Olgunluk demek.Ayrıca sahabiden de büyük zatlar var bu isimde.
Ne dersiniz erkek ismi için uygun mu bera.Sankı unısex bi isim gibi,ama sahabiler erkek.
Bu arada abimizin ismi isa selim,abiyede uygun mu koysak die düşünüyorum aman ikinciye isim koymak daha zormuşş :)
evet yaa Bera biraz feminen bir isim , Berat daha erkeksi sanki :44:
herkese günaydın kızlaaarrrr
10'da randevumuz var kocişe mama hazırlayıp uyandırıcam ve kızımı görücezzz
inşallah güzel yüzünü de gösterir prenses hanım
günaydınn kızlarrrrrrr mesaii başladıı vallaaaaa.bugün rusyadan kardeşim geldii orada calışıyoo 14 aydırr görmüyorumm öuyleee özledimkii göremedimm ama işee geldiğimm içinn bugün bana bu mesaii bitmezz birann çöncee kardeşimii görmekk istiyorumm.oglumda dayısınıııııııDDD
gözün aydın canımmmm
günaydın herkese 1 haftam daha bitti hayırlısıylabebeğim hop hop hopluyor hissetmeyenler bu duygu çok güzel alışana kadar her defasında gözleriniz doluyor artık alışıyorum yavaş yavaş bebeğim iyice güçlenmiş kas yapmış heralde
benim kuzucuk da öyle , bazen sanki kendini kaldırp kaldırıp atıyorgün içinde çok hareketli ve ayakta olduğumdan uyuyor paşam tüm gün , ne zaman otursam uzansam 3-5 sn sonra başlıyor dürtüklemeye
Kızlar en içten ve en sıcak günaydınlar sizinle olsunuzun zamandan beri giremiyordum yeni girebildim bundan sonra sürekli burdayım inşallah bende Aralık ayı annesiyim inşallah muhtemel doğum tarihi 4 aralık 2011 bir oğlum olacak Allah izin verirse inş. şuan da 20+3'üm tekmelerini hissedebiliyorum oğlumun yanlız bir sorunum var doktor bana beyninde ufak bir kist olduğunu söylemişti 18. haftada cuma ayın 22'sinde kontrolum var ne olur dua edin geçmiş olsun ne olur kızlar duaya çok ihtiyacım var aranızda böyle bir durum yaşamış olan biri var mı gerçi doktor söyledikten sonra başka birine gittik 2 gün sonra öncekine göre küçülmüş dedi o zamn yok olma ihtimali daha yüksek değil mi kızlar ne olur duanızı esirgemeyin...
canım geçmiş olsun .. 2009 temmuz annelerindeyken bir arkadaşımızın bebişinde de vardı böyle bir durum , doğuma kadar geçti , merak etme iyileşecek annesi
Arkadaşlar Günaydın;bu cumartesi detaylı ultrasona giricem inşallah 19.haftamın içindeyim.Doktorum gittiğim hastanede ki başka bir kadın doğum doktoruna yönlendirdi beni,ilk hamileliğimde de aynı doktora yönlendirmişti.Ama bakıyorum da çoğu arkadaşım istanbul için söylüyorum hep nişantaşında kı prof lara gidio bu detaylı için.Benim gideceğim doktor operatör,acaba bu detaylı için prof'a gitmek daha mı doğru.Detaylı ultrasonu çeken doktorun perinatalog olması gerektiğini yazıo nette.Mesela detaylı ultrason yazınca hemen birkaç isim çıkıo,prof dr fehmi yazıcıoğlu ve prof dr atıl yüksel.Adam çapa da profesör.Ne yapmak lazım bilemedim,sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.Nerde kime baktıracaksınız detaylıyı.
herkese günaydınnn
1. bebeklerini hissedenler sizi kıskanmıyorum!!! benim oğlan biraz uyuşuk heralde ne yapsam göremiyorum ama akşam eşim o daha çok güçsüz senin yağları aşıp da nasıl hissettirsin diyince hem duygulandım hem zorlamayı bıraktım. güçlensin de öyle bi tekmeleyiversin ki anacığını aslanmış koçmuş kaplanmış diyeyim
2. kardelen mi hercai mi arkadaşım allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin eminim çok daha ufalmıştır hatta yok olmuştur kist. sen kendini üzüp de sinirlerini bozma. hayırlı haberlerini bekliyor olacağız
3. bu detaylıya bakan hocalar bu işin uzmanı ama daha önce söylediğim gibi benim doktorum akrabam hep söylediği şey. "onlar bizden farklı bişey görmüyorlar aslında ama ne olur ne olmaz diye uzman göze baktırıyoruz yine de" haliyle doktorunun bakışına güvendiğin başka bir doktora yönlendirildiysne hiç dert etme. nişantaşındakine gidip 300-500 küsur verip gelcez işte biz başka bi farkımız olmicak.
imkanınız varsa perinatologlara gidin ve mümkünse prof . olsun .. neticede bu işlem 1 kere yapılacak ve onların baktığı gözle sıradan kadın doğumcu yada radyologların gözü bir olmuyor , çünkü perinatologların tek işi bebek gelişimindeki risk odakları neler , ne zaman ortaya çıkabilir , kullandıkları makinelere hakimler vs. vs.. radyolog bir çok alanda geliştirmek zorunda kendini aldığı eğitim gereği , dolayısıyla incelemesi perinatologa göre daha yüzeysel olabilir .. kad.doğ.uzm. ise tek yaptığı gebe rutin takibi , ister istemez hakim oldukları konular bununla sınırlı .. kolay kolay hiç bir dr. " ben - biz ... uzm. yetersiziz X uzm. dr.a gidin " demezler , o yüzden gebeliğiniz süresince sadece 1 kere yaptıracağınız bu incelemeyi en iyi yerde yaptırın , imkanınız varsa ..
kızlar haftaya tatile gidiyoruz .tatile giden arkadaşlar önereceğiniz otel yazlık pansiyon vs nasıl geçti tatiliniz. fikirlere ihtiyacım var.
hiç canım otel istemiyor. pis geliyor artık oteller nedense hele o ruslar nebiliyim hiç içim almıyor
düşündüğün bir yer yoksa kendi başıma olayım dersen apartlara gidin Bodrum - Antalya tarafı ..Çeşme güzel bir mekan , fethiye- marmasis nispeten daha serindir.. tatil köyü gibi bir yer dersen nasıl bir bütçe ayıracaksın bilmiyorum ama Magic Life'lar iyidir Belek ve Sidedekinde kalmıştık yanlış hatırlamıyorsam .. Kemerde Alatimya diye bir yerde kaldık hiç beğenmedik .. Antalyada Silence Beach Golf resort kaldık = güzeldi .. arkadaşım Voyage belek Sorgun da kaldılar , memnunlardı .. 2008den beri ilk defa gideceğiz yaz tatiline , pazar günü Belek Barcelo Tat Beach Golf Resort Otele , yorumlar ve resimler iyi görünüyor , bakalım biz nasıl yorumlarla ayrılacağız
Muayene ücreti ne kadar bilmiyorum ama Memorial Hastanesinde Dr. Cihangir Yılanlıoğlu var. Çok çok iyi, olumlu yorumlar alıyorum onun hakkında. Ben de ona gideceğim detaylı için
Cihangir beyi çok iyi olduğunu duymuştum , 1-2 kere Altuğ beye gittim rutim kad.hast. şikayetim için .. siz orada hangi birimdesiniz ? 2 kere tüp bebek ted. oldum orda bir de ben
Merhaba,
Ben de memorial de çalışıyorum. Sen kime gidiyorsun burdan hangi doktor ?
doğumunu (sezeryan olursa) benden önce yaparsan ameliyathanede elini tutarım :)
sez.doğum ücreti ne kadar biliyor musunuz ?
ah memorial ahhhhhhhh izmire gelmeden önce oraya gidiyordum .doğum da orda olur diye düşünmüştük ama tayin işi çıktı!şimdi buraya gelince görüyorum ki memorial nereeeee burdaki hastaneler nere...bizim özel sigortamız var,o nedenle en iyisi olsun demiştik.ha burdaki hastanelerin en iyisi bile heralde istanbuldaki ortalama bir hastane gibi kalır.izmire hiç yatırım yapılmıyor.koskoca izmirde doğru dürüst alışveriş merkezi bile yok,aradığın şeyi bulmak için en az 2 -3 yere girmen lazım.istanbulda bir yerden her türlü alışverişini yapıyordun.
kadere bak , tam tersi durumdayız .. ben de yine İst.a geldiğim için kahroluyorum :84: İZMİRDE çiğli Kent hast. çok iyidir , doğumu rda yaptım , bir de benim doğumum sıralarında açılan bir hast. var herkes çok memnun : üçyolda , Egepol .. ha tabi Alsancaktaki Ege sağlık'ın da süper bir hast. olduğunu Alman hast. ayarında olduğunu söylemem lazımAVM olarak sanki bilinçli olarak vasat , ama dışarıda yapacak çok şey olduğundan İzmirde pek kimse tıkılı kalmak istemez AVM köşelerinde
İzmirde nerede oturuyorsun canım ??
ya arkadaşlar herkes farklı bi fiyat söylüyo şaştım kaldım şimdi. ben bi profa gidiyorum çapada ama özelinde muayneleri yapıyo ve 250tl her gittiğimde muayne ücreti bayılıyorum. testler için çapaya yönlendiriyo ama resmen işkence ordan oraya ordan oraya hadi şimdi iyi de ilerki aylarda ağırlaştığımda napıcam bilmiyorum. bide doğumları hastanede yapıyomuş yine ve erkekleri falan hiç sokmuyolar ben eşim enazından ben sancı çekerken yanımda olsun istiyorum.geçen eski bi hastasıyla karşılaştım kadın 2.ye hamile ve yine aynı doktorda 2007de doğum yapmış sezeryan çapada yaptırmasına rağmen özel hesaplarına yaklaşık 2500-2600tl para göndermişler e şimdi bu rakam çok daha fırlamıştır tabi.
sizlerden ricam istanbulda memnun olan arkadaşlardan tabi hangi doktora yada hastaneye gittikleri ve nekadar ödedikleri aynı zamanda doğum ücretlerini bilenlerin yazması. doktorumdan çok memnunum ama değiştirmem gerekecek galiba :S
benim dr.um eski tüp bebek dr.um .. dr.luğu bırakacak gibi , sağlık alanında başka işler yapıyor , jübilesini benim doğumumla yapacakmışsadece ben ve 1-2 hastası için Ataşehir kadıköy şifa'ya geliyor nöbete , dilersen yönlendiririm . izmirdeyken bile uçakla ona geliyordum 28. haftaya kadar , doğumum için de o geldi İzmire .. çok iyi insandır , kesinlikle gereksiz işlem yaptırmaz , ilaç aldırmaz , seni sakinliğe sevk eder hep .. özel sağlık sigortam olduğu için ne kadar ödüyoruz bilmiyorum ama anladığım kadarıyla 150 tl felan muayene ücretleri orada .. doğumu ise karar vermedim .. 1-2 hast. var aklımda , ama bana en yakını MEDİCANA İNTERNATİONAL BEYLİKDÜZÜ sanıırm orada yaptırıcam en kötü ihtimalle ..
sen nerede oturuyorsun canım ??
cnm bekleriz tabi hangi tarihte burdasın nasip olursa:44:
olurmu cnm bi organizasyon yaparız gelebilen herkes davetli ne demek
teşekkürler
canım işte bu şekilde oluyo zaten,seğirme şeklinde ya bişeyler yedikten sonra,ya sabah,ya da akşam uzandığında oluyo böyle
ahaha ay sancaktepe yeni belediye oldu böyle çekmeköyle kartalın arkası biyerlere düşüyor
maltepe daha yakın ama bilemiyorum central hospitali de duyuyorum belki ona bakarım
ya ben denedim de beceremedim bi türlü çizelge yapmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?