dün doktora gittik, kızımızı gördük. bize elini açıp kapadı:) gayet iyiymiş. demir hapı kullanamadığım için ileride iğne vurulucam.
bu aralar kocama sinir oluyorum. daha yeni evliyiz ama adam kırk yıllık evliymişiz modunda. şimdiden çoluk çoğuğa karışmış çiftler gibiyiz. ona kalsa ben büyütüyorum. ilgisi bana yetmiyor, zaten sürekli göreve gidiyor. bu hafta 5 gün yoktu, Kars'a gitti.acayip sinir oluyorum, sürekli tersleyesim var. sizde de aynı sorun var mı? çok şükür dün annem ve babam memleketten geldiler. bu gün keyfim yerinde:) bebişime bir sürü cici almışlar.
kızlar cuma akşamı görümceme gittik kayınvalidem,büyük görümcem , 2 kuzeni ordaydılar.. küçük görümcemin 1 ayı kaldı doğum için temizlik için gelmişler hesapta ama ortalık çoluk çocuk kaynıyor heryer heryerde ve bütüngün sadece 2 cam silmişler... neysee bunu anlatmayacaktım..
görümcemin 9 yaşında 1 kızı ve 1.5 yaşında oğlu var.. bir kuzeni 2 kızı var diğer kuzeni 1.5 yaşında oğlu ortalıkta dolaşıyorlar ık vıkk ağlayan ağlayana...
sevgili kayınvalideciğim demezmi ne işiniz vardı rahatınızı bozuyorsunuz.. ne güzel kafanız rahattı sizinkilerde olunca böyle olacak rahat olamaycaksınız dedi..
şaka gibi söyledi ama hamile olan kişilere söylenecek şeymi mi bu.. sen kocaman kadınsın 4 tane çocuk doğrmuşsun.. çocuğu ayakbağı,rahatsızlık olarak görüyorsun.. bize örnek olacağına çok güzel duygu diyeceğine söylediğin şeye bak....
çok sinir oldum söylediklerine ...
ne olursa olsun çocuk güzel dedim... yanlızlık nereye kadar.. millet çocuğum olsun diye neler yapıyor dedim.. çok şükür ki çok uğraşmadan allah nasip etti dedim.. zınkk diye kaldı öyle..
tabi çocuk olunca oğlunu iyice kaybedecek sanıyor.. ama büyük kızı 23 yaşında doğurunca iyiydi.. torun sevmek güzeldi... ben 30 yaşımı geçiyorum bana söylediğine bakın yaa...
ona inat 2 sene geçsin birdaha doğurcam
Bu arada merak eden arkadaşlar vardı, cumartesi doğum fiyatlarınıda öğrendim,
Özel sağlık sigortası olmayanlar için çok uçuk geldi fiyatlar
Normal Doğum : 6000 TL
Epiduralli Normal : 6500 TL
Sezeryan : 7200 TL
Bunların içinde hastaneden yatış, yenidoğan paketi, varmış. Total fiyatlar gibi.
Bizde yapı kredi sigorta var, hastane yani anlaşma yapmış yapı kredi ile,
normal doğum: 2500 TL
Epiduralli normal: 2850 TL
Sezeryan :3360 TL
Epiduralli Sezeryan: 3710 TL
Ayrıca sünnetide sorduk biz doğduğunda yaptıracağız sünnet işleminide Prof. isterseniz 1450 TL, Uzman isterseniz 900 TL ye yapıyorlar.
İLGİ konusuyla ilgili
c.tesi dra gittik geldik kocam evi süpürdü ben sildim bi daha kocamı göremedim gibi bişey oldu bahçede kapıcıyla yok netten arabalara baktılar(arabamız alındı da şirketindi zaten az ah etmemiştim bodruma gidişlerine hatırlıyosanız iyi de oldu benim için öbür türlü araba olunca anası arar yok danası arar evde oturamıyoduk) geldi bi ara ben yine bahçeye çıkıyım dedi çıktı 1-2 saat tektim bende çıktım sonra oturduk birlikte eve gidiyorum dedim gelmedi bende 2 saat geçti aradım yatıyorum ben dedim ok anahtarım var deyince çıktım bahçeden çağardım geldi çok fena kavga ettik çok ağladım baya gürültü de oldu akşam akşam insanlarda duymuştur çok utanıyorum siteden girip çıkarken ama beni anlamalıydı ben yalnız başıma çocuğumun cdsini izledim kocam bahçede 2 dk oturmasını bilmiyo arabamız alınıyo hemen araba bakmaya başlıyo çocuğum olucak o zaman napıcak diyip daha çok ağlamaklı oldum
dün pikniğe gittik iyi geçti ama ikimizde birbirimize bakarken utanıyoruz haliyle yani ben çok utanıyorum böle olmamalıydı yaaaaa
neyse ki iş var bugün bana yeni oda yapıldı eleman aldım 2 kişilikti bu oda şimdi ben ayrılıcam yana geçicem mobilyamı seçmeye gidicem öle görünüyo kafam dağalır bari
bende umursamayıp büyütmeseydim ii olcaktı ama elimde olmuyo bazen onunda ben büyütünce alttan alması gerekiyodu(((
sabah sabahta şişirdim kafanızı iyis şimdi ama çokta değil tabi
kızlar geçen hafta kaynanaları çekiştiriken size benim kaynanam iyidir falan diyordum hepsini geri aldım, cumartesi akşamı onun yüzünden ağladım durdum, dışardan geldik onlara da bir uğrayalım dedik ( üstkatımızda oturuyorlar), hava çok sıcaktı ben balkona çıktım oturuyorum, kaynanamda geldi birlikte oturuyoruz, oda şuan kızının 4 yaşındaki oğluna bakıyor kreşede vermeyi düşünmüyorlar galiba nasılsa ücretsiz bakıyor kadın. eşimlede daha önce kim bizim bebeğe bakacak falan diye konuşmuştuk oğluşumuz 3 aylık olunca işe başlamak zorundayım ben bu nedenle 3 aylık bir bebeği güvenilir birine emanet etmek lazım.Benim annem bakacaktı normalde ama ablam kazara 2. çocuğa hamile kaldı ve şuan 1 yaşında diğeride 2 buçuk yaşında ve bize çok uzak oturuyorlar, Yoksa annem 2 ye bakan 3'e de bakar ben bakardım diyor ama malesef bu münkün değil. Eşim annesinin bakmasına taraftar değildi öyle konuşuyordu bende olur bir bakıcı tutarız ama ilk bikaç ay bebek gündüzleri annende olur bakıcı onun yanına gelir diyordum yani 3 aylık çocuğu direk bakıcıya emanet etmek istememiştim, Eşimin ısrarla annem bakmasın demesinden anlamalıymışım. Balkonda ikimiz oturuyoruz doğum mevzuları falan açıldı, konuştuk biraz. bende bizim içinde zor olacak dedim 3 aylık olunca işe başlamak zorundayım falan dedim. O da ne yalan söyleyeyim bebek çok küçük olacak benimde gözüm almaz bakamam dedi ( ki kendisinin 1er yaş arayla 6 çocuğu var hiç küçük çoçuk büyütmemiş sanki) kızının çocuğu içinde ona bile 9 aylıkken bakmaya başlamıştım o büyümüştü falan gibi saçmalıklar söyledi, inşallah iyi bir bakıcı bulurusnuz allah büyük falan gibi şeyler zırvaladı, bide diyorki eğer işinin geleceği yoksa bence çık bir iki yıl bak çocuğuna,biz zevkimizden çalışıyoruz ya. kızına hiç böyle nasihatlar vermiyor 3 yıldır çocuğuna bakıyor yemekleri onda yiyorlar bazen geceleri bile bebek onlarda kalıyor.
Biz kadın için yorulmasın birkaç ay bakıcı gündüz ona gelir hem işlerinede yardım eder 6. 7. aydada bakıcı bizim evde tek bakar diye düşünürken kadının dediklerine bakın hala bile aklıma geldikçe gözlerim doluyor.
İnince eşime bir yaygarayı bastım kimseye ihtiyacım yok benim bakıcıda tutcam hemde kendi evimdede baktırmıcam dedim zırt pırt kontrole gelir şimdi bide ilgileniyorum hesabında. Eşimde boşver takma kafana baktırırız kimseye ihtiyacımız yok diyor. Kadın hiç utanmayacak ya ben hergün çocuğu sabahın köründe giydirip bakıcıya götüreceğim. Dünde annemler geldi bize kadın bir haftalık yemeğimi yaptı, Ütüleri falan yaptım diye kızdı hatta bu sıcakta ne uğraşıyosun diye. Oda gelmiş sohbet ediyor annemle hiç pas vermedim. Artık yemeğe falanda çıkmıyorum kaynanama protesto ediyorum onu
Kızlar ya size birşey sorcam 2gündür kasıgımda ara ara agrılar oluyo varmı kasık agrısı ceken baska normal mi acaba :97::97: Birde kaç gündür baldırımda bir kasılmayla uyanıyorum uykudan bılgısı olan varmı bu konuda :97:
kızlar dayanamıyorum kenarda uyuyacam şimdi tansiyonumu da ölçtüm 10'a 5 düşük biraz. dayanamıyorum uyuyorum inşallah bişey olmaz :26:
bendede var kasıklarım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi sonra geçiyor ama kramplar arda oluyor magnezyum içiyorum içmediğim zaman daha çok oluyor demekki normal
HADİ YAAA şimdi ii olmasına sevindim ya bana 2,5dedi sınırda dedi ama tatile gitmiceksin dedi sadece başkada uyarıda bulunmadı işe gitme falan demedi ama ben 4 gün yattım evde şimdi de işte kocam annem yokken yanımda biraz geziniyorum onlar gelince uzanıyorum mecburen iş yapmıyorum iştede ayakta değilim böle ama kendi druma da gidiyim diyorum buy hafta yada haftaya bi de o baksın bakalım he bi de sabah ağızdan akşam alttan progestan alıyorum bu kaa tedbirlerimiz bu şekilde inş kendi drumda ii der de atlatmış oluruz dicem ama herkeste dikkat etsin benim yeri hep iyidi bi badana maceram oldu bikaç artistik hareketimle birden indi aşa bebek ben öle düşünüyorum yani başkada pek bişey yapmadım çünkü o dönem
Yok canım ya aradım doktoru daha çıkmamışş üfff çok zor valla beklemek ya biz çıkar çıkmaz arıcaz dediler bekliyorum gözüm kulağım telefonda
minecim evlilik yıldönümün kutlu olsun cnm kutlarım
daha nice yıllar geçirin inş mutlu huzurlu bol çocuklu
kocam aradı beni çok alakasız oldu ama ne yediniz falan dedi seviyo sanırım bize
cnm stres yokk..hemen seni oyalayacak bir işe başla. yemek yapmaya veya temizliğe. Allah'ımızın izniyle iyi haberler gelicek inşallah.
heee farkı buldum cnm ben 200mg alıyorum ama yani günde 400 ediyo benimki fark edermi bilmiyorum ama senin 300 ediyo seninki 20 de yükselticem demiş benimki direk yüksekten başladı ondan mı fark etti acep bakalım bırak dicekmi bi de ilaçları da takip etmek zor yaaaa ben eleviti de hala almıyorum yeidklerime dikkat ediyorum ama bi o değerlere de bakın dicem ona göre başlıyım dicem tek kan hapı içiyorum akşamları bide progestan
ay walla nerdeyse senin kadar heyecanla biz de bekliyoruz eminim hayırlı sonuç çıkacak yüzümüz gülecek :))Evet canım bende öyle yapıcam şimdi sabahtan beri sıcaklardan mayıştım kaldım hiçbir iş yapmadım şimdi biraz oyalanıyım ev işleriyle vakit geçsin teşekkür ederim canım benim Allah Büyüktür yardımcım olacak inşallah az daha sabır
cnm stres yokk..hemen seni oyalayacak bir işe başla. yemek yapmaya veya temizliğe. Allah'ımızın izniyle iyi haberler gelicek inşallah.
saol cnm benim amin hepimizin inşallah. cnm tabii ki kocan seni seviyordur. bundan şphen olmasın. yani en uygun 5*10 kalaslar bile bir bebeği olucak ken ve bu bebiş kendisine benziycekken kesinlikle kalbi çarpmadan duramaz. ama duygularını belli edemiyordur. napcan bunların huyu bu. benim kociş dün ilk defa elini kendisi karnıma koydu ve karnımı sevdi. ama daha önce bunu yapmamış olması bebğini sevmediği anlamına asla gelemez. onlar bizden daha heyecanlılar cnm. sadece bunu nasıl ifade edebileceklerini bilmiyorlar. lütfen kocanın sevgisinden şüphe etme. çünkü sen onun bebeğinin annesisin. sen onun bitanecik karısısın. napsın annesine hayır diyemiyor ama unutma ki karnımızdaki veletlerde bize hayır diyemeyecekler. tabii bu seni sevmediği anlamına asla gelmez. kocişinde seni seviyor, bebeğinde seni seviyor, bizde seni çokkk seviyoruz. öptük teyzesi....
Merhaba guzel anneler ve melekleri...
Sabahtan beri takip ediyorum sizleri ama bir haftadir hicbir seye halim yok, yazmiyorum.
Soguk alginligi teshisi ile 5 gundur yatiyorum ama bana misin demiyo halen kötuyum. Gececek gibi de degil.
Gece uykularim hayaloldu, gun icinde de 4-5 saat uyuyabiliyosam mutluyum...
Buseli evlilik yil dönumunuz kutlu olsun, daha nicelerine insallah...
Kaynanalari da takmayin artik arkadaslar, birakin onlar sizi takmak zorunda kalsinlar.
Kocisinden ayri olanlar umarim tez vakitte kavusur,
Doktora gidenler hayirli haberlerle döner insallah.
Bir de bebisi asagida olanlar acicik kizin onlara da ciksinlar yukari uzmesinler annislerini :93:
Benden simdilik bu kadar cicisler, biraz daha uzanayim ben sonra da yemek icin kalktigimda ugrarim.
cok cok öpucukler yagmurlu diyarlardan size....
hımm benimkini 20 haftada dedi yani kontrol zamanında yükseltecek sanırım. eleviti ben söylemiştim içebilirsin dedmişti ama bi ay önceki kontroldeydi o. kan ilacına gelince de benim değerlerim düşük çıkmıştı zaten gebeliğin ilk başında genel kontrolde ozaman başlamıştım ama bu ayın 18.inde bi kontrol edelim bakalım değerlerin ne durumda demişti daha da düşmüş kan ilacına rağmen sabah akşam günde 2ye çıkarttı. bi müddet sonra yine çıkmazsa akdeniz anemisi mi var die araştıracakmış dedim bildiğim kadarıyla yok. ki gebelik öncesi hep normal çıkardı benim değerlerim.:26:
tatlım bol tuzlu ayran iç
heee farkı buldum cnm ben 200mg alıyorum ama yani günde 400 ediyo benimki fark edermi bilmiyorum ama senin 300 ediyo seninki 20 de yükselticem demiş benimki direk yüksekten başladı ondan mı fark etti acep bakalım bırak dicekmi bi de ilaçları da takip etmek zor yaaaa ben eleviti de hala almıyorum yeidklerime dikkat ediyorum ama bi o değerlere de bakın dicem ona göre başlıyım dicem tek kan hapı içiyorum akşamları bide progestan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?