2011 Aralık Anneleri

Arkadaşlar; bana en son tam kan tahlili 12. haftada yapıldı. Ondan sonra da tekrar istemedi doktorum. O zaman değerler iyi çıkmıştı, demir takviyesine falan geçmedi. Şimdi yeni randevum taa 12 Ağustos'ta, 22. haftaya giriyorum o zaman. Demir takviyesi gerekiyorsa geç kalmıyor muyum? Benim haftalarımda olup demir takviyesi kullanmayan var mı? Doktorumun dalgınlığına mı geldi, onu anlamaya çalışıyorum. Zıpzıp'ımın demiri eksik kalmasın diye dertlendim.

Bende bulamazsam bu tarz bişey yaptırırım diye düşündüm gerçekten çok kullanışlı, bebekler 2 en geç 2 saatte bir uyanıyorlarmış emmek için, böyle bişey çok ii olur.

öğrenebilirsem söylerim tabiki canım ama umutsuzluğa kapıldım TR'de olsa bu kadar araştırmaya satış yerlerini kesin bulurdum

böyle yapamazlar ama yaa sanmıyorum ama yinede yapabileni bulursan bizim de haberimiz olsun plss =))

aman yerim onun nazını ben şimdiden naz yapıyosa ilerdee oooo cnm hiç korkma ALLAH ın izni ile sapasağlam alıcaksın kucağınahepimizde inş

Amiinnnn Canım benimmm Allah ben ve benim gibi bütün annelere bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı mis kokularını içimize çekmeyi nasip etsin inşallahhh

Amiinnnn Canım benimmm Allah ben ve benim gibi bütün annelere bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı mis kokularını içimize çekmeyi nasip etsin inşallahhh

amin mardin canım seni çok merak ettik hepimiz nasılsın bebişin nasıl sonuçlar çıktımı geçmişi okumadım belkide yazmışındır.çok sevindim mesajını grnce kendine ve bebişine iyi bk bebişimde bende sizi çok seviyoruz

kontrolden geliyoz,kızımız iyi çok şükür,sırt üstü yatıyodu,ellerini başına koymuş,dr. dürtünce ağzını kocaman açtı kapadı,benim gibi uykucu galibaayaklarını oynattı,ellerini oynattı,başkada kıpırdanmadı,dr. suyu biraz az,yüzünü net göremiyoz onun için daha fazla su iç,havalar sıcak dedi,offffffff daha ne kadar su içecem bilmiyom ya,pis aşı yüzünden kızımız 3-4 gün geride gözüküyo,tövbe 2. yi yaptıtırsam kızı da yordu,kaç gündür hareket yok,yeni yeni kendine geiyo,aşını alerji yaptığını söyledim,el ve ayakta korkacak bişey yok,geçer dedi,1 ay sonra gel şeker yüklemesi yapcaz dedi,gerek var mı ya,benim şekerim yüksek değil,düşük bile dedim,düşük olması da herşeyin yolunda gittiğini göstermez,6.7. ayda tüm gebeerin şekerine bakarız bu çok önemli dedi,böyle işte,cd si kalmamış,yanınızda getirseydiniz keşke dedi,çekerdik dedi,neyse kısmet,zaten uyukluyodu zilli,bi resmi var elimizde ona bakıyoz kafası yusyuvarlak aynı ben,burnu ufacık,sivri değil o da benimkine benziyo,365 g mış kilosu da,bense kilo almışım hayret 68 olmuşum,35 gün önce 65.5 tum,kilo alıyoz artık,neyaparsak yapalım,tombiş olcaz,başka çare yok

kızlar birşey sorcam..
özellikle sabah kalktığımda belim ve belimin yanları çok ağrıyor.. sizde de böyle ağrıalr oluyormu???

yatış pozisyonunla alakalıdır. bide dizlerinin arasına yastık koymayı dene hafif göbişine doğru çek dizlerini ve göbişinin altına ve sol tarafa yatmayı. bikaçgüne geçecektir.

normal die biliyorum ama kontrolünde muhakkak hatırlat bence

herkese günaydın...

kızlar bişi sormak istiyorum, aranızda arada nefes darlığı yaşayan ve ani tansiyonu düşen ter basan varmı????

evet canım merak etme çoğumuz yaşıyoruzdur ki bend bayağı uykuda daha ağır yaşıyorum ölücek seviyede yaşadım bir kaç defa çok korktum şimdi alıştım ama normal sanırım herkesten iki kat fazla oksijen tüketip kan pompalıyor kalbimiz mucizelerin en büyüğünü yaşıyoruz....ahhhh birde nefesim daralınca kendime söyleyipte rahatlatabilsem kendimi tansiyonumu artık ölçtürmüyorum bile en son 7/4 tü alıştım sayılır

oy oy oy teyzesi yesin o miskinii. çok sevindim tatlım iyi haberlerine bak bebişine bişi olmamış. umarım tez zamanda bizde böyle güzel haberler alırız amiinnnn. kilo meselesine gelince ne konuşuyosun sen bakim suss burada 78le hamile kalanlar var ayıp ayıp =)

Canım benim çok teşekkür ederim ilginiz içinnette sorun vardı onun için giremedim bir süre bende sizi çok seviyorum bebişimde tabiki aynı şekilde
sonuçlarım daha çıkmadı tatlım doktor çıkar çıkmaz ararım dedi :97::97: beklemedeyim henüz bugünde aramazlarsa yarına kaldı hayırlısı olsun bakalım beklerim ben yeterki temiz çıksın Onun dışında herşey yolunda iyiyiz bebişimle sıcaklar biraz bunaltıo sen nasılsın bebişin nasıl keyfiniz yerinde mi ?

Canım beniimmm hadi gözünüz aydın çok sevindim maşallah anneye ve tatlı kızına doktor şeker yüklemesi yapılsın dediyse yaptır mutlaka herkese yapılıo o rahat ol bizim bebikin resimlerinin biri anneannede biri babaannede Bİze kala kala mercimek kdr olan resmi kaldı

mutlaka doktorun atlamış olmalı çünkü en kötü ihtimalle 2 ayda bir kontrol edilmeli benim doktorum ilk zamanlar 2 ayda bir yaptırıyordu şimdi gebelik ilerledikçe kanım düşeceği. için heray baktırıyor birde ekstradan sağlık ocağında yapılıyor kan tahlili sen hatırlat doktoruna ya da git kendin yaptır 2,5 ay uzun bir zaman geçmiş olacak

gözün aydın canım çok sevindim bak bişeycikler olmamış kızına,maşallah onun keyfi yerinde

canim ben bunu kullandim cok guzel cok memnin kaldim
digeride oglumun odasiii...

Eklentiler

• $9557d6c751.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $Sara_Kizi_S74_14.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $115415_04.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $115415_03.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $115415_02.webp
    14 KB · Görüntüleme: 52
  • $115415_01.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 63

canım değerlerin iyiyse gerek yok benimki basyağı düşüktü ondan 3.5 aylıkken başladk

canım değerlerin iyiyse gerek yok benimki basyağı düşüktü ondan 3.5 aylıkken başladk

cnm çok sevindim kızının ii olmasına bak takıcak bişey yokmuş ben napıyım hala hiçbişey hissetmiyorum hissiz biriyim galiba ben yaaaaa guruldama falan oluyo arada ama şöyle titresim falan tekme yemedim hiç biraz bişeyler olsa ya bizde ah uh desek arada ne güsel olur dimi:)

benim oğlumda ellerini bağlamış öle duruyodu anası gibi düşünceliydi yani hehehehe parmaklarını sayamadı bi süre dr sonra açtı cd de aldık ilk kez eller havaya kalkıyo iniyo falan kuzucuk yaaaaa güzel oğlum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…