diyorlar kiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benim kızım sagdaydı ama:)) ayy sizin heyecanınızı nası biliyorum yaaaa,,bak bian o heyecanı özledim..canım valla bu cok degişken bi konu benimki cin takviminde erkekti ama kız oldu..yani bazen tutuyor bazen tutmuyor..ama dogum yaptıgınızda kızmıs erkekmis hiç önemli olmuyor..sadece yanaklarından yemek istiyosunuz..
........................................................
bence var çünkü doktorlar daha yumurtalıkları oluşurken bebek kızmı erkekmi anlıyorlar şeklinden yumurtalıkmı testismi oda 2,aydan hemen sonra oluşmaya başlıyor ama doktorlar 3.5 aylık olmasını bekliyorlar benim doktorum 2 yıllık tüm tadavilerimi o yapmıştı çok yakınızdır anlatır 9 haftamda tekrar gidicem soracam
aralık ayının en güzel bebişlerinin en güzel anneleri... hepinize hayırlı cumalar diliyorum... hepinizden iyi haberler bekliyorum...
biz bu gün itibariyle 6+3 üz....
kesemizi gördük... kalbimizin pıtpıtlarıda duyuldu...
ikinci kontrolümüz 1 ay sonra...
aralık ayının en güzel bebişlerinin en güzel anneleri... hepinize hayırlı cumalar diliyorum... hepinizden iyi haberler bekliyorum...
gözünaydın, maşallah bebişine
1 ay çok ya, ben dayanamam
herkese kocaman slmmm...dr a gidecek arkadaşlara bool şans dilyrm..bnm haftaya salı randevum çatlıcam meraktan,kalp atışını bi duysak yetecek sanki:18::18: öğretmen arkadaşlara bi sorum olacak,ben nöbette çok korkyrm ya,minikler koşa koşa geliyo çarpıyo falan.öğrendiğimden beri sabit bi yerde bekliyorum.sizler ne yapıyosunuz nöbette?sakıncası olurmu acaba yaa?
Canim benim sata gore 7+ 5 ama bebek 6+3 daha ancak duyulabilir dedi doktor 80le baslar yukselir dedi
kızlar genel olarak kalp atışı kaç hahtalıkta duyuluyor beni bugün 6+3 yarın gideceğim duyabilir miyim?:18:
arkadaslar merhaba
ben de 6+2 gunluk hamileyim. pazartesi doktora gidecegim ama merak ettigim birsey var: ben de hic belirti yok. yani ne midem bulaniyor, ne basim donuyor. olsa bir dert olmasa bir dert diyeceksiniz belki ama merak ediyorum, normal mi sizce? benle hemen hemen ayni donemde olan arkadaslar, sizde durum nasil?
normal canım,hele 7. 8. haftan gelsin belirtiyi görürsün
yaa bakmayın çin takvimi herkese kız diyo,bana da öyle diyo,oda arkadaşım da kız diyo demişti erkek çıktı,ne bilsin elin çinlisi bizim ne doğuracağımızı yav,uydurmuşlar bi tablo
çin takvimine göre benim arkadaşlarımın yarısınınki tutmuş. diğer yarısınınki tutmamış. sağda olrsa erkek, solda olursa kız diye bişey duymadım ama ben sürekli sağ tarafımda bişeyler hissediyorum. mesela çok yorulursam sağ tarafım sızlıyor. şuanda bile sanki sağ tarafımda bişeyler oluyo. ama ben kız hissediyorum.
ahh kızlar ne güzel yiyemiyorsunuz.. birde ben yiyemesem..... iştahım çok açıldı sürekli bişeyler yiyorum...
can boğazdan gelir tatlımmmmm
bende iştahsızlaştım eskiden iştahım iyiydi günlük yediklerim
yumurta zorla
1 dilim ekmek
1avuç kabak çekirdeği rahmi çok besliyor
1 bardak süt
akşamda zorla yaptığım yemekten 1-2 kaşık
1 tane elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?