2011 Aralık Anneleri

canım hiç endişelenme..bu haftalarda çok sık herkesin başına gelen bi durum..benim bi arkadaşında böyleydi..bebek 1-2 haftada döndü..çıktı yukarıya...moralini bozma sakın..

canım hiç endişelenme..bu haftalarda çok sık herkesin başına gelen bi durum..benim bi arkadaşında böyleydi..bebek 1-2 haftada döndü..çıktı yukarıya...moralini bozma sakın..

inşallahhh benim oğluşum da döner ve çıkar.böyle örnekleri duymak iyi geliyo teşekkür ederim.

işte ben de o dönem de enfeksiyon vardı,bi yandan fitiller,bi yandan o,arttırıyodu enfeksiyonu o zıkkım ilaç,bi de bayılınca,bıraktım,faydasından çok zararı var dedim,dua ettim,çok şükür geçti,şükürler olsun

canım inşallah bir an önce yukarı çıkar bol su içmeyle ve dinlenmeyle yukarı çıkar diye biliyorum Allah yardımcın olsun

o zaman bunu öğrenince haberleşelim olur mu, bi de aslı hanım bize emaneten baktı ondan heralde, kendi hastası değilim ya, sen memnunsan iyi canım

kızlar bebişleri için progestan ilacı kullanan arkadaşlar Allah yardımcnız olsun. inşallah en kısa zamanda daha yukarı çıkar bebikleriniz.

gaz ve çiş problemi yaşayan kızlar çok güldüm size yaaaa

size gülüyorum da ben farklı mıyım

eşim alıştı artık benim bombalarıma. hamişlikten böyle olduğunu iyice öğrettim ilk bebikte ses çıkarmıyor. ama koktu mu rezil oluyorum rezil

meleklerim
az evvel beni 3-5 günde bir arayan kocam aradıçocuğa isim bulmuş onu söylüyo bizimki nasıl oldu karizmayı çizdirdi ama telde konuşalım evde uzatmak istemiyorum dedi (boşıycam ben bu adamı ya hiç tipim değil)

erkek olursa; talha musab
kız olursa ; zeynep sure

hangi köpürden atlasam acaba ya:95::95:

hahaha ay öyle deme ya hahahahhahahaha hey alahım

benimki de nuri olsun diye tutturdu

ayın 22.sı olmus ne cabuk ya.

bebegım cok hareketlı bugun ama babasından korkuyormudur nedır :))

gel dıyorum elını koyuyor kesıyor elını cekınce baslıyor tekmeye..

bazen gercerkten cok sert yıyorum o tekmelerı hatta babasına denk geldı bır ara karatecı yapalım bu kızı dıyor ..kı zaten doktorumuz bı fotosunu verdı gorsenız ıkı ayagını da basına kadar getırmıs dıkmış..uzun bacakları var

tetanoz asımızın ıkıncısını de 8 agustosta yaptıracagız ..

detaylıyı yaptırmıstık zaten ..sımdı sırada şeker yüklemesı var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…