- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
ahh kızlar ne güzel yiyemiyorsunuz.. Birde ben yiyemesem..... Iştahım çok açıldı sürekli bişeyler yiyorum...
Hayırlı cumalar arkadaşlar
benim bilgileri güncellerseniz sevinirim.
kalp atışları duyuldu,ikiz, istanbul.
canım randevum 12 de okula gitmedim bugün çıkacağız şimdi uzak biraz hastahane. çamlıca medikanaya gideceğiz. görüşürüz.
hayirli olsun cok sevindim..
kızlar herkese merhaba. demek artık buradayız:) ben de bugün gideceğim doktora. ilk gidişim olacak. bana dua edin. kalp atışlarını duymak için çok erken ama en azından kesesinin normal olup olmadığını öğreniriz.
guzel haberlerle gel arkadasim..
Dokordan ciktim yoldan yaziyorum kalbi atiyorr 6hft 3gnlk bebisim hersey yolunda
canim yaa, dun gece ne zaman uyansam aklimdaydin. acaba uyuyo mudur heyecanli midi diye diye sabahi ettim.
sabah da bir talihsizlik geldi basima bu saate kadar yataktan cikamadim. ishal, bulanti kalp carpintisi hepsi bir arada uyandim. baya korkuttu beni. sukur simdi iyiyim..
aralık ayının en güzel bebişlerinin en güzel anneleri... hepinize hayırlı cumalar diliyorum... hepinizden iyi haberler bekliyorum...
biz bu gün itibariyle 6+3 üz....
kesemizi gördük... kalbimizin pıtpıtlarıda duyuldu...
ikinci kontrolümüz 1 ay sonra...
hayirli olsun canimm.. ne guzel bugun bir suru guzel haberimiz var.
ahh kızlar ne güzel yiyemiyorsunuz.. birde ben yiyemesem..... iştahım çok açıldı sürekli bişeyler yiyorum...
hic heveslenme bu bulanti denen sey insani sadece yemekten ali koymuyor moral olarak da cokertiyor. surekli hasta gibiyim
bu arada diger topicten gelen arkadaslar da hosgelmisler. ne guzel sayimiz cogaldikca daha eglenceli olmaya basliyor burasi. hepinizi ve guzel bebislerinizi opuyorum....
bir de sera35dan haberi olan var mi arkadaslar. sanirim o da bugun doktora gidecekti..
Yiyememekte zor ama devamlı hasta gb halsiz kalınıyor
nihal harbiden ne lacak bizim halimiz benim bildiğim ilk başlarda aşerilir ama ben doymuyorum ki gözüm hep mutfakta dün gecede pizza çekti canım hemen geldi bir büyük boyu ben yedim eşiminkinede göz koymuştum ama o hemen bitirdi beni yemesin diyeAma artık az yemek istiyorummmmmmmmmmmmm
kızlar bende belirtiler yeni yeni ortaya çıkıyor.göğüslerime dokunamiyorum ağrıdan.zaten büyüklerdi daha da büyümeye başladılar.uçları acımaya başladı.krem sürmeye başlasammı acaba bilemedim.kasık ağrım çok azaldı.sanki başım dönüyo ara ara sarsıntı hissediyorum çünkü.mide bulantım yok ama daha.bide bebişi görsem tam anlamıyla hamile olduğumu anlayacağım.birde eşim cildimin yumuşacık olduğunu söylüyo
bende önüme gelen kocaman pizzayı dilimi de arasına katıp bir ısırmıştım bugün 3.gün hala dilim acıyooo(( çok fena açtım onuda görünce dilimi kenara çekmeyi unuttum herhal
benimkier de öyle çok acıyo,üstüne yatamıyom,75-80 takıyodum,şimdi yarısı ortada duruyo,85 anca yetiyo,hafta sonu alcam,az dolgulu,destekli:79::79:
geldım ben ,Allahım hala atıyor kalbı cok korkmustum ya bırsey olduysa dıye
ben onun ellerını kollarını yerım ya bılıncsızce oynatıyor ..
resmen bellı elı kolu oynayısı ..
ben ona kurban olurum asıgııııım annem sana
bır daha kı bulusmamız 10 gun sonra hersye düzgün hıcbır sorunum yok
20 gun sonra da cınsıyetımız bellı olucak cok heyecanlıyım
benimkiler biraz daha büyürlerse füze gibi olacaklar ama.göbişim çıksada kapatsa memişlerimi
yiyebilirsen tabiiii.. ama olmuyorki.....nihal harbiden ne lacak bizim halimiz benim bildiğim ilk başlarda aşerilir ama ben doymuyorum ki gözüm hep mutfakta dün gecede pizza çekti canım hemen geldi bir büyük boyu ben yedim eşiminkinede göz koymuştum ama o hemen bitirdi beni yemesin diyeAma artık az yemek istiyorummmmmmmmmmmmm
ayy canım ne mutlu sana Allah kucağınada almayı nasip etisn inşallah... bende yarın gidiyorum kontrole.. geçen haftada gitmiştim....geldım ben ,Allahım hala atıyor kalbı cok korkmustum ya bırsey olduysa dıye
ben onun ellerını kollarını yerım ya bılıncsızce oynatıyor ..
resmen bellı elı kolu oynayısı ..
ben ona kurban olurum asıgııııım annem sana
bır daha kı bulusmamız 10 gun sonra hersye düzgün hıcbır sorunum yok
20 gun sonra da cınsıyetımız bellı olucak cok heyecanlıyım
ay hamilelik çok mucizevi bişey kızlar Rabbim hepiniznkini hayırlısyla tamamına erdirsin helede hareketlenmeye başlayınca içinizde bi canlı hareket ediyo mükemml bi duygu. gögüsü acıyan ark varmış ben 2.5 ay çektim gögsümün yarısı yok şimdi resmen yeni kapandı yarası ama yarım ay şeklinde kaldı, şimdiden yumuşak ve nemli tutmaya bakın,gögüs ucu bakımına ne kadar erkn başlarsanız o kadar iyi olur bide ucu olmayan ark.lar masajla çıkarsınlar oda çok büyük bi dert bebek aç kollarınızda ama tutamıyo ucunu insanın içi parçalanıyo neyse öyle bi yazıım dedim içimden geldi hayırlı cumalar bu arada
bende önüme gelen kocaman pizzayı dilimi de arasına katıp bir ısırmıştım bugün 3.gün hala dilim acıyooo(( çok fena açtım onuda görünce dilimi kenara çekmeyi unuttum herhal
Allahım bize de nasip eder inşallh canım ne güzel anlatmışsın duygularını
ay hamilelik çok mucizevi bişey kızlar Rabbim hepiniznkini hayırlısyla tamamına erdirsin helede hareketlenmeye başlayınca içinizde bi canlı hareket ediyo mükemml bi duygu. gögüsü acıyan ark varmış ben 2.5 ay çektim gögsümün yarısı yok şimdi resmen yeni kapandı yarası ama yarım ay şeklinde kaldı, şimdiden yumuşak ve nemli tutmaya bakın,gögüs ucu bakımına ne kadar erkn başlarsanız o kadar iyi olur bide ucu olmayan ark.lar masajla çıkarsınlar oda çok büyük bi dert bebek aç kollarınızda ama tutamıyo ucunu insanın içi parçalanıyo neyse öyle bi yazıım dedim içimden geldi hayırlı cumalar bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?