hmm ne güzel bizim ilk evlilik yıldönümüz olacak ama sanmam tarzı değil adamın hatırlasada bişey yapmaz. tam 1 ay kaldı. martta doğumgünümde üstelik ilk doğumgünüm olacak evlendiğimizden sonra bana ben zevkini bilemem dedi 300 doları al kendine bişey al olurmu dedi eee ben karttanda alırdım ihtiyacım olanı paraya gerek yoktu sonucta çi,çekte olsa senin alman gerekirdi ddm ama pek takılmaz ne dersem diyeyim benim şansıma küs ben ki çok önem verirken özel günlere bana böyle bir adam denk gelsin çoook ilginç tam zıt karakterleriz yani.şimdiden soruyorum 1 ay kaldı bişeyler ayarla diye amann hergünümüz özel bizim diyor geçiyor yani içinden gelmeyincede elden bişey gelmez :)
kızlar ben isim buldum beyza ceren koycam kızımın adını,ne diyorsunuz
güzelmiş canım ecrinden vazgeçtin galiba, bunların anlamları ne? ben iki isim koymayacağım çocuğu yoruyor duşüncesindeyim soyadımızda uzun nasılsa birini kullanacak şimdilik kerem yada kaan diyorum nasıl sizce?
saol canım.. AMİN cümlemizinkine maşAllah.. sizlerin yerinede seviom teyzoşlar.. dün fazla hareketli değildi bugün ii oynuyor afacan :)
canım iki isimde güzel ama ben kaan ismini daha çok seviyorumm.. kulağa çok hoş geliyor bence tabikiDD
beyza ismi çok güzel
ama cereni ben pek sevmiyorum(görümcemin kızının adı olmasından dolayıda olabilirbu arada çokkk huysuz çokk yaramaz 9 yaşında ama çok şımarık bir kız)
kızlar ben isim buldum beyza ceren koycam kızımın adını,ne diyorsunuz
güzelmiş canım ecrinden vazgeçtin galiba, bunların anlamları ne? ben iki isim koymayacağım çocuğu yoruyor duşüncesindeyim soyadımızda uzun nasılsa birini kullanacak şimdilik kerem yada kaan diyorum nasıl sizce?
canım iki isimde güzel ama ben kaan ismini daha çok seviyorumm.. kulağa çok hoş geliyor bence tabikiDD
beyza ismi çok güzel
ama cereni ben pek sevmiyorum(görümcemin kızının adı olmasından dolayıda olabilirbu arada çokkk huysuz çokk yaramaz 9 yaşında ama çok şımarık bir kız)
İnşallah canım ilk önce hayırlı ve ahlaklı olsunlarda tabi yakışıklıda olsa hiç fena olmaz, ben bu çocuğun annesiyim diye dolanırım ortalarda :)evet canım ğ siz KAAN
2 tane kaan tanıyorum biri kuzenim o kadar yakışıklıki anlatamam... diğeri daha 2 yaşında ama şimdiden belli yakışıklı olacağı..
senin kaanın daha da yakışıklı olur inşallah
adıyla büyüsün
öyle ya bizde heryıl yemek çiçek falan kutlarızda hediye konusunda tek başına bişey alamaz, ben beğenicem o ödeyecek saçma oluyor ama yinede bunada razıyım bir iki kere kend aldı beğenmedim değiştirdim diyede küstü :)yok yok alayı hödük... sanki ben kendime bişey almayı bilmiyorum senin parana ihtiyacım var... ya çok değil bir toka al ama sen al yaaa...
bence çok güzel oldu böyle cnm. ecrinde güzel di ama çok vardı o isimden. son günlerde herkes onu koyuyordu. ben bu kociş yüzünden bebişime isim koyamıycam yaa. tutturdu rahmetli dedesinin ve babasının adlarını ikisini birden koyuyor. sinir oldum. kabul etmiyorum. gidip ben çıkarıcak kimliğini diyor. görsün bakalım doğum belgesini ona verirsem.
kesin onadandır cnm.ama çocukalrın şımarıklılığının büyük kısmını aileden aldıkları terbiyeyle alakalı olduğu kanısındayım. valla Allah günah yazmasın ama geçen gün ufak bir çocuğu kovdum sayılır. işyerimizin yanında eşimin köylüleri oturuyor. işyeri bziim olduğundan bende burda yalnız olduğumdan (genelde eşimin dışarıda işi oluyor) 12 yaşındaki kızlarını yalnız kalmıyım diye gönderiyorlardı benim yanıma. gelçi o daha çocuk yediğini döküyor etrafı pis bırakıp gidiyordu ama olsun azcıkda eğitim veririm diye ses çıakrmıyordum. geçen annesi köye gitti 15 günlüğüne 5 ayşındaki kız kardeşinide ona bırakmış. oda aldı kardeşini geldi. aman Allah'ım tam bir tererist çocuk. 2 sn. oturmuyor. bütün odaları elli altıya verdi, ocakta kaynayan sıcak suyun altını kapatmış(iyi tepesinden aşağı boşalmadı) elindeki cipsleri yere atıp üstlerine basıyor,asama 1 bardak suyu boşalttı vs.. ben tel ile konuşuyorum o ordan bağırarak şarkı söylüyor, susu diyorsun susmuyor, dur diyorsun durmuyor. bana geldiler.. dedim ben bu şekilde uğraşamam sonuçta burası işyeri. sen annen gelene kadar kardeşini evde oyala. anneside çok iyi bir insasn sornada vicdan azabı duydum.. kadının bana çok iyiliği dokundu hep bişeyler yapıp getirirdi. acaba ayıp mı ettim sizce... ama napıyım zaten hamişlik zorluyor beni eskisi kadar sabırlı olamıyorum ki.sürekli temizlik yapmayada halim olmuyor. çok mu kötü biriyim ben yaa.
İkisi de çok güzel isimler. Oğlum olsaydı 2'si de koyabileceğim isimlerden.
bakalım bi değişiklik olmazsa bunlardan biri olacak, kuranda geçiyor mu emin değilim ama? senin kızın mı olcak?
Valla güleceğim yoktu akşam akşam. Nihalla'cım; bak ben de komik bir şey diyeyim mi sana. Eşim, görümcem ve anneleri birbirinin kopyası. Aklım çıkıyor kızım babasına benzeyecek diye. Çünkü o zaman hayatım boyunca görümcem ve kayınvalidem karşımda gibi olacak. Böyle korkuyorum yaa, kesin de korktuğum gibi olur, di mi?
Evet canım, inşallah bir kızım olacak. İsim daha belli değil. Benim aklımda bir isim vardı, yıllardır onu koymak istiyordum. Eşim de tamam diyordu. Ama şimdi vazgeçti. Kendisi bir düşünecekmiş efendim. Bence bizim kız doğar, Dedem Korkut Hikayeleri'ndeki gibi 7 yaşına gelince ismini kendi hakeder. Bu gidişle biz bir şey seçemeyiz.
anaaaammm benim kocamda anasına benziyo o açıdan hiç düşünmedim ben yaaaaa
ama çocuk değişir zamanla yaaawww hep babasına benzicek diye bişey yok şimdi benziyebilir sonraaaaaa....
Ah be güzelim, keşke dediğin gibi olsa da bebek doğduğunda kime benziyorsa öyle gidecek tabii ki de. Bir bunları düşünüyorum, bir de sonra yaa deli misin, düşündüğün şeye bak, sağlıkla doğsun da kime benzerse benzesin diyorum. Devamlı çelişki... Yani eşime benzesin istiyorum. Görümcem de güzeldir. Ama o kadar o kadar gıcığım ki ona kabus senaryosu benim için. Bir de ööle gıcıklar ki, aa babasına benziyor demezler, bize benziyor der benim görümcemle kayınvalidem.
bizde kocaişle iddiaya girmiştik isim konusunda
erkek olursa ismini ben vericektim kız olursa o
(kızlık soyadımı koyacaktım erkek olsaydıyani yiğit)
ama kız olacağı için ismini eşim seçti HİLAL
bende onayladım tabii, sizce nasıl kızla ???
kocam isim konusunda sessiz bayadır
bi ara babasının ismi Osman bizde Haktan istiyoduk hala da Haktan görünüyo da neyse, neymiş efendim Osman Haktan olsunmuş uyumluymuş
hadi yaaaaa koymıcam hem ben tek isim istiyorum hatta mümkünse tek heceli olsun ama şimdilik Haktan olcak gibi
bakalım yine de bekliyos fikirlerini beyimizin ne enterasanlıklarla gelcek merak ediyorum
Kızlar benimde eşim önce babasının ismini koymak istedi Allahtan kayınbabam istemedi "gerek yok modern bi şeyler koyun hatta sen dur gelin koysun ismini" dedi eşimeBöylece Poyraz Efe'de karar kıldık
kızlar benim bu işkolik kocam galiba bugün için hiçbişey yapmayacak. sinir olmaya başladım. geçenki evlilik yıldönümümüzde beni ağva'ya götürmüştü. şu bacakla sürülen kayıklar varya pedal çevriliyor. ona binecektik kadın giymiş dötünde bir mini etek bize kayığı getirecek güya pedalı çevirdikçe bütün heryeri gözüküyor.bir baktım benim odun ona bakıyor. tabii o güne ona zehir ettim tabii kendimede. yani kötü geçmişti 1. evlilik yıldönümüm. hayır kadınada gıcık oldum yaa resmen asılıyor bide kartını veriyor şahsi cep telefonu varmış. hayır bende orda eşşek başıyım ya. aldım yırttım kartını. manyakmıdır nedir insanda azcık utanma, namus felan olur. devir değişmiş çok değişmiş gerçekten. şimdide sabahtan fırça attım yine berbat bir evlilik yıldönümü geçirtirsin, hiçbişey almazsın, yemeğe bile götürmezsin diye. hiç bişey demedi. bakalım eğer güzel bişeyler yapmazsa kalan o üç-beş tel saçınıda ben yolmayı düşünüyorum. bu sefer acayip uzatırım bu mevzuyu.
aaaaa öle deme ben şahit oldum arkadaşımın kız kardeşinin kızı oldu
kız ilk doğduğunda yüzde 99 babasına benziyodu bu ne be falan olduk bu kadarmı benzer dedik kız 1 yaşını geçti şimdi aynı annesi görsen şaşırırsın ben o bebekten sonra valla değişim olayına çok inanır oldum
değişir değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?