2011 Aralık Anneleri

hamilelikten dolayı çok etkileniyoz duyduklarımızdan iyi şeyler düşünelim öyle olsn

ya bi de bizim evliliğimizde böyle şeylere pek yer yok yani öyle uluorta gaz çıkarmakmış ne bileyim kötü konuşmakmış falan hiç yapmıyoruz. ay ben bi hapşururken geçengün çok afedersin alttan zaaaarrrrt diye bi kaçır dondum kaldım yattığım yerde (tv izliyoduk) benimki bana baktıı baktıı baktıı ben de o sırada nasıl özür diliyorum bilio musun ay halimi görsen neyse sonra ikimiz birden bi koyduk kahkahayı burnunu tut burnunu tut diye bi taraftanona, diğer taraftan da allahım nolur kokmasın diye allaha yalvarıyorum. ama artık kaçarı yok yani kontrollü bi şekilde pıt pıt pıtlatıyorum :26: ama önceden hiisedersem aynen tuvalete koşmaca

aynı sorun bende de var bende kaçırdım ilk kez eşimin yanında bir utandım kaçtım hemen yine geçen gün tekrar hapşırdım kaçıyorum ama eşim arkamdan sesleniyor altına kaçırdın diye ben gazdan diyor zannettim baktımki çişimi kaçırmışım ıslanmış şortum eyvahhhh dedim daha neler gelecek başımıza korkar oldum hapşırmaya

evet canım tahmin ettiğim gibi olmuş en mantıklısı canım
öyleyse için rahat etsin.
ultrasonunuda da bir şey çıkmaz inşallahh rahat rahatt devam edersin..
hepimize allah kucağımıza almayı nasip etsinnnn
ayy bir enerji toplasam aldıklarımın fotosunu çekip eklemek istiyorum sizlere ama totişim kalkmıyor bir türlüü:78:

ayyy nasıl güldüm anlatamammmmm allahda seni güldürsün kuzucumm

ben 14 temmuzda gittiğimde 181 grdı bi de çizelgem 1 hafta kadar ilerde :)) satımdan 1 hafta 10 gün kadar sonra döllenmişiz de yani ben şu anda 17+5 gibi bişeyim

anladım cnm dedim bizimki obezmi acaba diyeyoksa frenliycektim kendimi ama eşimlede anlaştım bebek erkek olursa ben bu son 4,5 ayımı diyetisyen kontrolünde geçiricem ama kız olursa ALLAH tutmayın beni bi yiyicem bi yiyicem ne varsa yarayan bulup alıp yiyicem ki etli löp löp bi kız olsun,gerçi henüz filcik olan muallakta olan bebişim baya baya gelişmiş artık 5 kilo çıkar diyicemde karnım çıkmazsa biraz daha benden sanırım 1 kg bişey çıkacak artık içerde nereye saklanıyosa

olacak o kadar ayıbı yok,bazen öyle bi sancı giriyo ki,tuvalete varmadan gidiyo,bazen banyoda oluyoz,beraber gireriz hep,ılık su da bi iyi geliyo ki gaza,napayım banyodan uzaklaşayım mı gaz geldi diye,bizimki aldırmıyo onun için,dalga geçiyo sadece

biz de her gün yaparız bi gün yapmayınca eşim korkar hemoroit olduğumu ve yaşadıklarımı bildiği için kabız mı oldun sen der karnıma masaj yapar benden de çıkınca rahatlarız şimdi masaj yapamıyo ama psikolojik sanırım, elini bi süre karnımda gezdirmesi yeterli, oluyor ve cidden gaz çıkara çıkara kabızlık denen bişey kalmıyo kendini sıkmıyosun çünkü. ben ilk zamanlar çok çekiniyodum karı koca yan yana rahat etmeliler senden mi tiksinicem olur mu öyle şey demişti
ben de bu aralar abartıyorum işte

ya bişey dicem ben hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce arabamı sattım (güya sene sonundaki kampanyaları yakalayana kadar biraz yürüyüş yapıp zayıflayacaktım, sene sonunda da çok uygun fiyata iyi bi araba alacaktım hem de arabayı sattığım parayı bankada değerlendirecektim) anam ben hamile olduğumu öğrendim sonra o otobüsle rbana bi basmaya başladı beni gör perşianım sabah 3 otobüs akşam 3 otobüs toplamda 3 saat yol. sağolsun kimse yer d evermiyo. benim kasık ağrım da çok oldu. hemen alelacele bi araba bulduk verdik siparişi ay anam araba da 2 buçuk ayda geldi mi... benim otobüs güzergahımın yürüme kısmında safra bırakmadığım yer kalmadı mecburen neyse çok şükür araba geldi de kendime geldim ama bu sefer d eişte spor arabaymış aldığımız koltuğu çok içerde inip binerken çok sıkıntı yaşıyorum

evet ya maşallah kilosu da iyi,suyu da çok iyi demiş dr. un,nere saklanıyo bu bebiş,bana ise dr. um yüzünü net göremiyom,biraz daha su içersen iyi olur dedi,ona rağmen karnım kocaman oldu,iç karnın geniş demekki senin

ahhhhh eşimde benimle dalga geçiyor sabaha kadar havai fişek patladı diye ilk zamanlar anlamazdım artık öğrendim bombalar attırıp dururmuşum

yaaa yaaaa o da geldi başımaaaaaaaa geçen hapşırdım bu sefer oturuyorum anam bi baktım bi ıslaklık. (hapşurmaktan korkuorum bebek ve anne için zararlı diye duymuştum) eyvah dedim bebeği düşürcem kanama ay koltuktan bi kalktım ki kan değil bildiğin su. bildiğin işemişim koltuğa ay bi yandan utanıyorum bi yandan hemen sabunlu bez yaptım koltuğu siliyorum perişan oldum yaaaa hakkaten daha neler görcez bakalım. bizimki d eyattığı yerden kikirdiyo eşek

rahat rahat attıralım,bişeycik olmaz,hamileyiz biz

ay arkadaşım amin de sen beni görseydin bi de perişan oldum bak yukarda bi d eçiş maceram var onu anlattım

maskara olduk ayol,ama kolay değil biz anne adayıyız di mi

aaa kimi kadınların bu iç kesei mi ne geniş olurmuş çatı mı artık neyse o ondan göstermiyo kendini. ya ayol asıl erkekse ye kızsa yeme sonra ömür boyu benim gibi kilo verme derdiyle mi uğraşsın kızçe:26:

ben ayaktaydım ama paçamdan aktı eşimde gülüyor oğlumuz siftah yapmadan annesi ona yol gösteriyor diyeeee

abavvv suyla karışınca kokusu d abi başka fena olur heee ya yapacak bişi yok biz çok memnunuz sanki beraberce alışıyoruz işte

hahah sefan olsun arkdaşım walla ben benimki yanımda yapsın istemem istemediğim için de ben de dikkat ediyorum öğrendi çok şükür hiç yanımd ayapmaz (ay arkadaşım benimki yediklerimden kaynaklı mı nedir bilmiyorum çok pis kokuyo) aaay giderek iğrençleşiyorum kapayalım mı muhabbeti yoksa tam anlamıyla işin bokunu çıkarcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…