2011 Aralık Anneleri

3lü tarama testini yaptıran arkadaşlar özelde kaç tlye yaptırdınız? devlet hastanesinde yapılıyor mu?

izmirde gittiğim hastane 200 tlye yapıyordu. kocaelide birkaç hastane aradım fiyat veremeyeceklerini söylediler.

canım gözün aydın sen söylenenlere bakma belki kıskanıyolardır

off be canım nedir şu ailelerden çekilenler yaa... ay sonu nasıl geliyro diye soran yok ama harcamaya gelince yönlendirmeye gelince akıl veren çokk

cnm ne kusuru ya ama baba da tam babaymış hebu zamanda hala bu sıkıntılar yaşanıyo ya hayır evlendirmeye gelince evlendiriyosunda adam iki çocuk sahibi olmuşken niye sorumluluklarına çerme takıyosun bende bunu anlamıyorum ya:26:

endişelenme canım dua et bebeğin için. Allahın izni ile bu bebek zamanında gelir inşallah.

kızlar ne çok ilerlemiş sayfalar okuyamadım maşallahınız var en kısa zamanda geliyorum bugün pazartesi işlerde yoğun oluyor biraz

demettuba83,hazel82,serselo,yarenhande,nihalla,seldayavuzguray,potendia,pamuktarlam,neredesinfiruze,mariposita,cigdem1680,buseli,derin0606,emvacilbihar,yasmin_84,nicko,ajjj,blue,tulayuzun,

hepimizde 3 aşağı 5 yukarı aynı dertler var hayatım rahat ol sen dök içini ki rahatla. 2 yılı aşkın evliyiz bizim kavgalarımızında abartısız %90-95 gibi bi oranı eşimin ailesi.ahh ahh davetiyemin içindeki yazıya bile karışmışlardı benim halen içimde acıdır.

Merhaba guzel anneler ve melekleri...
Sabahtan beri takip ediyorum sizleri ama bir haftadir hicbir seye halim yok, yazmiyorum.
Soguk alginligi teshisi ile 5 gundur yatiyorum ama bana misin demiyo halen kötuyum. Gececek gibi de degil.
Gece uykularim hayaloldu, gun icinde de 4-5 saat uyuyabiliyosam mutluyum...
Buseli evlilik yil dönumunuz kutlu olsun, daha nicelerine insallah...
Kaynanalari da takmayin artik arkadaslar, birakin onlar sizi takmak zorunda kalsinlar.
Kocisinden ayri olanlar umarim tez vakitte kavusur,
Doktora gidenler hayirli haberlerle döner insallah.
Bir de bebisi asagida olanlar acicik kizin onlara da ciksinlar yukari uzmesinler annislerini :93:
Benden simdilik bu kadar cicisler, biraz daha uzanayim ben sonra da yemek icin kalktigimda ugrarim.
cok cok öpucukler yagmurlu diyarlardan size....

tatlım nasıl olmuşta artmış anlamadım. benim kızkardeşimde oldu benzer bi durum ama onun 26.haftada falandı galiba sürekli çok ağır ilaçlar içerek yattı mahvoluyodu artık ilaçlardan. 10 hafta bu şekilde dayandı dr. artık kalkabilirsin yavaş yavaş dedi.bizimkide kalkıp bi ağda yaptırayım bari nolur nolmaz die dışarı çıkmış ve pat suyu geldi doğum yaptı ogün. hatta yeğenim ilk doğduğunda kafası armut gibiydi okadar aşağıdaymışki kanala girmiş ve o şekli almış kafası artık zamanla düzeldi çok şükür.[/QUOTE]

HADİ YAAA şimdi ii olmasına sevindim ya bana 2,5dedi sınırda dedi ama tatile gitmiceksin dedi sadece başkada uyarıda bulunmadı işe gitme falan demedi ama ben 4 gün yattım evde şimdi de işte kocam annem yokken yanımda biraz geziniyorum onlar gelince uzanıyorum mecburen iş yapmıyorum iştede ayakta değilim böle ama kendi druma da gidiyim diyorum buy hafta yada haftaya bi de o baksın bakalım he bi de sabah ağızdan akşam alttan progestan alıyorum bu kaa tedbirlerimiz bu şekilde inş kendi drumda ii der de atlatmış oluruz dicem ama herkeste dikkat etsin benim yeri hep iyidi bi badana maceram oldu bikaç artistik hareketimle birden indi aşa bebek ben öle düşünüyorum yani başkada pek bişey yapmadım çünkü o dönem

kızlar dayanamıyorum kenarda uyuyacam şimdi tansiyonumu da ölçtüm 10'a 5 düşük biraz. dayanamıyorum uyuyorum inşallah bişey olmaz :26:

canım çok çok geçmiş olsun...

kızlar dayanamıyorum kenarda uyuyacam şimdi tansiyonumu da ölçtüm 10'a 5 düşük biraz. dayanamıyorum uyuyorum inşallah bişey olmaz :26:

tansiyonun kötü değil.o halssizlik bende de haftalardır var.gün içinde çok uzanmak istiyorum bende.uyu sen bişeycik olmaz.

Kızlar ya size birşey sorcam 2gündür kasıgımda ara ara agrılar oluyo varmı kasık agrısı ceken baska normal mi acaba :97::97: Birde kaç gündür baldırımda bir kasılmayla uyanıyorum uykudan bılgısı olan varmı bu konuda :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…