kızlar bebişleri için progestan ilacı kullanan arkadaşlar Allah yardımcnız olsun. inşallah en kısa zamanda daha yukarı çıkar bebikleriniz.
gaz ve çiş problemi yaşayan kızlar çok güldüm size yaaaa
size gülüyorum da ben farklı mıyım
eşim alıştı artık benim bombalarıma. hamişlikten böyle olduğunu iyice öğrettim ilk bebikte ses çıkarmıyor. ama koktu mu rezil oluyorum rezil
ya aramızda çok fazlada fark yok ben neden hissedemiyorum ya( sen ne zamandan beri hissediyorsun canım? benimkinin ne cinsiyeti belli, ne kıpırtısı, karnımdaki hafif çıkıntıyı görmesem hamile olduğunu unutacağım
höfff bana huy geldi hep başlarına h koyuyorum benim bey biraz trakyalı h harfleri hiç yok daçocuk diyicek gelmiyom len diye yada o size göstermesin hebenizin hörekesini hebe de neyse
hepsi ayır emen diyor
ayın 22.sı olmus ne cabuk ya.
bebegım cok hareketlı bugun ama babasından korkuyormudur nedır :))
gel dıyorum elını koyuyor kesıyor elını cekınce baslıyor tekmeye..
bazen gercerkten cok sert yıyorum o tekmelerı hatta babasına denk geldı bır ara karatecı yapalım bu kızı dıyor ..kı zaten doktorumuz bı fotosunu verdı gorsenız ıkı ayagını da basına kadar getırmıs dıkmış..uzun bacakları var
tetanoz asımızın ıkıncısını de 8 agustosta yaptıracagız ..
detaylıyı yaptırmıstık zaten ..sımdı sırada şeker yüklemesı var ..
hahaha ay öyle deme ya hahahahhahahaha hey alahım
benimki de nuri olsun diye tutturdu
aşı seni çarpmadı mı ben 2. yi yaptırmayacam,g. bölge bile kaşınıyo,ben enfeksiyonu zor atlattım zaten,nerden bulaştım şu aşıya,az da olsa mikrop kaldıracak bünye yok ben de,neyseki ateşim 3-4 saat sürdü,kocaya ağzıma geleni söylemişim,tövbee 2. yi yaparsam
evet bebişler yukarı yukarı ve ileri. lütfen annelerinizi üzmeyin bakiim. çıkın yukarı. sonra gelirsiniz. Rabbim yardımcınız olsun arkadaşalr.
gaz ve çiş problemi bende de var. aynıııı. ekleyiceğim bişey daha var çok komikti ama iki kere ekran kendini kapatınca yazmaman gerektiğine kanaat ettim.
bide akıntı durumun nedir arkadaşlar. bende fazla bir akıntı yok ama nasılsa akşama kadar iççamaşırdaki o kısım kahverengimsi oluyor. sizinde öyle mi?
evet bebişler yukarı yukarı ve ileri. lütfen annelerinizi üzmeyin bakiim. çıkın yukarı. sonra gelirsiniz. Rabbim yardımcınız olsun arkadaşalr.
gaz ve çiş problemi bende de var. aynıııı. ekleyiceğim bişey daha var çok komikti ama iki kere ekran kendini kapatınca yazmaman gerektiğine kanaat ettim.
bide akıntı durumun nedir arkadaşlar. bende fazla bir akıntı yok ama nasılsa akşama kadar iççamaşırdaki o kısım kahverengimsi oluyor. sizinde öyle mi?
höfff bana huy geldi hep başlarına h koyuyorum benim bey biraz trakyalı h harfleri hiç yok da
hepsi ayır emen diyor
sen üj bej leremi gelin gittinbizde kuzeni verdik anamm söz günü kimse anlaşamadı çocuk helak oldu tercüman olcak diye kadın diyoki nişanda beji bi yerde takcaz teyzemde diyoki o ne be yeni mi çıkmış diye ayy kopmuştuk ya
ayın 22.sı olmus ne cabuk ya.
bebegım cok hareketlı bugun ama babasından korkuyormudur nedır :))
gel dıyorum elını koyuyor kesıyor elını cekınce baslıyor tekmeye..
bazen gercerkten cok sert yıyorum o tekmelerı hatta babasına denk geldı bır ara karatecı yapalım bu kızı dıyor ..kı zaten doktorumuz bı fotosunu verdı gorsenız ıkı ayagını da basına kadar getırmıs dıkmış..uzun bacakları var
tetanoz asımızın ıkıncısını de 8 agustosta yaptıracagız ..
detaylıyı yaptırmıstık zaten ..sımdı sırada şeker yüklemesı var ..
haaaahhh işte bende de o çıkıntı yok ama 15. haftamın ortasından beri içimde bi canavar var2 hafta olcak cnm ben hissedeli cinsiyeti konusunda çeşitli rivayetler var ama biz 2 gündür filcik diye seviyoruz
canım sana çok komik bir şey anlatıcamanladım cnm dedim bizimki obezmi acaba diyeyoksa frenliycektim kendimi ama eşimlede anlaştım bebek erkek olursa ben bu son 4,5 ayımı diyetisyen kontrolünde geçiricem ama kız olursa ALLAH tutmayın beni bi yiyicem bi yiyicem ne varsa yarayan bulup alıp yiyicem ki etli löp löp bi kız olsun,gerçi henüz filcik olan muallakta olan bebişim baya baya gelişmiş artık 5 kilo çıkar diyicemde karnım çıkmazsa biraz daha benden sanırım 1 kg bişey çıkacak artık içerde nereye saklanıyosa
ay arkadaşım amin de sen beni görseydin bi de perişan oldum bak yukarda bi d eçiş maceram var onu anlattım
edicem cnm ya hatta hareket sınırı koycam sen adamı alıştır alıştır ee yani sonun böyle olur,şimdi de mesafe koysam o beni dinlermiki acıba kendi de diyo ben ne şanslıyım 9 ay boyunca aynı yatakta yatmayan bile varmış ben hiç etkilenmedim diyoboşuna dememişler altta kalanın canı çıksın diye
öldüm gülmektenya bu bizdede var tuvalete giren eğer dışarı çıktığında birini görsün hemen yüzü kızarıyo halbuki ne var hacet dünyanın en doğal olaylarından biri gel görki bizim evde gaz kaçırmak dünyanın en terbiyesiz işiymiş gibi aşamadık karı koca yaaawww hayır sen her türlü işini görüyon yatıyon kalkıyon ama gaz çıkarmak kötü bi kelime kullanmak yerin dibine sokuyo ne olcak böyle yaa
cnm çok sağol sayenizde rahatladımhadi totoşu kaldır resimleri koy görelim cicilerimizi meraklandırma bizi bende kundağın resmini koycaktım ya dikişi sökülmüştü resim çekerken geri götürdüm bugün yenisini vericekler mağazada kalmamıştı pazartesi eklerim artık
Herkese merhaba. Geçmişi okuyamadım.bugün bizim moralimiz çok bozukdün akşam kontrolümüz vardı. Malesef rahim ağzı 2,7ye düşmüş ve bebek çok aşağıda duruyodu yönü de rahim ağzına doğru artı tarhim içinde kasılmalar vardı doktorumuz 2,5 hafta sonra gel ölçüm yapıcam tekrar dedi. Ve bebeğin biraz yukarıya çıkmasını umuyorum dedi 20 haftaya kadar yerinden oyamazsa daha da oynamaz dedi. Eğer şartlar böyle devam ederse yada kötüleşirse dikiş atıcak çok korkuyorum bebeğime bişi olucak die. Ve erkek dedi ama çok da söylemek istemedi cinsiyetini sanırım çok heveslenmeyelim die sizlerinde moralini bozduysam özür dilerim sadece paylaşmak istedim
istanbuldayım tatlım bende. rıza madazlıyı hemen araştırıyorum. peki diğer 2 isim kim biliyomusun onları da?
süreyya menteş adında bir dr harikaa biri. özgeçmişi harika.
türkiyede ultrason cihazını kullanan 2 isim.
bu konuda da yurt dışında uzun yıllarr çalışmış.
ben sorun yaşadığım dönem için araştırmştım muayene ücreti 250 tl.
sorunlu gebelik hekimi. bence bunuda araştır canım
kocaman bi tepik yedim
bende bendee bendeeee
az önce kısır yedimm bir hareketlendiii hemen uzandımm konuştum kızımlaaa
anne senii seviyoooo diyorum tepik atıyor.. hahaha denk geldi tesadüfen herhalde
hahah asena ibrahim tatlısesle birlikteyken tv programında bişi demişti çok gülmüştümnerden bulurlar ki bizimki bide emri vaki yapıyo neymiş evde bu konu açılmayacakmış son sözü söylemiş ben ona bi son söz sölicem '' yatakları ayırıyorum !!!'' bak bakim daha kaç tane söz söylüyo isme bak ya sure
nerden bulurlar ki bizimki bide emri vaki yapıyo neymiş evde bu konu açılmayacakmış son sözü söylemiş ben ona bi son söz sölicem '' yatakları ayırıyorum !!!'' bak bakim daha kaç tane söz söylüyo isme bak ya sure
nerden bulurlar ki bizimki bide emri vaki yapıyo neymiş evde bu konu açılmayacakmış son sözü söylemiş ben ona bi son söz sölicem '' yatakları ayırıyorum !!!'' bak bakim daha kaç tane söz söylüyo isme bak ya sure
meleklerim
az evvel beni 3-5 günde bir arayan kocam aradıçocuğa isim bulmuş onu söylüyo bizimki nasıl oldu karizmayı çizdirdi ama telde konuşalım evde uzatmak istemiyorum dedi (boşıycam ben bu adamı ya hiç tipim değil )
erkek olursa; talha musab
kız olursa ; zeynep sure
hangi köpürden atlasam acaba ya:95::95:
inşşşşşşşş ama karnımdan olsun o nice tepikler arkamı kollayamam bu saatten sonra
hahaha ay öyle deme ya hahahahhahahaha hey alahım
benimki de nuri olsun diye tutturdu
meleklerim
az evvel beni 3-5 günde bir arayan kocam aradıçocuğa isim bulmuş onu söylüyo bizimki nasıl oldu karizmayı çizdirdi ama telde konuşalım evde uzatmak istemiyorum dedi (boşıycam ben bu adamı ya hiç tipim değil )
erkek olursa; talha musab
kız olursa ; zeynep sure
hangi köpürden atlasam acaba ya:95::95:
ben de akıntı birazcık oluyo,ya şeffaf,ya beyaz,hava da sıcak,günlük pet kullanıyorum,akşama kadar bu sıcakta kaşındırıyo,eve gidince de hemen değiştirip,ılık suyla yıkama jeliyle yıkıyorum,nemli havayı hiç sevmiyom,tekrar mantar,enfeksiyon oluşmasın diye kendimden iyi bakıyom,şu aşıyı yaptırınca,göğüsler,m,ellerim ayaklarım,bi de orası kaşınmaya başladı,,inş. geçer
ayyyyy bayıldım anlattıklarına :))) tahmin edebiliyorum aferin kızımıza güçlü kuvvetli olsun tabi ya :) ben deufak ufak hissediyorum tam tekme değil ama hafif vuruşlar ,seğirmeler şeklinde.geçen akşam eşim de hissetti.çok güzel bir duygu :))ama ben biraz korktum ne yalan söliiim :) bi de bunun şiddetli olcak ilerde :)))
ay benimki biraz trakyalı dediğim şundna aslen göçmen+kayserililer ama ist. trakya sınırında doğmuş büyümüş doğal olarak benimkinin dili bazen dönmüyo ahahasen üj bej leremi gelin gittinbizde kuzeni verdik anamm söz günü kimse anlaşamadı çocuk helak oldu tercüman olcak diye kadın diyoki nişanda beji bi yerde takcaz teyzemde diyoki o ne be yeni mi çıkmış diye ayy kopmuştuk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?