2011 Aralık Anneleri

selam kızlarrr
nasılsınız....
kuzularınız iyidir inşallahh..

mardin arkaşadaşım güzel haberlerini bekliyorum

5848BL arkadaşım nice güzel huzurlu,mutlu senleriniz olsun inşallahh

Kızlar dr. Um tatileden hastane üzerindne konferans görüşme ile arayıp 3 lü sonuçlarımı değerlendirdi. Herşey çok temiz..

Tetenoz aşısına gerek yok o köylerde doğum yapcaklar için geçerli.. Sen stereril yerdesin dedi.. çok şükür bunuda kazasız belasız atlattık. 13 ağustosta detaylı ultrasonda geçerse büyük bir kısmı bitecek:)

bende dee aynı dert var 2 aydır çekiyroum.doktor bana 15 kutu renei yazmıştı. bende ilk başka içmiyodum sonra doktor bende kutu kutu içtim diyinceee böleee ruhum bedenimden ayrılma noktasına gelince içiyroum artıkk. yoksaa perşian ediyo beni.bu arada saç hikayeymişş.bu kadar yanmaya benim bi kıl yumağı doğurmam lazımm o zamnn :)

cnm doktor ilişki filan yasak demedi yada plensenta aşağıda filan demedi aksine sizde biliyosun ben çok rahat geçiyorum hamile şükürler olsun ama karnım çıkmadı diye dediğin gibi tehlikeli bişey yaptım demekki ama bilmiyodum ya

cnm gaz sancısı filan değil çok başka bi sancı ya kıvrandırıyo beni sabahtan beri ben regl olurkende hiç sancı ağrı yaşamadım bu yaşıma kadar ama böyle bişey ilk defa oldu sanırım ben yanlış bi hareket yaptım gece:44:

kızlar bu arada 3 lü testimizin sonucu çıkmış;

NÖRAL TÜP DEFEKT : 1/10000
YAŞ RİSKİ : 1:969

AFP : 34,9 IU/ML

NÖRAL TÜP DEFEKT (NTD) TARAMA SONUCU :
Nöral tüp defekt için AFP (Mom: 1,16) değeri risksiz bölgede bulunmaktadır.

Son düzenleme:
5848BL arkadaşım nice nice 7 yıllara

darısı bizim başımıza

kızlar bu arada 3 lü testimizin sonucu çıkmış;

NÖRAL TÜP DEFEKT : 1/10000
YAŞ RİSKİ : 1:969

AFP : 34,9 IU/ML

NÖRAL TÜP DEFEKT (NTD) TARAMA SONUCU :
Nöral tüp defekt için AFP (Mom: 1,16) değeri risksiz bölgede bulunmaktadır.

yorum yapan olcakmı

canım ben daha girmedim 3 lüye tam bilmiyorum ama derya burdaysa şimdi senin içini rahatlatır :)

evlilik yildonumumu kutlayan arkadaslara cok tesekkur ederim ilk ve son askimla omrumun sonuna kadar onu sevecegim
ya kizlar biriniz bizim ilk senemiz yazmis masallah cok cesaretlisin arkadasim hemen nasil yaptin bebisiiiiiiii....
yuce rabbim hepimizin yuvalarini mutlu huzurlu etsinnnnnnn

benim de ilk yılım

cnm gayet temiz korkma... hayurlı olsun:) benim değerlerde sana yakın .. dr um aradı gayet ii dedi..

Aydamld,

şimdi listeden gördüm Aslı Yücetürk'e gidiyormuşsun, benim doktor izne ayrıldı diye son kontrolümde ona yönlendirdiler hiç sevmedim kadını, doğru düzgün ilgilenmedi, robot gibiydi, dün de eşim sonuç almaya gittiğinde yok yere onla tartışmış

yaa benim korktuğum doğuma o da girebilir, artık kime denk gelirse, öyle diye duymuştum, illa kendi doktorumuz doğuma girecek diye bişey yokmuş sen ne biliyorsun canım?:26:

GÜNAYDINNN...HAYIRLI CUAMALR ARKADAŞALRIM. HAYIRLI HABERLER GELSİN BU MÜBAREK CUMA GÜNÜ. MARDİNCİĞİM SENİ ÇOKK MERAK ETMİŞTİK YAA. AKLIMA ELLİ TANE ŞEY GELDİ. BU ARALAR ZATEN ÇOK KURUNTULU OLDUM. İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ BUGÜN..

ay nöral tüp defekti deme bana :18:
gayettt güzel sonuçç canım
sırtında mor iliğinde bir açıklık yok.
benim işte bu risk 1:6 ydı sen hesap et risk oranını :82:

kemalpaşa güzel beklerim inşallah buyrun gelin. merkezi değil de köyleri güzel. arabamız olsa bütün piknik alanlarını gezerdik.

çok geçmiş olsun canım.

6 ay ücretli izni nasıl alıyorsun bana da yardımcı olur musun?
devlet memuruyum ve doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta iznim var. 32. haftada izne ıkıyorum. onu 37ye kadar uzatmak istiyorum ama ben çok halsiz oluyorum ve iş yerim evime araba ile 45 dk uzakta. sabah akşam git gel beni çok yoruyor ve erkenden izne ayrıldık ilk bebekte. yürüyemez hale gelmiştim 32. haftada. bunda daha da halsizim yaaa.

halk arasında öle derlermiş aslında bebek büyüyor ve mideye baskı yapmaya başlıyormuş o yüzden bu durumu yaşıyosun yoksa saçla alakalı bişey değilmiş:)) doğum koçu sölemişti
ulen 181 grlık bebenin beni getirdiği hale bak doğum koçu mu? doğum koçuna mı gidiyorsun? nerde nasıl

ay nöral tüp defekti deme bana :18:
gayettt güzel sonuçç canım
sırtında mor iliğinde bir açıklık yok.
benim işte bu risk 1:6 ydı sen hesap et risk oranını :82:

sağol cnmdoktora göstermek için acele etmeme gerek yani pazartesiyi bekleyebilirimcnm sende atlatmışsın artık düşünme boşuna üzüntü yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…