2011 Aralık Anneleri

o zaman benim ki kız

........................................................

dr.lar elbette anlar usg de bebeğin görüntüsünden. sonuçta döllendiği anda cinsiyeti belli.
dr.un tecrübesine kalmış bişey.
ama rahmin sağ tarafına mı sol tarafına mı yerleştiğiyle bi ilgisi yok, usg de görene kadar yapılan her türlü cinsiyet tahmininin bilimsellikle pek ilgisi yok.
genelde etrafımızdan tahminin tuttuğunu duyabiliriz çünkü tutma şansı yüksek, %50

aralık ayının en güzel bebişlerinin en güzel anneleri... hepinize hayırlı cumalar diliyorum... hepinizden iyi haberler bekliyorum...
biz bu gün itibariyle 6+3 üz....
kesemizi gördük... kalbimizin pıtpıtlarıda duyuldu...
ikinci kontrolümüz 1 ay sonra...

süpertebrik ederim canım

gözünaydın, maşallah bebişine
1 ay çok ya, ben dayanamam

kızlarrrr boşverinn şimdi cinsiyetini.... kız yada erkek ne fark eder........ boşuna hesap yapıyoruz nasıl olsa 1 ay sonra öğreneceğiz.... sağlıklı,eli ayağı düzgün olsunda......

canım bende sabit bi yerde duruyorum genelde. çok fazla ayakta durmamaya çalışıyorum. genelde bi sandalye alıyorum. oturuyorum.

Canim benim sata gore 7+ 5 ama bebek 6+3 daha ancak duyulabilir dedi doktor 80le baslar yukselir dedi

Bende yarın gidicem ama kalp sesini duyarmıyım emin değilim. İnş. duyarım çünkü sanki kalp sesini duymadan hamile olduğuma inanmıycakmışım gibi geliyo...

kızlar genel olarak kalp atışı kaç hahtalıkta duyuluyor beni bugün 6+3 yarın gideceğim duyabilir miyim?:18:

seninle aynıyız canım ben yarın dr. gidicem 10 gün sonra gel dedi ama ben bekleyemiycem sanırım 8. günde gidicem ( haftasonu eşimde evde onunda yanımda olmasını istiyorum.) sanki kalp sesini duymayacakmışım gibi geliyor.

canım ben 6+1 im geçen haftaya kadar çok kötü mide ağrısı ve halsizlik vardı uykusuzlukta .şimdi mide ağrısı geçince istahta geldi sadece biraz halsizlik var ve kasıklarım ağrıyor zaman zaman...
İnş. böyle devam eder çok şikayetlerimiz olmadan sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız...

normal canım,hele 7. 8. haftan gelsin belirtiyi görürsün

Evet cnm bi 7.haftaya gel. Ben de öyleydim ohh ne rahatım diyordum. Şimdi 24 saatte birşey yiyebilirsem şükrediyorum.

yaa bakmayın çin takvimi herkese kız diyo,bana da öyle diyo,oda arkadaşım da kız diyo demişti erkek çıktı,ne bilsin elin çinlisi bizim ne doğuracağımızı yav,uydurmuşlar bi tablo

Dimi yavv biz doğuracağız da biz bilmiyoz. Elin çinlisi ne bilsin.

E yarısının ki tutar tabii. Çünkü tahmin oranın %50. ya kızdır, ya da erkek. % 50 tutturulur. 3. bir seçenek yok çok şükür.

Hayırlı cumalar cnm. Hayırlı olsun. Rabbim kucağına sağlıklı bir şekilde almayı da nasip etsin inşallah.

ayyy sağ sol okumaktan yönümü şaşırdım yawwortadaysa ne olacak cinsiyeti
ALLAH tan hayırlısı dileyelim hayırlı evlat olsun gerisi mühim değil

ahh kızlar ne güzel yiyemiyorsunuz.. birde ben yiyemesem..... iştahım çok açıldı sürekli bişeyler yiyorum...

bende iştahsızlaştım eskiden iştahım iyiydi günlük yediklerim
yumurta zorla
1 dilim ekmek
1avuç kabak çekirdeği rahmi çok besliyor
1 bardak süt
akşamda zorla yaptığım yemekten 1-2 kaşık
1 tane elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…