2011 Aralık Anneleri

Sağol canım. Ben en iyisi her ihtimale karşı doktorumu bir arayayım niye demir vermemiş diye.

aynen benimkide iş koliktir ama ben alıştım bu duruma dalga konusu yapıom bazende deliliğe vurduruyorum.dediğin gb evlatlarımız iyi sağlıklı olsunda anne babaların tek hayali evlatları ve gelecekleri oluyor onların mutluluğuyla mutlu olunuyor.

Düzeltiyorum:Mexican Bola (Hola diye yanlış hatırlamışım.)

oy oy hayırlı olsun cnm. Bak heyecanlandım şimdi. şimdi ramazan geldi (ağustos) hadi bayramdı tatildi(eylül) bir çıkacağız ekim ayındayız. Yani 8. 9. Aylar. Tabii doğru söylüyorsun epey ağırlaşmış oluruz o vakit. Yavaş yavaş başlamaklazım.inşallah o günleride görürüz cnm.

yok kız 21+0 ıken 5 ayın bıtıp 6 aya gırmıyorsun ..

Ben daha yenı 5.ayıma gırdım ..5.ayın ıcındeyız dıyorum artık

cnm ben 5. Ayı 17-21. Haftalar arası biliyorum. Sen nasıl 5. Aya yeni giriyon?

tabii cnm söylediklerinde haklısın ama ben açıkçası çocuğun beşiğini odama kendim için alıcam. Hayır gece o soğukta sıcak yatktan kalk öbür odaya git emzir gel, tekrar uykuya dalmaya çalış (ki benim uykum çabuk dağılır) derken bebiş bi daha ağlasın tekrar kalk git. Yani en azından 8.aya kadar benim odamda olsunda hemen emzireyim.bazen emziriken uykuya dalarsam babası alıp beşiğine yatırır. (ayy ne güzel hayaller inşallah o günleride görürüz.)

ben henüz 3lü olan bi çorap aldım çok erkenmiş gibi geliyo hee bide teyzesi erken dememe rağmen 5li bi zıbın seti almış okadar bebişimizin başkada bişeyciği yok=))

bızde sıze gore baya bırsey varmıs :)

ben besık almadım o hedıye geldı hedıye gleınce de kurduk mecburen ..

dolabını da yaptıralımda esyalarını koyalım dedık oyle gıdıp bakmadık ozellıkle denk gleınce oldu ıste :)

senın kı kıskanacak desene ..

bende hastane cıkısını ıdıl bebeden aldım ,organık pamuklu olandan ..

kızlar, yazılarınızı okurken bebeğim başladı hareketlenmeye.. seviyorum göbüşümü iice tepki veriyor.. oooyyyy herşeyim beniim.. teyzelerime söyle arkadaşlarıma iyi baksınlar diyor

kızlar ben isim buldum beyza ceren koycam kızımın adını,ne diyorsunuz

güzelmiş canım ecrinden vazgeçtin galiba, bunların anlamları ne? ben iki isim koymayacağım çocuğu yoruyor duşüncesindeyim soyadımızda uzun nasılsa birini kullanacak şimdilik kerem yada kaan diyorum nasıl sizce?

aa benım 5.ayım bıttı mı

esım saydı yıne ay olarak sabah ..25 subat benım sat gunum ..dedı tam 5 ay oldu dedı tmaam dedım ..
hafta olarak hesaplamıyorum artık ya ,soranlara 5.ayın ıcınde dıyıp gecıyorum hep

insallah buselı..zaten kardesımın dugunu var eylul bası onla da geccıcek baya kasım da dogsa yaklasmıs olucak :)

agırlasmadan her ısımı bıtıreyım dıyorum ama bakalım

bence ecrin den daha guzel beyza ısmını cok severım

kızlar benim bu işkolik kocam galiba bugün için hiçbişey yapmayacak. sinir olmaya başladım. geçenki evlilik yıldönümümüzde beni ağva'ya götürmüştü. şu bacakla sürülen kayıklar varya pedal çevriliyor. ona binecektik kadın giymiş dötünde bir mini etek bize kayığı getirecek güya pedalı çevirdikçe bütün heryeri gözüküyor.bir baktım benim odun ona bakıyor. tabii o güne ona zehir ettim tabii kendimede. yani kötü geçmişti 1. evlilik yıldönümüm. hayır kadınada gıcık oldum yaa resmen asılıyor bide kartını veriyor şahsi cep telefonu varmış. hayır bende orda eşşek başıyım ya. aldım yırttım kartını. manyakmıdır nedir insanda azcık utanma, namus felan olur. devir değişmiş çok değişmiş gerçekten. şimdide sabahtan fırça attım yine berbat bir evlilik yıldönümü geçirtirsin, hiçbişey almazsın, yemeğe bile götürmezsin diye. hiç bişey demedi. bakalım eğer güzel bişeyler yapmazsa kalan o üç-beş tel saçınıda ben yolmayı düşünüyorum. bu sefer acayip uzatırım bu mevzuyu.

canım iki isimde güzel ama ben kaan ismini daha çok seviyorumm.. kulağa çok hoş geliyor bence tabikiDD

beyza ismi çok güzel
ama cereni ben pek sevmiyorum(görümcemin kızının adı olmasından dolayıda olabilir bu arada çokkk huysuz çokk yaramaz 9 yaşında ama çok şımarık bir kız)

dur canımm bekle akşamı keşke sabah hatırlatmasaydın.. yaptığı sürpriz olurdu.. şimdi yapacağı varsada sen hatırlatın diye yaptı sanacaksın... benim hödükcan akşama kadar mesaj bile çekmemişti... akşam yemeğe götürdü sonrada eve dönüşte aranın kapısını açma ben açacam dedi elinde çok güzel bir buket vardı... ben unuttu sanmıştım ama unutmamışDD

bence guzel bır suprız yapacak :)

hmm ne güzel bizim ilk evlilik yıldönümüz olacak ama sanmam tarzı değil adamın hatırlasada bişey yapmaz. tam 1 ay kaldı. martta doğumgünümde üstelik ilk doğumgünüm olacak evlendiğimizden sonra bana ben zevkini bilemem dedi 300 doları al kendine bişey al olurmu dedi eee ben karttanda alırdım ihtiyacım olanı paraya gerek yoktu sonucta çi,çekte olsa senin alman gerekirdi ddm ama pek takılmaz ne dersem diyeyim benim şansıma küs ben ki çok önem verirken özel günlere bana böyle bir adam denk gelsin çoook ilginç tam zıt karakterleriz yani.şimdiden soruyorum 1 ay kaldı bişeyler ayarla diye amann hergünümüz özel bizim diyor geçiyor yani içinden gelmeyincede elden bişey gelmez :)

canım, dur bakalım akşamı bekle. ama kesin birşeyler yapar gibime gelior bebişlede ayrı kutlama olur yani :) erkekler biraz salağa yatıor unutmuş havasına girip sürpriz yapmak isteyebilir..

bendede kaan daha ağır basıyor ama arada (ğ) yok sadece kaan :) bakalım fikrimiz değişmezse bu olacak gibi, kayınpederim isminden iyidir

bendede kaan daha ağır basıyor ama arada (ğ) yok sadece kaan :) bakalım fikrimiz değişmezse bu olacak gibi, kayınpederim isminden iyidir

evet canım ğ siz KAAN
2 tane kaan tanıyorum biri kuzenim o kadar yakışıklıki anlatamam... diğeri daha 2 yaşında ama şimdiden belli yakışıklı olacağı..
senin kaanın daha da yakışıklı olur inşallah
adıyla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…