2011 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun çok zor hamilelikte. yatarak ve bol vitaminle geçiyor birde ben açık çaya bolca bal katıp içtim bademciklerim şiştiğinde acil şifalar diliyorum sana

canım ılık bi duş al,sıcak bişeyler iç,viks varsa evde burun içine biraz sür açar,geçmiş olsun canm

Beni bekleyin noluuuur.....
cnm bekleriz tabi hangi tarihte burdasın nasip olursa:44:

canım ılık bi duş al,sıcak bişeyler iç,viks varsa evde burun içine biraz sür açar,geçmiş olsun canm
Viks malesef ama dediklerini yapiyorum iki gundur, bugun biraz acildi gozlerim. En azindan ayakta yemek yapabildim. Kocama yazik iki gundur sandvicle idare etti bana da corba yapti isten gelince. Cok tesekkurler tavsiyen icin deryacim..
çok geçmiş olsun çok zor hamilelikte. yatarak ve bol vitaminle geçiyor birde ben açık çaya bolca bal katıp içtim bademciklerim şiştiğinde acil şifalar diliyorum sana

Cok tesekkurler, cay buralarda malesef hasterim ne zamandir cay icmeye ama yatma konusunda ustume yoktur son iki gun ihlamur yollamisti annem o iyi geldi sanirim bana simdi daha iyiceyim. tesekkurler

hadi bakalım şimdiiiiiiiii bu kumburgaz nerdeki :26::26::26:

Haklısın canım insan bazen hamile olduğunu unutuyor... Dikkat et. Hamileyken sıcak basmaları oluyor, haliyle üşütme de kaçınılmaz. Zaten sizin oralar serin bu aralar değilmi.
Olsun dinlen dinlenebildğin kadar bebiş doğunca maraton başlayacak...

Çok sağol canım
Kantoranın işe yaraması uzun sürdü ama çok iyi geldi nihayetinde. Geçen gün motosiklete bindim direk üzerine oturduğum için çok sancılandım bütün gün. Şimdi motorada binmiyorum. Sadece kaşıntı ve kabızlık var.. Kabızlığım geçmiyor oda tekrar nüksettirir diye korkuyorum.
Ama özetle Allaha şükür çok rahatım şimdi..

Şimdilik heğinizi öpüyorum
Leyla kaçar

Hastaneye girmeyi bekleyemedi otomobilde dourdu - Hrriyet Gndem bu doğum sancısı bu kadar az sürede mi bitiyor ya, hastaneye yetişemeden arabada doğum yapmış:26::26:

2 kızkardeşim 44 gün arayla doğum yaptılar 2 side normal doğumdu 1i sabah hastaneye gittik akşam 9da doğum yaptı ki suni sancı verilmişti bebiş gelmek istemedi. diğeri ise suyu geldi ağrı başlamadan sancı başladı acılmada da olmuştu 10-15 dk sonra çıktı bebişimiz oda erken doğudu yaklaşık 1 ay kadar :) kişiye göre değişiyo işte bilemiyosun ki nolcak akibetin:) umarım bizlerde bi avazda kurtulanlardan oluruz

dün bende işten eve döndüğümde bacaklarımın şiş şiş olduğunu gördüm.
hamilelikte şişme neden olur kızlarr yaa

benim haftasonu bayağı şişmişti ayaklarım doktorum tuzu azalt dedi azalttığın halde 2 yada 3 güne geçmezse gel böbreklere bakalım dedi ama çok şükür kendinden indiler.soğuk suyla yıkadım sık sık birde ayaklarımı yükse bir yere dayadım uzanıpta bide kolonyayla ayaklara masaj yapmak iyi geliyormuş diye duymuştum.

kızlar şimdi karnıma baktımda tişörtün üstünde sanki birşey atıyor pıt pıt diye, seğirme gibi ama ritmik bir şekilde. bu bebek olamaz dimi? kelebekler uçuşmuyor çünkü :) damar yada bebeğin kalp atışı mıdır acaba? :26: artık hareket etsin istiyorum

Hastaneye girmeyi bekleyemedi otomobilde dourdu - Hrriyet Gndem bu doğum sancısı bu kadar az sürede mi bitiyor ya, hastaneye yetişemeden arabada doğum yapmış:26::26:

canım kişiye göre değişiyor ben sancıyla gitmiştim diğer sancı çekenleri görünce korkudan sancım kaçmıştı 2 gün suni sancıyla 3. gün doğurabildim onu bile hemşire 1 gün daha beklicen demişti amcamın hanımı cebine biraz para koymuş hemşirenin 5 dk önce 1 gün daha beklicen diyen hemşire bana hadi doğuma bakalım deyip doğum odasına aldı bir iğne yaptı anında ağır sancı geldi ve doğurmuştum. hala o hemşireyi unutmam adınıda yüzünüde 13 yıl geçmesine rahmen 2 gün rüşvet istediğini açık söylemediğinden bizde akıl edemedik boşa sancı çekmiştim ağlayarak.
ay nerden nereye gtrdm lafı ben gene ya çenem açıldı.pardon

canım işte bu şekilde oluyo zaten,seğirme şeklinde ya bişeyler yedikten sonra,ya sabah,ya da akşam uzandığında oluyo böyle

ben geçen gün hastanedeyken doktor acil çıktı normal doğum gelmiş 20 dk ya geri geldi kadın yani doğması dikişi bebeğin kontrolü 20 dk sürdünormal doğumun faydaları

inşallah bizlerde bir solukta doğururuz :)

ben şuana kadar hiç ameliyat falan olmadım, bayılmaktan çok korkuyorum o yüzden normal doğum olması için dua ediyorum sürekli bayılamam ya

geçmişi oku oku bitmedi yaffff [/COLOR

]

canım işte bu şekilde oluyo zaten,seğirme şeklinde ya bişeyler yedikten sonra,ya sabah,ya da akşam uzandığında oluyo böyle

dün akşamda senin dediğini hatırladım bu seğirme yine oldu tv kumandasını koydum üstüne onuda hareket ettirdi ama his olarak birşey yok karnıma bakmasam anlama, birde ritmik olduğundan kalp atışı gibi gelmişti.

Sarıgazi de sancaktepe çekmeköye yakın bende oraya gidiyorum 3 tane dr var 2 bayan 1 erkek ben erkeğe gidiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…