2011 Aralık Anneleri

minecim evlilik yıldönümün kutlu olsun cnm kutlarım

daha nice yıllar geçirin inş mutlu huzurlu bol çocuklu

kocam aradı beni çok alakasız oldu ama ne yediniz falan dedi seviyo sanırım bize

evlilik yıl dönümümü kutlayan tüm arkadaşalra teşekkür ederim. aminn. söylediğiniz iyi dilekler umarım hepimizn evliliği için olur.

amannn boşver cnm. benim kocada aynı. ona göre ilgisi yeterli ama bence çok odun olduğu odun gibi davrandığı konular çok..

nihallacım üzme cnm kendini. Zaten kayınvalideleri anlamak imkansız. belki ilerde kayınvalide olursak ancak. benim k.validem ve görümcelerimde kocam erkek olmasına çok sevindi diye. arıyıp yok onun göbeği kız göbeği, yok rüyamızda gçrdük kız olucak gibi şeylerle kocamın sevincini kursağında bıraktılar. mavi bieşyler almayı erteledi kocam, bi kez daha doktora gidelimde belki yalnış görmüştür diyor. artık sözün bittiği noktadayım ama Rabbim'in bu konuda diyecekleri mutlaka vardır.

ufffff one yaaa... çokmuş.

artık değiştiremeyeceğin şeylerin kafanda kalması sana zarar cnm. unutmaya çalış. ama inan ben günde bir garez çıkarmadan duramıyorum bu hamişlikte. kocamda laıştı artık cevap bile vermiyor. senin kide alışır yakında sıkma canını.

hehehehehe iyi kaynana yoktur. gerçek yüzünü göstermmeiş kaynana vardır dermişim. sıkma canını. benimki daha geçen sene olurda çocuk yaparsan ben 3 yaşından önce bakamam diyordu. (kendisi görümcemin çocuğuna 1,5 yaşından beri bakarda) bunu söylediğinde görümcemin çocuğu 2,5 yaşındaydı. görümcemde evet benimkinede 3 yaşından önce bakmadı diyor. sanki karşılarında çocuk var kandırabileceklerini sanıryorlar. bide kayınvalidem demez mi şu çocuk (görümceminki) ilkokula bir başlasında sen ondan sonra çocuk yap. sanki kardeş yapıyorum ona. tövbe tövbe.. bende bri gün annem bizdeyken dedim ki anne benim bebişime sen bakıcaksın dimi dedim, benim annem de tabii ben bakıcam kızım dedi. bu seferde annemi kıskandı gelmiş niye annen bakıyor ben bakıcam işte dedi. ama sen küçük çocuğa bakamıycam dedin ya diyorum yok yok bakarım ben diyor. denge ayarları bozuk mu ne?

HADİ YAAA şimdi ii olmasına sevindim ya bana 2,5dedi sınırda dedi ama tatile gitmiceksin dedi sadece başkada uyarıda bulunmadı işe gitme falan demedi ama ben 4 gün yattım evde şimdi de işte kocam annem yokken yanımda biraz geziniyorum onlar gelince uzanıyorum mecburen iş yapmıyorum iştede ayakta değilim böle ama kendi druma da gidiyim diyorum buy hafta yada haftaya bi de o baksın bakalım he bi de sabah ağızdan akşam alttan progestan alıyorum bu kaa tedbirlerimiz bu şekilde inş kendi drumda ii der de atlatmış oluruz dicem ama herkeste dikkat etsin benim yeri hep iyidi bi badana maceram oldu bikaç artistik hareketimle birden indi aşa bebek ben öle düşünüyorum yani başkada pek bişey yapmadım çünkü o dönem[/QUOTE]

kendi doktorunla nezaman peki randevun? umarım o da güzel haberler verir sana da tasdiklenmiş olur. ben progestanı gebeliğin başından beri günde 3*100mg şeklinde içiyourm zaten. ama hiç demediler alttan alacaksın vs.. die. sadece dr.um 20.haftadan sonra 100 yerine 200 mg a çıkartabiliriz dedi. benimkinin de yeri hep iyiydi 1 gün önce kocamla tartıştık ama ben çok kötü oldum ozaman sancı yaptı zaten. dr.a gittiğimde sadece biraz stresliydim ondan olabilirmi dedim yok dedi ama tabi böyle böyle oldu demedim ama bence kesin ondan zaten ilk kasılmam ağrım ozaman oldu çünki.

Son düzenleme:

bendede var kasıklarım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi sonra geçiyor ama kramplar arda oluyor magnezyum içiyorum içmediğim zaman daha çok oluyor demekki normal

üf kel alaka olacak ama amerikada doğum yapan tanıdığınız var mı kızlar ya d aorada doğurmayı planlayan
bana maliyeti lazım:26:

bendede var kasıklarım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi sonra geçiyor ama kramplar arda oluyor magnezyum içiyorum içmediğim zaman daha çok oluyor demekki normal

Evet cnm magnezyum eksikliğinden oluyormuş bende öyle duymuştum kasılmalar için ama kasığımdaki ağrı için biraz endeişelendim üşüttüğüm zamanlarda oluyordu böyle bir ağrı onun gibi ama yinede insan korkuyor işte

eniyisini yapmışsın dinlenerek. bana yarım saatten fazla yürüme dedi.yüzmeyi sevdiğimi biliyo çok az yüz dinlen deditamamen hareketsiz de kalma yağlanma yaparsa daha da aşağıya iter ama kendini de yorma dedi.kendi doktorunla nezaman peki randevun? umarım o da güzel haberler verir sana da tasdiklenmiş olur. ben progestanı gebeliğin başından beri günde 3*100mg şeklinde içiyourm zaten. ama hiç demediler alttan alacaksın vs.. die. sadece dr.um 20.haftadan sonra 100 yerine 200 mg a çıkartabiliriz dedi. benimkinin de yeri hep iyiydi 1 gün önce kocamla tartıştık ama ben çok kötü oldum ozaman sancı yaptı zaten. dr.a gittiğimde sadece biraz stresliydim ondan olabilirmi dedim yok dedi ama tabi böyle böyle oldu demedim ama bence kesin ondan zaten ilk kasılmam ağrım ozaman oldu çünki.[/QUOTE]

heee farkı buldum cnm ben 200mg alıyorum ama yani günde 400 ediyo benimki fark edermi bilmiyorum ama senin 300 ediyo seninki 20 de yükselticem demiş benimki direk yüksekten başladı ondan mı fark etti acep bakalım bırak dicekmi bi de ilaçları da takip etmek zor yaaaa ben eleviti de hala almıyorum yeidklerime dikkat ediyorum ama bi o değerlere de bakın dicem ona göre başlıyım dicem tek kan hapı içiyorum akşamları bide progestan

Yok canım ya aradım doktoru daha çıkmamışş üfff çok zor valla beklemek ya biz çıkar çıkmaz arıcaz dediler bekliyorum gözüm kulağım telefonda

cnm stres yokk.. hemen seni oyalayacak bir işe başla. yemek yapmaya veya temizliğe. Allah'ımızın izniyle iyi haberler gelicek inşallah.

minecim evlilik yıldönümün kutlu olsun cnm kutlarım

daha nice yıllar geçirin inş mutlu huzurlu bol çocuklu

kocam aradı beni çok alakasız oldu ama ne yediniz falan dedi seviyo sanırım bize

saol cnm benim amin hepimizin inşallah. cnm tabii ki kocan seni seviyordur. bundan şphen olmasın. yani en uygun 5*10 kalaslar bile bir bebeği olucak ken ve bu bebiş kendisine benziycekken kesinlikle kalbi çarpmadan duramaz. ama duygularını belli edemiyordur. napcan bunların huyu bu. benim kociş dün ilk defa elini kendisi karnıma koydu ve karnımı sevdi. ama daha önce bunu yapmamış olması bebğini sevmediği anlamına asla gelemez. onlar bizden daha heyecanlılar cnm. sadece bunu nasıl ifade edebileceklerini bilmiyorlar. lütfen kocanın sevgisinden şüphe etme. çünkü sen onun bebeğinin annesisin. sen onun bitanecik karısısın. napsın annesine hayır diyemiyor ama unutma ki karnımızdaki veletlerde bize hayır diyemeyecekler. tabii bu seni sevmediği anlamına asla gelmez. kocişinde seni seviyor, bebeğinde seni seviyor, bizde seni çokkk seviyoruz. öptük teyzesi....

hoşgeldinnn :)) genelde 20. hafta çağırıyorlar. sanırım 24. haftaya kadar da devam ediyor.

teşekkür ederim canımmm

heee farkı buldum cnm ben 200mg alıyorum ama yani günde 400 ediyo benimki fark edermi bilmiyorum ama senin 300 ediyo seninki 20 de yükselticem demiş benimki direk yüksekten başladı ondan mı fark etti acep bakalım bırak dicekmi bi de ilaçları da takip etmek zor yaaaa ben eleviti de hala almıyorum yeidklerime dikkat ediyorum ama bi o değerlere de bakın dicem ona göre başlıyım dicem tek kan hapı içiyorum akşamları bide progestan[/QUOTE]

hımm benimkini 20 haftada dedi yani kontrol zamanında yükseltecek sanırım. eleviti ben söylemiştim içebilirsin dedmişti ama bi ay önceki kontroldeydi o. kan ilacına gelince de benim değerlerim düşük çıkmıştı zaten gebeliğin ilk başında genel kontrolde ozaman başlamıştım ama bu ayın 18.inde bi kontrol edelim bakalım değerlerin ne durumda demişti daha da düşmüş kan ilacına rağmen sabah akşam günde 2ye çıkarttı. bi müddet sonra yine çıkmazsa akdeniz anemisi mi var die araştıracakmış dedim bildiğim kadarıyla yok. ki gebelik öncesi hep normal çıkardı benim değerlerim.:26:

cnm stres yokk.. hemen seni oyalayacak bir işe başla. yemek yapmaya veya temizliğe. Allah'ımızın izniyle iyi haberler gelicek inşallah.

Evet canım bende öyle yapıcam şimdi sabahtan beri sıcaklardan mayıştım kaldım hiçbir iş yapmadım şimdi biraz oyalanıyım ev işleriyle vakit geçsin teşekkür ederim canım benim Allah Büyüktür yardımcım olacak inşallah az daha sabır

hımm benimkini 20 haftada dedi yani kontrol zamanında yükseltecek sanırım. eleviti ben söylemiştim içebilirsin dedmişti ama bi ay önceki kontroldeydi o. kan ilacına gelince de benim değerlerim düşük çıkmıştı zaten gebeliğin ilk başında genel kontrolde ozaman başlamıştım ama bu ayın 18.inde bi kontrol edelim bakalım değerlerin ne durumda demişti daha da düşmüş kan ilacına rağmen sabah akşam günde 2ye çıkarttı. bi müddet sonra yine çıkmazsa akdeniz anemisi mi var die araştıracakmış dedim bildiğim kadarıyla yok. ki gebelik öncesi hep normal çıkardı benim değerlerim.:26:[/QUOTE]

tülaycım ben bide her yemekten sonra bitane rennie içiyorum mide yanmalarıma iyi gelsin die

ay walla nerdeyse senin kadar heyecanla biz de bekliyoruz eminim hayırlı sonuç çıkacak yüzümüz gülecek :))

AMA BÖLE şeyler yazarsan ben yine ağlarım ki:2::2::2::2::2::2:

cnm benim ne güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim bende sizi çok seviyorum

evet oğlumda kocam gibi anneci olcak o da beni çok sevcek o zamanda kimseden ilgi beklemicez hıh

bende 1 haftadır çok kötüyüm üşüttüm sürekli öksürüyroumk ve hala geçmedi doktor gittim artık dahiliyeye enfeksiyon var kanında didi antibiyotik verdi bide tantum verdi onları kullanıyroumm antibiyotikler biraz daha iyi gibiyima ama hala normale dönemedim. izinde alamadım iştenn yarım yumalak çalışıyroum mecbur

tülaycım ben bide her yemekten sonra bitane rennie içiyorum mide yanmalarıma iyi gelsin die[/QUOTE]

doktor dediyse iç cnm napalım bi dönem böle babanem gibi ilaç poşetiyle gezcez gibi görünüyo dur bende bi elevit içim o zaman şimdi hehehe gaza geldim bak ben çok içmiyorum ya ilaç o yüzden mide yanması falan olmuyo ama şu elevit fena midemi bulandırıyodu bakalım şimdi nası içcem

tatlım bol tuzlu ayran iç

aman tuzlu ayrana dikkat cnm. benimde normalde hep düşük tansiyonum olur dün ölçttüm mesela 10-4 idi. ama evvelki gün 3 bardak ayran içince dilim felan uyuştu sanırjm tansiyon tavan yaptı hemen limo yapıp içtim. yani yüksek tansiyonada dikkat...yüksek tansiyon daha tehlikeli..

hımm benimkini 20 haftada dedi yani kontrol zamanında yükseltecek sanırım. eleviti ben söylemiştim içebilirsin dedmişti ama bi ay önceki kontroldeydi o. kan ilacına gelince de benim değerlerim düşük çıkmıştı zaten gebeliğin ilk başında genel kontrolde ozaman başlamıştım ama bu ayın 18.inde bi kontrol edelim bakalım değerlerin ne durumda demişti daha da düşmüş kan ilacına rağmen sabah akşam günde 2ye çıkarttı. bi müddet sonra yine çıkmazsa akdeniz anemisi mi var die araştıracakmış dedim bildiğim kadarıyla yok. ki gebelik öncesi hep normal çıkardı benim değerlerim.:26:[/QUOTE]

cnm guatr testide yapsınlar sana. guatr yüksek olanında kanı yükselmez. aman unutma olur mu bir sor doktoruna.bide fazla kilo almadıysan yada tahöininden fazla kilo aldıysan buda guatr işaretidir. birde asabiyet tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…