2011 Aralık Anneleri

ay walla nerdeyse senin kadar heyecanla biz de bekliyoruz eminim hayırlı sonuç çıkacak yüzümüz gülecek :))

Ayy canlarım benimm ya iyiki varsınıızz gerçekten çok mutlu ediyo beni sizin bu ilgi ve alakanız hepinizi çook seviyorumm oğluşumun tatlı Teyzeleriiii ahh zaten şu sonuç bi temiz çıksa inleticem topiği

tülaycım ben bide her yemekten sonra bitane rennie içiyorum mide yanmalarıma iyi gelsin die

doktor dediyse iç cnm napalım bi dönem böle babanem gibi ilaç poşetiyle gezcez gibi görünüyo dur bende bi elevit içim o zaman şimdi hehehe gaza geldim bak ben çok içmiyorum ya ilaç o yüzden mide yanması falan olmuyo ama şu elevit fena midemi bulandırıyodu bakalım şimdi nası içcem[/QUOTE]

mide yanması bende elevitten önce vardı. benim midem zaten biraz problemliydi gastrit var bende gebelikte mide kapakçığı esniyormuş e zaten prbli olduğu için de sürekli yanma yapıyodu. bunun üzerine dr. bende kullanıyorum sürekli rahat ol bebeğinede hiçbi zararı yok demişti. malesef tam bi koca poşet ilaç var ve onları gördükçe sinir oluyorum çünki bende nefret ederim ilaç kullanmaktan.

kızlar merhabalar! nasılsınız neler yapıyorsunuz ?:) beslediniz mi bebişlerinizi bakiiim :) ben de yeni yemek yaptım ,bişiler yiyip yine gezmelere :) bu arada dün akşam çok değişik bir şey yaşadım :) uzanıyordum ,aniden karnımda bir baskı hissettim.ama sanki bişi dışarı cıkcakmış gibi nasıl bastırıyor! :)) elimi bir koydum bişi çıkmış böle sepsert ya kafası ya sırtı bilmiyorum artık :) diğer taraflar yumusaacıktı ama sağ tarafım baskı altındaydı :) korktum eşimi çağıdrdım hemen o da geldi çok şaşırdı sevdik tabi fırsattan istifade :)) sen öle çıkarırsan uzuvlarını sevdirirsin tabi :) ilerki haftaları iple çekiyorum ipleeee! kzılar şaka maka yarıladık mı ne yolu :) bu arada buca özel tınaztepe hastanesine gittik gecen cok donanımlı güzel bir hastane.eger doktordan da memnun kalırsak sanırım orası olcak.20 dk sürüyor yol otoban oldugu için korkmuyorum ama ne bilim işte hayırlısı :)) umarım o an geldiğinde yetişiriz.sizin hastane yolunuz uzun mu bu kadar?

ayy canlarım benimm ya iyiki varsınıızz gerçekten çok mutlu ediyo beni sizin bu ilgi ve alakanız hepinizi çook seviyorumm oğluşumun tatlı teyzeleriiii ahh zaten şu sonuç bi temiz çıksa inleticem topiği

niye öle didin sonuç zaten temiz çıkıcak üzmiycek annesini bide teyzelerini baK gör

Son düzenleme:

cnm guatr testide yapsınlar sana. guatr yüksek olanında kanı yükselmez. aman unutma olur mu bir sor doktoruna.bide fazla kilo almadıysan yada tahöininden fazla kilo aldıysan buda guatr işaretidir. birde asabiyet tabii.[/QUOTE]

tansiyon konusunu sen benden daha iyi bilirsin canım yaa seninde tansiyon problemin varmış. ben zaten tombiğim 78le hamile kaldım şuanda 80-81 arasında gidip geliyorum. asabiyet diz boyu ama progestan zaten yaparmış hormonları çok tetiklermiş. guatırı da dr.a bi sorayım. yanımda mini bi defter gezdiriyorum sorucaklarımın listesi için her seferinde dr.a uzuncaaa bi liste çıkartıyorum=)))))

ben buna bayıldım ama yaaaaaa :))) aaa mutlaka araştırılmalı.aslında ben de yatak odamıza böyle sallanan beşiklerden düşünüyordum.ilk zaman mecbur cok yakın olmak lazım.bi tek ben biraz deli yatarım ,bebişi ezersem diye korkarım :)))yani o bana doğru yuvarlansa ben de ona doğru yuvarlansam,ezilebilir (((

canım ne güzel hissetmişsin bebişini...
çok güzel tarif edilemez bir duygu değilmi??
benimde evimle hastane arası çokkk uzak inşallah tarafik olmadan yetişirim doğuma.... arabayla 20 dakika aslında ama yol açıksa tabiki... malum ist trafiğini düşünün birde:18:

çok güzell ama nerden bulabiliriz ve kaça yazmıyo :S

bende araştırdım, menşei italyaymış ama TR'de nerde satılıyor fiyatları ne bilmiyorum. ama çok kullanışlı gibi

Bana da geçen hafta oluyordu, baldırlarıma kramp giriyordu, uykudan acıyla uyanıyordum. Doktorumla konuştum magvit saşe diye bir ilaç verdi. Magnezyum eksikliğinden kramp giriyormuş. Toplam 4 gün 1'er tane iç, geçer dedi, 1 tane içtim geçti.

Evet canım bende bu gittiğimde doktoruma söylicem bakalım ne dicek muhtemelen aynı şeyi söyler teşekkür ederim bilgilendiriğin için

İnşallah canımın içii inşallah üzmeyecek benim akıllı bebeğim teyzelerin,annesini tabi ki biraz nazlı ama olsun
aman yerim onun nazını ben şimdiden naz yapıyosa ilerdee oooo cnm hiç korkma ALLAH ın izni ile sapasağlam alıcaksın kucağınahepimizde inş

bende araştırdım, menşei italyaymış ama TR'de nerde satılıyor fiyatları ne bilmiyorum. ama çok kullanışlı gibi

hahah benimde çok hoşuma gitti bulamazsam marangozda yaptırırım

kızlar birşey sorcam..
özellikle sabah kalktığımda belim ve belimin yanları çok ağrıyor.. sizde de böyle ağrıalr oluyormu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…