2011 Aralık Anneleri

Sarıgazi de sancaktepe çekmeköye yakın bende oraya gidiyorum 3 tane dr var 2 bayan 1 erkek ben erkeğe gidiyorum..

memnunmusun doktorundan banada tavsiiye edebilirmisin ben kısmetse en yakın zamanda kontrole geleyim birde randevu alıyormusunuz.sancaktepede muayene ne kadar

canım işte bu şekilde oluyo zaten,seğirme şeklinde ya bişeyler yedikten sonra,ya sabah,ya da akşam uzandığında oluyo böyle

o zaman bende hissediyorum sanırım geçen akşam annemde tıka basa yemek yedik balkonda otururken karnım gurladı açlıktan olmaz dedim çünkü çok tokum anneme bakarak anne galiba bebek hareket etti dedim:))) anneme bakıyodum o an annemde anaaaa bana benzicek o zaman tülay dedi öleymiş ilk hareketinde kime bakarsan ona benzermiş bende anneme çok benzerim zaten oğlumda bize benzicek demekki bi de artık tık tık bişeyler var akşamları karnımda atar damar da bu kadar atamaz bence:)))

inş doğru hislerdir odur inş yani

uçakla 28. haftaya kadar , dr. raporuyla 32. haftaya kadar diye biliyorum canım ..

İzmirde kent hast.ne git o zaman canım ,yeni doğan yoğun bakım küvezi orada ve Egepolde var bir tek diye biliyorum ..

çok normal canım ... ilk hamileliğini yaşayanlar 18lerde hissedermiş , 2. hamileliğini yaşayanlar deneyimden ötürü 16da hissetmeye başlarmış bu haftalardan önce hissettiğini zannedenlerse bağırsaklardaki gaz geçişinden başka bir şey değilmiş

kızma ama başka işin gücün yok mu arkadaşım .. ilk gebeliğinde preeklampsi yaşamış biri olarak bunun ne derece tehlikeli olduğunu biliyorum ve dahası detaylı sonucuna göre büyük olasılıkla bu gebeliğimde de yaşayacağım .. bunu önlemenin yada tedavisinin bir yolu da yok işin kötüsü .. bunlar yerine bebek gelişimi ve bebek bakımıyla ilgili yazıları oku , daha çok keyiflenir ve kendini iyi hissedersin .. olumlu düşünmekten başka lüksümüz yok hamileyken ..

36lı haftalarda oluyorsun canım , uzun yola izin vermezler o haftalarda , bildiğim kadarıyla dr. raporu olsa uçakla bile ...

teşekürler paylaşımın için .

dikkat et kendine canım , gebelikte herşey önem kazanıyor .. çok fazla ilaç kullanamadığımız için biraz daha dikkat etmeliyiz

memnunmusun doktorundan banada tavsiiye edebilirmisin ben kısmetse en yakın zamanda kontrole geleyim birde randevu alıyormusunuz.sancaktepede muayene ne kadar

ssklıym ben 22 tl veriyorum benm dr 1978 yılında göreve başlamış çok tecrübeli ben çekmeköyde oturuyorum burdaki bayan komşular bana tavsiye ettiler ve normal doğum taraftarı bi drmuş ben hastaneye randevu almadan gidiyorum girişimi yaptırıyorum 10 dk sürmüyor beklemek bi keresinde girişi yaptırmıştım merdivenden çıkarken çağırmışlar :))) Odasında bölme var ultrason bölümünü ayırmış perdeyle baba içerde oturuyo usg görüntüleri ekrana yansıyo o ordan izliyo sende içerden usgnin monitöründen izliyosun anlatıyor şu karnı şu kafası kalp seslerini dinletiyor ben memnunum kimisi erkek die gitmek istemiyo bayanları tercih ediyolar onlar çok yoğun oluyo..

ya kızlar göğüs uçlarım bi kaşınıyo bi kaşınıyo öldürüyo beni dünden beri,ya halen büyümeye devam ediyo,taş gibi,lavobaya gittim,kaşıdım biraz,hem çatlamış,hem gerilmiş,uçları içerdeydi eskiden şimdi hem dışarda,hem de kahverengi kısım pütürlü pütürlü,ben anlamadım bu işten nereye kadar büyüyecek bunlar

evet cnm. ama şöyle bri durum var. ben en son tansiyonumu, şekerimi ve kolestrolümü ölçtürdüğüm sağlık ocağında aradan 25 gün geçti ve o zamanalr böyle şişmiyordum.
şişliğim artalı 15 gün oluyor. o vakitler normal hamişler gibi ayaklarım şişerdi. şimdi avucumu kapatamıyorum sabahları. bir poşet felan tutamıyorum düşün yani. amannn neyse iyice pimrpirik oldum çıktım bende.

şu rüşvet olayından nefret ediyorum yaa. bir iş yerinde çalışıyorum bir bakanlıkta bütün evraklar tmm işi yapmadılar ofise geri geldim. sonra tlf açmış açıkça rüşvet vermedi de yapmadım demiş. patron beni geri gönderdi rüşvetle (hayatımdaki ilk ve tek rüşvet olayı) maalesef verdim ve günahınıda aldım. adam bana ne dese beyenirsiniz? "sen kapalı bir bayansın sakız çiğnemek yakışıyormu?" ay delirdim resmen yaaa. sana rüşvet yakıştıda bir sakız mı bana yakışmadı.

inşallah bizlerde bir solukta doğururuz :)

ben şuana kadar hiç ameliyat falan olmadım, bayılmaktan çok korkuyorum o yüzden normal doğum olması için dua ediyorum sürekli bayılamam ya

aminnn cnm. geçen düşündüm doğum için bizi soğuk ameliyathaneyi mi alıcaklar çıplak hemde... ıyyyy stresten doğum moğum yapamam ben.. hem soğuktan nefret ederim.
bilen varmı doğum hanelerde ameliyathaneler gibi soğuk mu?

Kızlar merhaba....
Dün tetanoz aşımızı olduk.
Bu gün kolum çok ağrıyor onu da geçtim sabahdan beri ikinci kere ateşleniyorum
sabah bir kere şimdide 1 kere minoset içmek zorunda kaldım ateşim düşsün diye.
Dr ateş zararlı iç dedi. Ama mahfoldum sizde de böyle yan etki yaptı mı şimdiden düşünüyorum ikinci dozu nasıl vurulucam diye....

36lı haftalarda oluyorsun canım , uzun yola izin vermezler o haftalarda , bildiğim kadarıyla dr. raporu olsa uçakla bile ...

canım arabamızı almış olcaz o zamana,hatay antep arası 200km,arabayla 2 saatcik sürüyo

cnm kurudularsa kaşınırlar tabii. nıvea'nın günlük kremlerinden veya bir başka nemlendirici krem sür sürekli. sonra çok uğraşırsın yoksa.
bide düşünsene o küçücük ağızlarıyla onları ağzına alıp karnını doyurmaya çalışıcak bizim minnaklarımız. oyy kıyamam ben onlara yaa..

Son düzenleme:

ne güselllll , şimdiden hayırlı olsun ailene çok yakınmışsınız annenin bakması gibisi yok canım ...

ben sabah vuruldum sola yaptı hemi de ben solağım,1-2 gün sızlayabilir kolun dedi ama maşşalah sabahtan beri sol elimle klavye kullanıyom,ağrı sızı yok,aman olmasın da,ateşim de yok çok şükür,çok hafif bi baş dönmesi oldu,o da tansiyonum sabah 9 a 5 ti aşıdan önce,ondan olsa gerek

genelde akşamı yada ertesi gün yapıyor ağrıyı .. o yüzden her zaman yattığınız tarafa yaptırmayın aşıyı ..

Benimde dün vurulduktan sonra hiç bir şey yoktu hatta gezdim falan. Akşamda iyiydim sabaha karşı fenalaştım. Sonra sabah iyice kötüleyince ilaç içtim işte. öğlen gene yükseldi ateşim.
İnşallah sende böyle bir şey olmaz. Marmaris sıcağında tir tirr titriyordum ya akıl alır gibi değil

oğluş uynadı banyoda kovada kaplumbağa yüzdürmeye çalışıyor her tarafa ıslatıp bana daha fazla iş çıkarmadan çıkayım en iiisi , görüşürüz hamişlerimmmm

deryam çatlak kremi falan kullanıyomusun? günde 3-4 kere aklına geldikçe sür bence. gerçi bu hıza hangi krem dayanır bilemiyorum=)) olsun olsun bebişin bol bol süt içicecek demekki. ya o gögüs ucu benim minicik bizde ırsi galiba 2 kız kardeşim çok sıkıntı çekti o konuda biri hatta nerdeyse hiç emziremedi gögüs ucu yok die

dün çok uykum gelmişti dün atladım sürmeyi,şimdi sürdüm canım,ama halen kaşınıyo deli gibi,göğüs uçlarından kenarlara doğru ince ince bir sürü çatlak var ve kara yolları haritası gibi heryerde yeşil damarlar var,çok gergin,tam emzikli kadın göğsü gibi,ama doğuma daha çok var ya,sanki sıksam süt fışkıracak gibime geliyo

kendisi tüp bebek dr.umdu , çok güveniyordum ona , mecburdum bu anlamda .. İzmirdeki dr.um , ki kendisi de çok iyi bir tüp bebek dr.u olmasına rağmen hiç güven vermedi ... uçakla 1 saat , ordan da en fazla 1 saat sürerdi :) yani ist. içi ulaşım kadar nerdeyse :))) biz Bahçeşehirde oturuyoruz , dr.umuz karşıda Ataşehirde , zaten ayda 1 gidince sorun olmuyor , acil durumlarda beylikdüzündeki medicana international'a gidiyorum .. orayı tavsiye ederim en azından bazı akşamları gelen Eser beydi galiba adı , o dr. çok iyi , yada randevu alabilirsen Selamn Laçin iyidir , kendisi tüp bebek dr.udur ..

Son düzenleme:

ateş demi yapıyo bu aşı??? yandık desenize. bu arada geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…