Canım benim hoşbuldukk bende sizi merakte bırakmak istemezdim ama netimizde sorun vardı ancak halledebildik İyiyim canım merak etmeyin şükür şimdilik herşey yolunda hala amniyosentez sonucunu bekliyorum bugün tam gün oldu yarın arıcam bi doktorumu artık merakım doruklarda :97::97: sizler nasılsınız herşey yolundamı
cnm ya geçmiş olsun, amniyosentez ne ki? forumu pek takip edemiyorum, bir çok şeyi kaçırdım
Teşekkür ederiz Ajda teyzesi bebişimin süt annesiiiiiayy geçmişi okuyayım dedim ama işin içinden çıkamadım gündür fln hiç girmeyince çok birikmiş :97::97: herşey yolunda dimi herkes iyi Ajdacım sen takip ediosan biliosundur az cok
öncelikle herkese mrhblr . heepinizi çok özledik meleğim meleklerinizi bende sizleri çok özledim. işten ayrılacaktım bilen arkadaşlar hatırlar diyee düşünüyorum.işten ayrılır ayrılmaz tatile gittim ve 2 gün önce döndüm. temmuzun başından beeri yoktum ve sizlere haber veremedim .teyzeleri bebişim KIZMIŞ ((ben erkek hisssediyordum ya tutmadı ( prensesim olacak allahımın izniyle.isim arıyorum ama çok erken diyede düşünüyorum çok karışık duygulardayım.eve geeldiğimden beri hep ağlıyorum.ben çok duygusal oldum niyeyse
bu arada işteen çıktım çok güzel bir duygu evimdeyim eşimde izinde.birlikte eğleniyoruz dicem ama malesef eğlenmiyoruz hep atışıyoruz.onun lafları beni sinir edsiyor ve heep ağlıyorum.beni sevmiyor gibi düşüncelere dalıp sinirlerimi çok yıpratıyorum ve bu durumdan nefret ediyorum.neysse sizler nasılsınız????bebişleriniz nasıl???ayyyy ne kadar geçmiş zaman .bu arada 2 gün önce tatildeyken bebeğimin hareeketlerini hisssttim.ertesi günde öyle oldu.dün flan hep ayaktaydım anlamadım bugünde öle.sanırım bebişim hareketlerini hissettirmeyee başladıçok güzel bir duygu çok sevindeim çok farklı bişi.bu arada tatilde 2 kilo almışımçok konuştum ben yinee yaa amaa ne yapayım özlemişim sizleri ((
Ne demek rica ederiz
Hersey yolunda sanirim, bende cok takip edemedim yatiyodum iki-uc gundur yagmurlarda cok dolandim ondan sanirim :94:
Canım dikkat et sende kendine bebişi ve kendini çok yorma dinlen bol bol
Tesekkur ederim de tatlim ben zaten hep evde yatma modundayimbol bol dinleniyorum yani ama disari cikmadan da olmuyo o arada da yedigim yagmurlar bizi hasta ediyo Simdi sadece kafami uzatiyorum disari yetiyo
ben yiyeyim senin oğluşun ayaklarını hele uyurken ne güzel olurlar bakmaya doyulmaz canım sana kolay gelsin kaynatma konusunda söz veremeyiz gerçekten zor takip etmesi
çok haklısın...pozitif düşünmeliyim artık..19. haftaya geldim ama her hafta ayrı bi şey dert ettim..yolu yarılamışım şaka maka...acildeki dr. pimpiriklendirdi beni...yoksa bu kadar olmazdım...
Arkadaşlar belki bilmeden aynı doktora ve hastaneye gidiyoruzdur;herkes gittiği doktoru ve hastaneyi yazabilir mi,hem doktor ve hastane değiştirmeyi düşünenler içinde araştırma kaynağı olur.Ne dersiniz???
bide baby slingo diyee tasımak için bi kanguruu varr acayipp bişeyy ondan da kesinn alıcam internetten bi bakınn cokk güzelll
Selam arkadaşlar..bugün dr a gittim ve listeye bir erkek daha eklendi :)) oğlum oluyorr
starimu seni çok seviyoruz. arada uğramayı unutma. bizi ihmal etme. öptük...
starimu yazdıklarını gözlerim dolarak okudum.allah bir daha yaşatmasın. ben ikizlere hamile olduğunu bilmiyordum.allah tosbaana hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin ha bi de yeni bebişine de.
benimki erkek inşallah. daha şimdiden kaynana triplerine girmeye başladım bile...:)
selam kızlar bız geldık ..
tatılımıs bıttı artık evımızdeyız ..
cok guzel bı tatıldı stresımızı attık..
Masal'ımızın olacagı %100 olunca kosa kosa gıdıp kıyafetler aldık babası kıyamadı organık pamuktan aldı herseyını :)
en cokta hastane cıkısını sevdım ben cok guzel hergun bakıyorum sevıyorum :)
bebegımızın yüzünü cekıp verdı doktorum telımıze attık hemen bakıp bakıp sevıyorum ..
delı gıbı bır gelse dogsa artık opmek koklamak ıstıyorum onu..
Kızıma asıgım ben Asıkkkkkkkk..
doktorla randevum vardı hem ayrıntılı usg hem de genel kontrol ama ılerı tarıhe atttım..daha once 15 gunde bır gıden ben sımdı yok ya gıtmem dıyorum ne oldu bana bılmıyorum :)
sız nasılsınız herkes ıyıdır ınsalalh
bi de bişey sorcam ben detaylı ultrasona giren arkadaşlar...
sonuçları alıp hemen kendi doktorunuza mı götürdünüz onlarda yorumladılar mı?
yoksa detaylıya bakan kişi mi zaten bilgi veriyo ben c.tesi gircemde detaylıya
Kızlar ayrıntılı şöyle oluyor radyoloji uzmanı inceliyor herşeyini en ince ayrıntısına kadar bir sürü usg resmi veriyor bir rapor hazırlıyor eline tutuşturuyor sende gidiyorsun doktorun yorumluyor durumunu hepsi bu benim yengem yiğenimde en iyi usglere girdi özellikle kalbi ve böbreklerini ama iki geri zekalı doktorda körmüşki oğluşum kalbi delik ve yumurtaları yukarıda doğdu sonuçta 4 yaşında yumurtaları için ameliyat oldu çok şükür kalbinin deliği kapandı 4 yaşında ama ömrümüzden ömür gitti benimde kalbim doğuştan delik bende bu ay kalpten muayene olucam bebeğimde kalbinden daha fazla incelenecek o yüzden
ye ekşiyi doğur Ayşeyi
benim bebiş bütün kriterleri alt üst etti yaaatatlı yiyip duruyorum, kusma olayları falan ya da çok şükür yüzde lekelenmeler falan olmadı ( maaşallahh diyeyim deee :90::90::90:) yani bütün koca karı tahminleri tutmadı ve benim meleğim cnm kızım olucak inşallah... o da annesi gibi deli bişe olcak heraldee :90::90::90:
lizzie nereden yaptın alısverısı sen..
ben hep forumda kı yere gıdıyorum ..
bıldıgın baska yerler var mı kemeraltı dısında :))
bende cevap vermek istedim,izmirdeyim bende.kemeraltına gitmeyi bende düşünüyorumm 20.haftamdan sonra,ama balçova agora yanında pamidor var orasıda fena değil.bir kaç parça birşeyler aldık,güzel uygun geldi bana.bakmadıysan tavsiye ederim.
evet ılk bebek ..
sımdıden o kadar seyı oldu kı ..gözüm doymuyor resmen daha hedıye de gelıcek :)
ben Foça tarafında oturuyorum canım sen nerede oturuyorsun..
burada lcw nın outletı var oradan bakıyorum hep :)
forum bornova tabiki tatlımbi dahaki sefere de agora seferine çıkmayı planlıyorum :)) tek sorun bize baya bi uzak ama onu da sanırım arabalı feribotla halledeceğim :) tepe home var bi de orda,gebe var mecbur gitcez :)
hmmm bu fikri tuttum :)) ben karşıyaka tarafındayım bu arada.foça uzak kalıyor buralara ama çok güzel bir yer.herşeyin doğalı orda.
olur eylulden sonra olsun :) yıne kararlastırırız..
göbüşlü göbüşlü gezerız :)
ay çok komik olur ama grup halindemillet göbeklerimize bakar bakar güler artık :))
bu msjları okuyunca bizim bebişler doğduktan sonra ilk buluşmamız geldi aklıma İzmirli anneler olarak , halimiz çok komikti .. 4 kadın 4 bebek ve arabası , kaplamıştık koca alanı kahve dünyasında .. kimimiz pışpışlaar , kimimiz emzirme önlüğünün altında kuşunu besler , şanslı kimimiz uyuttuysa meleğini bir şeyler yer içer
Canım benim hoşbuldukk bende sizi merakte bırakmak istemezdim ama netimizde sorun vardı ancak halledebildik İyiyim canım merak etmeyin şükür şimdilik herşey yolunda hala amniyosentez sonucunu bekliyorum bugün tam gün oldu yarın arıcam bi doktorumu artık merakım doruklarda :97::97: sizler nasılsınız herşey yolundamı
canım arkadaşların da dediği gibi herşey çok güzel olacak. sonuçlar çok güzel çıkacak inşallah.
izmirli annişler bakıyorum buluşup gezme plaları yapmışsınız ne güzel. ben de katılmak isterim aranıza. eylül sonu çok güzel. ben de kemalpşada oturuyorum bornovaya çok yakın. baktım da herkesin olduğu yerler çok farklı. nerde buluşcaz?
bu arada kızlar ben kız bebeğim olcak diye hayaller kuruyordum annem erkek olcak diyor. ben de biraz tiye aldım. annem ultrasonda baktı az önce diyorum kadeşlerime. boşuna heveslenme kız olcak diye diyor. ben de öyle alışmışım ki kız olmasına. şimdi doktora gideceğimiz günü heyecnla bekliyorum. büyük ihtimalle haftaya cuma gideceğim. hem 3lü testimi yaptıracağım hem de cinsiyetini doktorda noter huzurunda onaylatacağım
kızlar forumda yazdıklarınızı okudum biraz, ufff anne olacağımı daha çok hissettim:)
internet gitti, artık forumu takip edemiyorum ve bebişim olacakmş duygusunu kaybettim. ne bileyim, belkide evlenir evlenmez hamile kaldığımdam. hiç ama hiç hazır değildim. bir de şu rahatsızlığım çıktı, 1 aydır sürünüyorum.
hafta sonu annem geliyoralışveriş yapıcaz. o zaman biraz daha motive olurum
bu arada ben üçlü testi yaptırmadım. yarın bebişe bakmaya gidicem. çok fazla ilaç kullandığım için endişeleniyorum. onun dışında tam taramaya giderim.
kızımıza da bir türlü isim beğenemiyoruz:44: ne zormuş beğenmesi
kızlar ya bana demir hapı yasaklandı, süt, meyve, taze sebze de yasak...
ne yiycem ben? neyse bebişim doğsun onu yerim:)
çok kansız kaldığım için sinirlerim hat safhada. hamilelik zor bir süreçmiş.
bir de arada kalp çarpıntısı oluyor, sizde de oluyor mu? kalbimin güm güm attığını resmen hissediyorum. çok sık değil, bir kaç kez yaşadım.
öncelikle herkese mrhblr . heepinizi çok özledik meleğim meleklerinizi bende sizleri çok özledim. işten ayrılacaktım bilen arkadaşlar hatırlar diyee düşünüyorum.işten ayrılır ayrılmaz tatile gittim ve 2 gün önce döndüm. temmuzun başından beeri yoktum ve sizlere haber veremedim .teyzeleri bebişim KIZMIŞ ((ben erkek hisssediyordum ya tutmadı ( prensesim olacak allahımın izniyle.isim arıyorum ama çok erken diyede düşünüyorum çok karışık duygulardayım.eve geeldiğimden beri hep ağlıyorum.ben çok duygusal oldum niyeyse
bu arada işteen çıktım çok güzel bir duygu evimdeyim eşimde izinde.birlikte eğleniyoruz dicem ama malesef eğlenmiyoruz hep atışıyoruz.onun lafları beni sinir edsiyor ve heep ağlıyorum.beni sevmiyor gibi düşüncelere dalıp sinirlerimi çok yıpratıyorum ve bu durumdan nefret ediyorum.neysse sizler nasılsınız????bebişleriniz nasıl???ayyyy ne kadar geçmiş zaman .bu arada 2 gün önce tatildeyken bebeğimin hareeketlerini hisssttim.ertesi günde öyle oldu.dün flan hep ayaktaydım anlamadım bugünde öle.sanırım bebişim hareketlerini hissettirmeyee başladıçok güzel bir duygu çok sevindeim çok farklı bişi.bu arada tatilde 2 kilo almışımçok konuştum ben yinee yaa amaa ne yapayım özlemişim sizleri ((
mardincim hoşgeldin, yarına hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.
bu arada benim bi şikayetim olacak çok sinirliim ya. detaylıya girdim pazartesi bugün de cdsini aldım güya cdye çekmişler. salaklar ya hepi topu 48 saniye. uyuz oldum. ben bütün usgyi çekecek sanıyodum 48 saniye ne demek ya. bebeğim el sallamıştı bize bi de hep gülüyor gibiydi dr da dedi hatta alala bu hep gülüyo gibi diye.çok komik sevimli bi suratı vardı. ne umutlarla açtım ama yok yok. o görüntülerin hiçbiri yok. anca karnını çekmiş anlamsız bir iki kafaya benzer bişiler var. bi o var offf ya. sizinki nasıldı?
ye ekşiyi doğur Ayşeyi
benim bebiş bütün kriterleri alt üst etti yaaatatlı yiyip duruyorum, kusma olayları falan ya da çok şükür yüzde lekelenmeler falan olmadı ( maaşallahh diyeyim deee :90::90::90:) yani bütün koca karı tahminleri tutmadı ve benim meleğim cnm kızım olucak inşallah... o da annesi gibi deli bişe olcak heraldee :90::90::90:
bende tatlı istiyorum devamlı
ama kızım olucak
iyi geceler kızlar , uyku vaktim çoktaaaan geçti bile , süt içip hem kendimi hem de içimdeki kıpırdak tosbaamı uyutayım en iyisi
byesss :3:
starimu çok saol, birazda olsa rahatladım sayende. her gece makattan lavman yapıyorum. erken doğum riskim diğer gebelerden 2 kat yüksekmiş.
bir de günde 5 kere söylemesi ayıp büyük tuvaletimi yapıyorum. bazısı kanlı oluyor. 1 aydır yoğun ilaç tedavisi var ama düzelme yok. tek istediğim bebişin sağlıklı doğması. eşimin ailesi çok tedirgin, ilk torunları. erken doğum vs. yapıpta gelin hastaydı dedirtmek istemiyorum.
bir de bir şey sorucam. ayrıntılı ultrason için önceden randevu vs. alınıyor mu? devlet hastanesinde yaptırıcam, önceden gün almam gerekir mi? kaçıncı haftada gitmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?