2011 Aralık Anneleri

ahh kızlar ne güzel yiyemiyorsunuz.. Birde ben yiyemesem..... Iştahım çok açıldı sürekli bişeyler yiyorum...

nihal harbiden ne lacak bizim halimiz benim bildiğim ilk başlarda aşerilir ama ben doymuyorum ki gözüm hep mutfakta dün gecede pizza çekti canım hemen geldi bir büyük boyu ben yedim eşiminkinede göz koymuştum ama o hemen bitirdi beni yemesin diye Ama artık az yemek istiyorummmmmmmmmmmmm

Hayırlı cumalar arkadaşlar
benim bilgileri güncellerseniz sevinirim.
kalp atışları duyuldu,ikiz, istanbul.

hayirli olsun canim, cok sevindim...

canım randevum 12 de okula gitmedim bugün çıkacağız şimdi uzak biraz hastahane. çamlıca medikanaya gideceğiz. görüşürüz.

nerdesin arkadasim seni bekliyorum hala...

Son düzenleme:
kızlar bende belirtiler yeni yeni ortaya çıkıyor.göğüslerime dokunamiyorum ağrıdan.zaten büyüklerdi daha da büyümeye başladılar.uçları acımaya başladı.krem sürmeye başlasammı acaba bilemedim.kasık ağrım çok azaldı.sanki başım dönüyo ara ara sarsıntı hissediyorum çünkü.mide bulantım yok ama daha.bide bebişi görsem tam anlamıyla hamile olduğumu anlayacağım.birde eşim cildimin yumuşacık olduğunu söylüyo

ay benim d ehi çişthaım yok
iyi tarafından bakıyorum
74 kilo hamile kaldım belki bu iştahsızlıkla bitirirsem çok kilo almam pof

geldım ben ,Allahım hala atıyor kalbı cok korkmustum ya bırsey olduysa dıye

ben onun ellerını kollarını yerım ya bılıncsızce oynatıyor ..

resmen bellı elı kolu oynayısı ..

ben ona kurban olurum asıgııııım annem sana

bır daha kı bulusmamız 10 gun sonra hersye düzgün hıcbır sorunum yok

20 gun sonra da cınsıyetımız bellı olucak cok heyecanlıyım

bende önüme gelen kocaman pizzayı dilimi de arasına katıp bir ısırmıştım bugün 3.gün hala dilim acıyooo(( çok fena açtım onuda görünce dilimi kenara çekmeyi unuttum herhal

benimkier de öyle çok acıyo,üstüne yatamıyom,75-80 takıyodum,şimdi yarısı ortada duruyo,85 anca yetiyo,hafta sonu alcam,az dolgulu,destekli:79::79:

Allahım bize de nasip eder inşallh canım ne güzel anlatmışsın duygularını

ay hamilelik çok mucizevi bişey kızlar Rabbim hepiniznkini hayırlısyla tamamına erdirsin helede hareketlenmeye başlayınca içinizde bi canlı hareket ediyo mükemml bi duygu. gögüsü acıyan ark varmış ben 2.5 ay çektim gögsümün yarısı yok şimdi resmen yeni kapandı yarası ama yarım ay şeklinde kaldı, şimdiden yumuşak ve nemli tutmaya bakın,gögüs ucu bakımına ne kadar erkn başlarsanız o kadar iyi olur bide ucu olmayan ark.lar masajla çıkarsınlar oda çok büyük bi dert bebek aç kollarınızda ama tutamıyo ucunu insanın içi parçalanıyo neyse öyle bi yazıım dedim içimden geldi hayırlı cumalar bu arada

yiyebilirsen tabiiii.. ama olmuyorki.....

hic heveslenme bu bulanti denen sey insani sadece yemekten ali koymuyor moral olarak da cokertiyor. surekli hasta gibiyim

..[/QUOTE]
bulantı bende de var canım ama onun yanında da yiyorum işte.... şu içmek istiyorum ama yokk fazla içemiyorum.
ayy canım ne mutlu sana Allah kucağınada almayı nasip etisn inşallah... bende yarın gidiyorum kontrole.. geçen haftada gitmiştim....

ınsallah duyarsınız bır an once kızlar bız sızden buyuguz doktor kasım sonu dedı en gec 1 aralık dedı

bakalım saglıklı olsunda..

ben kılo aldım bu arada ya ,mıde bulantım olmadı harekette etmedım sayılır

almasam ıyı olucaktı ama aldık ıste..

benımde gogosler sılıkonlu gıbı zaten formunu cok begenırdım sımdı bayılıyorum ama sutyenlerımın hıc bırı olmuyor

sonradan çıkmaz mı peki,hamileikte göğüsleri fazla uyarmayın,erken kasılmaya neden olur falan yazıyo nette

bende önüme gelen kocaman pizzayı dilimi de arasına katıp bir ısırmıştım bugün 3.gün hala dilim acıyooo(( çok fena açtım onuda görünce dilimi kenara çekmeyi unuttum herhal

süpere ya Allah da seni güldürsün.

Allahım bize de nasip eder inşallh canım ne güzel anlatmışsın duygularını

gögüs ucu bakımı nedir cnm.
:26::26::26: ben bilmiyorum.

Meme başlarının çok kısa olması yapısal bir olaydır. Süt ile do.lan memenin gerilmesi ile kısa olan meme ucu tamamen görün.mez olacaktır. Ancak bu asla emzirme olayını yapamayacaksı-nız demek değildir. Sadece bebek emzirilirken birazcık daha emek vermek gerekecektir.

- Doktorunuza bu konuda daha hamilelik dönemindeyken da.nışın.

- Emzirirken meme başının koyu kısımla birlikte bebeğinizin ağzına girmesine dikkat edin.

- Bebeğiniz ilk tutuşlarda biraz zorlanabilir. Meme ucunu iki parmağınız ile tutup ağzına girmesine yardım edin.

- Bebeğiniz çok küçük olmasına karşılık emme refleksi çok kuv-vetlidir. Hiç meme ucu olmayan bir yerden (meme ucunuzun yakın bir yerini) bile emerek çıkıntı oluşmasını sağlayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…